Tirsdag


Tirsdag. øl.herregud.oishit.obs.destiny's tits Twerk.vant konk.conga.trynte på scenen.faen kastet en øl på noen. shit. oi.faen.latterkrampe. har aldri drukket en øl så fort. regn. faen. nattmat?. mer øl. danse. svett. queen. moshpit. klåing. nattbading. snegle. astmaanfall. skrubbsår. ligge på bakken. glitter sko. våte klær. sovne.

 

Tirsdag.

Dagene

Alle dagene siden jeg kom hit har vært så bra. Jeg føler jeg har gjort så masse på så liten tid... og derfor har jeg verken tenkt på bloggen eller hatt tid til å sette med ned og faktisk skrive. Noe jeg burde gjort, siden denne bloggen er jo primært en dagbok for meg, slik at jeg ikke glemmer ting jeg ikke vil glemme. Som sagt det har skjedd så masse siden jeg kom hit. Første uka jeg bodde her fikk jeg besøk av to venninner. Alltid kos med besøk, og jeg er så jævlig glad for at vi har gjesterom, da kan jeg liksom ha folk her ofte uten å tenke på at de skal sove på sofaen eller at jeg ikke har ekstra madrass. (jeg har jo ikke sofa.. eller seng.. ennå) Det er alltid kos med besøk, men det er så mye bedre når det er MITT sted, og vi kan komme å gå som vi vil, og gjøre akkuratt det vi vil uten å forholde oss til noen andre. (roomine min er jo så jævlig laidback så det er også jæævlig greit) Helga de var her fikk jeg også endelig kjøpt madrass og flyttet inn  på rommet mitt. Fra vinduet mitt så ser jeg litt av havet, og om morningen hører jeg skipene "tute"

 

 

Jeg har også begynt å jobbe på Hulen, noe som er dritfett. ingenting er bedre på selvtilliten enn å komme hjem med nye nr og vite at man har fått nice tips. Elsker å jobbe i bar... skal på jobbintervju til uka på en koselig liten bar i sentrum.. krysser fingrene. Hadde vært deilig med jobb vedsiden av skolen, i og med at jeg bare har 2 skoledager i uka. Jeg har langhelg hver eneste helg.. hvor deilig er ikke det? Masse tid til venner, jobbing, konserter og lekser.  Og solen skinner så godt her i Bergen.., bruker morningene mine på balkongen med kaffe og sigg. Solskinnsdage her i bergen er noe de som bor her tar for gitt så når det er sol må man ut, og nyte det. På lørdag drakk vi pils i parken, grillet også dro vi ut på byen. Har ikke tid til å være hjemme engang. Det er så deilig. Thels jobbet på hulen så vi dro dit, knipset noen bilder, drakk noen øl og danset litt. Bergen er så bra, jeg fuckings svever atm. Denne uka blir bra, jobbintervju, internfest på Hulen, konsert, øl også en liten tur til kr.sand.

 

Eneste kjipe til nå er at jeg klarte å glemme bankkortet mitt i Oslo.. så jeg har ikke hatt noe penger at all siden jeg kom hit. jaja

 
19.08.2013

Elsker at Bergen er hjemmet mitt.. elsker at jeg jobber på hulen og jeg elsker polaroid kameraet mitt.

Nå skal jeg ut og ta en mandagspils og glede meg til skolen i morgen.. herregu jeg har bare TO skoledager i uka.

 

Alt er så bra... selv om jeg er syk og hoster opp lungene mine så klarer jeg ikke slutte å smile.

Bergen // 1

To raske bilder av leiligheten jeg er  i nå. Ting løser seg for realistiske jenter ( kan faen meg ikke kalle meg for "snill pike/jente" ) og det ser ut som om jeg kommer til å flytte inn her. HERREGUD,snakk om å være heldig. Nå redigerer jeg film, ser på bilder og prøver å planlegge resten av dagen min.

 

Så langt er denne dagen BRA. Sitter med sigg og hører på Star wars soundtrack imens sola skinner. Bergen bra.

Take these sunken eyes and learn to see // FOTO

 

Når jeg gikk på kunstfoto og vi hadde utstilling så hadde alle finer, koselige bilder til salgs... jeg hadde en serie med døde dyr.

Spesielt døde fugler. Jeg vet ikke hvorfor men jeg synes døde fugler er så pent. Det er så rolig, naturlig og morbid og jeg klarer ikke la være å ta bilder av dem hvergang jeg ser en. Det er ikke så ofte jeg ser døde fugler.., og det er greit.. fordi hadde jeg sett de heletiden så hadde jeg freaket ut. Men engang i blandt finner jeg en fin dø fugl. Idag på tur med Tezz så fant jeg en fin dø fugl.. man ser det ikke på bildet, men litt av hodet hadde allerede råttnet bort og det var bare fint rent skjellet igjen.  Skjellet er også noe jeg synes er fint. Fint hvitt, naturlig og morbid skjellet. Jeg tok polaroid bilde av fuglen som nå henger oppe sammen med de andre "døde ting" polaroidene mine.

 

haha herregud det er ikke rart jeg er evig singel og folk synes jeg er rar. Men jeg har alltid vært fasinert av døden, ikke fordi jeg har opplevd så mye av det eller sett folk dø, men fordi døde er det eneste som er sikkert med livene våre, det er det eneste vi ikke kan gjøre noe med.. alt annet kan vi fikse, styre og gjøre noe med. Og det er fint å tenke på, at uansett hvordan vi velger å leve så kommer vi til å ende opp på samme sted. Det er også fint å tenke på at vi vet ingenting om døden, hva som skjer etterpå eller når vi skal dø.., så derfor må vi leve i nuet, derfor må man sette pris på små ting. Sette pris på å se en dø fin fugl på veikanten, eller sette pris på de dagene sola skinner etter en regnstorm. Døden skremmer meg ikke, den gir meg inspirasjon til å leve.

Kjærleik: Kamerar

 

 

Siden jeg drar snart, så tenkte jeg at jeg like greit kunne for engangs skyld være en snill jente og rydde rommet mitt.

 

Idag har jeg drukket øl, sett på Medium og organisert alle tingene mine.. sortert i hva jeg skal ha med meg til Bergen når jeg finner sted å bo, og hva som skal få bli hjemme og holde meg med selskap de gangene jeg kommer på besøk hjem..  Det er så vanskelig å bestemme meg for hvilket av mine kamerar som skal være med. Det er helt klart at alle polaroid kameraene blir med til Bergen.., men jeg har VELDIG VELDIG mange andre kamerar, digitale, analoge, og film kamerar som jeg aldri har brukt og som alltid bare har vært der. Hvilken av disse som skal få lov til å bli med på tur er så jævlig vanskelig å velge. Jeg er så glad i dem alle sammen....  noen folk har dyr, barn o.l .. jeg har kamera samligen min. Alle kameraene er alltid klare til å bli brukt, alle har film i seg, og når de blir tomme så setter jeg inn ny film med engang. Jeg er så glad i dem at det nesten virker teit og unaturlig å skrive om det.  (Les: Ikke noe freaky fetish, greier. Bare kjærleik til kamerar, fotografi og kreativitet)

 

Jeg vet heller ikke om jeg skal ta ned alle bildene som henger på veggen min, alle postkortene og alle minnene! herregud.. jeg vet ikke engang om jeg har sted å bo i Bergen. Jeg burde slutte å planlegge så mye og drømme meg vekk.. 

 

Jeg har tenkt å begynne å filme ting, livet.. latter. Mest til familien min i Colombia, fordi jeg savner dem så mye og det er lettere å sende en link med en film enn det er å skrive til dem hverdag og fortelle om alt jeg har gjort. Alt dette kommer ofc på en annen blogg, den engelske.  Vet ikke hvorfor jeg skriver det her... føler bare for å rante litt.

Chill&Digg// Fuck your stuff

 Chill start på helgen. Har ikke sovet så godt siden jeg kom hjem fra Sør-Amerika og jeg har heller ikke sett på så mye white trash TV. Må ærlig si at jeg virkelig har savnet trash TV, spesielt white trash TV. Vi hadde Toddlers and Tiara maraton imens vi hadde max chill out session.

 

Det er også første gang jeg har spist slush i år!!!!!!!!! Tror jeg.. .. og første gang jeg har tatt bilde av meg selv med sigg HAHA. jeg er så taper.. men det nye håret mitt er fint da.(trykk på linken.. LOL)

 

Idag skal jeg se på netflix, ta ned alt fra veggene mine og slappe av. Hm jeg har egentlig ikke fortalt noen av vennene mine at jeg ikke kommer tilbake fra Bergen turen... haha whatever. Yolo and shit.

Enveisbillett bort 

Jeg har lenge hatt lyst til å flytte til Bergen, Trondheim eller bare.. bort fra Oslo. Jeg har søkt jobber, sett etter sted å bo og ventet på svar.. ventet på jobb, ventet på penger og ventet på den rette tiden til å flytte. Ventet. Skulle flytte ifjor, men så plutslig så passet det bare ikke, jeg bestemte meg for å vente ett år til. Men NÅ er jeg lei av å vente.

 

klokken 6:00 idag kjøpte jeg meg en enveisbillett til Bergen. Jeg vet ikke hvor skal jeg sove, hva jeg skal spise, hvordan jeg skal få tak i penger eller hvor lenge jeg skal være der. Jeg drar med ett mål, det er å bare gjøre noe. Starte med livet mitt. Finne sted å bo, jobb, penger... eventyr.

 

Så jeg drar på tirsdag. Drar med én bag, sovepose, kamera og en veldig tom lommebok. Jeg gleder meg. Sist gang jeg bare dro vekk så endte det med å være det beste året i mitt liv... hittil.

 

Dette blir så bra! Skal filme, ta bilder og finne eventyr...

Nå skal jeg til venninna mi.. drikke, røyke og feire at livet er bra.

 

 

 

If it's both terrifying and amazing then you should definitely pursue it.

Analog foto // London
// engangkamera // London 2013

 

Har fremkalt over 100 bilder.. her er 3 av de. More to come. Jeg lover. Nå skal jeg på Øyafestivalen.. jeg har ikke sovet, har ikke spist eller fikset meg. FAEN .. orker egentlig ikke.. men må se Wu tang.

Faen gidder jeg å dra på øya?

 

tviler

 

Hjemme fra Sør-Amerika!!Aaah nå er jeg hjemme fra verdens beste ferie hjemme i Colombia. Fineste ferien jeg har hatt på flere år, var så fin at jeg glemte helt å bruke pengene mine og endte opp med å nesten ikke kjøpe noe som helst. Bildet over er bilde av de få tingene jeg kjøpte der... all sminken jeg kjøpte forsvant på flyplassen i Paris fordi kjerringa som jobbet der syntes at jeg hadde så fin sminke.... såå ho tok det like greit... erger meg ikkes å veldig over det .. selv om det suger siden jeg hadde med alt av "daglig" sminke med meg.. så nå har jeg ikke noe foundation, pudder, maskara.. eller noe basic sminke... + jeg er helt blakk.

 

UANSETT nok prat om det ( kan nevne at mobilen min også ble stjelt.. men ho som stjal den var så tard at ho ikke fikk den på.. så ho leverte den like greit tilbake.. haha) 

Jeg er så happy med den nye genseren min, all siggen min og den vakre, fine og nydelige nye polaroid kameraet mitt + all filmen til den. Kamera er dødsbra og jeg er allerede drit forelska. Er så klar til å ta fest bilder og øl bilder med min nye bebi.

 

Har også fremkalt over 100 bilder,som jeg skal scanne når mar10ne kommer hjem fra ferie.. om jeg kan vente så lenge.. blir sikkert bilde av bilde innlegg her fordi noen av bildene jeg fremkalte er fra hove2011 og randome fine minner. 

 

Nå skal jeg legge meg.. har så jævlig fucked døgnrytme, har sovet i 3 dager strekk.. dro ut på byen tok meg 4 pils.. dro hjem igjen og nå har jeg ikke sovet siden Søndag. FUCK. I Colombia hadde jeg perfekt døgnrytme... VIL TILBAKE..

yeye skal prøve å sove, søke jobb og finne sted å bo. Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne