TUMBLR ONSDAG?www.wedontbreathe.tumblr.com

 

Har ikke gjort dette på en stund. Om du har lest bloggen min før så veit du sikkert at jeg er super selvdigger og elsker min egen tumblr mer enn jeg faktisk liker meg selv. (HAHA wat)

 

Uansett de siste ukene har jeg bare vært super irritert på alt og alle rundt meg (selv om jeg har vært delvis glad.. wth), så jeg synes litt veldig synd på alle som har vært rundt meg haha. Føles ut som om jeg har hatt PMS i 3uker. DIGG AS. Tror egentlig jeg har brent lyset litt i begge ender ved å melde meg på all slags greier med AUF og skole ting.. og bare ting som har skjedd utenom det .. blitt litt for mye for meg. Så jeg må enten ta ett jævlig skippertak  eller melde meg ut av noen greier slik at jeg ikke klikker helt på alle rundt meg... altså jeg ELSKER å stresse, men nå vil jeg egentlig bare ligge i gresset på St. Hanshaugen med is, kort og musikk.

 

OSLO BOWL


 Bigbang <3 Tar en Johanne og slenger inn iPhone bilder.

Siden jeg har fått jobb på Slottsfjell så fikk jeg billige billetter til BigBang konserten som var på Lørdag.Fikk ikke gratis :(( men fikk de drit billig så watevs.... Jeg er sikkelig Bigbang fan, og har sett dem live sånn.. 8 ganger? Sist gang jeg så dem så dedikerte de til og med yndlingssangen min ( Isabel) til meg helt på slutten av showet. woooooh (eh tror jeg skrev om det på forrige innlegg.. jaja). Så jeg var greit gira for å se dem igjen. Jeg er  også Kårkesølv fan så det at de varmet opp for Bigbang gjorde jo bare saken lettere.... På konserten skulle jeg uansett om jeg så måtte dra alene og være taper.  Uansett Bigbang var AMAZING, bra sceneshow, bra musikk og Øystein er så søt og morsom, iallefall med de nye bryna sine haha. Eneste som var dritt var at lyden i spektrum er så dårlig, og man får liksom ikke hele den ordenlig følelsen av at ørene sprekker. Uansett, denne bigbang konserten topper lista over de andre bigbang showene jeg har vært på. De spilte til og med "Girl in oslo" noe Øystein sa på en annen konsert at de skulle slutte med, siden de var så jævlig lei den.  Øystein er the prettiest girl in oslo, iallefall med de nye bryna....  

(om du ikke har hørt den nye plata deres, så må du kjøpe den NÅ, den er dritbra, og jeg blir bare mer og mer forelska i dem)Hurra for meg så fant jeg noen som gadd å bli med, også møtte jeg ei vennine der som faktisk hadde dratt dit alene. Uansett, det var kult! Kråkesølv spilte først, og de er alltid kos å høre på. Crusher så jævlig på vokalisten sånn mini crush, hahaha. Så jeg døde litt idag tidlig når jeg så at han hadde likt bilde jeg postet av dem på instagram. Fangirlmoment.

 


Kråkesølv wats up.

 

 

Det svenske bandet Dungen spilte også... de var MYE bedre på spotify, og jeg vet ikke helt om det var fakutmet at jeg var så gira på bigbang eller om de rett og slett sugde som gjorde at jeg fikk litt vondt i hodet. haha. De så kule ut, men jeg følte det ikke helt. Skal høre mer på dem, og se om det bare var omstendigetene igår eller om de faktisk er irriterende å høre på hahaa.


 Dungen

 

Nå skal jeg iallefall slappe av i senga resten av dagen med Hey Arnold!  vaske jakken jeg kjøpte på loppemarked i går og kanskje dra ut og ta noen bilder? hm. Eller bare bli i senga idag og chille. la meg ikke før halv 6 idag tidlig. meeh

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

Mykonos

 //Canon 600D

Jeg skjønner ikke hvorfor bildene ser annerledes ut når jeg upploader dem her på blogg.no på alle andre steder så er fargene og alt helt annerledes, men det får gå.

Har så PMS dag, så planen var å ligge i senga mi hele dag og synes synd på meg selv, men så endte jeg opp med å gå ut med Mar10ne. Det var digg, glemte liksom å synes synd på meg selv haha vi spiste vannis og tok bilder. Jeg elsker at vannis er på butikkene nå.. du vet sånne lange i plast. NAM. Det var koselig. Det er alltid fett å henge med Mar10ne, ho er så OK. Og det var digg å ta bilder igjen. Savner så fælt å pakke kamera i sekken og bare gå ut..., må begynne å gjøre det igjen... og kjøpe flere harddisker.. har jo ikke mer plass på macen min haha :/

 

I helga skal jeg kanskje på Bigbang  ( om jeg får gratis billetter) gleder meg så masse. Bigbang er ett av de banda som jeg aldri blir lei av, eller kommer over. Sett dem live mange ganger, sist jeg så dem live så dedikerte de til og med yndlings sangen min til meg. Krysser fingrene og sender ut positive tanker slik at jeg får gratis billetter!!! 

 

Jeg har også fått jobb på slottsfjell til sommern, om alt går etter planen blir det hove, slottsfjell og Øya på meg i sommer, muligens Download i england også.. om jeg får skrapt sammen nok cash. Så skal jeg jo på A$AP ROCKY i juni.. faen as.

 

Gleder meg til alt. Selv om jeg er PMS så er jeg ganske glad. Nå skal jeg ha Powerpuff girls maraton, drikke te og synes litt synd på meg.. selv om det ikke er det egentlig.

Kos med mensen.

 

 Hva gleder du deg mest til i ukene/månedene fremover?

 

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

FU world. Jeg føler meg sikkelig balle idag.

Og igår, og sikkert i morgen. Denne bomben i Boston er så fucked up og minner meg om andre ting, og andre bomber jeg ikke vil huske også har jeg så jævlig PMS i tillegg. Kult liv as. Så jeg sitter hjemme i senga og ser på dokumentar om Margaret Thatcher, haha.

 

Det er iallefall fint vær, så jeg kan røyke uten å ha på skjerf, gå ut uten lue, og leve uten å fryse.

Deilig. Håper det blir fint vær til helga, er alene hjemme og har bestemt meg for å flytte inn på balkongen (om det er fint vær) og få flere fregner, drikke mer øl, røyke meg hesere og høre på koselig musikk.

 

Izzard

 

Kuli, igår var jeg på Eddie Izzard i Oslo. Det var drit kult, og jeg hang med mah guurl fra Stavanger så jeg følte meg sick kul og nå snakker jeg med sånn klein dialekt... sånn blanding av oslo og en dårlig wannabe stavanger dialekt.

Jeg vil ha fint vær. Jeg vil ha vannis, penger og nye gensere. Faen as. 1st word problems.

Jeg vil også ha nytt hår, ny sminke og nye tattoveringer og piercinger. 

faen.

Turbandagen // Aksjon

//Canon 600D

Auf hadde aksjon på turbandagen idag. Det var kos. Kos med aksjon, turban og gratis veggis mat.

 

Jeg har nesten glemt at bloggen fantes, jeg har jo tentamner,eksamner ogsånt nå så det er ikke så veldig viktig å oppdatere bloggen. Også har jeg ikke så mye å skrive om. Kuli at folk forsatt er innom her da. Skjønner seriøst ikke hvorfor.

 

Imorgen skal jeg på Eddie Izzard show i Oslo. Gleder meg. Har ALDRI vært på stand-up show, og jeg kan tenke meg at det blir dritbra! Eddie Izzard er jo drit morsom.

 

Håper alle dere har hatt et fint liv og at dere smiler mye.

LONDON PT 2.


 

//Canon 600D  // Iphone

Kan ikke huske om dette var dag 2 eller 3, men vi gikk ialefall jævlig mye.Begynte dagen med kaffe og sigg i parken (Sunn frokost) så gikk vi å så Baker street (der Sherlock bor) også gikk vi til Abbey Road. Jeg ELSKER beatles så jeg var greit gira over å være der. Har alltid hatt lyst å dra til Abbey road, så jeg var  super turist og tok en del bilder. Ble nesten påkjørt også, men det var greit. haha

Senere gikk vi rundt å så på bøker. slappet av, tok ego bilder i speilet og bare gjorde ingenting imens vi så veldig mye. Det er det som er så chill å dra med ferie med noen som har samme tankegang som en selv, man slipper liksom å stresse, vi våknet når vi ville, gjorde hva vi ville når vi ville og det var ikke no prob at noen hang alene en stund om man ville det. Var  en sikkelig bra dag. Eneste jeg må huske er å bli flinkere med kart hahahahaha JA JA.

 

I dag skal jeg på konferanse, så skal chille på hotel og være super politisk. ååå slitsomt men blir deilig, selv om jeg helst vil være hjemme i helga og bare slappe av. 

Håper det er flere folk på min alder der, og ikke bare gamle politikere.. fordi det orker jeg ikke haha. Skal ta med macen i tilfelle tho haha

LONDON PT 1.


//Canon 600D

Herregud, da er jeg hjemme igjen. Savner London allerede. 

Hostellet jeg og venninna mi bodde på var AMAZING, bra folk, bra senger, bra rom. Vi fikk eget bad, balkong og vi delte rom med veldig få mennesker. Føltes egentlig ut som hotel. Vi bodde rett ved Piccadilly Circus, så vi var så og si midt i sentrum, og vi hadde verdens kosligste utsikt fra balkongen, kunne se London Eye og mange fine små hus og andre fine tak terrasser.

 

Jeg tok faktisk ikke så mange bilder, var så opptatt med å le meg ihjel og drikke. haha. Første dagen var sick bra. Vi tok en tur til Camden Market, drakk en del dark ale, ble nesten påkjørt og ble kjent med masse bra folk. På kvelden så endte vi opp på Gaybar. Det var vist noe bli kjent leker, og av over 100 jenter ble jeg og 3 andre plukket ut til å gå på scenen og leke noen leker. haha herregud, snakk om å være flau a!! jeg var edru, ut at mitt element og folk snakket med sykt tung dialekt så jeg måtte konse som faen for å skjønne hva de sa til meg. HAHA. Men det gikk bra, det var dødskosi sted og ølen i London er insane billig!! På dagen vi gikk rundt i Soho og lette etter platebutikker. Er insane utvalgt med platebutikker og vi var i himmelen den dagen. Masse kule plater, klær og billig mat. Vi fant oss en amerikansk diner og spiste frokost, så døde vi av latter av "Eat our big V" og vi møtte ofc disse jentene på gaybaren den kvelden. hahaha. 

Drit bra uke. Legger ut noen bilder senere idag, eller i morgen!

nå skal jeg spise lunsj, og jobbe med skole arbeid. Håper dere også har hatt en awesome ferie!

 

NÅ ER DET IKKE LENGE TIL SOMMERFERIEN!!!Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne