Ebay ily

Lurer på hvor mange blogposts og tweets som handler om at jeg har fått pakke i posten. Føler jeg får det heletiden.  Fikke ikke pakke i posten idag da, men fikk på Tirsdag.

 

. Er hjemme fra skolen idag, har ikke så mye å gjøre så jeg bare knipset noen bilder av meg selv.. sykt ego idag, men det får gå.. er jo min blogg. Her er iallefall pakken min :D  .. og meg med armbåndet.. poser som faen azzz. haha. Herregud jeg er så klein, men det er greit. Kom frem til at jeg ikke skal legge ut x antall bilder av trynet mitt, fordi jeg ekke den type person/blogger/whatever haha. Tror sekken min kommer i posten idag, så en FedEx bil kjøre rundt også inn til posten. Krysser iallefall fingrene for at den kommer idag, så kan jeg knipse noen bilder.. den sekken kommer til å se kul ut med denim jakka mi.

 

Har også Tequilla sunrise på hjernen. Cypress Hill ily.

 //Canon 600D

FRESH PRINCE OF BEL-AIR

De siste ukene har jeg sett alle sesongene av Fresh prince of Bel-Air (seks sesonger)

Elsker Fresh Prince, ikke bare pga Will Smith eller de jævla kule klærne han bruker men fordi jeg og mamma pleide å se på programmet når jeg var liten. Mamma så på det hele tiden når ho var gravid med meg, så det ble sånn greie vi gjorde sammen når jeg var liten haha. Må nevne humoren i serien, den er så out there og det funker fordi Will Smith er konge or shoud I say Prince HEHE.

 

Synes ikke serien sluttet så bra, burde vært et sikkelig klimaks eller en random twist, men det var på en måte greit siden man følte seg også ferdig med serien etter siste episode, så man ble ikke heartbroken og ville dø.

 

Herregud 90tallet var så jævlig bra!!!!

Hva var din yndlingsserie som liten/ung?

Mine var Fresh prince, Full house og Blossom. Forsatt 3 awesome serier, men nå som jeg har blitt serie avhengi så er det umulig å ha en favoritt.

 

New shit!Jeg er avhengi av internett shopping. ELSKER følelsen av å vente med å få pakke i posten, selv om jeg har null tålmodighet.

 

Sist uke kom Casio klokka mi i posten, den er så fin og digg. Betalte bare 5$ for den (ca 30kr), andre tingen jeg fikk i posten var den nye jakken min, bestilte den for en del uker siden og den kom nå på lørdag. Stoaked. Digger den. Vet ikke helt når jeg kommer til å bruke den tho, jeg blir veldig attached til klær, så føler ikke helt for å slutte å bruke denim jakka mi helt ennå.

 

Denne uka bestilte jeg også extensions, sekk og nytt armbånd. Og det er det siste jeg kommer til å bestille på en jævlig god stund. Drar til London om en måned og jeg har ikke spart opp en dritt av penger, og har heller ikke booka hotel. OBS. Anywhoosers, her er bilde av armbåndet og sekken jeg bestilte . Gleder meg til å få de:) 

 
 
 

HAR DU TUMBLR?


//  wedontbreathe.tumblr.com //

Er tumblr avhengi, men trenger nye blogger å følge.  Så om du har tumblr så let me know :)  

Vi kan bli tumblr bestevenner <333 og ta over verden sammen <333 om du vil da bby :*:* 

ROSA // By:Larm // Update


//Poser som faen på bilde 2 HAHA //Har hatt vinterferie denne uka, ble selvsagt syk første dagen og har etter By:Larm bare ligget i senga og vært kvalm og svimmel :( FML

slenger ut noen få bilder fra By:Larm, bildene er tatt med Iphone, så de er uskarpe og dårlig kvalitet, men det er jo bare sjarmerende? haha.  Startet By:larm med 1500kr avsluttet den med 40kr .. herregud. Drar til London om en måned og jeg hakke penger eller sted å bo haha YOLO? yeye tar det som det kommer... gidder ikke stresse.

Faen vurderer å begynne å blogge igjen.. sånn oftere enn hver 20 dag... k9z. //View fra hotellet Elenitagurl //


//Honningbarna @ sentrum scene og Boska @ Blå .  Så andre artister også, men de bildene er helt ubrukelige og ikke eksisterende//

 

FRE$H!

Chillern med The fresh prince of bel air maraton idag. Ble en jævlig lang dag igår, oppe hele dagen så hele natten for å få med Super bowl!  

Beyonce stjal showet, beste halftime showet på evigheter.

 

sist uke var jævlig digg, fått en del pakker i posten og fikk A$AP ROCKY billettene mine! var også på innspillin på kollektivet som går på Tv2. 

Skal se om jeg får råd til NAS og Beyonce konsertene også! faen as dette halvåret er allerde sick bra!

Skal du på A$AP rocky?

 

Noen bilder fra instagrammen min fra uka som gikk, ogsånt. ( Avzkum @ Instagram)

 

 

 Home

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne