LILLA HÅRNy sveis.

Kjedet meg, fikk ikke sove... farget håret.

De siste dagene har vært super chill. Vafler, chill, sigg, øl. Sola er tilbake idag. H har fått nøkler til kåken så sjekk ut KORT FORTALT bloggen eller TWITTEREN vår for små oppdateringer.

nå skal jeg sove videre i sola. Så skal jeg ut, og slappe av videre ute i sola. bli litt solbrent, få litt fregner. utnytte dagen.

 

 

 

Fotografere Turboneger // Lilla hår// ny kåkJeg er ikke blond lengere... jeg skal ta biler av Turboneger idag og H får nøkklene til nye kåken idag.

Har heller ikke sovet en dritt inatt.. så det blir jævlig spennende å se hva som skjer videre. skal jo ta bilder og filme idag.. være flink, sosial og oppegående. Faen.

Faen til alt, mobilen min er kunst, jeg farget håret lilla (angrer, var fett å være blond), macen min kræsjet og jeg er så jævlig kose/selskapssyk. Er dritt lei av å alkoholfri måned.. jukset litt.. men faen nå er jeg lei av å ikke kunne nye en jævla øl.. lei av at Bergen bare teaser meg med vår vær og glede når alt jeg får er regn og stein i skoen. Idag er en dag som er lagt opp som en av de feteste dagene.. men jeg er bare jævlig pissed, lei og trøtt.. og vært edru for lenge. kan ikke stoppe nå heller.. kanskje. hvem fuckings vet hva kvelden bringer..  jeg skal iallefall drike liter på liter med kaffe for å holde meg våken.

 

Kommer bilde av det nye håret mitt snart.. har ikke sett meg i speilet engang.. alt jeg vet er at jeg angrer som FAEN!!!!!!! vil være blond igjen. fitte.

 

Edit: Nå er det illefall sol. fått sovet i 4 timer.. og livet virker litt bedre. skal faen meg ta bilder av Turboneger etterpå.

HVA FAEN.. eg har blitt blond.Jeg kjedet meg på fredag, så jeg bestemte meg for å farge håret.

hehe obs.. shit.. forandringer. Det er sykt rart. Første morningen som blond så klarte jeg å skremme meg selv... så blondt hår ligge på skulderen min.. kjente panikken stige inni kroppen min.. trodde ikke jeg hadde vært såå full dagen før.. kunne ikke engang gjette hvem det var som lå vedsiden av meg.. wææ var ikke i min egen seng engang.. hva faen.. så plutselig så bare.. OJA FAEN det er mitt hår.. jeg sovna hos ei venninne og jeg har blitt blond... 4 reals. 

hva faen

 

#blond #hår #ting #emneknagg

Kvitsøy // FOTOJeg var jo Stavanger sist helg, var på Backstreet boys konsert, også hang jeg på Kvitsøy. Kvitsøy minner meg om saltvann, fregner og kuleis. Virker som ett sted der alle kjenner alle, og der postmannen blir invitert inn på te når han leverer posten. Kvitsøy er rett og slett koselig. Deilig å se gress og landskap og ikke bare blokker og asfalt. Kunne lett forelsket meg på Kvitsøy. Med måkene, fyrtårnet og saltvann i bakgrunnen. 

 

#foto #kvitsøy #stavanger #rogaland #canon #canon600d

MAKING MARKS / Konsert foto
/Makin Marks - Mars engang. / Canon 600D

Dette må være de konsert bildene jeg er minst fornøyd med :/ Noe som er jævlig kjipt, siden jeg liker Making Marks og jeg var sikkelig stor fan av dem når de var My little Pony. Hadde sikkelig lyst å ta masse fine bilder og være super flink.. men så bare... var det noe som ikke klikket.. musikken var fin og koselig, men energinivået var så lavt nede, jeg var så jævlig trøtt (hadde nesten glemt at jeg skulle ta bilder den dagen) og bare...  vet ikke. Er nesten flau over å legge de ut, har bare lagt ut ett bilde på facebooken min.. siden alt var så crap. 

 

Denne bloggen er litt dø nå, har ikke så mye å blogge om og jeg og vennina mi har startet ett lite prosjekt, så vi har lagd en fellesblogg kinda. Jeg kommer til å oppdatere mer der.. så dette blir en fotoblogg IGJEN.  Så om dere vil, så kan dere sjekke ut den nye bloggen vår; HER.

kommer forsatt til å oppdatere her, ofc.

BRB stikker til Stavanger.

 

WOOO!! BRB ER I STAVANGER I NOEN DAGER!!

fettttt. skal på backstreet boys konsert på lørdag!!! blir LØYE (hehehe). Sitter å venter på my ride, har så jævlig OK venner som gidder å stå opp klokka 6 om morran for å kjøre meg til flyplassen. Mar1 du er wild, luwit <333 du r ok +

 

 

Dagene siden sist // POLAROIDS

 

jeg har ikke vært no flink å blogge, vært så opptatt. Stavanger var insane. En av de sykeste kveldene i mitt liv skjedde i stavanger haha. Er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde de dagene vi var der nede. Var så opptatt med å le og ha det fett at jeg glemte å ta bilder.. sjekket så vidt FB. Etter Stavanger var det rett til hverdagen igjen.... hverdagen as in crazy times i Bergen, og cff hannah Montana kveld med gamle Barlaget mitt. De siste dagene har vært sykt bra.. jeg har crashet på sofaen til Johi siden lørdag. Gadd rett og slett ikke dra hjem. Så jeg ble der i noen dager.. Hadde som mål i å være rusfri en hel måned .. det varte ikke mer enn 4 timer. Men sånt skjer.. dro på konsert.. en venn av meg spilte. Det var lættis.. jeg husker ikke så mye av det.. kvelden varte liksom knappe 3 sekunder før det var en ny dag. var så mye som skjedde, masse folk å bli kjent med og bra musikk.

 

Imorgen drar jeg tilbake til Stavanger, i helga er det jo Backstreet boys konsert, og selvsagt skal jeg stå helt foran (igjen) og synge til jeg mister stemmen min. Jeg elsker livet atm. Jeg har det så fett.. Lever livet så jævlig bra. Er blakk, hakke mat, hakke penger til bussen.. men faen jeg er så jævlig fornøyd. Er ikke lenge til H kommer tilbake, er ikke lenge til jeg flytter.. er faen meg ikke lenge til sommern. Martine kommer også på besøk.. fyfaen. 2014 du er amazing. 

 

#foto #polaroids #bergen #livet #lykke #stavanger #vennerHome

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne