EBAY SHOPPING // Faen nå er jeg er blakk

 

FIkk ikkje sove inatt.. Er kvalm, jævlig og vil bare ligge i mørket ta paracet og vente på at migrenen forsvinner. Siden jeg synes så synd på meg selv så bestemte jeg meg for å shoppe litt på Ebay.Nå skal jeg ligge i fosterstilling, ringe jobben og si jeg ikke kan komme, ringe legen og si jeg ikke orker å røre på meg og at jeg like greit kan betale fuckings gebyr fordi jeg nekter å røre meg idag.

 

Jeg får ikke sove om nettene lengere, har så sykt mange ideer! jeg må skisse, fotografere og lage ting. Klarer ikke sitte i ro. Har bestilt "Prototype" av en liten greie nå. . fordi når jeg først blir inspirert så klarer jeg ikke stoppe! Gleder meg til å få "Prototypen" i posten.. gleder meg til nye klær. Gleder meg til vintern er over. jaja.nå skal jeg sove, hate livet, elske livet og proppe i meg smertestillende slik at jeg får komt meg på konsert ikveld med I. Så skal jeg tenke på mat, og at det suger at jeg bor så langt unna.. fordi det er ikke like lett å tvinge folk å komme til meg med mat... fuckings Laksevåg.

 

#Shopping #Ebay #mote #stil #FRESH #$ #Avzkum 

 

Hvorfor er jeg så dum og bruker opp alle pengene mine kvelden FØR black friday. LOL @ ME

Hva skal du idag? utenom å synes synd på meg.. cff.

Konsert FOTO // SWEDEN

//Canon 600D // Canon EF 50MM 1:1,8 II // November 22 2013

 

Var fotograf under Sweden konserten sist fredag, her er noen få bilder fra kvelden. Ligger fler HER og på Hulen sin flickr side som du finner HER. Sweden imponerer som alltid. Koselig musikk man kan sitte og pilse til og nyte. For å være helt ærlig så er jeg ikke så veldig fornøyd med bildene jeg tok, kunne vært mye bedre. ja ja sånn er livet, ikke alt kan bli bra hver eneste gang.

 

Nå skal jeg spille the sims 3 og planlegge hvordan jeg skal bli noe i verden uten å bestå matte eksamen... fuck. Er så skolelei. Skal google "how to become a millionaire without education" imens jeg sutter på Repsils og ser på sister wives / hører på Uncle acid and the deadbeats.

 

 #Konsert #Foto #Sweden #Hulen #Bergen #Canon 


Bowling Date med superbabe

 


I går hadde jeg super date med Martine. Er faen meg 6mndr siden sist, og vi var begge slitne som faen på søndagen. Så vi hadde hele mandagen til å chille! det var sykt kos. utenom Mamma så er det Martine jeg savner mest hjemme. Det er helt vilt at vi ikke hadde hengt på ett halvt år. Vi hang på Angst, drakk smoothie, spilte bowling (ekte Mar10ne & J9fr tradisjon) spilte noen runder billjard også avsluttet jeg dagen med middag with mah 2 bestgurlzzz (mami seff). Var surt å dra hjem, og rart. Det var første gang jeg var hjemme etter jeg flyttet ut.. var rart å komme tilbake til rommet mitt og se det halvtomme skapet mitt.. og vite at dette ikke er "hjem" lengere.. er så rart å tenke på. Tror ikke det helt har gått opp for meg ennå at jeg faktisk ikke bor i Oslo lengere, eller så bare er det så naturlig å være i Bergen at jeg ikke tenker over det.. jeg aner helt ærlig ikke hva det er. Men det var litt godt å komme hjem til leiligheten i bergen og slenge fra meg kofforten og sekken, legge meg på senga og skru på juletrelysene rundt senga mi og bare puste ut... selv om jeg allerede savner senga mi i Oslo.

 

Gleder meg til å dra tilbake i Jula, gleder meg til besøk av Mamma, besøk av Martine.. Gleder meg helt sykt til 2014. 2013 har vært så insane bra.. jeg klarer virkelig ikke vente til nyåret. Er så spent, kommer til å bli helt insane. Håper alle planene mine funker og alt går bra. Fordi if it does så skal jeg så sykt ta over verden. haha

 

#Foto #bowling #Oslo #Canon #Date 

 
Tidenes feteste konsertaaah LYKKE! Jeg ligger i senga mi hjemme i Oslo, spiser frokost og tenker på hvor jævlig fet konserten i går var. Jeg dro alene fordi jeg trodde jeg ikke kjente noen andre som skulle dra. haha jeg er så taper! Fant meg noen å henge med iallefall! Men who even cares.. konserten var insane bra! Om den overgikk Ozzy konserten jeg var på sist er jeg litt usikker på.. men jeg er forsatt jævlig imponert,star struck og sick gira!  Sabbath er uten tvil yndlingsbandet mitt,  og det å kunne få se Iommi igjen var grisefett, og det at han sto på på siden jeg sto var amazing! Han er uten tvil helten min... Kunne ha skrevet en roman om hvor jævlig fete alle i sabbath er, men det gidder jeg ikke. Er iallefall jævlig gira og så glad for at jeg fikk sett dem igjen! ahhh lykkerus. Så møtte jeg ei som leser bloggen haha det var rart! Ikke fordi jeg absolutt ikke var edru og sikkert virka sikkelig dust haha men fordi det er sykt rart at folk faktisk leser bloggen min.. selv om jeg ser det på statistikken så er det rart å møte noen IRL som leser bloggen.. som ikke er noen jeg kjenner fra før. Men nonetheless det var koselig!

 

Og jeg må nevne oppvarmingsbandet, Uncle Acid! Herregud I cant even! Drit fet musikk, drit fet hår og gitarspilinigen fikk det til å kile i magen. 

 

I går var helt insane awesome! I dag skal jeg henge med Martine hele dagen før jeg drar tilbake til Bergen. Gleder meg til bestiedate! 

 

ps: Lagt ut bilder fra Sweden konserten på pagen min. Gå og se/lik/watevs. Kommer nok ut her etterhvert.

 

#Musikk #konsert #BlackSabbath 

Foto stress // Chill'a3 timer søvn.. jeg får ikke sove! Gleder meg så fælt til å dra hjem. Har sittet oppe med bildene fra Sweden konserten mesteparten av natta.. ehhhhheee ble ikke så veldig bra bilder. Er ikke så veldig fornøyd. Men bildene funker iallefall.Regner med å like bildene litt mer om noen timer eller kanskje en dag eller to.. trenger en pause fra dem.. trenger å clear my mind. Kan bekymre meg over bildene på mandag.. fordi nå må jeg vaske klær og krysse fingrene for at alt er rent og tørt før jeg må løpe ut døra for å rekke bussen hjem til Oslo. Kan bekymre meg etter Black Sabbath konserten og etter jeg har hengt med Mar10ne. Tar det etterpå. No stress.

 

Over er testbilde av katten til J, som har løpetid og er jævlig sensetiv og sjenert.

 

Btw: Lik pagen min! hihi

 

#Foto #dyr #katt #Bergen #Oslo #stress

 

HOMESICK

Raskt innlegg før jeg løper ut døren og på jobb. (obs forsov meg).

Ah jeg begynner å savne Oslo en del! Teller ned dagene til jeg juleferien og til og kose meg med mammas mat! Savner lukten av leiligheten i oslo, savner stygge bussturen inn til byen.. savner kaffe på angst, bare jazz og de teite vennene mine. Savner at det bare var 10min å gå til My homegurl, savner rimien over gata og jeg savner lukten av Grønland.

Gleder meg til å bli bortkjemt i 3 uker hos Mami. Er ikke lenge til Juleferie nå!! BARE EN MÅNED :D

NÅ MÅ JEG LØPE!

Ha en fin dag.. woo Imorgen skal jeg ta bilder av SWEDEN! herregud det blir awesome.

I mellomtiden skal jeg høre på Devendra Banhart.

 

Pus // FOTO


//Canon 600D

 


Gry liker meg ikke så godt. Jeg vet ikke hvorfor....

 

Nå skal jeg løpe ut i snøen, og komme meg på jobb. JA jeg har fått meg jobb. Startet igår. Er bare ekstrahjelp, men penger er penger og jeg gleder meg til å få lønn. Så nå jobber jeg på Life....Jeg som er den personen som drikker mest, røyker mest og spiser nesten ALDRI (pga jeg bruker opp alle pengene mine på andre ting) .. skal stå å hjelpe folk med kosthold hhaha. ELSKER ironien.

 

Musikk// Treasureseason- Chillwave/Dream pop

 

Har ikke sluttet å høre på EP'n til treasureseason siden jeg stusset over den på the big wide web for noen dager siden. Jeg er obsessed. EP'n heter Bearing North og inneholder 6 chille/kose sanger som jeg virkelig anbefaler (spesielt "Archipelago"). Etter å ha hørt på låtene sitter jeg igjen med følelsen av vår, grill, bading og nakne tær på fuktig gress. EP'n kom ut 28 september i år så den er relativt fersk. Skal lett høre på disse låtene når jeg savner sommern, fregner og sol.

 

 // I can't stop listening to this EP from Treasureseason. It's called "Bearing North" and contains 6 amazing chill/cozy tracks I highly recommend (especially "Archipelago"). After listening to these songs I get the feeling of summer, bbqs and naked toes on wet grass. The EP came out this September and is still relatively fresh. I am going to listen to these tracks this winter whist I dream about summer, freckles and warmer weather. Included: Some old analogue pictures that reminds me of warmer weather.

 

Poster noen nostalgi bilder som minner meg om varmere tider:

 

#musikk #anbefaling #foto #analogt #sommer #chillwave #dreampop #indie

Billie Van // FOTO På torsdag tok jeg bilder av Billie Van konserten på Hulen. Det var gøy, morsom musikk og god stemning.

 

Ligger fler bilder: HER

 også har jeg laget en egen Facebook side til bilder og andre kreative ting.. Hadde vært kuli om du kikket på den og likte pagen min: HER


Uten om det har dagene gått i ett.. på Onsdag var jeg på Weekend intim konsert, drit koselig drit gøy og fult. Torsdag var det Billie Van som sto på kalenderen.. etter konserten dro vi videre på Casio Kids.. vi fikk med oss 2 låter, men det var nok. Torsdagen tok helt av og jeg var ikke hjemme før fredag ettermiddag. SÅ IGÅR! igår var det Raga Rockers konsert.. tidenes konsert, drit bra stemning. Halsen min er hes etter å ha synget og skreket så mye. Tidenes bursdagsgave! Var sikker på at det var søndag idag.. men det er Lørdag og jeg skal tvinge meg selv ut senere ikveld. ahhh ork. gøy, bra. Så skal jeg deppe,, fordi jeg ikke har billetter til John Olav Nilsen & Gjengen konserten. 

 

#Musikk #foto #Konsert #BillieVan #Hulen #Bergen 

 
Wishlist // karmaloop // FOTO
Rutete kjole HER // Mary Jane topp HER // Dollar topp HER // Fries sko HER //Leopard Skater kjole HER // Obey brett HER // Skullhand topp HER // Daria sekk HER // Vinrød velvet sko HER

 

Det er aldri for kaldt til kjoler og skjørt, og jeg klarer ikke vente til jeg ser $$$$$ på kontoen stige (Fikk stipend igår men alt ble brukt opp på regninger :/ ). De neste mnd'ene er det klær og tattoveringer som skal prioriteres ovenfor alkohol, mat og kaffébesøk. Gleder meg som ett lite barn på julaften.

Så må jeg huske å kjøpe bass og hente gitaren min. Herregud jeg gleder meg så sykt til 2014. Gleder meg til alt som kommer til å skje og alle forandringene som jeg vet er rett rundt hjørnet.

 

Nå skal jeg redigere Billie Van bildene, høre på Raga rockers og glede meg til konserten i kveld. Blir dødsbra. 
Hva skal du idag? 

Her er ett lite bilde fra Billie Van konsert, kommer fler senere.

 


 // Lik FB siden min: HER

 

#Mote #stil #Shopping #Karmaloop #Bergen #konsert #Foto

Musikk// CULTS// Indie pop
Jeg elsker musikk, elsker å finne nye artister, band og kule låter. For noen uker siden stusset jeg over New York bandet Cults. De slapp ut plate i Oktober og jeg har endelig hatt tid til å sette meg ned og høre på den. Under har jeg lagt ut yndlings låta mi fra albumet. Always and Forever.. det er spor 3 for dere som bryr dere.

 

Dette er en fantastisk plate, jeg har hørt på den opp til flere ganger på rad nå. Jeg anbefaler virkelig å kjøpe denne. Disse her kommer til å bli store (de er bare 3 år gamle), kan se for meg de spille på festivaler i sommer.., ser for meg at jeg sitter på gresset med en kald pils i hånda, en sigg og nachos og bare har det fett men dissa i bakgrunnen. Jeg skal iallefall sikre meg denne plata så fort jeg har råd til andre ting enn regninger. I mellomtiden skal jeg høre den gratis på YouTube: HER

 

 Hva synes du?

 

//I love finding new bands, artist and tracks. I really enjoy writing about music, so therefore I am going to start to blog more about new finds and artists/bands I think everyone should listen to. Anyways, today I am recommending the NY based band CULTS. They released a new album this October and I've finally gotten around to listen to the entire album (I am such a busy bee). The song I've posted is one of my fav from the album; the track is called "Always and forever" and its track number 3, for you guys who care. 

 

The Album is amazing and I love the songs. I just can't get enough of them. If you want to listen to the entire album, I recommend buying it. This is a must have album. I know that some of these days I'll get enough money to buy it. In the meanwhile you can listen to it for free on YouTube: HERE

 

#Musikk #Anbefaling #Bergen #Indie #NewYork

Wishlist // Bubbleroom


 Wish list: www.bubbleroom.no

 

Rett etter jeg postet forgie innlegg ang at jeg trenger jobb og penger.. fordi jeg har så lyst å bruke opp alt på internett så fikk jeg en telefon om at jeg hadde fått en liten jobb ut året. LYKKE.

 

Gleder meg til å se $$ på kontoen stige, og til å ha penger til overs etter regninger og betale tilbake lån. Jeg vet allerede veldig godt hva jeg skal bruke pengene på. Shopping.  kom nettopp hjem og det første jeg gjorde var å se i skapet, og forestille meg alle de nye klærne jeg skal kjøpe, alle de nye kjolene og toppene som skal fylle skapet mitt. Over så er det en mini collage av noen av mine ønsker, noe av det jeg skal kjøpe når jeg har penger. Fine ting til en grei pris er noe av det beste jeg vet. Kan allerede se for meg hva jeg kan mikse og matche disse klærne med. 

 

Nå skal jeg legge meg, i morgen skal jeg ta bilder av Bilie Van, på fredag skal jeg på Raga rockers og stipendet er rett rundt hjørnet. HURRA!

Lazy Wednesday // Inspo//Musikk//Hjelpwedontbreathe.tumblr.com

 

 

Te, tumblr og netflix. Jeg forsov meg til legetimen.. ish. Vil heller ligge i senga, chille og se etter jobb.. imens jeg gjør alt annet enn å være produktiv...... Hva skal jeg blogge om? er det noe dere lurer på, vil se.. vil at jeg skal skrive om. Jeg har ingen ideer.. har bare lyst til å skrive, poste bilder og gjøre ting.. men vet ikke av hva. Føler meg kreativ, men vet ikke om jeg vil male, tegne, ta bilder eller bare ligge i senga og se på film. haha.

 

Steg 1. Er iallefall å dusje og finne ut hva jeg skal ha på meg ikveld.. 

steg 2. Reise meg.. helst dette steget først.

 

Btw sjekk ut nye låta til Lilly Allen.. hva synes dere? 
 

 

#Musikk #inspo #tumblr #bergen #inspirasjon 

Du sklei meg // Egopar10
LYKKE! det er helg. Jeg er ferdig med mine første eksamner og har så og si to uker fri før neste. Selv om jeg må pugge som faen. Men ah jeg nailet spansk eksamen, englesk gikk til helvette.. sensor var bitch, men hun sa iallefall at jeg har perfekt uttalelse og vet hva jeg snakker om.. at least. Selv om en kjip karakter suger så er det ikke nok til å bring me down, jeg elsker November allerede og kan ikke vente å se hva som skjer de neste ukene.

 

De siste dagene har vært super kosi. Nå venter jeg egentlig bare på neste helg, venter på Raga Rockers konsert, venter på penger og venter litt på snøen. Venter på å bli ferdig med eksamen, venter på valentrurettes, venter på oslo tur og jeg venter på lukten av klementiner og ved til til peisen.... og jeg venter som faen til bursdagen min.

 

Hva venter du på? 

Interiør-ish // Rommet mittt. 

I går var jeg på shopping spree! Endte opp med å kjøpe noen små ting til rommet mitt (og sminke, klær og sushi..obs).. bodd her i 3 måneder nå og jeg har ikke giddet og fikse rommet mitt ordenlig... så nå må jeg skjerpe meg.

Kjøpte meg lys til å ha rundt senga og småting til nattbordet mitt, i og med at den ene allerede er pimpet og ser kult ut så måtte jeg finne små ting til det andre. Jeg er ikke i nærheten av ferdig, planen er å male den ene veggen også fylle de andre veggene med bilder, fine ting og minner. Som dere ser så er sengen min bombet, så jeg sitter atm på gulvet ved senga og vurderer å rydde rommet mitt nå.. men så tenker jeg at jeg får gjøre det når jeg kommer hjem fra eksamen.. nå må jeg slappe av og pugge (les: Høre på spansk musikk og se spansk film lol)

 

Her sitter jeg.. og fryser imens jeg tenker på alle pengene jeg brukte igår og på hvor sykt lyst jeg har på Sushi.

 Fred ut.

#Interiør #Foto #Bergen #Shopping

Torsdagsrock // FOTO//canon 600D// Torsdagsrock: The Lionheas, still changing, NRWY // 31.10.13

Tok bilder på Hulen sist Torsdag. Kos musikk, og bra stemning.

Må kjøpe meg nytt objektiv snart, fordi den jeg har nå egner seg ikke til konsert foto. Bildene ble oki, men kunne vært bedre.

Ligger fler bilder på Hulen sin flickr: HER

 

#foto #konsert #Bergen

Oslo Faenskap // Polaroid

 

Oslo faenskap og Sverm spilte på Hulen på fredag, så jeg måtte ofc ta turen innom. (ikke bare fordi jeg jobber der og nesten bare henger der, men fordi de er awzm)Gutta var like bra as always, og det eneste som sugde var at jeg var blakk og at stedet ikke var stapp fullt (Noe det burde være, fordi begge banda er awzm live)

 

Men til tross at jeg er blakk som faen så fant vi veien til byen jeg aner ikke om jeg ble full eller bare ikke husker en dritt fordi hjernen min sluttet å funke eller evt var drit trøtt... eller fordi jeg ikke hadde spist og folk spanderte øl. haha, livet som student som feil prioriterer er egentlig helt ok.  Og siden jeg endte opp med å døgne natt til Lørdag så sov jeg HELE dagen.. våknet 2 på natta og innså at jeg hadde sovet igjenom Halloween vors, halloween fest og siste bussen hadde gått så jeg fikk ikke med meg Nach engang. JÆVLIG kjipt.. Hadde gledet meg til Halloween festen i ett helt år.

 

Uansett; Sjekk ut Oslo Faenskap og Sverm på youtube/spotify/cyberspace.

Nå skal jeg prøve å holde meg våken hele dagen og lese til eksamen.. . wææ

 

Belgiske vafler og rosa hår // FOTO


//Canon 600D

Planen for 1 nov var å slappe av hele dagen, gå på konsert, ta siste bussen hjem så spille GTA til jeg sovnet på sofaen.... Dette skjedde ikke .. at all.

Jeg sov ikke hele dagen.. våknet klokken 10.. ferdig uthvilt og klar til å ta over verden. Fant meg selv nede i byen klokka ett (tidlig om du tenker Jennifer-tid) og loket rundt i noen timer. Så på kostymer.. gikk rundt.. Så bestemte jeg og Inish oss for å besøke Thelise som var hjemme og slappet av. Aint no rest for the wicked.. you know. Så da ble det overaskelse besøk... men vi kunne ikke dra og overaske Thelise empty handed..  Luckly for oss var det no matboder nede på festplassen... oster, godis og ting fra andre land. Vi fant fort yndlings boden vår... den Belgiske.

 

 

Så kjøpte vi en belgisk vaffel, hoppet på bybanen og dro til Thels. Så kastet vi ting på vinduet hennes helt til hun åpnet det. Det føltes som om vi var små barn igjen.. som kastet småstein på vinduet til venninna vår og krysset fingrene for at hun var hjemme og keen på besøk.

Så spiste vi vaffel, lekte med parykken og hang på kjøkkenet. Så dro vi hver vår vei.. jeg husker virkelig ikke hva jeg gjorde hjemme før jeg dro ut igjen.

 

Bildene fra kvelden kommer når jeg får scannet eller tatt bilde av polaroidene mine... så kommer det en film snart.. typ videodagbok.

(Fler bilder på: Avzkumhphoto.wordpress.com )

 
 

#Foto #Bergen #VinterHome

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne