Colombia pt2 // Barn

 

//Canon 600D // Colombia 2013

 

Kusinene mine har verdens søteste barn. De er så små og kule. Løper rundt og ler seg ihjel av småting og ser gleden i ting jeg for lengst har sluttet å smile av. Det er så fint å være med dem.

Til sammen har besteforeldrene mine 17 barnebarn og 17 oldebarn. 

Colombia pt1 // El amigo que une a los amigos

 


//Colombia 2013 // Canon EOS 600D

 

På søndager i landsbyen ved bestemor spilles det musikk i gatene hver søndag.. høyt. Alle sitter ute på stoler og spiser, snakker og drikker sammen. Det er som en festdag i byen og atmosfæren er ubeskrivelig. Det er så mye liv, latter og glede der. Sists søndag dro Mamma, onkel H, onkel E , mannen til kusina mi (Daniel), lille fetteren min Dayron og jeg til den lille byen Une.  Mamma og Onkel H skulle fikse noen greier så jeg ble igjen med Onkel E og Daniel.. sammen drakk vi alt for mange pils og snakket alt for mye dritt... det kommer ikke "turister" dit så ofte så jeg ble fort midtpunkte i baren.. noen som betydde flere øl.. gratis. Folk spanderte runder som bare faen... etter en stund kjørte vi videre... men pga all øllen måtte jeg på do.. så vi stoppen på en slags resturangt langs veien.. der tok vi flere pils, røyket alt for mange sigaretter og snakket ennå mer dritt.

 

Når vi kom oss hjem.. hadde kusinen min kjøpt inn en kasse øl.

 

Herregud Søndagen var bra, og øllen her er drit god.

HJEMME!!

 

 

Jeg kom hjem idag klokka 3, så har jeg sovet, spist og dusjet. Kan jeg bare nevne at jeg faktisk fikk litt farge på kroppen etter hove.. selv om 90% av det ble vasket når jeg dusjet. ( Vannet var seriøst svart, til tross for at jeg dusjet på Hove)

 

Egentlig skulle jeg skrive et sikkelig innlegg om hove, artistene og min mening om opplegget i år vs de andre årene .. men det rekker jeg ikke. Jeg må pakke og finne ting fordi om 3 timer reiser til jeg Gardermoen! jeg skal nemlig til Sør-Amerika, rettere sagt; Colombia.

 

Kommer ett ordenlig innlegg om Hove når jeg er i Colombia, eller når jeg kommer hjem igjen. Hvem vet? Her er iallefall noen få bilder:

 
Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne