TUMBLR FRIDAY


wedontbreathe.tumblr.com

 

TUMBLR IS LYFE. herregud vært alt for mye på tumblr i det siste. Vært alt for mye på macen og hjemme. herregud.

Pollen er så jævlig får ikke puste. 

 

Jeg trenger inspirasjon. Luft.øl.

Trenger å komme meg vekk. Herregud.

 

(tror jeg skal begynne med 20days challenge imorgen? Tror kanskje jeg kommer til å filme noe av dem.bare fordi jeg er for lat til å skrive... må begynne å filme ting igjen. savner det)

 

Colombia


//Old school kompakt kamera.

 

åå jeg savner Colombia. Jeg savner billig øl, billig sigg og kjekke gutter med fin spansk dialekt. Savner og sitte ute i hagen til bestemor, savner å hente mais i hagen, savner Colombiansk TV. Savner fruktsalat-barene som selger verdens beste fruktsalater. Savner colombiansk brus, juice, mat og godterier. Savner at randome folk smiler til meg hver gang jeg snur meg, savner og høre musikk i gatene, savner all den fantastiske street-arten, savner den utrolige naturen, savner familien min.

 

Jeg vil tilbake til Colombia. Om jeg drar dit i sommer tror jeg muligens jeg skal begynne på sleeven min. Ink it ut bby guurl.

Men mest av alt så skal jeg ta 1000 vis av bilder av fantastiske folk, god mat og ting jeg aldri vil glemme.

 

Nå skal jeg forsette å se på tattovering ideer og American horror story.

Tumblrlicious // Inspo

wedontbreathe.tumblr.com

 

Æsj det er mandag.

har fri imorgen. digg. Tok meg fri idag også. obs.

lurer på om jeg består dette skoleåret. whatever.

 

 

Parkliv: Pupper og ølSundays is the perfect lazy day.

Nå har hele uka mi vært lazy week, så å kalle dette lazy day blir å lyve. fordi idag har jeg faktisk gjort mer enn jeg har gjort på flere dager. Man skulle tro at jeg har vært drit busy idag.. men nei.

 

Idag har jeg ligget i parken, grillet, sett på tits og drukket øl... jeg har også vært hardcore 3hjulet. Det er kosi å henge med parr... når man har noen å kose meg selv.. og ikke må sitte å se på andre kose og være forelska i hverandre. KULT.

 

 

ironien er at jeg hater å like folk og når jeg først liker noen så kan det gå over på 2sek. Bergogdalbane92

 

 

også jeg kommer til å bli slakta for at jeg la ut bilder av tits. 


Følg meg instagram, der legger jeg ut bilder av meg selv (ca heletiden) og ting jeg gjør, pupper(?), konserter og kanskje en vakker dag.. digge gutter i Bergen.

 

Lazy days//Canon 600D

 

Lazy day. Lazy helg. Pga mangel av penger så bestemte jeg meg for å stenge meg inne på rommet mitt i helga. Stenge meg inne med macen min, tv-serier og sjokolademelk. Også har jeg den uka i måneden som alle jenter hater, så lazy helg er jævlig digg.

 

Neste helg skal jeg på konferanse med fagforbundet. meeeh. Håper det er noen på min egen alder der, fordi jeg har så lite lyst til å henge med gamle folk. Meeeh. Gratis hotell er digg da. 

 

Lurer på hvordan jeg skal kaste bort søndagen. Vurderer faktisk å gå ut, i pollen helvette og ofre meg selv litt. 

Sol er ikke SÅÅÅ ille?

Soulless // FOTO//Canon 600D

 

Oi da. Jeg kan ikke huske sist jeg sov ordenlig. Usunnlivstilherregud. Alt jeg har gjort de siste ukene er å drikke, røyke og ikke sove. Når jeg prøver å sove så ender jeg i ett fucked up sted. Jeg sover ikke helt og er heller ikke våken. Svever. Blir gal.

 

Er så trøtt. Alt jeg vil nå er å være uthvilt, hadde ikke skadet med en kald pils og en pakke lucky strike heller. Og aner dere hvor jævlig vanskelig det er å finne sted å bo og flytte til en annen by når man ikke har en eneste krone på kontoen. På sparekontoen min har jeg faktisk hele 2kr. Blir spennende å se om jeg får flytta da. haha. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å ende opp med å sove på soffaer og "lete" etter sted å bo, imens jeg bruker opp alle pengene mine på øl og sier til meg selv at jeg må forsette å ta bilder og skrive. Eller så blir jeg hjemme til jeg er 60.

 

Becca FOTO

Computer Hope

//Canon 600D

 

Hadde mediaeksamen sist uke. Det gikk til helvette..., mest fordi jeg ikke gadd å lese hele oppgaven og jeg gjorde egentlig akkuratt det jeg ville uten å bry meg om rettningslinjene eller noe.

Man skulle tro at det ikke var så smart, men tydeligvis er jeg flink til å snakke med ut (og inn) av "problemer" så jeg klarte å få en karakter jeg kan leve bra med, iallefall med tanke på at jeg ikke fulgte oppgaven. haha

 

Whatever as.

 

Nå skal jeg forsette med å male og med å være svett. Imens alle har vært ute i sola har jeg sittet inne og jobbet med en oppgave jeg har hatt i 5mndr.. som jeg skal levere på Onsdag.......

som jeg begynte med på Torsdag. HAHA. jaja

 

Whatever as.

 

Gidder ikke rette skrivefeilene mine heller.

 

Whatever as.

 

haha

 

 

Sempiternal// iPhone // Avzkum @ Instagram

 

Jeg har vært opptatt med å lese eksamen oppgaven min feil og faile hardt så jeg har ikke blogget på en stund.

 

Men jeg har faktisk gjort ting da. I helgen drakk jeg for mye, og på tirsdag drakk jeg alt for mye, men på søndag drakk jeg en hel grei amount av alkohol. Søndagen var også drit fet.  

Jeg var nemlig på Bring me the Horizon konsert på rockefeller. fyfaen for en konsert. Jeg er ikke hardcore BMTH fan, var det når jeg var 17-ish og har egentlig hørt noe på dem siden da.. men nye plata deres kom ut i April så jeg måtte bare sjekke den ut.. å fyyyfaen. De har blitt så jæævlig bra. Stemmen til Oli har forbedret seg så sykt og den nye sounden deres er dødsfett.

 

Konsert var iallefall drit rå, og jeg har forsatt vondt i beina og nakken.. så shit got craycray.

CHELSEA SMILE // FOTO

Har ikke så mye å skrive.

I helga skal jeg sove og på konsert.. på Bring Me The Horizon, som sikkert er grunnen til at jeg har BMTH sang på hjernen og alt jeg har gjort de siste to dagene er å høre på den nye skiva deres. Som faktisk er dødsbra. Har ikke billett til konserten ennå da, eller penger til billett.. men gidder ikke stresse, det ordner seg alltid.

 

Håper det blir fint vær, vil drikke øl i parken... selv om jeg er blakk. herregud.. har én krone på kontoen, haha. 

Her er noen bilder fra onsdagen. 

//Canon 600D

 

Oi shit, jeg lever. + FOTO


 //Canon 600D

 

Oi shit. Jeg lever. En stund siden jeg har blogget.. ikke fordi det ikke har skjedd noe i livet mitt men heller det motsatte. Shit as. Men tror jeg skal begynne å poste litt ting her igjen, fikk jo noen kommentarer ogsånt når jeg faktisk gadd, og det var kosi.. så kanskje jeg blir hef10 blågggrr igjen. HAHA

 

Uansett idag var en sånn dag der jeg egentlig bare ville ligge i sofaen og se på film og drikke eplejuice, men jeg tok bilder av Martine istedet. Tok en del bilder så det kommer nok flere bilder senere... eneste jeg sliter med er å bestemme meg for om jeg liker bildene med farger best, eller de som er svart hvitt. aaah å nå klikket potoshop før jeg fikk lagret måten jeg har redigert bildene på som en "Action". FAEN. Det er så deprimerende det.

Ja ja har super langhelg, så har mange dager på å prøve å få bildene så likt så mulig.. og kanskje lagre det som action med engang og ikke vente til macen klikker. FML

 

hva skal dere i helga?Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne