WDGAF // Chillern

 

BadBoi4LyfeOæ de siste dagenehar vært super kos. 100% sommer i kåken. Realtivt fornøyd. Siste uka har jeg dratt på konserter, drukket absurde mengder alkohol og brukt opp de siste kronene jeg har. (er blakk frem til august ...obs) men faen for noen bra dager det har vært. Jeg og Johi har hatt lættis fotoshoot (haha sjekk ut badboi for life), sett på masse kødd på nett og hatt det sykt morsomt sammen. 

17 mai var slik som 17 mai alltid er. Is. kjoler, flekker på klærne og vonde føtter. Men faen så godt det føles.  Avsluttet helgen perfekt. med pizza. Nå er jeg klar for en ny uke. Flere konserter og mer faenskap. Faen vår er så jævlig bra. Alt jeg mangler er en jobb.

 

BLOODY BEACH // FOTO


// Canon 600D - Canon EF 50mm f/1.8


Sist måned tok jeg bilder av Bloody Beach. Utrolig fet konsert og jævlig bra lys.  Er fler bilder HER.  Anbefaler å sjekke ut Bloody Beach på Spotify, wimp, YT eller hva det er du bruker til å høre på musica. Disse gutta skal jeg lett spille når jeg griller i parken, eller går på kveldstur. Får en utorlig fet vår følelse av musikken deres. Pollen og gress er så sykt whatever når jeg hører på dissa gutta. Og bare for å gjøre alt bedre, så er de fra Bergen. tullete, elektronisk, danse pop fra Bergen er det som gjør denne byen til byen i mitt hjerte. Bergen har faen meg alt. Skulle egentlig bare høre på en låt før jeg gikk å lagde meg frokost.. har nå hørt igjenom alt på Spotify og er på Disco Impaler for 3 gang.  

Nå skal jeg skjerpe meg, skal redigere bilder fra Horisont og cunninlynguists ferdig. ... skal bare ligge i sengen og høre på én låt til (ehhheeeee kan prøve) 

#Foto #Konsert #BloodyBeach #bergen #Canon600DHome

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne