OUTFIT-ISH // FOTO

//Unif Jakke// Karma Loop sekk// Nikkilipstick cropped Death tee // Svart high waist skjørt fra gina for sånn 5 år siden// Dr.Martens// Ødelagt strømpebukser fordi jeg ikke har råd til nye// Rutete skjorte fra H&M elns for sånn 3 år siden//

 

Herregud, folk har spurt om outfit bilder så lenge og jeg har alltid sagt nei, fordi jeg tror alltid jeg er for kul og jeg skjønner ikke hvorfor folk absolutt vil vite hva andre har på seg, men idag så skjedde det... jeg har faen meg tatt outfit bilder.. ish. Var mer sånn, faen jeg føler meg bra idag, skal få Thelise til å ta noen bilder av meg.. så here goes. Outfit bilde. hahaha Utenom det så har dagen vært jævlig chil.Har loket rundt i byen, spist klementiner og egentlig bare slappet av. Er så deilig når man våkner tidlig og er uthvilt. Det er så lenge siden sist jeg har hatt ordenlig døgnrytme og gjort ting normale folk gjør. Ikveld skal jeg ta bilder av noen band på Hulen. Chill dag, kanskje jeg skal begynne å legge meg tidligere.. kanskje jeg skal begynne å sove.

 

Her iallefall noen bilder fra dagen:

(ugh blogg.no ødelegger fargene, og jeg orker ikke laste de opp på noen andre måter jaja)

 #Outfit #Graffiti #Bergen #LOL #taper #Foto #Polaroid #mote 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

Marilyn in Manhatten

Idag har jeg ligget i senga hele dag og sett på Marilyn Monroe filmer. Og tenk på hvor fint det må ha vært å bodd i NYC den tiden hun var der. Oppleve musikken, menneskene og popkulturen der og da. Tenker på alle bildene jeg kunne ha tatt, alt jeg kunne ha filmet og alle sidene med tekst jeg kunne ha skrevet. Marilyn var en fet dame. Det er så klisjé, men det er jo en grunn til at det er klisjé.

 

Nå skal jeg forsette å se Marilyn filmer, new york filmer og gamle filmer. 

 

#Søndag #MarilynMonroe #Film 

September - Oktober // Innkjøp

 

ahhh kjøpt meg så mange fine ting i det siste. Disse her er my absolutt faves fra denne mnd. Cropped tees fra Ebay og NikkiLiptick (luwu). Sykt fint mørkelilla stain fra MAC.

 

Har også kjøpt meg en dødsfin og kosi jakke av ei venninne. Hva er vintern/høsten uten denim jakke? men min desidert nye yndlings jakke er Katte jakken fra UNIF som jeg forhåndbestilte i september. Den kom i posten for litt over 2 uker siden, og jeg klarer ikke ta den av meg engang.. er så forelsket i den. Den har alt en jente kan ønske seg; Nagler, leopardmønster, katt og den er hullete og fin. Kommer lett til å bruke denne jakken helt til den er så utslitt og ødelagt at jeg må duckttape den sammen.. selv da skal jeg forsatt bruke den. haha.

 

Også var det faen meg på tide med noen nye docs. Mine svarte/rosa er så fine og jeg er drit glad i dem, men jeg kan ikke si nei når Mamma tilbyr seg å gi meg penger til nye docs. Se så fine de er a, man kan ALDRI slå feil med vinrøde ting.. aldri. De er allerede flekkete og miljøskadet.. takk til all alkoholen som faller på de når jeg jobber på hulen og når jeg ikke klarer å holde ølen min ordenlig.  Har også kjøpt meg en fin fin kjole, men den har jeg på meg nå, og jeg gadd ikke ta bilde av den. Fin rutete rød kjole.. som er fra Hellbunny ..  haha dødspinlig men den er faktisk fin. (1.2) den er drit fin ikke kunn fordi puppene mine ser AMAZING ut i den, men fordi den funker både på fest og til hverdag, pleier å ta en cropped tee over så ser den casual ut. + den ser drit fet ut med UNIF jakken min, skinnvesten min og ca alle de andre jakkene jeg eier. cool cool.


 

#Unif  #NikkiLipstick #Ebay #MAC #Innkjøp #taper

Femme Fatale // Foto

 

Har hatt så fucked døgnrytme i det siste, så jeg har redigert gamle bilder, og kjedet meg ihjel om nettene... utenom inatt.. fordi jeg sov.

tror det er ett lite mirakel... halloween mirakel. Krysser fingrene for at døgnrytmen er reparert..selv om den blir fucked up med engang det er helg.....

 

Bilde over er fra en skole oppgave ifjor. Herregud savner å ta blder og ha amatør shoots. good times.

 

En dag.


 

//Canon 600D

 

Fiskekaker og vin til frokost er digg. Jeg hadde ønska jeg bodde i sentrum slik at jeg kunne ha hatt besøk heletiden. Slik at jeg slapp å gå hjem fra Hulen hvergang jeg er ferdig på jobb. 

En dag skal jeg bo i sentrum, i ett hus med fine vinduskarmer og en katt som kommer når jeg roper på h*n. En dag skal jeg ha nok penger til å innrede akkuratt slik jeg vil, uten å måtte se på prislappene på alt jeg ønsker meg. En dag skal jeg bo i verdens kuleste leilighet.. med en katt som alltid vil kose.

800 grader

//Rommet til Inish er kult // Vors før vorset// Vasker klær klokka 3 på morran.. må ta selfie//

 

Sov vekk hele fredagen. Våknet klokken 24:00.. vasket klær klokken 3. Døgnrytmen er fucked, men det er greit fordi jeg har klær jeg må vaske, plakater jeg må henge opp og ett rom som ser helt bomba ut. Det er deilig å gjøre ting man må gjøre når alle sover, og byen er stille. 

 

De siste dagene har vært fine. Denne uken har vært bra. Har kjøpt meg nye sko, fått meg ny jakke og jeg VANT en music angel. DIGG. Kommer bilder av den fete jakken min så fort jeg finner tid til å ta bilde av den. Idag skal jeg jobbe på Hulen og neste uke blir det Mojo weekend. Herregud som jeg gleder meg til å drikke whiskey høre på awesome musikk  og ha det fett.( jeg har det egenlig fett hverdag, men fyfaen som jeg gleder meg til The Wildbeets)

 

Nå skal jeg kose meg med Ebba Grön imens jeg drikker vin og venter på at vaskemaskinen blir ferdig. 
04:47

Bakken er lava

 

Vinduskarmer.Vin.The Hives.Kunst.

Bergen jeg kommer ikke over hvor mye jeg liker deg, hvor god vinen smaker her og hvor bra menneskene her er.

 

Idag skal jeg på Hansatur, gratis øl.Fest. Feire at livet mitt ikke er over ennå. Feire at jeg forsatt er ung, dum og jævlig blakk. Herregud, fornøyd92. Skal gå inn de nye skoene mine, skal hente pakker i posten og smile til alle jeg møter på gata.

Disorder // Foto

 //Canon 600D

Det er søndag, det er sol. Idag skal jeg bli inne og se på weeds, høre på joy division, spise fiskekaker og nyte sola... fra sofaen min. Så skal jeg tenke på at jeg skal drikke mindre, feste mindre og gjøre mer lekser og skolearbeid.

Iphone diary: Instaweeks

Avzkum @ insta

De siste ukene sett igjenom iphone linsa mi. 

Tiden går så fort, at jeg blir litt redd.

Grand General + supp. Seven Impale // Foto

//Nikon D700// af-s nikkor 50mm f/1.4g

 

Noen av bildene jeg tok på konserten igår. Herregud kan ikke engang huske sist jeg tok ordenlig bilder på konsert (sånn utenom iphone) .. og det er faktisk første gangen jeg har vært "fotograf" på konsert. coolcool. Krysser fingrene og stikker ett par kniver i hjertet imens jeg håper på at jeg får flere muligheter til å ta bilder av flere konserter og andre events.

(hoho kanskje det kommer no skatebilder snart.. who knows man, winkywinky)

 

Ligger fler bilder HER

kultur eksponering //Foto

Igår bestemte Inish, Thels og jeg oss for at vi skulle være kulturelle med en flaske whiskey i veska. Planen var og egentlig bare gå på en utstilling, men så plutslig gikk vi til fler. Det var deilig og være omringet av fine ting igjen, få inspirasjon og lyst til å gjøre noe annet enn å spille GTA og drikke seg møkk dritings. Utstillingene var drit fine og jeg blir så amazed fordi jeg hadde ønska jeg var like kreativ og flink som mange av de kunsterte som hadde bilder og instalasjoner. Senere på kvelden dro jeg på konsert på Gireg Hallen. Klassisk musikk, er noe av det vakreste jeg vet, det var utrolig bra. Elsker kunst, elsker musikk, elsker kultur.

 

Idag skal vi på Dolk utstiling og så se resten av Monday begins on saturday ustillingene ( jeg var så heldig at jeg fikk gratis billetter, woo) , så skal jeg ta bilder på Hulen. fin dag

 

her er iallefall noen (få) bilder jeg tok igår.HULEN // FOTO
Begynt å ta litt bilder for Hulen når de trenger fotograf elns.. dette er noen bilder fra sist lørdag. Britain Calling, drit gøy og bra konsept! DJ'ene spiller bare britisk musikk. chill & digg.

Fler bilder HER

 Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne