"Jeg brenner mamma, det er stille nå"// Iphone 4 - FIsh-eye objektiv // Avzkum @ Instagram

Jeg savner Mai.

Griser, Kaptein Sabeltann og innlegg i avisen.

 

 

// iPhone 4 // Avzkum @ Instagram

 

Idag har jeg reist tilbake i tid, klappet store purker, matet sure geiter og spist Kaptein Sabeltann is. Alt dette på nå 30 timer uten søvn og en veldig tom lommebok. Fin dag, dum dag, trøtt dag. Når jeg endelig fikk sove så kom mamma og vekket meg, fordi innlegget jeg skrev til avisen her jeg bor kom vist på trykk, og nå må jeg si takk til folk som MÅ gratulere meg. Tusen takk, jeg klarte å skrive en tekst, det er stort, jeg er jo bare 20 år. ... Jeg er ikke negativ bare trøtt, og jeg savner macen min. Er på verdens værste dritt PC nå. Jeg er faktisk litt glad for at det jeg skrev på på trykk. Fornøyd, glad, trøtt, grinete. Smil. Jeg har ikke kopi av avisen, den var vist utsolgt, skylder på innlegget mitt. Håper de ikke har fjernet noe, eller redigert noe. Da blir jeg sinna, og grinete + sinna  er ikke bra.  Jeg kan forresten ikke skrive på dette tastaturet. Herregud.

Hva har du gjort idag? Har du også klappet en stor purke?

But nobody wants to know him // Foto

//Nikon D80

Meldt meg på fotokonk for å vinne en mac. hadde vært awesome om dere gadd å gå inn og stemme på meg. Fikk også kamera i posten idag, men har allerede så mange så trenger den ikke nå.

Så tenker kanskje å holde en konk så kan en av dere vinne den, men jeg vet ikke ennå. Må finne på noe smart kanskje. VET IKKE.

Gå og stem på meg iallefall haha er desp.  stem HER . please please. Du må logge inne med facebook for å stemme, men det kommer ikke noe opp på wallen din eller noe sånt.

 

Hovefestivalen - Urinaljenta

//bilder:Dagbladet.no 

For å ha en sjangs å vinne detta må jeg vel skrive noe sykt morsomt og kleint sånn at juryen tror jeg er kjempe kul og gjør masse morsome ting med livet mitt, så da kan jeg like godt fortelle om noe pinlig og kleint.

Må ha vært hove 08. Jeg var iallefall 16 år og det var første året jeg fikk være der hele uka. Og det måtte selvsagt feires med alt for mye alkohol, synging og dansing. Så til slutt hadde jeg ikke stemme, hadde vondt over hele kroppen og jeg var så konstant full at jeg ikke viste helt hvor jeg var eller hvem jeg var. Skylder på at jeg var 16 år, uviten og trodde jeg var dødskul. Kan betrygge menneskeheten med at jeg NÅ kan drikke med måte, iallefall litt, og at om jeg noensinne blir så full igjen så har jeg venner som har lovet å stoppe med fra å gå ut/gjøre ting! Verden du er trygg.

 

Uansett , det var siste kvelden på hove og jeg var dritings og eide ikke skam, ikke nok med at jeg solgte BH'n min til en gammel mann for penger til mat (herregud, er det mulig?) som til slutt ble brukt til drikke som gjorde at min edru tilstand var 100% borte og " Jenny from the block" var helt tilstedet. ( Jenny from the block er meg når jeg er full og tror jeg er ghetto) Jenny måtte på do da, og det var ingen kø , for engans skyld så jeg klarte med hjelp å komme meg inn på doen da, selvsagt var det en av disse utedoene, og det var så mørkt der at jeg ikke kunne se noe.. ellers var jeg bare for full til å åpne øya. Hvem veit? Jeg nektet iallefall å låne lommelykt, fordi Jenny from the block trenger ikke slikt. Etter I did my thing, så innså jeg plutslig at jeg ikke viste hvor døra var, og jeg begynte å bli litt klaustrofobisk. Ikke rart med tanke på at utedoene er sånn 1x1m og jeg var dritings. Så da ble det meg VS verden og jeg måtte komme meg ut.... husker ikke helt hva som skjedde der inne, men det endte opp med at jeg trynte.. ja inni utedoen... Ja jeg fikk ting på meg.... Ja jeg vil dø.

 

//mer under bilde

Jeg kom meg iallefall ut i live og vennene mine hadde noe å mobbe meg for... noe jeg forsatt blir.  Så skjedde det masse ting som sikkert er uviktig og kjedelig.  Så kom solen opp og det var på tide å dra hjem. Forsatt full og klar til å dra hjem og farge det grusome håret mitt ( som var rosa og svart) , ta  på meg en BH og spise mat , pakket vi ned teltet vårt, eller vi skulle iallefall, før Dagbladet kom bort til oss å spurte om de kunne intervjue oss.Hvorfor ikke? jeg hadde ikke stemme så jeg var bare glad for at dette kom til å komme på trykk og ikke i form av video. Så jeg fortalte hva som hadde skjedd dagen før, og jeg fikk det fine kallenavnet "Urinaljenta fra hove" flott. Tok noen kleine bilder, prøvde å ikke se inn i kameraet. Knips knips. 

 

Etter noen dager fikk jeg en telefon av ei venninne som ba meg gå inn på dagbladet sin hjemmeside, fordi jeg tydeligvis kom til å " dauve av lættiz az" , jeg gjorde om ho sa .. også ser jeg det.. bilde av meg, dritings, jævlig og med overskriften "Jeg er urinaljenta på Hove" .. HALLA VERDEN, her er jeg. Det var selvsagt IKKE bare intervju men det var film med bilder ... jeg var selvsagt først, så sa satt jeg der.. hørte på meg selv. Hørtes ut som en gutt i puberteten ganger 1000 , så ut som en full emo kid ..... 

 

Kleint og pinlig, men jævlig gøy. Hove er sommer tradisjon, og etter Urinaljenta fra hove så har det bare vært fett. Fikk gratis pils engang fordi noen kjente meg igjen og ville se meg falle oppi en do. Tar det med ett smil og digger hove ennå mer. Kjipt å bryte sommertradisjon iår og ikke dra, så derfor synes jeg at jeg hadde passet bra til dette, kjenner Hove jævlig godt, bryr meg ikke om jeg driter meg ut, er iallefall ikke sjenert og jeg synes at jeg sjæl er jævlig morsom.. minuset er at jeg ikker er festival hipster... jeg samler på analoge kamerar da... synes det burde vært ett lite pluss.

 

Kategori: Forelskelse, siden jeg super forelska i Hove.

 

 

 

Eller kanskje dette er grunnen til at jeg aldri får meg jobb....

Jotunheimen 2010 || Foto
// Nikdon D80 

InstaMaiMai igjenom iPhone linsa.

1. Feire 1.Mai med AUF og pils på Politikern.
2. Møte Jens Stoltenberg på Mono sammen med Ung i AP.
3. Randome mennesker i Kr.sand.
4. 17.Mai toget ifra balkongen min.
5. Sukkerspinn = kjærlighet.
6. Piknik i parken.
7. Ozzy Osbourne konsert.
8. Sacha Baron Cohen Im sorry I stepped on you
9. Half n half , veggis VS meat eater.

Hey nytt design

//Nikon D80 -

Jeg har ingenting å skrive, utenom "Hey nytt design" så her er ett bilde jeg tok av Martine en dag i Mai.

HEZTER, FOTÅ, INSTAKILO OG BILDE AV MEG OG JUSIN BIEBER XDD

( meg og Justin Bieber :D jeg har blitt litt tan, og nesa mi har vokst 2 mm xDDDhva syens dere om brillene mine?)

 

Fyfæn azz har ikke blågga her på agez lizm XDDD

xooxox siden sist har jeg vært på en bondegård og tatt bilder av en hest ogsånt HEHEHEH

kuli smoothie???? også så jeg Justin bieber ved oslo s XDDD så ville jeg DØ når jeg fant ut at LILLA er vist fargen hans elns.. greia hans er lilla or whatnot.... uheldigvis hadde jeg på meg lilla lue den dagen... så jeg ble mistaken for være en BIEBitch.. aka bieberfan.. så da ble det av med lua  slik at Oslo kunne se det skittne håret mitt og jeg kunne vise til ukjente og kjente at jeg ikke tror på jesus... mente Bieber XDD så så jeg Ozzy, Zakk Wylde, Slash & Gezzer ( aka Ozzy and Friends) live på Torsdag, jeg gråt litt og trodde jeg skulle bæsje på meg fordi jeg elsker Ozzy. så gratis billetter til Datarock på fredag, så jeg dro dit HEHEH BUSY MUSIC GURL??? følg meg på INSTAGRAM XDDD Avzkum  @ Instagram xoxo 

her er bildene da XDD :PPP XOXO BILDEGURL.

seriøst jeg er 20 år.. på tide å vokse opp kanskje?

 


Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne