2013: Du har vært AWESOME!

2013 1 januar 00:00 skrev jeg på insta: 

2013! This year I am going to spend more money on beer, shoes, makeup, I am going to sleep more and brush my hair more often!

Dette er en veldig veldig liten og rask oppsumering av ett av de feteste årene i mitt liv. Jeg bestemte meg tidlig for at 2013 skulle være det beste året. Og det har uten tvil vært ett helt utrolig år. Selv om alkohonntaket noen ganger har vært alt for høyt, drømmekraften min ikke har vært til stedet så mye, overlevd på for lite søvn og hatt litt floker i håret  så har dette året vært amazeballs. Jeg har vært på drit mange konserter, fått drit mange venner og jeg har flyttet til ett sted jeg ELSKER å bo i.. og det beste av alt er at jeg VET at 2014 kommer til å bli ennå bedre. Jeg har så jævlig mange planer og ideér. Jeg klarer ikke vente til 1 januar 00:00 2014!

 


Januar: Ikke så mye spesielt skjedde i Januar. Jeg ble 21, var med å noen innspiller for Kollektivet på TV2, spilte bowling og ble hooked på brettspill.. igjen. Jeg ble også valgt til som leder i AUF i kommunen der jeg bodde.

 


Februar: Jeg og Elena hang på By:Larm. Spiste babb, lo oss ihjel på hotellet og hadde hef10 nach med Sputnik. Jeg spiste også jævlig mye Sushi og så jævlig mye på Star wars.

 


Mars: I mars var jeg nesten ikke hjemme! Jeg var på konferanser og møter.. Sov på hotell hver helg. Slutten av Mars dro jeg til London med my Homie Iselin. Vi konsumerte mye alkohol, lo jævlig mye og spilte drit mye Biljard. Mars er en av mine yndlings måneder fra året som var! 

 


April: I april kom min fineste Irene på besøk, vi dro på Eddie Izzard.. lo som faen og hadde det drit kos! Jeg var også jævlig mye i Lillestrøm og på aksjoner med AUF. Denne mnd var fult av konserter og seine kvelder med Pils på politikern.

 


Mai:  I mai var jeg på fler konserter, hang mer i lillestrøm, jobbet ikke hardt nok med eksamen og drakk en del vin. Jeg holdt 1 Mai tale, og ble tilbudt jobb i Kultur og oppvekst utvalget. Jeg ble master i Idiot og pollen angrep meg... 

 


 Juni: Konserter, fyll og faenskap. Jeg husker så vidt Juni!

 

Juli: Jeg ble nesten Hoveblogger for Blogg.no. Jeg jobbet i baren på Hove istedet! Møtte masse folk, lo jævlig mye.. og var faktisk relativt edru hele uka. Rett etter hove (En dag senere)  dro jeg til Colombia der jeg var hele Juli. Jeg drakk, lo og koste meg med familien min.

Denne mdn pimpet jeg også mine dr.martens. Luwuevenmorebby

 

August: Rett etter Colombia.. ca 4 dager.. så dro jeg på besøk til Bergen..  2 dager senere fikk jeg nøkler til en leilighet og frivillig jobb på Hulen. August var som å startet på ett nytt liv. Vi satt mye i parken, drakk mye øl, lo jævlig mye og jeg spise frokost på balkongen og nøt solen.

 

September: Fler konserter, STORT stipend og besøk fra Sandra! September varte i 2 sekunder! Jeg drakk mye milkshake, så en del på street art, og ødela mobilen min. Vi tapte valgkampen, men september var forsatt en drit koselig måned...  Inish spurte meg om hun kunne låne Deo... 

 


 Oktober: Kaffe, konserter og alkohol! Vi nøt de siste dagene med sol. Spiste jævlig mye fiskekaker, besøkte hansa bryggeriet, var på en del kunstustillinger og jeg begynte som fotograf på Hulen.

 


November: November varte i ett halvt sekund.  Fler konserter, mer alkohol og jævlig mye latterkrampe! Jeg fikk tidlig bursdagsgave av vennene mine, og hadde det insane på Raga rockers. Jeg fikk jobb på Life som ekstrahjelp og spiste jævlig mye Sushi. Jeg tok meg også en tur til Oslo og dro på Sabbath konserten! Hjemmelengselen begynte å kicke inn og det var så jævlig deilig å dra hjem til mamma (selv om det bare var for 2-3dager) Lagde meg også Facebook page! FØLG DEN HER

 

 Desember:
Desember gikk alt for fort! Ble rep i Karmaloop  brukt ALT for mye penger på klær. (kommer innlegg om det i begynnelsen av januar). Inish tok ink, jeg ordnet time til å begynne på tattoveringene mine! Jeg tok kuli bilder, stjal søppelbøtter, og kjøpt meg ny mac og nytt kompakt kamera!!  

 

#Nyttår #facebook #2013 #eventyr #Alkohol #venner #shopping #mote #foto #tattovering #fylla #reise #YOLO

 

 


Kort oppsumert så har jge så SYYKT klart ALLE målene jeg bestemte meg for på begynnelsen av året. Jeg har hatt det sykt fett, vært sykt materialistisk og gredd håret mitt oftere enn det jeg gjorde før! Gleder meg helt vilt til 2014, gleder meg til tattoveringer og gleder meg til nye eventyr! Nå skal jeg ta meg en nap, så skal jeg ordne meg, fordi ikveld blir det par10.

(kommer kanskje en liten vlog, k9z)

Ain't nobody fresher than my muthafuckin Clique

 
Siden Inish så fint skrev om hennes crew (fikk eget innlegg, les heller det, HER). Så skal jeg skrive om mitt crew. (Elena når skal du skrive om ditt crew?) Inish har selvsagt lesbecrew siden hun lever lesbe life, men me on the other hand jeg lever craygangstacholalol-lyfe. (ifølge meg selv, seff)

 

I am Jennifer "Mama" Gonzalez, and this is my Bergen-clique:

 
Elenita The Chola: Elena ble jeg kjent med en vakker sommerdag på festival. Vi klikket (hehe) med engang og etter og ha drukket noen øl sammen i kr.sand og spilt volleyball med honningbarna så viste jeg med engang at Elena kom til å bli my sassy queen. seff. Med sitt fantastiske latina temp og eksotisk sexeh face passer hun perfekt inn i min drømme-clique. Hun er alt du vil være;  hun er drit kul, Dj og har nice tits. Ikke bare deler vi ett stort elsk for geiter men vi deler samme hjemmeland. Vi er begge halv chilenske, og derfor er Elena min Chola gurl. Om jeg skal fighte en basic bitch vil jeg ha Elena der, om jeg skal krangle med en rude motherfucker så trenger jeg Elena der. Hun er en gærn motherfucker og i 2014 skal vi skape så jævlig mye faenskap sammen... iallefall når Gnagsår (band) blir up and going. 

 
Inish Crazy ass white girl: Inish er den nyeste in my clique.. og det craziest. Inish sier som regel aldri nei til all faenskapen jeg finner på.Vi liker de samme tingene, øl, tattoveriner og se penger fly ut av vinudet imens vi lever livet. Selv om Inish er gæærn så passer hun på at jeg ikke blir tatt av the popo når jeg er full og kranglete. Jeg fikk Inish til å lage blogg og nå har hun den kyleste bloggen i verden ( HER). Inish har gærn stil og er skap 80-tallsgangsta (jeg er sikker på det) med kule skjorter og sølv dr.martens, Inish er super lesbe og er leder av Skeiv ungdom bergen. Så hun er som en superhelt, plain om dagen crazy motherfucker om natta. She keeps it real selv om hun er voksen når det trengs. Jeg er sikker på at Inish hadde hjulpet meg og grave ned noe sketchy klokka 4 om morran om jeg hadde trengt hjelp.

 
Thelise OG: Thelise er OG. Original Gangsta. Hun var med in the clique før vi ble en clique. Thelise liker rosa, sukkerspinn, glitter og øl i parken. Thelise er litt som en bjørn, om vintern er hun i dvale, men om sommern kommer the OG frem. Thelise er en eventyrer og til høsten drar hun kanskje til Santa Fe for å drive sin gangsta virksomhet der. T-Dawg er også vår band fotograf og skal være med på all faenskapen vi skal finne på når vi tar over Japan. Hadde det ikke vært for The OG hadde jeg for lengst vært med på både Luksusfelles, celebrity rehab og sikkert noe kleint som Paradise hotel eller Big Brother. 

 

Jeanette Sexeh Mob Wife: Jeanette er en shameless crazy motherfucker. Jeanette er håpløs romantiker og crazy girl! Jeg og J ble kjent på Piczo for mange år siden, faith førte oss sammen og hun begynte i klasse med Thelise og sånn møttes vi endelig. Jeanette er uten tvil our Mob wife. Hun er sexeh, sassy og bootyfull, men farlig. She will fuck u up. J er flink til å lage mat og til å drikke vin. J blir alltid med på Grape. HUn er spontan og sassy og noen ganger frykter jeg for at hun skal ta min plass som top dawg. Men sånn er det når man har en så craycray mob wife i cliquen. Jeanette og jeg skal skrive history sammen, vi skal skrive bestsellere om livene våre. Ikke bare er hun sassy og bootyfull men hun er smart, hun er tripple threat og derfor vårt hemmelige våpen. (Bildet over er fra Halloween og ikke en casual night out... or is it.... hmm) 

 

 

  

Nissejenta // FOTO
Hver enetse jul, siden jeg var sånn 5 år så har alltid nissen kommet inn på stua i sauland, med svære sekker fult av gaver. Det lå aldri noe rundt treet vi hadde hentet dagen før. Så satt vi, ungene, i sofaen og så på nissen ta en og en pakke opp  fra sekken sin." Til & Fra" lappene ble lest ut høyt. spenning. Det var alltid det jeg likte best med kvelden. Jeg var den ungen. Men jeg var også og er forsatt den som samler alle gavene sine i ett fint lite hjørne også venter jeg med å åpne dem før alle har åpnet sitt og jeg får sitte i fred med mine... sånn var det iallefall før. Nå har vi alle vokst opp, vi drar ikke ut på lillejuaften på jakt etter det perfekte treet, vi pynter ikke treet sammen og det er en del år siden nissen har vært innom Sauland. Nå som vi alle er vokst opp så er jule magien borte. Det er bare en unge som feirer jul der vi feirer jul og jeg synes det er litt trist, fordi ingen av oss gidder å gi 100% lengere. Hun får være nisse jenta da, det er morsomt å se hvor viktig det er for henne... sikkert fordi hun får de fleste gavene.

 

Gavene blir jo mindre og mykere for hvor gammel du blir. De fleste er jo bare konvlutter. Ikke det at jeg har noe problem med det, jeg liker ikke gaver på julaften og jeg ønsker meg som regel ingenting. Har egentlig alt jeg trenger, ting jeg vil ha for å ha det liker jeg å kjøpe selv.

 

Uansett, over er det bilder av Nissejenta. Hun er ikke så flink til å lese løkkeskrift ennå.

 

#Jul #foto #fotografering #svarthvitt #nisse #gaver 

 

 

Edit: Btw dere må lese innlegget Inish skrev om meg: HER

hun er min yndlingsblogger ATM, og i januar skal vi lage noen kuli filmer sammen! GLED DERE!  

Lille kattepus // Foto
Denne bloggen her inneholder: Klær, konsertbilder og bilder av katter! haha.

Det er jo det eneste som skjer i livet mitt...  Kom tilbake fra notodden med nesten ingen bilder. ikkje bra. Føles ut som om jeg har kastet bort en drit bra mulighet, tenk på alle bildene jeg kunne ha tatt.

Hardt liv as. yeye

 

 

#Foto #Fotografi #Dyr #Katt #Oslo #Canon

Hjemme fra Sauland!I går dro jeg hjem fra Sauland (der jeg og mami feirer jul) tok nesten ingen bilder i år, var ikke snø der og jeg er rett og slett helt utmatta. Har 6måneder med søvn jeg må ta igjen på litt under en uke. Så jeg skal sove og chille i senga mi så mye jeg bare kan. De få bildene jeg tok kommer nok ut i løpe av uka/året!

Nå skal jeg spise sjokolade, se på YouTube vids og sove! :D

Elsker ferie.

Hjemme med Lizzie Mcguire
Jeg er endelig hjemme i Oslo! Det føles så godt. Pizza til middag når jeg kom, og yndlings teppet mitt lå fint på senga mi. Sykt delig. Har ikke sovet så godt på drit lenge. Jeg har virkelig undervurdert følelsen av å være helt uthvilt.

 

 

Idag er planen å henge med Martine, gleder meg. Så skal jeg på en rask runde shopping med mammas kort. HEHE. Det er jul, det er greit. Akkuratt nå laster jeg ned Hannah Montana filmen og alle episodene av lizzie mcguire. haha.. jeg er 22 om 20 dager, men jeg ser forsatt på pre-teen TV og har acne. Never grow up. Får knipse noen bilder etterpå, bloggen min har vært helt død de siste ukene. Men kuli at dere forsatt stikker innom. Skal skjerpe meg, jeg lover... etter jul. Etter jul kommer det nok ett innkjøps innlegg som sikkert blir lengere enn strekningen Bergen - Oslo (Pengebruket mitt den siste mnd har vært IDIOTISK! la oss bare si at jeg kastet bort 8000 kr på 2 dager..  nå var ikke ALT på klær da.. kjøpte meg ett brød og litt ost.. og ett parr øl). 

 

HJEM!
aaah snart drar jeg hjem til Oslo! Gleder meg. Oslo i 2 dager før jeg og mami tar turen til Sauland for å feire jul old shool style.  Vet ikke helt om jeg gleder meg til snø og kulde.. alt jeg vet er at i år skal jeg kose meg foran peisen med bok, ikke bare ute å ake og leke med dyrene. haha.. etter dette cray cray året har jeg ikke krefter. skal slappe helt av og lade opp batteriene til 2014! 

 

#Foto #snø #jul #ferie #oslo 

Update: Tattovering & Shopping.Jeg er lat. har ikke blogget på drit lenge fordi jeg er lat og rett og slett ikke har orket å lade kamerabatteriene. Den siste uken har jeg drukket jævlig mye, danset jævlig mye og konstant vært i farta. Gleder meg til å dra hjem til jul..., selv om jeg er blakk og ikke har penger til å komme meg hjem. hehe obs. men det ordner seg.. chillern.  Desember har vært en super chill måned så langt, har bare tatt livet med ro... men gleder meg som faen til Januar.  Var innom tattoo studio igår og fikset time til å begynne å tattovere låra mine...er drit gira. Inish skal begynne på sin piece nå på Torsdag.. og jeg gleder meg helt sykt. Selv om jeg ikke får holdt hun med selskap. 

Gleder meg helt sykt til å begynne på låra mine! klarer ikke tenke på noe annet. Min første store piece skal selvsagt være star wars relatert.. Så det blir en old school star wars tattovering av to av mine fav fra filmene. C-3PO og R2D2. Skal slenge på en banner, muligens noen roser og fylle inn med sterke farger. Blir dødsbra. Klarer ikke vente, vil bare at desember og januar skal bli over slik at jeg også kan sette meg ned på tattoveringstolen og høre den digge lyden av maskinen!... og herregud glemte nesten det beste da.. får FACE TATTOO gratis i samma slengen. wooo.. håper på at 2014 blir året der jeg inker meg selv opp som faen. 

 

Nå skal jeg google star wars ink, og vente på at butikken skal åpne! Fordi eg fikk hente lapp i posten igår. Kommer Novemer/desember:Innkjøp innlegg så fort jeg får ræva i gir!

 

#Tattovering #ink #mote #Stil #Bergen #StarWars

Blod&Blomster // Konsert FOTONoen bilder fra fredagen! 5 band, for mye pils. Bra kveld. ( Fler bilder HER).. er forsatt sliten. For en helg.

 

#Foto #Konsert #Musikk #Alkohol 

HOME // FOTO
Herregud for noen craycray dager! Har ikke vært hjemme på litt for lenge.. . tror jeg. Hvem husker sånt? bildene over er fra noen dager siden.. hadde ikke sovet på drit lenge og følte meg sykt artsy... lol

 

#Foto #Helg #Bergen #Canon #chill 

SHOPPE BILLIG PÅ KARMALOOP?

om du driter i teksten og bare vil ha billigere klær så se nederst i innlegget!

(Nyeste Karmaloop ønskeliste)

 

Dere som har lest bloggen min en stund vet hvor sykt obbsessed jeg er når det kommer til internett shopping. Det går ikke én eneste dag uten at jeg er innpå en nettbutikk og leter etter det neste jeg skal kjøpe. Jeg  var lenge drit avhengi av Ebay.. helt til jeg fant Karmaloop. Jeg ble helt frelst. Fulgte dem med engang på twitter, tumblr, FB og alle sosiale medier der ute. Jeg er hardcore Karmaloop fan og jeg er innom siden deres hver eneste dag (jeg kødder ikke litt engang). Så når jeg fikk mail om at jeg var godkjent til å reppe dem så ble jeg drit happy. Nå har jeg ennå mer grunn til å konstant snakke om hvor fete klær de har. .. bare se så fete merker de repper: 

 

 

Det fete med Karmaloop er at det er ikke kunn klær! De har fete ting til rommet/leiligheten din, fete smykker og annet kult tilbehør. Noen av tingene jeg personlig skal kjøpe til leiligheten er OBEY puter (denne og denne), to drit fete sakkosekker ( denne og denne), noen fete plakater (som feks denne), noen bøker ( denne iallefall) og andre fete ting for å gjøre rommet/leiligheten litt mer meg.. pimpe opp tilværelsen litt. Og noe av det jeg liker best med dem er at de shipper fort! Det tok 2 uker før jeg fikk sekken jeg bestilte, og jakken pre-orderd jeg.. fikk mail om at den ble shippet  30 septemer, og kunn en og en halv uke senere så hadde jeg fått Karmaloop pakke i posten! 

med den fete UNIF jakken og freshe sekken , begge fra Karmaloop! Om du også vil reppe fete klær så gå inn på Karmaloop, PLNDR, Brick Harbor eller Miss Kl og shop til u drop!

alt du trenger å gjøre, er så fylle opp handlevognen, og når du skal sjekke ut skriver du "AVZKUM"  som Repcode! Du får 20% Rabatt første gang du handler med koden min, også etter det får du 10%rabatt hvergang du bruker AVZKUM repcode.

 
 

Og det beste av alt er at du kan feks bruke AVZKUM repcode, og en av promo kodene som du alltid finner på forsiden på Karmaloop, PLNDR, Brick Harbor og Miss KL. Så da blir det ennå billigere. Feks funnet noe fett på PLNDR? Bruk promokoden TIERUP (30% avslag om du handler for 50$ + ) og min repkode AVZKUM ( som er 20% rabatt om det er første gang du bruker den)

så vil du få 50% rabatt til sammen.

 

 


#Mote #Shopping #nettshopping #Bergen #StreetWear #Obey #HUF #skate #blogg #interiør #stil 

TWERKNATION // AVZKUMDagene går for sakte. Det er mørkt hele tiden (iallefall når jeg er våken) og jeg aner ikke hva som er opp! Skal på jobb idag. blir deilig å komme seg UT.. ligget i senga siden søndag kveld. På fredag skal jeg ta bilder på BLOD & BLOMSTER  Blir gøy! Gleder meg, har til nå bare tatt bilder på vanlige konserter.. og på fredag spiller 5 forskjellige band. Herregud.. håper minnebrikken min holder. 

 

Veldig kjedelig uke.. har ikke hatt en så lite innholdsrik uke på flere måneder.. det er IKKE DEILIG! ikke i det hele tatt! blir gal av å ikke ha noe å gjøre.. blir gal av den fucka døgnrytmen min og jeg blir GAL fordi alle vennene mine har eksamen og jeg sitter her og har juleferie og jobber nesten ikke i desember! JEG VIL UT Å LE! .. jeg savner sola. Håper sommern varer for alltid neste år... nå skal jeg på jobb i regnet.. skal bare spille litt GTA først.. ehhhee

 

Krysser fingrene for at noe spontant og morsomt dukker opp!

 

Hva synes dere er verst? at tiden går for fort, eller for sakte?

 

 

KIM KARDASHIAN LUWZ AVZKUM // CROP TOP?

Sjekk Kim Kardashian repper Avzkum Pizza crop top a.

 

hahaha.. for en lang natt.. sett på Hannah Montana og vært på TUMBLR hele natt. også har jeg vært drit klein og redigert logoen min på kjendiser ogsånt. haha. Jeg ler meg ihjel av meg selv noen ganger. Nå skal jeg forsette med Hannah Montana maraton, lage stenciler/skisser til stenciler, slappe av, telle ned dagene til jeg drar hjem (17 dager) og telle ned dagene til bursdagen min.. det er bare 39 dager til bursdagen min, og jeg klarer ikke vente. Jeg er ikke så jule menneske.. men jeg er sikkelig bursdags menneske. Jeg elsker å feire dagen min, jeg elsker å feire dagen til vennene mine.. Og denne bursdagen er super spesiell, fordi dette er den siste bursdagen der jeg skal feire som fattig student.. eller bare fattig. Neste bursdag så skal jeg ha kommet lengere i livsmålene mine, jeg skal ha prøvd å ta over verden og jeg skal faen meg ha en katt. 2014 jeg er så jæææææævlig klar!!!!!! 

 

Vil du også reppe Pizza crop top eller?

 #Pizza #Avzkum #Mote #Streetwear #KimKardashian 
Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne