LONDONHadet stikker til London.

 

Sommer.


(Refviksanden 2010)


OBS vært så opptatt med weeds ogsånt at jeg glemte at jeg hadde blogg. oi. Har seriøst ikke vært ute på en uke (herregud) og idag skal jeg på innflyttningsfest og jeg er blakk. Skal egentig kjøpe linser idag men er blakk. Drar til London på Tirsdag og jeg er blakk. Om dere ikke har skjønt det så er jeg blakk som faen. Jeg gleder meg da, gleder meg til å drikke bort helga, så dra til London og drikke bort uka. Gleder meg til å ta bilder, filme og komme meg vekk. Trenger å komme meg bort, før jeg blir sikkelig emo. haha faen as. Gleder meg til å sminke meg, kle på meg ordenlig å røyke ute. Egentlig gleder jeg meg til mye, men hater å vente. Har ikke tåmodighet. Vil ha sommer og sol nå. Hør på idyll og en solskinnsdag idag.

 

Postgirobygget minner meg om sol, kr.sand, is, stranda. Minner meg om å svømme ut til flåta midt i innsjøen ved hytta til venninna mi, så ikke klare å komme oss tilbake fordi vi er så slitne, og det er mørkt ute haha, så vente til noen kommer å henter oss med båt. Minner meg om følelsen man får når isen smelter og fingrene blir klissete. Følelsen av å våkne til fulger som synger og solstråler på kinnet. Fregner. Latterkrampe ved ett bål. Løpe fra myggene. Bade ved fjorden. Bli dyttet ut i vannet. Sand mellom tærne, gress mellom trærne, gjørme på tærne. Sommerflørt. Gå hjem midt på natta i bare t-skjorte uten å fryse. Kjenne den varme asfalten på de bare føttene dine. Ligge i parken, spille kort i parken, grille i parken, flørte i parken, øl i parken. Frokost på balkongen. Hjemmelagd lemonade med isbiter og mint. Vannpiper på natta. Sovne ute. Festivaler. tynne sko, lette sko. Barbeint. Han fyren som spiller gitar på nach. Volleyball turneringer. Sandslott. Bade i fontener. Klatre i trær. Sykle rundt og kjenne vinden i håret og sola i ansiktet. Klassisk rock og ekte smil. Følelser uten tanker. Handlinger uten tanker. Se på solnedgangen med noen man liker. Sove på stranda. Soveposer. 

 

Drømme seg bort til neste sommer.

 

Fashiolista
  Avzkum @ Fashionlista

 

Digger Fashiolista. Finner jævlig mye ting jeg må kjøpe, og ting jeg griner etter fordi jeg er blakk.

 

Idag har jeg hatt Breaking bad maraton, drukket eplejuice og sovet. Faen as. Håper humøret snur snart. Nå skal jeg forsette med maratonet, tumble på tumblr og finne ting på nett som jeg ønsker meg. 

 

Gleder meg til påskeferien, hater litt at jeg drar til London med seriøst NULL kroner å bruke.. hakke penger til mat eller noe. hahaha gleder meg faktisk helt sykt, bare fordi det kommer til å blis å jævlig komisk. Hopefully så klarer jeg å ordne penger før jeg reiser.. vil ha minst 2000kr å drikke/røyke bort.. haha. 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

 

Ps: Om du ikke har hørt denne, så burde du. Fin.

emo musikk ahaha faen as.

Chill på hotell.

I helga sov jeg på hotell. Jeg elsker å sove på hotell.

Jeg var på Årsmøtet til Akershus Arbeiderpartiet. Det var faktisk drit gøy, og selv om jeg satt i flere timer og hørte på andre folk snakke dritt som feks at konsekvenstutredning er bra så hadde jeg det gøy.Lærte mye, kjeftet på gamle politikere og sang mange barnesanger. På hotellet var det til og med soft-is  og popcorn maskin. Gratis is og popcorn er ikke feil.

 

Jeg hadde iallefall en kjempe fin helg, og jeg blir bare mer og mer engasjert. Gleder meg så sykt til høsten og til valgkamp. Jeg er så glad for at Akershus AP gikk mot konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja, og jeg gleder meg til å følge debatten videre og til å høre hva som skjer på landsmøte!! Denne helga ga meg masse motivasjon til å være med å føre en dødsbra valgkamp i kommunen der jeg bor.

 

Idag skal jeg skriver leserinnlegg og være trøtt hele dagen. Fucka døgnrytme er så dritt.

Kanskje jeg bare skal sove idag.. faen. haha.

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

 

(aah om en uke drar jeg til London)

DIY - Ansiktsmaske

Siden min forrgie DIY gikk så bra så tenkte jeg å lage en til :)  Dette er til min yndlings ansiktsmaske. Jeg har acne og denne masken her har gjort mirakler på huden min. Den er super god, økologisk og gratis! alle har jo disse tingene hjemme, if not så er det ikke så dyrt å kjøpe det inn :) best av alt er at det tar max 10 min å lage den. Det finnes mange forskjellige diy masker man kan lage,  men denne er den jeg bruker mest og som funker best for meg.

 

Er en del tekst i dette innlegget, hvordan man lager selve masken er nederst. Men jeg anbefaler å lese alt.

 

Let's get to it!!

Ting du trenger:

- Naturell yoghurt 

- Sitron

- Havegryn 

 

 

Finn frem alt du skal bruke, jeg bruker ekte sitron juice fordi jeg elsker sitron og jeg antar at man oppnår ultimate effekt ved å bruke ekte sitron og ikke fake sitron juice. (Du kan også bruke lime)

Det ideelet er å ha havegryn mel, det har ikke jeg så jeg bruker vanlig havegryn. Man må ikke hakke det opp, men jeg velger å gjøre det ved å bruke stavmikseren min.

 

Havegryn er amazing til huden, det inneholder mineraler som jern som er bra for å holde hudfargen din jevn og fin. Sink som hjelper til å hindre rynker, tørr hud.Sink er en viktig del av sårheling og er derfor også bra om du har små acne/kvise sår i ansiktet. Magnesium  motvirker også dannelsen av rynker og hudlidelser. Ikke bare inneholder havegryn disse mineralene men også en rekke vitaminer, som: E-vitamin, som beskytter huden mot tidlig aldring, forebygger tørr og kjip hud, B-vitamin som gir huden en fin og naturlig glød.

 

 

Sitron er amazing, om du vil bli tan så kan man ta litt sitron i ansiktet/kroppen før man tar sol. Sitron dreper seriøst kviser like crazy, men kan tørke huden din. Sitron i riktig mengder gjør huden din klarere og jevnere, og gir deg en naturlig glød.

 

Naturell yoghurt, er det beste jeg vet i verden, jeg spiser/bruker det til ALT. kunne skrevet eassy om hvor amazing det er, men det gidder jeg ikke. Yoghurten gjør huden din babymyk, og beskytter den rett og slett. Er super bra å smøre seg inn i det om man er solbrent. Yoghurt innholder så mange bra vitaminer at jeg ikke orker å skrive om alle, men dere kan jo søke det opp selv. Den inneholder feks en del B-vitaminer, Jod som fremmer sunn hud og kalsium som gjør under for uren hud og gir liv til huden din.

 

 
Dette er så lett. Finn en skål du vil lage masken i. Sett havegrøten oppi, tilsett litt og litt yoghurt, det er viktig at det ikke blir for mye, så du må nesten bare føle deg frem. Den skal ikke være renende, den skal være fast og sticky. 

Så kan du tilsette LITT sitron, om du tar for mye sitron så skjærer den seg, og da må du begynne på nytt. Jeg tror jeg har to spiseskjeer i denne, men det er ganske lite blanding. 

Så rører du alt sammen igjen, til det blir som en deig. og thats it. Det er SÅ lett.

 

Jeg anbefaler å bruke masken 2-3 ganger i uka om du har veldig uren hud, om huden din er ok så holder det med 1-2 ganger.  Jeg har ikke vært så flink i det siste, men skal skjerpe meg nå. 

 

Anbefaler også å ta det før du skal dusje, fordi det er litt klissete og det er så stress å vaske det bort med klut pga konsistensen. Husk at masken skal være på i 20-30 min. så skylder du det vekk med litt varmt vann. Når du tørker ansiktet ditt så klapp det med et håndkle, IKKE dra og skrubb det tørtt fordi da drar du bare i huden.

 

 

FUN TIP: DIY leppe exfolieringen fra DETTE innlegget kan også brukes som peeling til ansiktet.

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

 

#DIY #SKJØNNHET #HUD

FUCKDOWN* // Verden i HQ

Selvdigger idag.

 

Idag skulle jeg egentlig ut, og drikke øl til frokost, men så ble det ikke noe av fordi venninna mi skulle til legen. Meh. Men jeg må ut idag uansett. Skal ENDELIG få linser idag, gleder meg til å kunne se verden i HQ.

 

Faen når jeg våknet idag var det sol og fint vær.. og nå snør det som faen. SLITSOMT. Vil ikke ut i snøen, men vil ut. Jævlig hardt liv. Så har jeg tatt bilder av meg selv, siden tydeligvis så vil noen av leserne mine se mer av trynet mitt. haha skjønner ikke det, men jaja! Er skap selvdigger, så jeg tar hele tiden bilder av meg selv, jeg gidder bare aldri legge ut fordi jeg skjønner ikke hvorfor det er så spennende å se hvordan jeg ser ut, eller hva jeg har på meg. Jeg har ikke så jævlig fet stil så føler meg bare taper når jeg deler outfits and shit..., men om det faktisk er noe folk vil se så .. ja... vet ikke. haha. Si ifra om det er det.. så får jeg vel bare forandre livet mitt slik at det passer dere !!!! neeiiida. joda.. nei.  Det jeg faktisk er keen på er å vlogge, jeg ELSKER youtube og kunne tenkt meg å gjøre det engang. Skal iallefall vlogge når jeg er i London.. men vet ikke om noen av filmene kommer på bloggen.. folk må si ifra hva de vil se. Har sånn  3siffra  lesere hverdag, så jeg veit dere er der, slutt å lat som om dere ikke finnes.

 

Nå skal jeg iallefall lage meg grønn te, se på politi serier og slappe av. Kanskje poste ego bilder av meg selv på Tumblr, fordi jeg er i sick ego mood. haha faen as.

 

Hva skal dere idag?

Hva skal jeg blogge om a?Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

Fuck bitches get money // Inspo

 //TUMBLR


Noen bilder av kule damer fra tumblrn min. fifan kan vi snakke om hvor mye jeg elsker Jennifer Lopez? haha iallefall tidlig J.Lo fifan! nostalgi. Trodde seriøst en periode at Jenny from the block handlet om meg..  snakk om å være en arrogant 10 åring. Faen har så lyst å ta sånne her ish bilder. hip hop/street inspirert. Må finne modeller og tid.

 

Uansett. I går var spoil myself dagen og idag er dagen jeg MÅ tvinge meg selv til å gjøre noe jeg ikke vil. Så nå skal jeg sette meg ned å gjøre skole arbeid. Skal se om jeg får det til da. Det er det jeg hater mest ved å være deppa eller nede, at liksom de små målene man setter seg, som til dagling aint a big deal plutslig blir mye større og vanskligere enn det det egentlig er. Det er nok den jævligste følelsen.. og faile på ting som er så lett å gjennomføre. Er derfor man må tvinge seg selv til å gjøre ting, ellers ender man bare opp i en ond sirkel. Jeg har iallefall to mål for dagen, og det holder i massevis om jeg bare klarer å gjennomføre ett. Skal prøve å gjøre skole arbeid så skal jeg UT. Ut i sola, puste inn frisk luft og bare komme meg ut av leiligheten. ugh.

 

Har denne sangen på hjernen. Fucking love Junior mafia. Biggie Smalls in my heart. Skal serr ta Biggie ink. Kanskje I london? 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

DIY - Leppe exfoliering

Som jeg har blogget om tidligere så føler jeg meg sikkelig dritt denne uka, så jeg er hjemme idag også. (eehe) Siden jeg føler meg så dritt så prøver jeg å gjøre ting og tvinge meg selv til å føle meg bedre. I går var : ligge i senga og synes synd på meg selv imens jeg ser på trash TV -dag, så idag må jeg gjøre noe annet enn det. Så jeg tenkte at idag skal jeg spoil myself. skal spise sjokolade, ta hårmaske, ansiktsmaske og slappe av og prøve å få meg selv til å føle meg litt bedre.

 

Så jeg tenkte at hvorfor ikke lage en DIY om leppepeeling/ leppe exfoliering vet ikke hva heter på norsk ( HAHA jeg er født og oppvokst her. faen jeg suger). Jeg ELSKER å exfoliere leppene mine.

Exfoliering av leppene mine har vært life saver denne vinteren, jeg har naturlig veldig fuktige lepper, men om vinteren så blir de tørre og de har en tildens til å "sprekke" og peeling hjelper med å fjerne de døde hudcellene og friske opp leppene. Jeg gjør dette 2-3 ganger i uka og det er amazeballs. Leppene får en fin naturlig rosa farge, og jeg synes at mine ser fyldigere ut etter jeg er ferdig med exfolieringen. + de blir mykere og leppestifter holder lengere og legger seg jevnere på leppene og "sklir" heller ikke ut av leppene, slik som feks rød leppestift kan gjøre.

 

Let's get started. Bildene er så sykt dårlig tatt, men jeg tok de bare raskt. ork itj gjør no stor greie ut av det.

 

Dette er de 2 måtene jeg foretrekker å exfoliere leppene mine på:

 

Ting du trenger:

Sukker

Honning

oliven olje

En myk tannbørste (valgfritt)

Vaselin eller din yndlings leppepomade

 

Måte 1:


Du trenger honning og litt sukker. Jeg bruker brunt sukker, fordi jeg ikke har vanlig sukker og fordi jeg føler at det funker bedre, for meg iallefal.

 

Dette er så easy breezy. Finn en skål eller ett lite beger der du vil blande honningen og sukkeret sammen. Sjæl så bruker jeg små shotglass til å blande i. så bruker jeg samme blandingen i en uke. 

Det eneste man gjør er så blande dette sammen, det eneste man må huske på er at du skal ha litt mer honning enn du har sukker. Så er det bare å røre sammen. Jeg bruker spisepinner til å røre :)

Om du vil kan du sette litt vaselin i blandingen.

 

Når du har blandet sammen og funnet en kosistens som du er fornøyd med så er det bare å enten duppe fingeren oppi, eller den myke tannbørsten. Så er det bare å massere leppene. Ikke masser så hardt, og masser i små sirkler, dette gjør at blodsirkulasjonen blir super glad. Pass på at du masserer HELE leppa. Du kan la blandingen synke inn i leppene dine i 2-3 min. så kan du ta en anisiktklut, dyppe den i varmt vann og rense leppene dine. Fullfør med å ta litt vaselin eller pomade på.

 

Måte 2:

Dette er yndlingsmåten min, og den som også fungerer best på mine lepper  :)


Du trenger litt oliven olje og brunt sukker.

 

Samme som over, bland sammen. Her så har det ikke så mye å si hva du tar mest av, så det er bare å finne seg litt frem. Jeg foretrekker mer sukker, ellers synes jeg at det blir så rennende.

Her trenger du ikke sette vaselin i blandingen.  Du kan også velge om du vil bruke tannbørste eller fingeren. Selv så bruker jeg tannbørste. Maser blandingen inn i leppene på samme måte som over. 

Maser i 30sek - 1min, så skylder du det vekk med litt lunkent vann. Fullfør med litt vaselin eller pomade. 

 

Her er hvordan mine ser ut:  Venstre er med honning og høyre er med olje.
Det finnes MANGE måter å gjøre dette på, og jeg synes at DIY leppepeeling gir det beste resultate. Det er jo helt toxic free, og gratis. ALLE har sukker og olje hjemme.

 

Skal jeg lage diy ansiktsmaske innlegg? :)

#diy #hud #skjønnhet 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

Love and hip hop // Ebay wants

 

Hjemme idag, skal kose meg med "Love and hip hop" sesong 3. Har bare sett de første episodene så blir lite maraton. Er så jævlig slapp i det siste. Vil egentlig bare ligge i senga idag og se på trash TV, shoppe på nett og drikke iste, men må på møte. uugh. Så må jeg se etter jobb. faen as, savner å være kidd og ikke stresse med regninger og dumme voksne chores.  Jeg må ha en utdanning som gjør slik at jeg kan få en jobb der jeg bare har det fett og tjener jævlig med penger. hahah, lykke til med det liksom.

 

Her er noe av det jeg skal kjøpe med engang jeg får penger etter jeg har vært i London.

 

Hva er øverst på ønskelista de atm?

 

 

 

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

Innkjøp - Kanye West // + Pakke i posten

// Kanye West singlet - H&M // 149 kr.//Slapper av hjemme idag med The bad girls club, The cleveland show og iste. På lørdag så tok jeg en tur innom H&M for å se om jeg kanskje fant noe brukbart. Blitt så avhengi av internetshopping, så jeg finner nesten ALDRI ting irl lengere.  Men var heldig fant en kul kort singlet med Kanye West på. Så fikk jeg også pakke i posten. For noen uker siden så satt jeg på Ebay hele natta og kjøpte ting jeg IKKE trenger at all, som feks SVARTE one piece extension.. jeg har ikke svart hår engang. Hva faen skal jeg med det?  haha, kanskje jeg kan gi det bort elns. er bare one piece extensions så ekke that big of a deal.


Er så vanskelig nå og ikke kjøpe ting, men må spare til London. Finner så jævlig mye fint nå, men må slutte å være så reckless med penger. 

 

Er du også reckless med penger? Har du noen musikk anbefalinger? jeg liker alt fra black metal til gangster rap.

Sjekk ut:  Jedi mind tricks på Spotify. 

 

 

Because it's monday // FOTO

 


//Canon 600D // © Jennifer Gonzalez // Bergen 2012Blåmandag. Ble hjemme fra skolen idag, skal finne små og stor skatter på Ebay, se på filmer på Netflix og slappe av. Det er så slitsomt å være sliten. Kan ikke vente til å dra til London. Er bare to uker til jeg reiser. Herregud, blir så deilig å komme seg litt vekk.  Til helga skal jeg på årsmøte og sove på hotel. Det gleder jeg meg til, elsker å sove på hotel.  Man får litt den følelsen av å ha komt seg vekk, selv om møte bare er 2 timer unna her jeg bor. Det ser jeg frem til!

 

Hva ser du frem til? :)

TUMBLR SUNDAY + UKAS // 2

wedontbreathe.tumblr.com

Ennå en søndag der jeg gjør NADA. Orker ikke være på Tumblr nesten! Netflix og musikk er livet mitt atm. Idag har jeg ryddet i skapene mine og har 3 svære poser med klær jeg skal gi bort, fant også noen kule ting jeg hadde glemt at jeg hadde. Så det er jo bra. Nå skal jeg kose meg med dokumentar om Biggie Smalls (igår var det 16 år siden han ble drept ) og drikke te. Fuckin love Biggie Smalls. Uansett her er ukas :)

 

Ukas plate: HER

Fyfaen, denne må alle som liker rap sjekke ut! Har ikke hørt på noe annet de siste dagene.

 

Ukas want: HER

Rihanna sweatshirt. Trenger jeg si mer?

 

Ukas filmer: to stk. denne HER , dokumentar om Tupac og Biggie. Jeg digget den! jeg elsker jo biggie så alt med han er awesome.

 Så denne HER. Dokumentar om prostitusjon, den er drit bra lagd, amazing filmet og teamet har gjort en utrolig jobb. Anbefales. 

 

For å se dokumentarene må du ha netflix og tilgang til amerikanske netflix. Har skrevet blogginnlegg tidligere om hvordan man får amerikanske Netflix; HER

om du ikke har netflix men vil laste de ned, så heter de, Biggie & Tupac og  Whores' Glory

 

Ser frem til dette: HER

Pubcrawl, i London!! wopwop

 

 Hva har du gjort denne uka?

Flytte til Bergen? // FOTO

//Canon 600D

 

Jeg savner Bergen. Jeg liker meg i Bergen. Tror jeg hadde hatt det fint der. Jeg vil bo der. Det er det nye målet mitt. Flytte til Bergen. Jeg får det nok til, men jeg gidder ikke stresse. Tar det som det kommer, om jeg kommer meg dit så har jeg det fett, om jeg blir i Oslo så blir det også fett. Vil ikke bruke masse masse energi på noe som er win-win situation, når jeg istedet kan drikke te og røyke sigaretter imens jeg redigerer bilder. Det som er litt komisk er at fra det øyeblikket jeg bestemte meg for at jeg ville prøve å komme meg til Bergen så så Oslo litt finere ut for hver dag. Plutslig fant jeg små skatter rundt i Oslo, og ble kjent med nye mennesker, og plutslig så var bare alt annerledes.

Det er så mange ting jeg vil gjøre, og så mye penger jeg mangler. Jeg vil ikke være avhengi av penger for at jeg skal være lykkelig, jeg vil kunne være lykkelig og leve livet mitt uansett hvor mye penger jeg har på kontoen. For å være super teit og sitere Lars vaular (eller hva faen han heter) så : Alt jeg vil er å ha det fett. Det er jo ikke så mye å be om.

 

Tror at kanskje ut helga kommer det bilder fra Bergen turen min ifjor, gikk nettopp igjennom Bergen mappene mine på macen, og fant ut at jeg bare har redigert 10% av bildene... Skal kanskje dit i Mai. Skal på visning. oi.

 

Jeg hadde faktisk skrevet et jævlig langt innlegg som var ment til Kvinnedagen, men jeg glemte å sette det i kø, og jeg fikk ikke tid til å publisere det når jeg skulle, jeg var så opptatt med å møte Hadia Tajik og gå i tog. obs. Så kanskje det kommer senere. Føler at bloggen er ikke helt meg uten en politisk rant.


Peace

Pakke fra Karmaloop // Det å være positiv

 

Idag har vært en fin dag. Dagen startet sikkelig dritt, men så bestemte jeg meg for å være positiv. Det er litt sykt å tenke på hvor sterk hjernen er, og det å fokusere på positive ting og ha en bra innstilling faktisk kan forandre så jævlig mye. Vært syk hele uka, og egentlig jævlig nede, men så bestemte jeg meg bare for at idag skal være en bra dag, og dagen ble faktisk kjempe bra.  Etter å ha stresset om morningen og prøvd å ikke være pissed så fant jeg ut at jeg startet på skolen seinere, så jeg satte meg på verandaen med en kopp kaffe og en pakke sigg og bestemte meg for å smile. Så jeg satt og smilte i 15 min, med bra musikk, kaffe og røyk. Så fant jeg ut at jeg hadde blitt låst inne i leiligheten, men nektet å bli sur over det,  tok 30 min så ble problemet løst og jeg satt på bussen til skolen og hadde sol stråler på kinnet.

 

Photoshooten med Petter Pilgaard gikk fort, og vi endte egentlig opp med å snakke og kødde så jeg glemte at jeg var små nervøs. Han er en drit kul type og han er også ærlig og up front om ting, noe jeg synes er en sykt bra egenskap. Dagen gikk jævlig fort. De siste dagene når jeg har komt hjem og sjekket postkassen har jeg blitt små irritert, men idag så tenkte jeg bare "fuck it" det kommer når det kommer, gidder faen meg ikke å stresse. Men så gjett a, pakken var kommet. Elsker når ALT bare har en perfekt balanse og ting er bra. Elsker at sola er tilbake, at folk endelig smiler ute, små barn som leker i sola og ler, pakker i posten og at positive tanker tiltrekker seg positive ting. 

 

Passende at Smiley sekken min kom idag. Skal prøve å alltid se det positive i ting før jeg blir sur.

 

Photoshoot med Petter Pilgaard

FAEN. Er syk denne uka, og imorgen skal jeg ta bilder av Petter Pilgaard. Jeg har en dårlig habit med å ikke orke å gjøre en ordenlig instats når jeg føler meg dårlig, og humøret mitt har veldig mye å si på hvordan jeg er på en photoshoot. Noe jeg veit er en jævlig dårlig egenskap. Får bare ta en rolig dag idag, jobbe med barneboka jeg driver å tegner til og håpe på at shooten med Petter blir bra.

 

Idag blir en sikkelig lazy day.  På agendaen idag er det bare Netflix, tegning, sjekke synet og Netflix.  Er faen meg snart helg også, denne uka har gått så jævlig tregt. Føles ut som om det har gått 14 dager, men så har det bare gått 3. faen. Gleder meg til i morgen tho. Digger Petter så blir fett  å ta bilder av han og jeg håper så inderlig at bildene blir bra.

 

Her er noen randome bilder fra min TUMBLR:

  

Anbefaling: Straight outta L.A

//Straight outta L.A

 

Skaffet meg Amerikanske netflix igår, og thank you jesus for det. Amerikanske Netflix er dødsbra og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å bruke den norske versjonen så lenge som jeg gjorde. 

 

De som kjenner meg irl veit at jeg er en sikkelig TV-serier/film/dokumentar buff og ser så mange filmer,TV-serier og dokumentarer jeg kan, så skulle bare mangle at jeg raget helt igår på Netflix. Fant en Dokumentar som jeg synes folk burde se, handler om Amerikansk fotball OG rapp.., aka to av de tingene jeg digger best. Selv om jeg er mer East-coast fan så falt denne veldig i smak. Rapperen Ice-Cube er produsent og han er en flink formidler (skulle bare mangle han er en av de svære gangstarap artistetene). Andre rapper som Snoop og Ice-T sammen med samtlige Raiders spillere fra 80-tallet er også med. Det jeg digger ved denne dokumentaren er at man får ett innblik i hvordan historien i L.A og rappen som kom fra sør- L.A går sammen hånd i hånd, og som  en Raiders fan så lærte jeg en del jeg ikke visste i og med at jeg som regel leser og ser mer filmer om East-Coast musikken/kulturen. 


Jeg er hjemme fra skolen idag også, så skal finne flere dokumentarer og serier idag :D kanskje det kommer fler anbefalinger i løpe av dagen.

 

For dere som har Norske Netflix men vil ha Amerikanske Netflix så er det bare å trykke : HER og følge instruksjonene.. 

Linken til Dokumentaren: HER

 

 

Nostalgi: Musikk
Tok meg fri fra skolen idag, hadde så jævlig migrene og bare følte ikke for å gjøre en dritt.. Vært på Tumblr og Fashionlista hele dag og prøvd å IKKE kjøpe no fra nett. Er så typisk at jeg finner ting jeg vil ha når jeg har en pause :( London blir verdt det da.. selv om jeg kommer til å bruke pengene på rizla og øl. I går på kvelden begynte jeg å høre på gamle cd'er jeg fant  på rommet mitt ( Ja jeg hører forsatt på CD'er) så endte det opp fylle opp spotify lista mi med; destiny's child, Aaliyah, TLC og Spice Girls.

Lord jesus jeg savner å være en liten kidd og danse etter disse sangene. Savner å fangirle når jeg hørte Spice girl (det gjør jeg litt forsatt da) savner å melde meg på småstjerner på skolen og stå å synge Spice girls sanger, savner å ha destiny's child på discmannen min på vei til skolen, savner dirty oppland, savner å rappe foran speilet, savner Eminem på begynnelsen av 00. 

 

Hva savner du?

 

TUMBLR SUNDAY + UKAS


wedontbreathe.tumblr.com

 

Det er Søndag og det betyr en ting; " ligge i sena, være lat, høre på musikk og reblogge blilder hele dagen for å så angre på at jeg ikke gikk ut" . Faen kanskje jeg skal ta meg en tur ut idag?... er så vanskelig å være på macen uten å gå inn på Ebay/nett butikker og bruke penger! må spare til London.. ahhhh life is so hard. 

 

UKAS:

Uansett er er ukas plate: HER

Er i så jævlig Kendrick Humør, og hater livet pga jeg ikke fikk sett han i Oslo.. Men skal på A$AP så det blir jævlig fett.

 

Ukas want: HER

Digger alt ved denne! 

 

Ser frem til dette: HER ..

og hip hop karaoke kveld i London... London generelt


 

Ting jeg digger denne våren del 1.

Det er snart vår! det betyr 2 ting, sol og pollen. Eller det betyr jo også andre ting, men det var det jeg kom på. Nå kan jeg ikke slutte å tenke på pollen. faen.

 

Anywhoosers, siden jeg satt å tenkte på våren og alt som er fint (siden jeg elsker livet atm) så fikk jeg lyst å lage en liste, så jeg satte meg ned og skrev en liste over ting jeg liker. Så kom jeg på at lister kan fort bli kjedelige så jeg tok heller bilder av noen av tingene på lista, så bare "hey kan blogge om det, selv om absolutt INGEN leser bloggen min siden den er uaktiv og kjedelig, men nå har jeg iallefall noe å gjøre.. fordi jeg er for lat til å faktisk gjøre noe produktivt" ... ja. så her er iallefall del 1 av lista mi, del 2 kommer nok senere og del 3 kommer når jeg er i London..fordi jeg og venninna mi har skaffet oss sted å bo i London nå.... et hostell med 16 andre randome jenter......... Yolo?

 

Uansett, her er ting jeg digger og hvor du får kjøpt de.

 

1. Bling fo yo ear yo.

Første på lista mi er øredobber!! store hoop earrings, det ser fett ut uansett om du skal på skole/jobb eller ut med venner. Fresher opp antrekket og ca alle kler det. De på bilde er mine to fav øredobber atm, ene er bamboo earrings fra ebay, og de med bling er sånn jeg bruker når jeg vil pynte meg litt ekstra. De er kjøpt i Oslo på Grønland.

Siden jeg ikke er bitch så legger jeg ved Ebay linker til tinga ( om selgeren jeg kjøpte ifra forsatt selger det)

 

Bamboo earrings kjøpt : HER for ca 42 kr .. ser nå at de er utsolgt for de runde gull ringene, men de med hjerte er også sick fete og nå veit dere hva dere skal søke opp for å finne noen andre lignende :)

(mer under bilde)

 

2chainz ( k9z get it??)

Alltid digga gull kjeder, men synes det er så jævlig kaldt å gå med det om vinteren, fordi kaldt smykke mot hud er bare jdsfjksfd. Synes at sånne smykker er kul måte å pimpe klærne dine litt. sjæl pleier jeg bare å ha på meg whatever som ligger på gulvet når jeg våkner, så tar jeg på meg no smykker ogsånt så ser det nesten ut som om jeg bryr meg om hva jeg har på meg. Jævlig smart måte på å lure alle du kjenner til å tro at du IKKE er lat.

Klokke : HER // Armbånd + kjede med løve : HER  // Vanlig Armbånd: HER //  

Ring fra Cubus, tykt gull kjede + tynt og langt gull kjede fra H&M

 

(mer under bildene, er mer under alle bildene.. gidder ikke skrive dette igjen.. haha)


3. DET ER BRA NOK VÆR TIL Å TA BILDER MED LOMO FILM!

DET ER SOL UTE SOL INNE SOL OVERALT, utenom i London sikkert men who cares. Det er sol og det betyr at man kan begynne å bruke Lomo film!!

om du ikke vet hva lomo er så må du google som faen fordi Lomo eller Lomography som det heter er verdens enkleste måte å ta bilder på, ish.. de ser iallefall jævlig kule ut. Filmene jeg har er kjøpt i Paris, Budapest og Barcelona og de skal brukes opp i London. Nedturen med å bruke lomo film  er at det er ikke så mange i Norge som fremkaller Lomo film ( ja folk fremkaller 120mm film yeye, men lomo sjarmen forsvinner som regel) . Så om du vil ha lomo effekten så anbefaler jeg å 1. spørre din lokale fremkaller om de fremkaller ordenlig lomo , 2. dra til en lomo butikk i utlandet og fremkall alle filmene dine med engang haha.

Filmer får du også kjøpt : HER eller fra nettsiden til selve Lomo som er HER


4.ANALOGE KAMERAR

Nesten samme som punk 3 bare litt bedre. Våren og sommeren er den beste tiden til å begynne og ta analoge bilder!! enten om du velger å bruke Lomo kamera, engangs kamera eller speilrefleks så blir det fett og med fint vår/sommer vær så blir bildene sykt fine og koselige. + du kan henge de opp på veggen din/speilet ditt/hvor som helst og se på de hverdag og elske livet ditt. Jeg har allerede hamstret inn masse engangs kamerar fra TGR for bare 30kr. Jeg ELSKER analog foto og samler på kamerar så derfor elsker jeg våren fordi da kan jeg ENDELIG tørke støvet av ungene mine og ta de med ut i sola.

 

kameraene under :

 

Diana f+ kjøpte jeg på marked i Budapest men du kan finne ett : HER eller på lomo butikken HER , Diana F+ tar 120mm film så om du er ny så anbefaler jeg å kjøpe Diana MINI fordi det tar vanlig 35mm film og er litt greie å ha med å gjøre.

 

 Twin lens reflex (Kameraet som "står") har jeg lagd selv, og jeg kjøpte kitte på: HER

 

Action sample ( som tar 3 bilder samtidig med et halv sek mellomrom ):  Finner ikke fra hvor jeg kjøpte den, men fant en lignende en på Ebay: HER


5. SØTE PARFYMER!

ELSKER Harajuku baby parfymene, de lukter sick godt og de ser så søte ut!!

Kjøpt på Kicks for 300 kr elns.


6. KULE SOLBRILLER

aight girl, freshe solbriller er must have. Ray-ban er klassikere og funker alltid, men det er også fett med noen litt anderledes birller, disser er Mickey Mouse briller og kan "åpnes", Lady GaGa repper de også.

jeg velger å ikke åpne dem når jeg bruker dem, mest fordi det ikke passer helt med min personlige stil (føler jeg) men hvem vet, kanskje jeg gjør det til våren.

 

Brillene får du kjøpt: HER 


Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne