Dager

 

Noen instagram bilder fra sist uke...

herregud for en uke.. for en mnd..  skins got nuttin on me for å si det sånn.

damn.

 

Avzkum @ Instagram

Konfirmasjon // Foto

 

For noen uker siden dro jeg "hjem" til Kr.sand for være med på kusina mi sin konf.  Herregud det er så sykt, jeg husker når ho ble født, dåpen hennes og den irriterende "jeg er 6 år, eg vet alt, og skal spørre deg 1000 spørsmål"-fasen hennes.. og nå er ho 15 år. Tiden går fort. Det er rart.

 

Kakene var sick digge. omg

Rosa sky.Dagene mine er sånn her; De lyser rosa, og alkohol. Kveldene mine lukter stearinlys og varm sjokolade. Jeg savner ikke å ha seng, fordi jeg er for opptatt, for sliten, for glad til å tenke på at rommet mitt ser ut som søppel og at det er tomt og trist.. fordi ingenting annet i livet mitt er tomt og trist atm.

 

Jeg liker når det regner fordi det betyr at høsten er her, jeg liker lukten av havet når det har regnet, lyden av barna som ler foran vinudet mitt hver dag når de er på vei til/fra skolen. Lyden av kattene som sloss, fordi det minner meg om Colombia og katten min der. Utsikten fra rommet mitt, som jeg aldri kommer over, fordi jeg ser havet.  Liker stearinen som fester seg på gulvet mitt. Liker middagsgjester, liker at jeg alltid har noen og crashe hos når jeg ikke gidder og dra hjem, liker at walk of shame ikke var like ille her i Bergen slik som det pleier å være i Oslo. Liker at jeg ikke har tid til å se på alle tv-seriene mine, og jeg liker at jeg endelig husker matte ordenlig.. jeg liker at jeg liker matte, at jeg koser meg med algebra og at om jeg vil kan jeg bare ringe og bestille pizza.. fordi jeg kan. Liker best at jeg ikke har trengt og ta medisinene mine på noen uker, og ting forsatt går bra.. selv uten medisin.

 

Det eneste jeg virkelig ikke liker er at jeg alltid glemmer og vaske klær. obs

 

 

+ Martine jeg savner deg sikkelig! Det suger at det er 7timer med tog imellom oss når det pleide å være 10 min gå tur. Savner å huske med deg, ta bilder, snakke om alt mellom himmel og jord, spytte, rape og være ekkel med deg! Blir så jævlig bra når du kommer! DA BLIRRE PAR10.Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne