NY BLOGG
NY BLÅGGETIBLOGG! Mest musikk, bilder, og lok! 

DDDISCOSLOTHMusikk // Computer Magic "All I ever wanted"
Jeg vil skrive mer om musikk, selv om jeg aldri får kommentarer på musikk tingene mine ( 1. 2. ). Denne har jeg hørt på en god stund nå. Får så good vibes av denne, lukker øya og ser på meg at jeg sitter i en park eller no med venner, pils og bareføtter. Låta heter "All I ever Wanted" og er av Computer Magic som er Brooklyn basert. (brooklyn ily) Får du ikke sykt lyst på blåbær og slush når du hører denne? Jeg klarer ikke vente til våren/sommern, klarer ikke puste nesten. Vil bare være varm, glad og finne på faenskap uten å måtte gå med lue, skjerf og hansker/votter.

Her er iallefall låta. Hva synes du?

  // I love writing about music, but you guys never leave me comments. but whatever. I've been listening to this song for a while now, and it gives me such good vibes. I close my eyes and I can picture me and my friends in a park og whatever, drinking beer and our toes playing in the grass. Love it. the song is called "All I ever wanted" by Computer Magic. I really want blueberries and a slushie right now. I am so excited about summer, I cant wait.

 

#Musikk #anbefaling #sommer #avzkumTidenes feteste konsertaaah LYKKE! Jeg ligger i senga mi hjemme i Oslo, spiser frokost og tenker på hvor jævlig fet konserten i går var. Jeg dro alene fordi jeg trodde jeg ikke kjente noen andre som skulle dra. haha jeg er så taper! Fant meg noen å henge med iallefall! Men who even cares.. konserten var insane bra! Om den overgikk Ozzy konserten jeg var på sist er jeg litt usikker på.. men jeg er forsatt jævlig imponert,star struck og sick gira!  Sabbath er uten tvil yndlingsbandet mitt,  og det å kunne få se Iommi igjen var grisefett, og det at han sto på på siden jeg sto var amazing! Han er uten tvil helten min... Kunne ha skrevet en roman om hvor jævlig fete alle i sabbath er, men det gidder jeg ikke. Er iallefall jævlig gira og så glad for at jeg fikk sett dem igjen! ahhh lykkerus. Så møtte jeg ei som leser bloggen haha det var rart! Ikke fordi jeg absolutt ikke var edru og sikkert virka sikkelig dust haha men fordi det er sykt rart at folk faktisk leser bloggen min.. selv om jeg ser det på statistikken så er det rart å møte noen IRL som leser bloggen.. som ikke er noen jeg kjenner fra før. Men nonetheless det var koselig!

 

Og jeg må nevne oppvarmingsbandet, Uncle Acid! Herregud I cant even! Drit fet musikk, drit fet hår og gitarspilinigen fikk det til å kile i magen. 

 

I går var helt insane awesome! I dag skal jeg henge med Martine hele dagen før jeg drar tilbake til Bergen. Gleder meg til bestiedate! 

 

ps: Lagt ut bilder fra Sweden konserten på pagen min. Gå og se/lik/watevs. Kommer nok ut her etterhvert.

 

#Musikk #konsert #BlackSabbath Musikk// Treasureseason- Chillwave/Dream pop

 

Har ikke sluttet å høre på EP'n til treasureseason siden jeg stusset over den på the big wide web for noen dager siden. Jeg er obsessed. EP'n heter Bearing North og inneholder 6 chille/kose sanger som jeg virkelig anbefaler (spesielt "Archipelago"). Etter å ha hørt på låtene sitter jeg igjen med følelsen av vår, grill, bading og nakne tær på fuktig gress. EP'n kom ut 28 september i år så den er relativt fersk. Skal lett høre på disse låtene når jeg savner sommern, fregner og sol.

 

 // I can't stop listening to this EP from Treasureseason. It's called "Bearing North" and contains 6 amazing chill/cozy tracks I highly recommend (especially "Archipelago"). After listening to these songs I get the feeling of summer, bbqs and naked toes on wet grass. The EP came out this September and is still relatively fresh. I am going to listen to these tracks this winter whist I dream about summer, freckles and warmer weather. Included: Some old analogue pictures that reminds me of warmer weather.

 

Poster noen nostalgi bilder som minner meg om varmere tider:

 

#musikk #anbefaling #foto #analogt #sommer #chillwave #dreampop #indieMusikk// CULTS// Indie pop
Jeg elsker musikk, elsker å finne nye artister, band og kule låter. For noen uker siden stusset jeg over New York bandet Cults. De slapp ut plate i Oktober og jeg har endelig hatt tid til å sette meg ned og høre på den. Under har jeg lagt ut yndlings låta mi fra albumet. Always and Forever.. det er spor 3 for dere som bryr dere.

 

Dette er en fantastisk plate, jeg har hørt på den opp til flere ganger på rad nå. Jeg anbefaler virkelig å kjøpe denne. Disse her kommer til å bli store (de er bare 3 år gamle), kan se for meg de spille på festivaler i sommer.., ser for meg at jeg sitter på gresset med en kald pils i hånda, en sigg og nachos og bare har det fett men dissa i bakgrunnen. Jeg skal iallefall sikre meg denne plata så fort jeg har råd til andre ting enn regninger. I mellomtiden skal jeg høre den gratis på YouTube: HER

 

 Hva synes du?

 

//I love finding new bands, artist and tracks. I really enjoy writing about music, so therefore I am going to start to blog more about new finds and artists/bands I think everyone should listen to. Anyways, today I am recommending the NY based band CULTS. They released a new album this October and I've finally gotten around to listen to the entire album (I am such a busy bee). The song I've posted is one of my fav from the album; the track is called "Always and forever" and its track number 3, for you guys who care. 

 

The Album is amazing and I love the songs. I just can't get enough of them. If you want to listen to the entire album, I recommend buying it. This is a must have album. I know that some of these days I'll get enough money to buy it. In the meanwhile you can listen to it for free on YouTube: HERE

 

#Musikk #Anbefaling #Bergen #Indie #NewYorkSleazy sommer med kort / Hove-blogger

//Canon 600D

 

Oi, det er ikke sommer eller ferie engang og dagene går allerede  i surr. Våknet idag og var 100% sikker på at det var tirsdag. Herregud. Eksamen nærmer seg og jeg sitter her uten å vite hva som er opp.

 

Uansett..., de dagene jeg gidder/orker/vil gå ut bruker jeg på å spille kort og dagdrømme om å ikke være super allergisk mot pollen. Jeg liker å spille kort med Mar10ne fordi ho blir ikke sur når jeg blir 3 år og kaster kortstokken i lufta.... ( god taper as) Jeg kunne seriøst skrevet ett essay om min kjærleik for kort og brettspill.Harru alias eller monopol så hit me up lzm.......

 

Nå skal jeg forsette å se Heroes og dagdrømme om en hverdag med mer penger, øl og finere hår. og kanskje se etter inspirasjon. Jeg er desp etter inspirasjon.

 

Og skjekk ut låta øverst på innlegget, Mar10ne og kompisen hennes har lagd den! Introen er litt skarp for meg men den er fet og jeg vil ha mp3 versonen slik at jeg kan ha den på "local files" på Spotify. 

 

 

 


Sempiternal// iPhone // Avzkum @ Instagram

 

Jeg har vært opptatt med å lese eksamen oppgaven min feil og faile hardt så jeg har ikke blogget på en stund.

 

Men jeg har faktisk gjort ting da. I helgen drakk jeg for mye, og på tirsdag drakk jeg alt for mye, men på søndag drakk jeg en hel grei amount av alkohol. Søndagen var også drit fet.  

Jeg var nemlig på Bring me the Horizon konsert på rockefeller. fyfaen for en konsert. Jeg er ikke hardcore BMTH fan, var det når jeg var 17-ish og har egentlig hørt noe på dem siden da.. men nye plata deres kom ut i April så jeg måtte bare sjekke den ut.. å fyyyfaen. De har blitt så jæævlig bra. Stemmen til Oli har forbedret seg så sykt og den nye sounden deres er dødsfett.

 

Konsert var iallefall drit rå, og jeg har forsatt vondt i beina og nakken.. så shit got craycray.OSLO BOWL


 Bigbang <3 Tar en Johanne og slenger inn iPhone bilder.

Siden jeg har fått jobb på Slottsfjell så fikk jeg billige billetter til BigBang konserten som var på Lørdag.Fikk ikke gratis :(( men fikk de drit billig så watevs.... Jeg er sikkelig Bigbang fan, og har sett dem live sånn.. 8 ganger? Sist gang jeg så dem så dedikerte de til og med yndlingssangen min ( Isabel) til meg helt på slutten av showet. woooooh (eh tror jeg skrev om det på forrige innlegg.. jaja). Så jeg var greit gira for å se dem igjen. Jeg er  også Kårkesølv fan så det at de varmet opp for Bigbang gjorde jo bare saken lettere.... På konserten skulle jeg uansett om jeg så måtte dra alene og være taper.  Uansett Bigbang var AMAZING, bra sceneshow, bra musikk og Øystein er så søt og morsom, iallefall med de nye bryna sine haha. Eneste som var dritt var at lyden i spektrum er så dårlig, og man får liksom ikke hele den ordenlig følelsen av at ørene sprekker. Uansett, denne bigbang konserten topper lista over de andre bigbang showene jeg har vært på. De spilte til og med "Girl in oslo" noe Øystein sa på en annen konsert at de skulle slutte med, siden de var så jævlig lei den.  Øystein er the prettiest girl in oslo, iallefall med de nye bryna....  

(om du ikke har hørt den nye plata deres, så må du kjøpe den NÅ, den er dritbra, og jeg blir bare mer og mer forelska i dem)Hurra for meg så fant jeg noen som gadd å bli med, også møtte jeg ei vennine der som faktisk hadde dratt dit alene. Uansett, det var kult! Kråkesølv spilte først, og de er alltid kos å høre på. Crusher så jævlig på vokalisten sånn mini crush, hahaha. Så jeg døde litt idag tidlig når jeg så at han hadde likt bilde jeg postet av dem på instagram. Fangirlmoment.

 


Kråkesølv wats up.

 

 

Det svenske bandet Dungen spilte også... de var MYE bedre på spotify, og jeg vet ikke helt om det var fakutmet at jeg var så gira på bigbang eller om de rett og slett sugde som gjorde at jeg fikk litt vondt i hodet. haha. De så kule ut, men jeg følte det ikke helt. Skal høre mer på dem, og se om det bare var omstendigetene igår eller om de faktisk er irriterende å høre på hahaa.


 Dungen

 

Nå skal jeg iallefall slappe av i senga resten av dagen med Hey Arnold!  vaske jakken jeg kjøpte på loppemarked i går og kanskje dra ut og ta noen bilder? hm. Eller bare bli i senga idag og chille. la meg ikke før halv 6 idag tidlig. meeh

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinNostalgi: Musikk
Tok meg fri fra skolen idag, hadde så jævlig migrene og bare følte ikke for å gjøre en dritt.. Vært på Tumblr og Fashionlista hele dag og prøvd å IKKE kjøpe no fra nett. Er så typisk at jeg finner ting jeg vil ha når jeg har en pause :( London blir verdt det da.. selv om jeg kommer til å bruke pengene på rizla og øl. I går på kvelden begynte jeg å høre på gamle cd'er jeg fant  på rommet mitt ( Ja jeg hører forsatt på CD'er) så endte det opp fylle opp spotify lista mi med; destiny's child, Aaliyah, TLC og Spice Girls.

Lord jesus jeg savner å være en liten kidd og danse etter disse sangene. Savner å fangirle når jeg hørte Spice girl (det gjør jeg litt forsatt da) savner å melde meg på småstjerner på skolen og stå å synge Spice girls sanger, savner å ha destiny's child på discmannen min på vei til skolen, savner dirty oppland, savner å rappe foran speilet, savner Eminem på begynnelsen av 00. 

 

Hva savner du?

 Konsert
 

Skulle egentlig bare møte ei venninne, også plutslig kjøpte jeg konsert billett og tro og så på "The Devil wears Prada" , var drit fan når jeg var 16 så det var awesome å få sett dem!

Savner the good ol'days!

EHHH spennende.

baiMa Bicyclette

Hører på denne imens jeg spiser vannmelon og vurderer å fikse på sykkelen min.
Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLRFollow on Bloglovin

Kategorier


ArkivAnnonserDESIGN
hits