Roadtrip - S-Town bby
Ooææ Dro til Stavanger på Tirsdag. 2 SYKE dager. Jeg kan ikke huske sist jeg har ledd så jæævlig mye. Var de 2 sykeste dagene ever, haha. Elsker når ting som er lite planlagt ender opp med å bli de feteste opplevelsene. Stavanger turen er noe jeg seint vil glemme. Kommer fler bilder og masse tekst ingen bryr seg om senere.  Kom nettopp inn døra, og jeg har allerede planer om konsert og kosi. Elsker når ting skjer heletiden. Elsker å stresse. Livet er bra og snart er det vår.

 

#stavanger #roadtrip #yolo #duvet #blogg #fisheye #iPhone 

Sola skinner, og jeg er så glad // FOTO

Herregud, du aner ikke hvor fornøyd jeg med alt i det siste. Solen sniker seg innpå, solstrålene danser på skulderne mine, jeg kan kjenne fregnene mine tvinge seg frem.. de vil frem, de vil ut. Dagene går fortere forbi, fuglene synger høyere og våren sniker seg innpå. 

haha se så skittent vinduet mitt er. jeg burde vaske vinduet mitt, jeg vet det. Men jeg vil ikke, fordi jeg vil bare se på håndavtrykkene, minner meg om syke kvelder og latterkrampe. Minner meg film, brus og milkshake-kvelder. Dagene siden sist jeg blogget har gått så fort men føles samtidig ut som en evighet siden. Jeg vil bare le, klarer ikke la vær. Faen jeg elsker våren, elsker bergen og jeg gleder meg som faen til å flytte... gleder meg til å få katt.. gleder meg til å bo med H, gleder meg til å bo nærmere sentrum og jeg gleder meg til å pusse opp den nye leiligheten. 

Faen, livet er så bra for tiden. Neste uke skal jeg på roadtripp med to crazychicks. Eventyr. Det kiler i figertuppene, levern, tærne, lungene, hjerte.. hele meg bare kiler. vil bare fnise, legge meg ned i gresset og være en optimistisk jævel og si til alle som hater på livet sitt at alt man må stoppe opp og fuckings nyte livet fordi motherfucker; What a time to be alive.

sola skinner og jeg er så glad.

 

#bergen #lykke #sol #foto #canon #katt #stipend #ekstase

Jeg er til og med edru nå.

Lev ditt eget liv // Hvordan gi faen

Når jeg var 13 begynte jeg å røyke pga gruppepress. De eldre kule kidsa tilbø meg røyk, jeg takket fint nei men så spurte de igjen og igjen og igjen.. snart sto jeg der med en sigg i hånda og en hoste som snikte seg opp halsen min.. men jeg latet som ingenting, fortrengte hosten og lekte kul. Og sånn er det å være ung. Gruppepress overalt. Er det ikke gruppepress om røyk, alkohol og dop så er det presset for å passe inn, se bra ut, være kul.. det er alltid noen som vil at du skal være noen andre enn deg, og du vet ikke hvem du er selv engang. Sånn er det også når du blir eldre, men det typiske "kom'an ta ett trekk da"-presset forandrer fokus og presset flytter seg fra å være fra folk i klassen/kule kidsa på skolegården til å bli en mental greie man utsetter seg selv for. Man føler man må oppføre seg på en viss måte for å kontrollere hva folk sier om én. Vært der selv. Jeg har alltid følt at min jobb i vennegjengen var å være en morsome gærne personen, følte meg presset til å alltid være sånn (Er litt sånn forsatt, jobber forsatt med å slutte å bry meg).. til slutt føltes det ut som om jeg ikke var meg selv lengere. Hadde jeg dager der jeg var i dårlig humør eller rett og slett ikke gadd å komme med en joke så fikk jeg blikk og spørsmål på om alt var bra etc etc.. og sånn er det for mange.. vi oppfører oss annerledes for å kotrollere hva foreldrene våre synes, venner, kollegar eller han kjekke bak kassa på Rema 1000. Men hvorfor i helvette skal vi bry oss om det? Vi kan ikke konrollere andre sine meninger uansett, så hvorfor skal vi la det diktere livene våre? Her er noen randome grunner til hvorfor du skal gi faen og leve ditt eget liv.

 Guuuurl you gotta do you.

 


1. Nye venner: Vi har alle hatt den venninna/kompisen som holder deg tilbake. Små mobber deg fordi du vil bli veggis, fordi er sykt gira på å dra på en konsert med en band vennene dine ikke liker  eller feks flytte til Bergen. Ikke la dem, ikke le og dismiss ideene dine fordi noen synes det er teit eller erter deg for det. Er mange ganger jeg har sagt "næææ kødda da" til mine egne ideer fordi de jeg hang med lo av det eller ertet meg for det. Not cool. Ikke la noen andre enn deg selv bestemme over ditt eget liv. Slutt å spis kjøtt om du vil, dra på alle konsertene du vil på og om du vil flytte så flytt..  Tenk deg alle nye vennene du kan få ved å dra på konserten de andre ertet deg for, tenk og møte noen som liker det samme som deg, alle de nye vennene du kommer til å få når du flytter. Du åpner deg for en helt annen verden, en verden der folk verdsetter dine interesser.

2. Du lever bare engang: Oki jeg prøver å la YOLO være en del av fortiden min, men uansett hvor mye vi pyer og synes det er teit å si "yolo" før man gjør hver minste ting så er det faktisk sant  (med mindre du tror på reinkarnasjon). Fordi du lever bare engang, du har som regel bare en sjangse og du er DEG bare engang. Ikke bruk ditt liv på å leve for å tilfredstille andre folk. Når du sitter på gamlehjemmet og barnebanet ditt spørr deg om hvordan det var å være ung i 2014 så vil du ikke sitte med ett blankt fjes og ikke ha noe fett å komme med fordi du brukte ditt liv på å sette dine ønsker og behov i bakerst i rekka, du vil jo komme med en sykt lættis historie fra Backstreet boys konserten (en av de feteste konsertene jeg har vært på) i 2009 da Nick Carter tok på deg, eller da du spontanflyttet, alle de rare vennene du møtte på veien. Du lever bare engang, gjør det livet du får til ett liv du om 60 år kan mimre om med ett smil om munnen.

3. Ingen bryr seg mer om deg enn det du gjør: Vi mennesker er egoistiske og er veldig opptatt av oss selv og vår verden.. så vi har ikke tid til å sitte å tenke på hva hun kjerringa vi ikke liker gjør eller tenker på. Så ikke overanalyser blikkene du får, eller om noen hvisker noe imens de ser på deg, fordi sannheten er at de mest sannsynlig ikke så på deg eller hvisket om deg engang. Fordi imens du sitter å overanalyserer så sitter h*n du tenker på å tenker på at den nyeste episode av Workaholics eller at det snart er eksamenstid igjen. Så med mindre noen kommer opp til deg og sier ifra at noe du gjorde var teit gjort eller at de har tenkt på deg så kan du bare slappe og slutte å overanalysere alle rundt deg, fordi sannheten er at ingen bryr seg mer om deg enn det du gjør selv. 

4. Du er din egen sjef: Dette er så viktig å alltid huske. Fordi hva er best - leve ditt eget liv, eller gjøre sånn som alle andre vil du skal gjøre? De eneste gangene du skal la noen overstyre og bestemme hva du skal gjøre er når du er på jobb eller moren din er sykt PMS.. evt skole også. I de nevnte omstendighetene så har du faktisk en grunn til å gjøre noe;  Du får lønn for å jobbe,  du trenger å jobbe for studiekompetanse og utdanning for ditt eget beste, og det å høre på morra si når ho er PMS er bare noe vi må gjøre for å overleve (dette er uansett om du er 13 eller 25). utenom det så ikke la noen bestemme over deg, ikke la kjæresten din eller vennene dine bestemme over/for deg. Den eneste autroiteten folk skal ha er den du gir dem, du er din egen sjef.. fucking embrace it. Ikke la noen andre sine meninger distrahere deg fra å leve ditt eget lliv.

 5. Det er ditt liv, du bestemmer hvem som er i det: Personlig har jeg brukt sykt mye tid på å tenke på at jeg måå være venn med den personen fordi om jeg ikke er det så blir det drama med hun andre der, blir det drama med ho så blir han sur etcetc .. ahhhh. Men sannheten er fuck it. Jeg har brukt nok tid på å sitte å finne ut hvem jeg MÅ invitere på bursdager og andre sosiale events. Det har skjedd så mange ganger at jeg har invitert folk av ren høfelighet eller fordi jeg vil unngå at personen jeg egentlig ikke liker skal bli sur fordi jeg ikke inviterte vedkommende.. de gangene jeg har latt sånne ting vinne har jeg endt opp med å ikke kose meg fordi jeg har stresset med å unngå en viss person. Sånn skal det ikke være, det er DIN bursdag/middag/filmkveld/liv og du skal bare trenge å invitere de folka du vil se og henge med. Kanskje hun ene blir litt sur fordi hun ikke var invitert, men hvorfor skal det påvirke ditt liv? Om du ikke vil ha en person i livet ditt så er ikke vedkommende en ekte venn uansett, så hvorfor skal det da ha no påvirkning på deg? Heng med hvem du vil, inviter hvem du vil uansett hva andre folk sier. 

6.  Du har det bedre med deg selv: Som sagt så har jeg vært den personen som har brukt veldig mange år av livet mitt på å tilfredstille alle andre. Selv om jeg var med i ett miljø som var veldig sånn "vi gir faen" så var det forsatt press på å være en viss måte og like visse ting. Og Ja det er fint når folk liker deg og det er lett å leve ett liv når du bare følger etter og aldri tar noen avgjørelser selv.., det er lett men det er særlig fett når man atter engang dismisser en idé , sitter på en fest med folk du ikke liker eller gjør noe du ikke ville gjøre når du vet at du kunne ha vært med de folka du egentlig ville henge med, eller bare sitte hjemme å lese en bok, men du ble de folka fordi du ville ikke at de skulle synes du var kjip.

Det er ikke lett å være din egen person, fordi du må finne ut hvem du er og hvem du vil være, man må ta 100% ansvar for sine handlinger. Selvsagt så gjør man forsatt ting for å tilfredstille venner og familie, det er umulig å unngå, men det gjør du fordi DU velger å stille opp, du har selv valgt at det vennskapet eller forholdet er viktig for deg, og derfor velger du å stille opp på de tingene du kanskje ikke orket den dagen, du gjør det fordi du vil være en bra venn/datter/sønn/whatever ikke fordi vedkommende nesten tvinger deg og kommer til å mislike deg om du velger og ikke gjøre det. 

Det er få ting som er bedre enn den følelsen av å vite at man bestemmer over sitt eget liv. Det er befriende å ikke bry seg om hva alle sier eller tenker om deg.  Jeg tenker på alle de gangene jeg har vært deppa eller lei meg fordi jeg har latt noen andre bestemme over mitt liv, etter jeg begynte å gi faen så ble alt hakket bedre. Fått meg bedre venner, trives bedre med meg selv og jeg lever ett jævlig fett liv.. fordi jeg lever det livet jeg vil leve. Og det er jo hele poenget med livet.. .. å gjøre det til noe eget.

LYOL burde vært en egen hashtag as, Live your own life, guuurl

 

#Sykt #seriøs #LYOL #haha #gi #faen #vær #deg #selv #bergen #pyskiskhelse #helse #psykisk #yolo

KORT FORTALT // WEBSERIEAlltid sagt jeg vil lage en ordentlig Youtube kanal, med ordentlig filmer. Innhold som liksom er mer enn ett random klipp med mobilen eller 20sekunder med meg som går til bussen (det er som regel sånne filmer jeg filmer) I en sky av randomness og tilstander som var langt fra "edru" kom vi frem til at vi skulle lage en YouTube sammen, slik ble Kort fortalt til. kort fortalt er usensurerte videoer rett fra Bergen, om Bergen. Vi jobber litt med konsept ogsånt ennå, og det er tricky, men jeg koser meg. Elsker å jobbe med ideer og lage lister, tankekart og skrive ned kjipe ting som målgruppe og alt det bakgrunn stoffet man trenger. Love it. 

Anbefaler deg å sjekke ut twitteren vår som er relativt fersk. Vi har ingenting på YouTube ennå. VI kom frem til at filmen vi redigerte natt til Søndag var wack hhaha og kanskje det er best å redigere når man er edru. Det kommer en film opp iløpe av uka iallefall, og kanskje litt mer etterhvert. Vi må bare komme inn i det først, finne flyten. En del av planen er iallefall å ta imot forslag og spørsmål fra randoms og folk vi kjenner. Så om du har noe lættis du vil vi skal gjøre,  noe du vil se i bergen eller ett kleint/ekkelt/stygt/koselig spørsmål så er det bare å kommentere her, tweete til oss eller sende en klein mail. Kommer nok til å blogge litt om Kort fortalt fremover også, kanskje ett blogginnlegg pr film som kommer ut, litt behind the scenes ogsånt.  I mellomtiden kan du jo trykke på bildene under! hvorfor ikke liksom!

 
Nå er jeg tilbake til realiteten og drømmen om å tjene penger på å bli en internett sensasjon er litt vekke, fordi jeg har vært på på jobbintervju... på Deli DeLuca, var gruppeinervju.. men det var ikke en eneste svenske der. sykt rart. ting er så annerledes her i Bergen.

 

#Youtube #Pupper #is #KortFortalt #Bergen #Twitter #Internett #film #foto #svensker 

Tinder: Usjenerte gutter, seriemordere og lættis folk.

 Bildet av deg passer kanskje ikke i båsen jeg satte deg i, du er sikkert ikke den seriemorderen som jeg fremstiller deg som, men du eksponerer deg som faen, og dette er de vibbene du gir ut til verden.

(ignorer de flotte skrivefeilene mine da, ikke vær så kjip, ikke døm meg liksom)

Shit tinder da. Tinder er en greie, og det har vært det en god stund nå (lol). Er det bare jeg som ikke følger med på de nyeste appene og de nyeste måtene på å få seg ett ligg på byen?  Se for deg dette, du har flørta med han kjekke kompisen til kompisen din, lagt frem alle korta. men du får ikke napp. Du er desp, shit så du tyr til tinder. Dette har jeg aldri skjønt, jeg har både venninner og kompiser som alltid har en person i lomma, sånn tilfelle h*n i baren ikke biter på. Personlig så bruker jeg ikke tinder for å ordne meg, eller møte kjekke folk som jeg flørter litt med helt til jeg finner ut av megden øl han kan gi meg aldri kommer til å fylle det tomme hullet der selvrespekten min engang var. Men det er min mening, jeg må jo ærlig innrømme at jeg har møtt noen fete folk på tinder, som jeg lett vil være kompis med.

Før jeg hopper uti dette innlegget så kan jeg fortelle hvorfor jeg lagde tinder, noe folk har spurt om før og siden jeg er så lite sjenert med mine meninger om "hookup-apper" og det å pule en du aldri har møtt. Jeg skaffet meg tinder fordi jeg var på en bondegård og trengte å snakke med noen. Kjedet meg foran peisen, trengte å slå av en prat om noe som feks bæsj, promp eller tiss. Jeg var rett og slett litt brisen og klar til å komme med noen historier fra gamledager, mine historier er ikke så morsome når de handler om bæsj,promp,tiss han ene fyren den kvelden du fikk lønn og kjøpte én øl for mye og ølbrillene satt som limt fast, den kvelden du stjal en sykkel og tagget hverdagsposei på kirkeveggen eller den gangen du drakk deg dritings pg våknet vedsiden av han BI fyren med rosaskjorte-samling,.. de historiene blir ikke det samme når morra di er publikum.. Uansett, jeg var aktiv på tinder i 2 uker, og i disse to ukene så la jeg merke til noe som jeg synes er super morsomt, og det er dette eksponering tranget som får meg til å le og gråte litt.. omhverandre selvsagt. )Siden de 2 ukene i desember har jeg slettet Tinder 2 ganger fra mobilen min..... lastet det ned igjen her om dagen..ehe)

Jeg regner med at du vet greien: du logger inn ved å koble opp facebook profilen din. Null stress, du deler ingenting med noen, utenom bildene dine, fellesvennene dine og interessene dine med alle andre som er i max 80kilomoeter omkrets av deg. Når du bare har FB bilder å velge mellom så kan det bli tricky å fremstå sånn som man gjerne vil fremstå når man prøver å få seg noe. Det er da det beste ved tinder slår inn. Det er nå vi kan sitte å le av folk som virkelig prøver å hooke opp, folk som gir faen og han ene fyren som virker så syyyykt lættis. Min yndlings gruppe er selvsagt disse gutta med de usjenerte bildene og de kleine profiltekstene som alltid starter med snapchat og insta brukernavnet, selvsagt. Hallo liksom ikke bare døm han for tinder bildene, men døm han for instagram bildene og snappen du garaterert får tilbake om du tydelig viser at du er av det kjønnet vedkommende  vurderer å ta med deg hjem, eller sende en litt flørtete melding til. Slike gutter har jeg svært lite erfaring med. styrer meg unna, etter ett lite knis og tanken på at alle vi mennesker er så annerledes fra hverandre, og det er sykt rart å tenke på. Hvem og hva jeg liker og min smak er jo helt annerledes enn hva du liker og din smak, selv om du feks er oppvokst på samme sted og under like omstendigheter som meg. Hvor og hvordan og hva er det som gjør at vi er tiltrukket av forskjellige ting og folk er sykt interessant?...skjønner du,, usjenerte gutter gjør meg jævlig fliosofiske og ikke så jævla gira på en ny tjommi. + de skremmer meg litt. 

(Bildene er ikke mine, men det er usjenerte gutter! Forsett å vær stolte over dere selv! på ekte)

Den andre gjengen: shabby-gjengen, slææskene, sleezybois.... Iallefall slik jeg "tolker" dem på. De gir faen i hvordan de fremstår. De er ekte, skittne og kommer nok til å fise på deg etter dere er ferdig med "daten" og evt låse deg inne i kjellern sin der du tilbringer de neste årene dine som kone/mamma/bestemor. Noen av disse skremmer meg på ekte, jeg pleier å forestille meg de som seriemordere i klovne drakter (les: john wayne gacy type seriemordere). Og jeg virker nok jævlig hurpe som sier detta, men bare det å være innpå din Tinder profil er nok for å overdosere henda mine i flytende antibac og finne frem negfilen og pirke dritten under neglene mine vekk. Takk for at du gir meg inspirasjon til å ta klesvasken min, vaske det fette håret mitt og komme meg ut. Takk for at du finnes, fordi uten deg hadde jeg vært deg. Ikke misforstå meg helt da, mange av disse shabby folka er fete folk med gjennomsnittlig god hygiene. Er som regel bra folk.. som regel. .. det hender. ..


De som bare tar pause fra WoW,LoL og minecraft. Dette er dissa jeg ser for meg er på tinder når de tar pause fra WOW eller når det ikke er flere sjåfører i bygda som kan kjøre de ned til essoen der gutta pleier å henge etter elleve. Du har alltid redbullen eller batterien til stedet og har til tider kommunikasjonsvikt med healern sin så derfor har de bruker på Tinder, for å ha noen å snakke med imens, eller så er de på jakt etter en person som er like mye på nett som dem. Ikke tolk meg feil, er ikke noe galt med disse typene, har en eks som minner veldig..., har nok mer enn én eks som minner om denne typen. Glad de er ekser og glad jeg kom over den fasen i livet mitt. Gutter som dette kommer endten til å dø alene i kjellern til mor sin eller ta over verden. Fremtiden er uklar, men sjangsen for å dø med deg i kjellern din eller krysse fingra for at du blir millionær er ikke en risk jeg er villig til å ta. Du er en god kompis, og jeg friendzoned deg sekuned jeg så bilde ditt. Vi er glad i hverandre som søsken, og det er jævlig koselig.
Tinder er rett og slett et hav av muligheter, minner, angrepiller og angst. Tinder er lættis og det funker. har en del venner som kan skrive under på det. Tinder kjælighet har jeg ikke fått med meg ennå... ennå.  Jeg er forsatt ubekvem med å vite at jeg har en tinder pofil. Jeg blir paranoid når jeg er i sentrum og han ene fyren bak kassen stirret noen sekunder lengere enn det som føltes normalt, det er da jeg tenker for mye og bare "Faen, sikkert sett meg på tinder, så pinlig" eller den der du sitter med noen venner og tar en casual pils på byen, og du sitter på tinder imens vennina di er i baren, du liker en fyr, dere får match med engang, du ser opp og 2 bord ned til venstre sitter han du nettopp fikk match med, og siden karma er en greie ser han selvsagt rett opp på deg i det du ser på han og slik har dere klein øyekontakt hele kvelden. Dette er ting som har skjedd og som jeg vil unngå, men jeg klarer forsatt ikke å slette tinder profilen min IGJEN. Alle de lættis samtalene jeg har hatt på tinder med folk på vei hjem fra byen, og alle de ekle meldingene jeg har fått. Jeg hadde ønsket jeg kunne spare på det, så jeg tror jeg beholder tinder iallelfall til jeg skal på ferie, fordi tinder på ferie har jeg fått med meg er gøy. Jeg vil jo bare ha noen "venner" når jeg er på 3 dagers reise til stavanger med noen venniner. Er jo ikke mer enn det..... Er det? 

 

Her er noen andre lættis bilder, bladning av folk som virker drit lættis å henge med, folk jeg aldri vil bli full med og gutter i puberteten. 


Lik og del med dine tjommier da.#Sex #tinder #samliv #singel #app #mobil #2014 #teknologi #vennskap 

Musikk // Computer Magic "All I ever wanted"
Jeg vil skrive mer om musikk, selv om jeg aldri får kommentarer på musikk tingene mine ( 1. 2. ). Denne har jeg hørt på en god stund nå. Får så good vibes av denne, lukker øya og ser på meg at jeg sitter i en park eller no med venner, pils og bareføtter. Låta heter "All I ever Wanted" og er av Computer Magic som er Brooklyn basert. (brooklyn ily) Får du ikke sykt lyst på blåbær og slush når du hører denne? Jeg klarer ikke vente til våren/sommern, klarer ikke puste nesten. Vil bare være varm, glad og finne på faenskap uten å måtte gå med lue, skjerf og hansker/votter.

Her er iallefall låta. Hva synes du?

  // I love writing about music, but you guys never leave me comments. but whatever. I've been listening to this song for a while now, and it gives me such good vibes. I close my eyes and I can picture me and my friends in a park og whatever, drinking beer and our toes playing in the grass. Love it. the song is called "All I ever wanted" by Computer Magic. I really want blueberries and a slushie right now. I am so excited about summer, I cant wait.

 

#Musikk #anbefaling #sommer #avzkum

Outfit of the day as // Haha jeg kødder ikke

Idag var egentlig planen dette (Bilde over), ligge på sofaen med en feiten i hånda og modern family på Tv'n. Men den gang ei, plutselig fant jeg meg selv i å smårydde, og da fant jeg ut av at jeg like greit kan være LITT produktiv idag..., men bare litt. Så siden jeg var i gang så tenkte jeg at jeg like greit kunne knipse noen bilder. haha shit for en vill morning. Så dette er outfit bilder fra idag, haha. Idag som jeg har ryddet, og ikke skal noe morsomt eller spennende.. skjønner virkelig ikke hvorfor folk vil se dette.

OKI here goes:  Cropped top fra Monki, skjørt fra H&M og Jakke fra Urban.  sykt spennende.  haha shiii digger toppen og jakken da. Fikk også noen skinntights i posten igår, og jeg har en del nye ting i skapet mitt. Men la oss bare være ærlige mot hverandre.. bilder av mine siste innkjøp kommer ikke til å komme, i nærmeste fremtid med mindre jeg får ræva i gir å vasker klærne mine og rydder rommet, fordi i den tilstanden rommet mitt/skapet mitt er nå så er det UMULIG å finne noe som helst og det er litt av grunnen til at jeg dro på shopping i helga, heheh! må faktisk rydde snart, jeg flytter jo ut om 3 uker. shit, hvordan i helvette skal det gå haha. Ennå en litt pinlig ting er at jeg har hatt låta øverst i innlegget på hjernen i hele helga. 


#OUTFIT #mote #stil #lol #fatnhappy #svarthvitt #foto #lat #monki #Urban #HM

 

 

Jeg ler meg ihjel av hele dette innlegget.

PS: Husk om du vil ha fete klær til en billig penge så du kan du bruke rekoden min på Karmaloop, plndr, BH og Miss Kl. Koden min er AVZKUM, du får 20% avslag ved første kjøpt, og 10% etter det.
Om du vil kan du lese innlegget jeg skrev om det: HER

JUICY // POLAROID

SPREAD LOVE, IT'S THE BROOKLYN WAY!

Digger å ta bilder av fulle folk.., digger å ta bilder av folk når jeg er drita. Selvsagt alltid med polaroid kamera. Blir alltid sykt fete bilder. Planen min i sommer er å ta så mange polaroid bilder som bare mulig. har bestilt noen pakker fra Ebay så nå sitter jeg bare å venter.. ahhh gleder meg!! Skal bli flinkere med å ta analoge bilder igjen.  Faen skulle ha hatt mer film, kan se for meg at jeg kunne ha fått noen drit fete bilder den kvelden. Men det ene bilde jeg fikk er jeg fornøyd med, ble drit kult!

 

#Foto #Polaroid #Is #vår #Avzkum

Venter på sommer

Shiii, mah nigga mah nigga. De siste dagene har vært max chill. as usual. Har chillan max med Johi, dagene har forsvinnet i en tåke av røyk, øl og latterkrampe. Kos. Jeg begynner å føle våren krible i fingertuppene mine, jeg klarer snart ikke vente mer. Jeg sprekker. Jeg ser alltid ut av vinduet og dagdrømmer om grillings, øl i parken og fregner. Vil ikke vente mer, kan ikke sommern bare være her already.

Siden jeg var i så sykt sommer mode, (les: er i) så var jeg på shopping. ofc. når er jeg ikke shopping? sånn.. lets be honest. kjøpt meg flere jakker, og nå er jeg klar til varmere vær. Er nok ikke bare jeg er som er klar for varmere vær, fordi Johi klippet .. av seg håret! WAAAT! Vi hadde det sykt gøy imens vi klippet det, bildene over er fra super rask "shoot" (lol spontan bildepar10) fra når ho klippet seg! Klippet av alt uten om luggen haha, døds tidi. Den sykt fete jakken er min nye adidas jakke, den er drit sweet og jeg gleder meg til å ha den på meg om våren/sommern uten å fryse, og sjekk de fete solbrillene.. faen jeg er så klar.  SOL KOM NÅ! Sitter bare her  å venter imens regnet pisker mot vinduet. Skal lage meg en kopp solbærotddy imens jeg venter på Super bowl, og at klokken skal bli mer sånn at jeg kan ringe å mase på Henriette å få hun til å komme på besøk .. og ta med de nye klærne mine. 

 

#Hipster #lol #pannelugg #stil #mote #swag #yolo #par10 #so #serious #Bergen #Avzkum #sommer #Shopping 

 

Lik FB pagen min :)Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne