STUDERE FOTO TIL HØSTEN 

Å shit, jeg kom inn på NKH .. søkte 3 mndr etter fristen og jeg søkte ikke ordentlig engang.

Det er litt nice. Ser ut som om de neste 2 årene kommer jeg til å bruke på å ta bilder.  Blir gøy.

 

Sjekk ut Foto dagboken min.

http://avzkumphoto.tumblr.com/

eller 365 prosjekt.. call it watevs. legger iallefall ut bilder HVER ENESTE DAG. der.. herregud.. nesten da.

vanskelig å gjøre det hverdag når jeg som regel ender opp full og ikke hjemme.. men jeg prøver.. blir iallefall tatt bilder hverdag, og lagt ut enten den dagen eller dagen etter.

 

NY KATT I KÅKENH kom hjem med katt på Søndag. Han heter Raptus og er dødskul. Se på det ansiktet.

Utenom så har det ikke skjedd så mye. Begynt med fotodagbok, som du kan sjekke ut  HER

 

#katt #bergen #tumblr #foto

Har ikke peiling på tid//Canon 600D // H

WÆ! for noen uker. Jeg har ikke peiling på tid lengere. én uke føles ut som en måned, og en måned er én dag. Alt går i surr. Sommermodus er på. De siste ukene har jeg ikke gjort så mye annet enn å se på VM, drikke øl og egentlig bare chille max. .. og jobbe.. fått meg jobb. og jeg ser etter jobb.. som bare faen. heh.

Ble ikke festival på meg iår, skulle egentlig jobbe på Hove sammen med Hovepost-gjengen, men realiteten om at jeg bor alene og må forsørge ALT selv slo meg litt i fleisen i det jeg planla festivalsommeren min. Jeg har blitt voksen. Betaler heller regninger, kjøper mat og strømpebukser enn å dra på Festival med vennene mine. UGH. Sitter her og ser på en grå Bergen imens jeg ser for meg hvor fett vennene mine på Roskilde, Hove og andre festivaler har det. Alt de drikker, gjør og alle de møter. åååå jeg er så sjalu :( men sånn er det. .. har ikke betalt en eneste regning heller.. får ingenting gjort. Sommeren tar alle kreftene fra meg. Gleder meg til høsten..

 

Nå skal H og jeg rydde kåken.. kanskje.. om vi ikke blir sittende hver for oss på rommet og se på netflix, eller sammen i stua...

Skal iallefall prøve å få gjort noe produktivt.Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne