Face Stockholm // LESE DIN BLOGG?

4AM. Can't sleep. My throat is sore, my eyes are soar and my entire body is like a tree house after a hurricane. messed up.

 Jeg kan ligge på sofaen en hel dag uten å få dårlig samv. men det suger. Har blitt syk, mistet stemmen min, fått mensen, vondt i hode, vondt i nakken. GLEDE. Er egentlig ikke så ille. Jeg blir alltid syk så jeg er vant til det nå. haha. Når jeg er syk så sover jeg enten 24/7 eller så ligger jeg våken og hører på meg selv puste/plystre med nesa. farlig digg. I går lå jeg på sofaen og spiste is.. har vondt i halsen så da er det lov å ha is til middag, er det ikke? sett på teite filmer og chillet som faen. I morgen/etterpå skal jeg reise meg... ugh. Siden jeg har vært syk, så har jeg også lest en rekke blogger. Kjedelig. Føler alle blogger om det samme, trening, mote og skjønnhet. Faen så kjedelg.. selv om det er litt hyklerisk siden jeg har skrevet en del om klær and shit, og kommer nok til å poste en del sminke ting når jeg begynner på skolen til høsten, men stil.. det er kjedelig å lese om det når alle har lik stil. Er det noe jeg savner i bloggsamfunnet så er det litt mer edgy bloggere, noen med bra humor og som poster fete outfits og ikke bare det samme som nesten alle andre som blogger.  Sykt lei av å lese om rosabloggere og mammabloggere.. I don't give a shit, men samtidig vil jeg også lese blogger.. men det er vanskelig når 98% av bloggene jeg finner er sykt kjipe.

Så om du vet om noen fete bloggere så gi meg en lyd, er din blogg fet? gi meg linker a.


PS: jeg kom inn på Face Stockholm her i Bergen! shii, er deilig å vite at jeg har noe å gjøre til høsten allerede nå. Gleder meg til å begynne, gleder meg til å være kreativ og gjøre noe jeg faktisk virkelig liker. Er sykt spent. Har alltid hatt lyst å studere sminke, men aldri søkt eller prøvd fordi jeg .. vet ikke.. vært feig. Men chillern nå. Er deilig å gi faen. 


#sminke #gif #bilder #photoshop #acid #pizza #katt #tumblr #adidas #makeup #yoloswagbling

cray lørdag // FOTO
Bilder fra Lørdagen! Rus, brus og eplejuice. Til tross at jeg var syk og følte meg som en balle som nettopp har blitt sparket gjentatte ganger så dro jeg ut på lørdag, bildene ble dritt men kvelden var bra. Denne helga innså jeg at jeg har blitt den personen jeg ikke ville bli når jeg var liten.. men så innså jeg igjen litt senere etter noen røyk og shots at jeg har faen meg blitt den personen jeg ville bli når jeg var pre-teen. Noe jeg egentlig er jævlig fornøyd med. Jeg var aldri ho som så for seg å ha hus and shit i en alder av 20. I 20 åra ville jeg ha ett crazy liv. Jeg ville ha en shabby jobb, drikke meg dritings med kule folk, ha min egen gang, eksprimentere, faenskap og leve livet... jeg så litt mye på "thirteen" når jeg var yngre (OK kanskje litt bekymra at jeg elsket denne filmen når jeg var 11-12.. oslo as) .... Har så jævlig mye stoff til boka mi, prøver å skrive ned all the crayshit som skjer, alle tingene jeg ser ,lukter, smaker og opplever nå. Faenskapet må dokumenteres. Jeg må bli flinkere med det... skal prøve å huske det. 

 

men sånn ellers så er jeg jævlig fornøyd med å være ho moren din ikke du skal være venn med. Det gjør meg glad, og vite at mødre dømmer meg. selv om jeg er ålreit så liker jeg å være litt badgurl engang i blandt ;))....neida, joda.. husker dere den reklamen?  Hadde ønska jeg kunne være 22 for alltid.

 

Hurra fikk min første lønning på fredag. Føler meg voksen, samtidig som jeg føler meg som en kid siden jeg brukte opp alt på rus,brus, brød, saft, blåbær is og pizza. hehe obs. digger livet.

 

#Cashmoney #cream  #dolladolabillyall #uansvarlig #øl #livet #student #faen #shit #fylla #bergen #foto #har #is #i#frysern #da #så #det #er #bare #å #komme #pizza #money #pizza #pizza #pizza #fuck #i #love #pizza 

en rekke med idiotiske avgjørelser
Jeg tør ikke sjekke kontoen min, er livredd. I går jobbet jeg på hulen, ugh. Er syk, ekkel og jævlig men fant forsatt veien ned dit.. i taxi.... kastet bort 300kr når jeg bare kunne ha sniket på bussen ... det var bare den første idiot avgjørelsen jeg gjorde igår. Er sikker på at jeg er blakk og ikke har råd til tattoveringen min lengere. FAEN. Resten av kvelden var fucked, jeg fikk ingen bra bilder, hjernen min var ett annet sted, lungene mine var ikke tilstedet og jeg så ut som en narkis fra 80-tallet med den røde skinnjakken min.. men selv om en kvelden var en rekke idiot avgjørelser så var det en morsom kveld og en kveld jeg ikke kommer til å glemme. 

 

De to siste dritt avgjørelsene mine er jeg egentlig reativt fornøyd med. Kjøpte meg I:D og Thrasher. Det er ikke ofte jeg kjøper meg blader, så why not. (oja utenom at jeg fuckings brukte over 200kr på de.fml) 200 kr for bilder jeg lett kunne ha sett på nett... hahaha men det er litt koselig og lese i blader også. Nå skal jeg bare chille, våknet for ikke lenge siden. Dårlig deal.

 

Oja og BTW jeg flytter ut snart fra leiligheten her på Laksevåg. shiii, flytter til skostredet (sentrum) .. inn med H, det blir crazy! Gleder meg som faen. Krysser fingrene for at alt ordner seg.

 

#blkk #penger #idiot #uansvarlig #mote #stil #livsstil #bergen

 

PS:: Insih???!??!??!?!?

Blogganbefaling // Le-Happy

Egentlig leser jeg ikke blogger, synes ALLE skriver om det samme. Tror ikke det finnes en eneste blogg jeg er innom hverdag... sånn utenom Inish og Elena sine ,, fordi jeg får sikkert juling om jeg ikke er der 24/7. Anywhoosers, her om dagen fant jeg denne bloggen. Lord jesus, elsker stilen hennes, bildene og bloggen hennes. Mest av alt stilen, sykt kult hår, fete sko og en stil jeg annser som jæævlig nær perfekt. 

 

Om du er into moteblogger, men ikke så stor fan av rosabloggere og canada goose så anbefaler jeg å sjekke ut ho her. Lite tekst, fine bilder. Perf. Vil bare stalke ho til vi blir venner 5ever og jeg flytter til NYC og får like fet stil. hahaha..  neida..joda...kanskje.... no comment.

 

Ja ja nå skal jeg ut på butikken, det er helg, fikk min første lønning hurra.. men vet ikke om jeg skal ut på byen eller bli hjemme med netflix, money, weed.. fordi serr thats all this knittah need. Jævlig vanskelig valg. Sofaen vinner tror jeg.

 

PEACE

 

#mote #stil #blogganbefaling #Avzkum

Tatt tattovering i ansiktet // HEHE

 

HOHO ENDELIG er det gjort! På tirsdagen tilbrakte jeg så og si hele dagen på tatoveringsstudioet på skostredet. Inish gjorde ferdig sin og siden jeg er så jævlig god venn (+ Johanne og thels) så satt vi der i 5-6 timer og chillan. Tattoveringen til Inish ble fet, elsker å se på folk bli tattovert. Elsker lyden av maskinen.. ahh gleder meg helt sykt til å begynne på armene og beina mine. Anyways, når Inish var ferdig med sin så var det min tur å sitte i stolen.... satt der i 2 min og BAM 3 super søte prikker in my face. Det gjorde ikke vondt at all! jeg har alltid trodd at det kom til å gjøre vondt å tattovere ansiktet, men nope. Man kjenner det nesten ikke. Jeg var så innstilt på at det kom til å gjøre vondt, men etter å ha sittet der så tror jeg at jeg kanskje vil ha noen små ting til i ansiktet mitt.. kanskje. Etter hvert.. må begynne på sleeven og låra mine først. Er iallefall super fornøyd. Den er sassy. Love it. Om du vil lese om hva den betyr and shit så har jeg skrevet litt om det: HER.

 

 

Utenom facetattoo så har jeg bare chillet så jævlig de siste dagene. Herregud. Har på ekte bare ligget på sofaen, bestilt mat, spist junkfood, sett på workaholics, tegneserier, røyket og vært super lat. Har på ekte sovet på sofaen hele uka, bare fordi jeg har vært for lat til å legge meg i senga mi. haha Lever livet.

#tattoo #tattovering #pizza #ink #facetattoo #usunn #fat #fatlife #chill #swag #sassy 

 

Her er noen bidler fra min usunne livsstil.
PEACE

Pybanen+Fight!+Hold fast// FOTO//Lik Fb pagen: HER

 

wow, jeg og Inish har hatt fyllauke. Har nesten ikke vært hjemme, har bare drukket jævlig mye. Er sykt sliten. Jobbet til 04:30 igår, så idag skal jeg bare ligge på sofaen imens jeg ser på Weeds, spiser pizza og røyker imens jeg venter på tirsdagen. Fordi på tirsdag skal jeg få meg liten face tattoo. Jeg er så jæævlig gira, herregud. 

 

 

Ligger fler bilder: HER

 

#Foto #konsert #bergen #hulen #fotografi #konsertfoto

Bursdagshelg // shiicray

Bursdagshelgen min er over. Har hatt en super kosi helg med fine venner, bra musikk og masse øl. På fredagen jobbet jeg på hulen, tok bilder og hadde det kosi. Var sykt digg å ta bilder igjen (kommer flere bilder etterpå), dra på konsert og chille. Savnet det de to ukene jeg var borte. Før Hulen var jeg seff med min fav lesbe, Inish. As always xoxo lixm. Sjekk bloggen hennes fordi jeg tok sykt phete bilder av ho på dass. haha. 

 

På lørdag var det bursdagsvors!! Jeg har så snille venner som bor så sentralt så vi hadde lite vors før vi dro ut, og hadde det kosi!! hele 2.etasjen på ett utested sang for meg. Noe jeg seff digget, jeg er så jævlig attentionwhore. Hadde det drit kos, tok bussen klokka 10 hjem haha. Så ble det noen få timer søvn før jeg løp ned til bussen for å møte resten av folka. Så spiste vi sushi, lo oss ihjel og hadde det kos. 

 

Fin helg, fin bursdag. Glad! Krysser fingrene for at jeg får begynt på sleeven min denne uka. 21 januar skal jeg ta face tattoo og er ikke lenge til jeg begynner på låra! woooo. Om tattovøren blir ferdig med skissene asap. jeg klarer ikke spare pengene mine så lenge. wæææ

 

#foto #fyll #konsert #øl #bursdag

Nikkilipstick i posten // Egopar10Wooo, kom hjem til noen fine fine nikkilipstick pakker og hente lapper! Krysser fingrene for at det karmaloop klærne mine og det fine nye skjørtet mitt!

 

Nå skal jeg løpe ned til posten og rive opp pakkene!  Kommer langt (kanskje) innlegg etterpå/imorgen tidlig :) (sjekk ut det andre "jeg er avhengi av shopping"-innlegget mitt , HER imens du venter! haha

 

Utenom det er det sykt deilig å være hjemme igjen, på fredag skal jeg ta bilder av konsert på hulen, så da kommer det noen (forhåpentligvis) fete konsert bilder opp her og på FB siden min, neste uke skal jeg jobbe, snart begynner skolen og etterpå skal jeg innom tatoveringsstudio og snakke med tattovøren min, krysser fingrene for at jeg for se skisser og kanskje han rekker og tattovere ansiktet mitt nå idag! LYKKE.

 

Nå løper jeg avgårde iallefall! 

#mote #stil #nikkilipstick #ebay #karmaloop #nettshopping #shopping #instagram 

Tilbake i Bergen!Se så sexeh mama martine er a!! venna mine er damn sexye as.

 

Uansett, er hjemme i Bergen. Sykt digg.  kom hjem til pakker i posten, semi-rydding rom og tomt kjøleskap (jeg trenger å prioritere pengene mine litt bedre). Var hjemme i 30 min før jeg slengte meg på bsusen til sentrum for å dra på Foto møte med hulen.  Skal ta bilder på fredagen, gleder meg. Etter møte dro jeg til ei venninne der vi røyka og chillet 100%. Er sykt digg å være tilbake. Savnet det lille rommet mitt, den store senga mi og den lille byen sikkelig mye imens jeg var i oslo. Gleder meg til å møte resten av vennene mine, gleder meg til å begynne å jobbe på hulen igjen og jeg gleder meg helt vilt til dette halvåret. Eneste jeg har på "to do" lista mi er så skaffe meg jobb, og skjerpe meg med skole. Relativt lette ting om jeg får ut fingern.  Nå skal jeg iallefall chille litt mer i senga, så tvinge meg selv opp og ut! hurra

 

3 dager til bursdagen min! woo

 

douchebag på fylla.jeg savner photoshop. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg har ny mac. Har ikke orket å overføre photoshop ++ til den nye macen ennå. Er så lat. har bare ligget i senga mi, sett på han drit sexye karen HER, og hørt på Bob Seget. Og drukket øl.. tenk på whiskey.. tenkt på vin.. tenkt på rom.. tenkt på at jeg trenger penger. og tenkt at hjemme i Bergen ligger det pakker i posten og venter på meg.  GLEDER MEG. Kommer sikkert ett epic langt innkjøps innlegg.

 

Eh filma hele nyttårsaften, skulle lage en kuli vlogg.. men etter å ha sittet i noen timer og sett igjenom alle klippene så har jeg bestemt meg for å bli avholds. haha fyfaen det er helt jææævlig og se på alle klippene. For en tool jeg er når jeg er full. For gjeng med tools vi alle er når vi er drita... hadde vært litt gøy å filme neste helg da. haha.. Elsker å filme i fylla der og da.. så kommer jeg hjem, importerer det og så blir jeg så flau at jeg rødmer for meg selv og synes synd på alle vennene mine som drikker med meg heletiden. Man blir douche av alkohol, skal holde meg til å røyke og være chill haha. neida, joda. kanskje.

 

#Alkohol #Venner #fest #øl #vlog #edru 

 

Edit: Kødda, skal ta meg en flaske vin nå og øve meg på å oppføre meg. Kanskje det cluet. Vedder på at jeg er 22x mer voksen neste helg. (da har jeg nemlig bursdag)

Tattoveringer // heite mannfolk

Tumblr // www.wedontbreathe.tumblr.com

 

Noe av det mest sexye i hele verden er barske mannfolk med tattoveringer og skjegg. Blir med mo i knærna. Så det å sitte på tumblr og se på heite mannfolk med fine tattovering og skjegg hele dagen er ikke waste of time. Er helt klart årets best spent day frem til nå.  Klarer ikke komme på noe bra å skrive her engang fordi hjernen min klarer ikke tenke på noe annet enn disse heite mannfolka. Så lurer jeg på hvor i helvette de gjemmer seg? går de i dvale om vinteren? 

 

Så gleder jeg meg ekstra mye til å begynne på mine tattoveringer nå i januar. Den første jeg skal ta er en liten en i ansiktet.  Sånn som bildet under. Sykt diskré. Tattoveringen betyr "Mi VIda loca" altså "My crazy life" noe som jeg elsker, fordi livet mitt har ikke vært annet enn crazy. Siden jeg var rundt 6-7 år har livet mitt vært som en såpeopera, og nå med åra har livet mitt gått fra å være en sør-amerikansk såpeopera til ett Amerikansk white-trash reality show som engang kommer til å gå på TLC..Det står også på nett at dette er en typisk latino tattovering, noe som gjør ideen mye mer attraktiv for meg.  

 

"A tattoo many Latinos get representing their culture and pride in being Latino"


Er det noe jeg er stolt over så er det landet mitt, kulturen vår, familien min og alt som kommer med det å være sør-amerikaner. Jeg elsker Colombia med every fiber in mah soul, og skal selvsagt engang ta en tattovering spesielt dedikert til verdens fineste og beste sted...., Gleder meg helt sykt til å sitte i stolen og få disse prikkene tattovert. Jeg elsker at dette nok er en av de aller minste tattoveringene jeg kommer til å ta, men samtidig er det så mye betydning bak dem. Størrelse telles ikke ALLTID hehe winkywanky. De er så små at jeg får de gratis! Januar blir nok awesome, håper pengene holder og håper jeg klarer å ikke kjøpe så mye alkohol, røyk og andre ting og heller spare til tattoveringer.

Gleder meg! 

#Tattoveringer #ink #2014 #Ink #Bodymod #skjegg #mannfolk #digg #foto

Good times Bad times // 2014 bby

2014 er endelig her.  I år skal jeg være skamløs, full, jeg skal leve livet, jeg skal lage musikk, jeg skal ta mange bilder og jeg skal feste til knærne mine blir svake og jeg faller. Jeg skal slutte å sensurere meg selv, In real life og ellers. I år er året jeg skal bli den kuleste/beste/villeste versonen av meg... og kanskje få meg en katt.

 

Nå skal jeg rulle meg en, skru på Led Zeppelin og chille max. 2014 er digg, jeg har bursdag om 10 dager og jeg spiser middag i senga mi. 

Digg, digg digg.

 

Hva skal du iår?

 

#2014 #Fuckyou #chillern #PussymoneyweedHome

info


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Follow on Bloglovin

arkiv

Mai 2015 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013design

Hanne