Egg er EGGentlig høne mensen.

Bombem på regjeringskvartale hadde en "DØDSradius" på 25 meter

BRA JEG VAR 30 METER UNNA DA :)

ok, sånn skal man ikke tulle med så da snakker vi om noe annet, som 

feks at jeg forsov meg idag, sov i 12 timer, så når jeg gikk ut på stua for å skru på TV'n og prøve å unngå rettsaken så fant jeg to skiver med egg. Fikk sånn AHA opplevese, er ikke JEG som lukter vondt, men eggene i stua, så da tenkte jeg at jeg kan dusje i morgen. det var koselig. og så så jeg på mobilen min, og jeg er vist døds populær da, sikkert fordi jeg er en tåpp blåggr allerede. 

Sorry for at jeg er så kul. og litt sulten, men ekke så keen på å spise egg. her er ett bilde av ett egg og en kylling. pipipTenkte jeg skulle ha Kategori : Mensen, men det finnes ikke så blir sex/samliv, siden for å lage en kylling må høna og hanen ha sex.

HEZT R BEZT I TEZT DAE PEWZZIII (A) :P:P:P:P:P XDDD

HALLA BLÅGGEN!!

did u mizz mii? hihi luw u gayz <3

Idag var jeij uteh å tokk bilder xD det var dødskult :P Møtte Martine oxo da, ho er jo min enezte venn xDDD (A)

hær r noen bilder fra Martine og hesten henes da.

 

Ok serr, jeg er skada i hodet mitt, ikke hat meg, plizz! sjekk ut denne blåggen om du er keen på "ordenlig" bilder ogsånt da

http://seriousfuq.blogg.no/

BYEH , hr r nåen andre bilder.
cr dette ut zom en pickkk?

Engangskamera - Paris

Siden jeg er så jævlig sliten og ikke i humør til tiss, bæsj & promp så får dere bitches heller nøye dere med noen bilder fra sommerferien i fjor, spesifikt Paris turen. Sommerferien i fjor var den beste sommern på lenge, helt til jeg kom hjem. MEN med tanke på alt som skjer nå er det viktig å huske de fine tingene man gjorde, og alle de fine menneskene man var med. Så her er noen bilder fra ferien min i Paris, 10-20 Juli. Nå skal jeg sove. Håper folk faktisk har en fin dag.


 Follow my blog with Bloglovin

KATEGORI & ARKIV

KATEGORI:

 

IM IN IT 2 WIN IT xD :P ;P :S :S <3 ;*Fy faen, fansa mine klikkre vinkel fordi de skrev url feil! calm yo tits, du får autograf om du roer ned.. fy faen. 

Gadd vist ikke legge ut videoblogg, fordi jeg ikke orket å redigere, men her er iallefall bilder av det jeg gjorde idag + noen sarkastiske kommentarer ..eller ikke.

 

Det blåste litt, så vi latet som om det blåste mye.

 

Jeg er døds dårlig i bowling, og sist gang jeg spilte bowling ( for en mnd siden eller no)

så slo jeg min personlige rekord ( som er 10poeng) og fikk 77.. så det er vilt. idag gikk jeg 52 poeng, og det er jo også bedre en 10.

 

 

Kategordi Fritid, fordi jeg har for mye av det.

Egoisme
https://twitter.com/Avzkum

http://wedontbreathe.tumblr.com 

  • Navn: Jennifer Vanessa Rose
  • Fra: Colombia og Chile
  • Alder: 22
  • Bosted: Bergen
  • Twitter: Avzkum 
  • Instagram: Avzkum 

 

Jeg heter Jennifer, har dysleksi og blogg. JÆVLIG BRA KOMBO. Jeg er fan av Caps lock , gutter med skjegg ...og jeg er en sarkastisk jævel. Jeg er drit dårlig på å skrive om meg selv uten å ende opp med en roman med mine innerste tanker og alle skjelletene i skapet mitt. Kan nevne at én dag skal jeg ta over Japan.. må bare kjøpe meg ny bass.

Jeg lever for å ha det fett, jeg lever for whiskey i lommelerke, konsert midt i uka og walk of awesome midt i uka. Jeg tar livet med ro ( litt for mye kanskje) og jeg tar alt som det kommer.. Så bloggen min handler om å ha det fett, være kreativ og det å gjøre sin egen greie. Gi faen i hva folk sier om en. Så plant beina på stuebordet og ta en pils, fordi hvem bryr seg om hva klokka er. 

Spørr om det er noe!

 

Liker:

Kaffe - Lucky Strikes - Musikk - Dr.Martens - Garage punk/rock- Lese - Paris - Hatter - Polkadots - Fine sykler - Loppemarked - Stjerner - Ting som lyser i mørket - Bobbler - Petter Pan - Snusmumrikken - Cardigans - Blomster som ikke lukter - Regnbuer - Lollipop - Lukten av gamle og nye bøker - Svarte kulepenner - Klemmer fra fine folk - Kino - Harry Potter - Star Wars - Ringenes Herre - Sløyfer i håret - Brus i glassflaske - Grønn te - Bergen - Trondheim - Oslo - Erlend Loe - Lars Saabye Christensen - Tolkien - Beatles - Black Sabbath - Razika - Honningbarna - The strokes - Devendra Banhart - Rap - Mørkerommet - Lukten av gamle kamerar - Rød leppestift - Konserter - Øl - Grilling - Klippe panneluggen - Vegetarmat - Lukten av kjemikaljene i mørkerommet - Fine sokker - Slips - Sommerfugler i magen -Rødt hår - Tattoveringer - Sommer - Park liv - Månen- Gutter i trange bukser - Nattbading - Whiskey - Bassgitarer - Grape - Dokumentarer - Gåsehud.

 

Jeg liker mange ting

Liker ikke:
Marker - Erter - Våte sokker - Være kald og våt - Snø  i ullsokkene - Flue i øllen.


#ego #bio #bergen #oslo #Fett #yolo #swag 

FUQ MAC.

1. er sånn håret mitt har vært de siste 2 ukene... og 2 er sånn om håret mitt var idag. FUQ MAH LAYF. 4real!

Nekter å skylde på fredag den 13, fordi sannheten er at jeg sovna med vått hår, fordi jeg er en lazy fuck som er ...lazy.. HEHE NICE ONE JENNIFER.. NICE ONE!!!!

utenom å hate livet max med lue idag, så måtte jeg stå på bussen hele veien inn til byen.. mest fordi jeg ikke GADD å se etter sitteplass bak i bussen og heller stilte med casualy midt i bussen og prøvde å holde balansen hver gang bussen tok en skarpsving.  I MADE IT DA!

kult liv baby. Ikke nok med dårlig hårdag og buss som bæsja meg i ansiktet , men vi hadde englesk tentamen, og det er greit, fordi jeg har så jævlig mye selv innsikt og avsluttet stilen min med " I guess I did gain some knowledge.....about my self!" HA HA HA hva faen er galt med meg?  jeg er kul, lover!!! :(((

Internett har også bestemt seg for å ikke funke på macen min, eller heller det at chrome er en liten hore, og det har hun vært lenge nå. fuq deg.... jeg trenger deg ikke jævla hore, har en annen pc.. så bare skjerp deg. fort.. hurpe


så klarte jeg å søle sjokolade i senga mi, så det ser ut som om jeg har bæsja på meg, 

FUQDISJeg heter Jennifer Vanessa Rose, er 20-noe. 

Lager collager, tar bilder, spiller bass, drikker pils og koser med så mange katter jeg bare kan. Er en hater, en lover, en joker og en midnight toker.  Har ett sykt eksponeringsbehov. Derfor har jeg denne bloggen og derfor skal jeg kanskje begynne med dette igjen... liker å skrive. Liker pepsi max og folk med bein i nesa. Og ja fonten er Comic sans! Love it or CTRL Q ur lyf.

Det var Det.instagram: DiscoSloth

Snap: Avzkum

Tumblr: Wedontbreathe

Ennå en tumblr: Igjennom - inspo tumblr

 

 Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Oktober 2015 Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013design

Hanne