Tinder: Usjenerte gutter, seriemordere og lættis folk.

 Bildet av deg passer kanskje ikke i båsen jeg satte deg i, du er sikkert ikke den seriemorderen som jeg fremstiller deg som, men du eksponerer deg som faen, og dette er de vibbene du gir ut til verden.

(ignorer de flotte skrivefeilene mine da, ikke vær så kjip, ikke døm meg liksom)

Shit tinder da. Tinder er en greie, og det har vært det en god stund nå (lol). Er det bare jeg som ikke følger med på de nyeste appene og de nyeste måtene på å få seg ett ligg på byen?  Se for deg dette, du har flørta med han kjekke kompisen til kompisen din, lagt frem alle korta. men du får ikke napp. Du er desp, shit så du tyr til tinder. Dette har jeg aldri skjønt, jeg har både venninner og kompiser som alltid har en person i lomma, sånn tilfelle h*n i baren ikke biter på. Personlig så bruker jeg ikke tinder for å ordne meg, eller møte kjekke folk som jeg flørter litt med helt til jeg finner ut av megden øl han kan gi meg aldri kommer til å fylle det tomme hullet der selvrespekten min engang var. Men det er min mening, jeg må jo ærlig innrømme at jeg har møtt noen fete folk på tinder, som jeg lett vil være kompis med.

Før jeg hopper uti dette innlegget så kan jeg fortelle hvorfor jeg lagde tinder, noe folk har spurt om før og siden jeg er så lite sjenert med mine meninger om "hookup-apper" og det å pule en du aldri har møtt. Jeg skaffet meg tinder fordi jeg var på en bondegård og trengte å snakke med noen. Kjedet meg foran peisen, trengte å slå av en prat om noe som feks bæsj, promp eller tiss. Jeg var rett og slett litt brisen og klar til å komme med noen historier fra gamledager, mine historier er ikke så morsome når de handler om bæsj,promp,tiss han ene fyren den kvelden du fikk lønn og kjøpte én øl for mye og ølbrillene satt som limt fast, den kvelden du stjal en sykkel og tagget hverdagsposei på kirkeveggen eller den gangen du drakk deg dritings pg våknet vedsiden av han BI fyren med rosaskjorte-samling,.. de historiene blir ikke det samme når morra di er publikum.. Uansett, jeg var aktiv på tinder i 2 uker, og i disse to ukene så la jeg merke til noe som jeg synes er super morsomt, og det er dette eksponering tranget som får meg til å le og gråte litt.. omhverandre selvsagt. )Siden de 2 ukene i desember har jeg slettet Tinder 2 ganger fra mobilen min..... lastet det ned igjen her om dagen..ehe)

Jeg regner med at du vet greien: du logger inn ved å koble opp facebook profilen din. Null stress, du deler ingenting med noen, utenom bildene dine, fellesvennene dine og interessene dine med alle andre som er i max 80kilomoeter omkrets av deg. Når du bare har FB bilder å velge mellom så kan det bli tricky å fremstå sånn som man gjerne vil fremstå når man prøver å få seg noe. Det er da det beste ved tinder slår inn. Det er nå vi kan sitte å le av folk som virkelig prøver å hooke opp, folk som gir faen og han ene fyren som virker så syyyykt lættis. Min yndlings gruppe er selvsagt disse gutta med de usjenerte bildene og de kleine profiltekstene som alltid starter med snapchat og insta brukernavnet, selvsagt. Hallo liksom ikke bare døm han for tinder bildene, men døm han for instagram bildene og snappen du garaterert får tilbake om du tydelig viser at du er av det kjønnet vedkommende  vurderer å ta med deg hjem, eller sende en litt flørtete melding til. Slike gutter har jeg svært lite erfaring med. styrer meg unna, etter ett lite knis og tanken på at alle vi mennesker er så annerledes fra hverandre, og det er sykt rart å tenke på. Hvem og hva jeg liker og min smak er jo helt annerledes enn hva du liker og din smak, selv om du feks er oppvokst på samme sted og under like omstendigheter som meg. Hvor og hvordan og hva er det som gjør at vi er tiltrukket av forskjellige ting og folk er sykt interessant?...skjønner du,, usjenerte gutter gjør meg jævlig fliosofiske og ikke så jævla gira på en ny tjommi. + de skremmer meg litt. 

(Bildene er ikke mine, men det er usjenerte gutter! Forsett å vær stolte over dere selv! på ekte)

Den andre gjengen: shabby-gjengen, slææskene, sleezybois.... Iallefall slik jeg "tolker" dem på. De gir faen i hvordan de fremstår. De er ekte, skittne og kommer nok til å fise på deg etter dere er ferdig med "daten" og evt låse deg inne i kjellern sin der du tilbringer de neste årene dine som kone/mamma/bestemor. Noen av disse skremmer meg på ekte, jeg pleier å forestille meg de som seriemordere i klovne drakter (les: john wayne gacy type seriemordere). Og jeg virker nok jævlig hurpe som sier detta, men bare det å være innpå din Tinder profil er nok for å overdosere henda mine i flytende antibac og finne frem negfilen og pirke dritten under neglene mine vekk. Takk for at du gir meg inspirasjon til å ta klesvasken min, vaske det fette håret mitt og komme meg ut. Takk for at du finnes, fordi uten deg hadde jeg vært deg. Ikke misforstå meg helt da, mange av disse shabby folka er fete folk med gjennomsnittlig god hygiene. Er som regel bra folk.. som regel. .. det hender. ..


De som bare tar pause fra WoW,LoL og minecraft. Dette er dissa jeg ser for meg er på tinder når de tar pause fra WOW eller når det ikke er flere sjåfører i bygda som kan kjøre de ned til essoen der gutta pleier å henge etter elleve. Du har alltid redbullen eller batterien til stedet og har til tider kommunikasjonsvikt med healern sin så derfor har de bruker på Tinder, for å ha noen å snakke med imens, eller så er de på jakt etter en person som er like mye på nett som dem. Ikke tolk meg feil, er ikke noe galt med disse typene, har en eks som minner veldig..., har nok mer enn én eks som minner om denne typen. Glad de er ekser og glad jeg kom over den fasen i livet mitt. Gutter som dette kommer endten til å dø alene i kjellern til mor sin eller ta over verden. Fremtiden er uklar, men sjangsen for å dø med deg i kjellern din eller krysse fingra for at du blir millionær er ikke en risk jeg er villig til å ta. Du er en god kompis, og jeg friendzoned deg sekuned jeg så bilde ditt. Vi er glad i hverandre som søsken, og det er jævlig koselig.
Tinder er rett og slett et hav av muligheter, minner, angrepiller og angst. Tinder er lættis og det funker. har en del venner som kan skrive under på det. Tinder kjælighet har jeg ikke fått med meg ennå... ennå.  Jeg er forsatt ubekvem med å vite at jeg har en tinder pofil. Jeg blir paranoid når jeg er i sentrum og han ene fyren bak kassen stirret noen sekunder lengere enn det som føltes normalt, det er da jeg tenker for mye og bare "Faen, sikkert sett meg på tinder, så pinlig" eller den der du sitter med noen venner og tar en casual pils på byen, og du sitter på tinder imens vennina di er i baren, du liker en fyr, dere får match med engang, du ser opp og 2 bord ned til venstre sitter han du nettopp fikk match med, og siden karma er en greie ser han selvsagt rett opp på deg i det du ser på han og slik har dere klein øyekontakt hele kvelden. Dette er ting som har skjedd og som jeg vil unngå, men jeg klarer forsatt ikke å slette tinder profilen min IGJEN. Alle de lættis samtalene jeg har hatt på tinder med folk på vei hjem fra byen, og alle de ekle meldingene jeg har fått. Jeg hadde ønsket jeg kunne spare på det, så jeg tror jeg beholder tinder iallelfall til jeg skal på ferie, fordi tinder på ferie har jeg fått med meg er gøy. Jeg vil jo bare ha noen "venner" når jeg er på 3 dagers reise til stavanger med noen venniner. Er jo ikke mer enn det..... Er det? 

 

Her er noen andre lættis bilder, bladning av folk som virker drit lættis å henge med, folk jeg aldri vil bli full med og gutter i puberteten. 


Lik og del med dine tjommier da.#Sex #tinder #samliv #singel #app #mobil #2014 #teknologi #vennskap Outfit of the day as // Haha jeg kødder ikke

Idag var egentlig planen dette (Bilde over), ligge på sofaen med en feiten i hånda og modern family på Tv'n. Men den gang ei, plutselig fant jeg meg selv i å smårydde, og da fant jeg ut av at jeg like greit kan være LITT produktiv idag..., men bare litt. Så siden jeg var i gang så tenkte jeg at jeg like greit kunne knipse noen bilder. haha shit for en vill morning. Så dette er outfit bilder fra idag, haha. Idag som jeg har ryddet, og ikke skal noe morsomt eller spennende.. skjønner virkelig ikke hvorfor folk vil se dette.

OKI here goes:  Cropped top fra Monki, skjørt fra H&M og Jakke fra Urban.  sykt spennende.  haha shiii digger toppen og jakken da. Fikk også noen skinntights i posten igår, og jeg har en del nye ting i skapet mitt. Men la oss bare være ærlige mot hverandre.. bilder av mine siste innkjøp kommer ikke til å komme, i nærmeste fremtid med mindre jeg får ræva i gir å vasker klærne mine og rydder rommet, fordi i den tilstanden rommet mitt/skapet mitt er nå så er det UMULIG å finne noe som helst og det er litt av grunnen til at jeg dro på shopping i helga, heheh! må faktisk rydde snart, jeg flytter jo ut om 3 uker. shit, hvordan i helvette skal det gå haha. Ennå en litt pinlig ting er at jeg har hatt låta øverst i innlegget på hjernen i hele helga. 


#OUTFIT #mote #stil #lol #fatnhappy #svarthvitt #foto #lat #monki #Urban #HM

 

 

Jeg ler meg ihjel av hele dette innlegget.

PS: Husk om du vil ha fete klær til en billig penge så du kan du bruke rekoden min på Karmaloop, plndr, BH og Miss Kl. Koden min er AVZKUM, du får 20% avslag ved første kjøpt, og 10% etter det.
Om du vil kan du lese innlegget jeg skrev om det: HER


Venter på sommer

Shiii, mah nigga mah nigga. De siste dagene har vært max chill. as usual. Har chillan max med Johi, dagene har forsvinnet i en tåke av røyk, øl og latterkrampe. Kos. Jeg begynner å føle våren krible i fingertuppene mine, jeg klarer snart ikke vente mer. Jeg sprekker. Jeg ser alltid ut av vinduet og dagdrømmer om grillings, øl i parken og fregner. Vil ikke vente mer, kan ikke sommern bare være her already.

Siden jeg var i så sykt sommer mode, (les: er i) så var jeg på shopping. ofc. når er jeg ikke shopping? sånn.. lets be honest. kjøpt meg flere jakker, og nå er jeg klar til varmere vær. Er nok ikke bare jeg er som er klar for varmere vær, fordi Johi klippet .. av seg håret! WAAAT! Vi hadde det sykt gøy imens vi klippet det, bildene over er fra super rask "shoot" (lol spontan bildepar10) fra når ho klippet seg! Klippet av alt uten om luggen haha, døds tidi. Den sykt fete jakken er min nye adidas jakke, den er drit sweet og jeg gleder meg til å ha den på meg om våren/sommern uten å fryse, og sjekk de fete solbrillene.. faen jeg er så klar.  SOL KOM NÅ! Sitter bare her  å venter imens regnet pisker mot vinduet. Skal lage meg en kopp solbærotddy imens jeg venter på Super bowl, og at klokken skal bli mer sånn at jeg kan ringe å mase på Henriette å få hun til å komme på besøk .. og ta med de nye klærne mine. 

 

#Hipster #lol #pannelugg #stil #mote #swag #yolo #par10 #so #serious #Bergen #Avzkum #sommer #Shopping 

 

Lik FB pagen min :)Face Stockholm // LESE DIN BLOGG?

4AM. Can't sleep. My throat is sore, my eyes are soar and my entire body is like a tree house after a hurricane. messed up.

 Jeg kan ligge på sofaen en hel dag uten å få dårlig samv. men det suger. Har blitt syk, mistet stemmen min, fått mensen, vondt i hode, vondt i nakken. GLEDE. Er egentlig ikke så ille. Jeg blir alltid syk så jeg er vant til det nå. haha. Når jeg er syk så sover jeg enten 24/7 eller så ligger jeg våken og hører på meg selv puste/plystre med nesa. farlig digg. I går lå jeg på sofaen og spiste is.. har vondt i halsen så da er det lov å ha is til middag, er det ikke? sett på teite filmer og chillet som faen. I morgen/etterpå skal jeg reise meg... ugh. Siden jeg har vært syk, så har jeg også lest en rekke blogger. Kjedelig. Føler alle blogger om det samme, trening, mote og skjønnhet. Faen så kjedelg.. selv om det er litt hyklerisk siden jeg har skrevet en del om klær and shit, og kommer nok til å poste en del sminke ting når jeg begynner på skolen til høsten, men stil.. det er kjedelig å lese om det når alle har lik stil. Er det noe jeg savner i bloggsamfunnet så er det litt mer edgy bloggere, noen med bra humor og som poster fete outfits og ikke bare det samme som nesten alle andre som blogger.  Sykt lei av å lese om rosabloggere og mammabloggere.. I don't give a shit, men samtidig vil jeg også lese blogger.. men det er vanskelig når 98% av bloggene jeg finner er sykt kjipe.

Så om du vet om noen fete bloggere så gi meg en lyd, er din blogg fet? gi meg linker a.


PS: jeg kom inn på Face Stockholm her i Bergen! shii, er deilig å vite at jeg har noe å gjøre til høsten allerede nå. Gleder meg til å begynne, gleder meg til å være kreativ og gjøre noe jeg faktisk virkelig liker. Er sykt spent. Har alltid hatt lyst å studere sminke, men aldri søkt eller prøvd fordi jeg .. vet ikke.. vært feig. Men chillern nå. Er deilig å gi faen. 


#sminke #gif #bilder #photoshop #acid #pizza #katt #tumblr #adidas #makeup #yoloswagblingcray lørdag // FOTO
Bilder fra Lørdagen! Rus, brus og eplejuice. Til tross at jeg var syk og følte meg som en balle som nettopp har blitt sparket gjentatte ganger så dro jeg ut på lørdag, bildene ble dritt men kvelden var bra. Denne helga innså jeg at jeg har blitt den personen jeg ikke ville bli når jeg var liten.. men så innså jeg igjen litt senere etter noen røyk og shots at jeg har faen meg blitt den personen jeg ville bli når jeg var pre-teen. Noe jeg egentlig er jævlig fornøyd med. Jeg var aldri ho som så for seg å ha hus and shit i en alder av 20. I 20 åra ville jeg ha ett crazy liv. Jeg ville ha en shabby jobb, drikke meg dritings med kule folk, ha min egen gang, eksprimentere, faenskap og leve livet... jeg så litt mye på "thirteen" når jeg var yngre (OK kanskje litt bekymra at jeg elsket denne filmen når jeg var 11-12.. oslo as) .... Har så jævlig mye stoff til boka mi, prøver å skrive ned all the crayshit som skjer, alle tingene jeg ser ,lukter, smaker og opplever nå. Faenskapet må dokumenteres. Jeg må bli flinkere med det... skal prøve å huske det. 

 

men sånn ellers så er jeg jævlig fornøyd med å være ho moren din ikke du skal være venn med. Det gjør meg glad, og vite at mødre dømmer meg. selv om jeg er ålreit så liker jeg å være litt badgurl engang i blandt ;))....neida, joda.. husker dere den reklamen?  Hadde ønska jeg kunne være 22 for alltid.

 

Hurra fikk min første lønning på fredag. Føler meg voksen, samtidig som jeg føler meg som en kid siden jeg brukte opp alt på rus,brus, brød, saft, blåbær is og pizza. hehe obs. digger livet.

 

#Cashmoney #cream  #dolladolabillyall #uansvarlig #øl #livet #student #faen #shit #fylla #bergen #foto #har #is #i#frysern #da #så #det #er #bare #å #komme #pizza #money #pizza #pizza #pizza #fuck #i #love #pizza en rekke med idiotiske avgjørelser
Jeg tør ikke sjekke kontoen min, er livredd. I går jobbet jeg på hulen, ugh. Er syk, ekkel og jævlig men fant forsatt veien ned dit.. i taxi.... kastet bort 300kr når jeg bare kunne ha sniket på bussen ... det var bare den første idiot avgjørelsen jeg gjorde igår. Er sikker på at jeg er blakk og ikke har råd til tattoveringen min lengere. FAEN. Resten av kvelden var fucked, jeg fikk ingen bra bilder, hjernen min var ett annet sted, lungene mine var ikke tilstedet og jeg så ut som en narkis fra 80-tallet med den røde skinnjakken min.. men selv om en kvelden var en rekke idiot avgjørelser så var det en morsom kveld og en kveld jeg ikke kommer til å glemme. 

 

De to siste dritt avgjørelsene mine er jeg egentlig reativt fornøyd med. Kjøpte meg I:D og Thrasher. Det er ikke ofte jeg kjøper meg blader, så why not. (oja utenom at jeg fuckings brukte over 200kr på de.fml) 200 kr for bilder jeg lett kunne ha sett på nett... hahaha men det er litt koselig og lese i blader også. Nå skal jeg bare chille, våknet for ikke lenge siden. Dårlig deal.

 

Oja og BTW jeg flytter ut snart fra leiligheten her på Laksevåg. shiii, flytter til skostredet (sentrum) .. inn med H, det blir crazy! Gleder meg som faen. Krysser fingrene for at alt ordner seg.

 

#blkk #penger #idiot #uansvarlig #mote #stil #livsstil #bergen

 

PS:: Insih???!??!??!?!?Tatt tattovering i ansiktet // HEHE

 

HOHO ENDELIG er det gjort! På tirsdagen tilbrakte jeg så og si hele dagen på tatoveringsstudioet på skostredet. Inish gjorde ferdig sin og siden jeg er så jævlig god venn (+ Johanne og thels) så satt vi der i 5-6 timer og chillan. Tattoveringen til Inish ble fet, elsker å se på folk bli tattovert. Elsker lyden av maskinen.. ahh gleder meg helt sykt til å begynne på armene og beina mine. Anyways, når Inish var ferdig med sin så var det min tur å sitte i stolen.... satt der i 2 min og BAM 3 super søte prikker in my face. Det gjorde ikke vondt at all! jeg har alltid trodd at det kom til å gjøre vondt å tattovere ansiktet, men nope. Man kjenner det nesten ikke. Jeg var så innstilt på at det kom til å gjøre vondt, men etter å ha sittet der så tror jeg at jeg kanskje vil ha noen små ting til i ansiktet mitt.. kanskje. Etter hvert.. må begynne på sleeven og låra mine først. Er iallefall super fornøyd. Den er sassy. Love it. Om du vil lese om hva den betyr and shit så har jeg skrevet litt om det: HER.

 

 

Utenom facetattoo så har jeg bare chillet så jævlig de siste dagene. Herregud. Har på ekte bare ligget på sofaen, bestilt mat, spist junkfood, sett på workaholics, tegneserier, røyket og vært super lat. Har på ekte sovet på sofaen hele uka, bare fordi jeg har vært for lat til å legge meg i senga mi. haha Lever livet.

#tattoo #tattovering #pizza #ink #facetattoo #usunn #fat #fatlife #chill #swag #sassy 

 

Her er noen bidler fra min usunne livsstil.
PEACEdouchebag på fylla.jeg savner photoshop. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg har ny mac. Har ikke orket å overføre photoshop ++ til den nye macen ennå. Er så lat. har bare ligget i senga mi, sett på han drit sexye karen HER, og hørt på Bob Seget. Og drukket øl.. tenk på whiskey.. tenkt på vin.. tenkt på rom.. tenkt på at jeg trenger penger. og tenkt at hjemme i Bergen ligger det pakker i posten og venter på meg.  GLEDER MEG. Kommer sikkert ett epic langt innkjøps innlegg.

 

Eh filma hele nyttårsaften, skulle lage en kuli vlogg.. men etter å ha sittet i noen timer og sett igjenom alle klippene så har jeg bestemt meg for å bli avholds. haha fyfaen det er helt jææævlig og se på alle klippene. For en tool jeg er når jeg er full. For gjeng med tools vi alle er når vi er drita... hadde vært litt gøy å filme neste helg da. haha.. Elsker å filme i fylla der og da.. så kommer jeg hjem, importerer det og så blir jeg så flau at jeg rødmer for meg selv og synes synd på alle vennene mine som drikker med meg heletiden. Man blir douche av alkohol, skal holde meg til å røyke og være chill haha. neida, joda. kanskje.

 

#Alkohol #Venner #fest #øl #vlog #edru 

 

Edit: Kødda, skal ta meg en flaske vin nå og øve meg på å oppføre meg. Kanskje det cluet. Vedder på at jeg er 22x mer voksen neste helg. (da har jeg nemlig bursdag)Tattoveringer // heite mannfolk

Tumblr // www.wedontbreathe.tumblr.com

 

Noe av det mest sexye i hele verden er barske mannfolk med tattoveringer og skjegg. Blir med mo i knærna. Så det å sitte på tumblr og se på heite mannfolk med fine tattovering og skjegg hele dagen er ikke waste of time. Er helt klart årets best spent day frem til nå.  Klarer ikke komme på noe bra å skrive her engang fordi hjernen min klarer ikke tenke på noe annet enn disse heite mannfolka. Så lurer jeg på hvor i helvette de gjemmer seg? går de i dvale om vinteren? 

 

Så gleder jeg meg ekstra mye til å begynne på mine tattoveringer nå i januar. Den første jeg skal ta er en liten en i ansiktet.  Sånn som bildet under. Sykt diskré. Tattoveringen betyr "Mi VIda loca" altså "My crazy life" noe som jeg elsker, fordi livet mitt har ikke vært annet enn crazy. Siden jeg var rundt 6-7 år har livet mitt vært som en såpeopera, og nå med åra har livet mitt gått fra å være en sør-amerikansk såpeopera til ett Amerikansk white-trash reality show som engang kommer til å gå på TLC..Det står også på nett at dette er en typisk latino tattovering, noe som gjør ideen mye mer attraktiv for meg.  

 

"A tattoo many Latinos get representing their culture and pride in being Latino"


Er det noe jeg er stolt over så er det landet mitt, kulturen vår, familien min og alt som kommer med det å være sør-amerikaner. Jeg elsker Colombia med every fiber in mah soul, og skal selvsagt engang ta en tattovering spesielt dedikert til verdens fineste og beste sted...., Gleder meg helt sykt til å sitte i stolen og få disse prikkene tattovert. Jeg elsker at dette nok er en av de aller minste tattoveringene jeg kommer til å ta, men samtidig er det så mye betydning bak dem. Størrelse telles ikke ALLTID hehe winkywanky. De er så små at jeg får de gratis! Januar blir nok awesome, håper pengene holder og håper jeg klarer å ikke kjøpe så mye alkohol, røyk og andre ting og heller spare til tattoveringer.

Gleder meg! 

#Tattoveringer #ink #2014 #Ink #Bodymod #skjegg #mannfolk #digg #fotoGood times Bad times // 2014 bby

2014 er endelig her.  I år skal jeg være skamløs, full, jeg skal leve livet, jeg skal lage musikk, jeg skal ta mange bilder og jeg skal feste til knærne mine blir svake og jeg faller. Jeg skal slutte å sensurere meg selv, In real life og ellers. I år er året jeg skal bli den kuleste/beste/villeste versonen av meg... og kanskje få meg en katt.

 

Nå skal jeg rulle meg en, skru på Led Zeppelin og chille max. 2014 er digg, jeg har bursdag om 10 dager og jeg spiser middag i senga mi. 

Digg, digg digg.

 

Hva skal du iår?

 

#2014 #Fuckyou #chillern #Pussymoneyweed2013: Du har vært AWESOME!

2013 1 januar 00:00 skrev jeg på insta: 

2013! This year I am going to spend more money on beer, shoes, makeup, I am going to sleep more and brush my hair more often!

Dette er en veldig veldig liten og rask oppsumering av ett av de feteste årene i mitt liv. Jeg bestemte meg tidlig for at 2013 skulle være det beste året. Og det har uten tvil vært ett helt utrolig år. Selv om alkohonntaket noen ganger har vært alt for høyt, drømmekraften min ikke har vært til stedet så mye, overlevd på for lite søvn og hatt litt floker i håret  så har dette året vært amazeballs. Jeg har vært på drit mange konserter, fått drit mange venner og jeg har flyttet til ett sted jeg ELSKER å bo i.. og det beste av alt er at jeg VET at 2014 kommer til å bli ennå bedre. Jeg har så jævlig mange planer og ideér. Jeg klarer ikke vente til 1 januar 00:00 2014!

 


Januar: Ikke så mye spesielt skjedde i Januar. Jeg ble 21, var med å noen innspiller for Kollektivet på TV2, spilte bowling og ble hooked på brettspill.. igjen. Jeg ble også valgt til som leder i AUF i kommunen der jeg bodde.

 


Februar: Jeg og Elena hang på By:Larm. Spiste babb, lo oss ihjel på hotellet og hadde hef10 nach med Sputnik. Jeg spiste også jævlig mye Sushi og så jævlig mye på Star wars.

 


Mars: I mars var jeg nesten ikke hjemme! Jeg var på konferanser og møter.. Sov på hotell hver helg. Slutten av Mars dro jeg til London med my Homie Iselin. Vi konsumerte mye alkohol, lo jævlig mye og spilte drit mye Biljard. Mars er en av mine yndlings måneder fra året som var! 

 


April: I april kom min fineste Irene på besøk, vi dro på Eddie Izzard.. lo som faen og hadde det drit kos! Jeg var også jævlig mye i Lillestrøm og på aksjoner med AUF. Denne mnd var fult av konserter og seine kvelder med Pils på politikern.

 


Mai:  I mai var jeg på fler konserter, hang mer i lillestrøm, jobbet ikke hardt nok med eksamen og drakk en del vin. Jeg holdt 1 Mai tale, og ble tilbudt jobb i Kultur og oppvekst utvalget. Jeg ble master i Idiot og pollen angrep meg... 

 


 Juni: Konserter, fyll og faenskap. Jeg husker så vidt Juni!

 

Juli: Jeg ble nesten Hoveblogger for Blogg.no. Jeg jobbet i baren på Hove istedet! Møtte masse folk, lo jævlig mye.. og var faktisk relativt edru hele uka. Rett etter hove (En dag senere)  dro jeg til Colombia der jeg var hele Juli. Jeg drakk, lo og koste meg med familien min.

Denne mdn pimpet jeg også mine dr.martens. Luwuevenmorebby

 

August: Rett etter Colombia.. ca 4 dager.. så dro jeg på besøk til Bergen..  2 dager senere fikk jeg nøkler til en leilighet og frivillig jobb på Hulen. August var som å startet på ett nytt liv. Vi satt mye i parken, drakk mye øl, lo jævlig mye og jeg spise frokost på balkongen og nøt solen.

 

September: Fler konserter, STORT stipend og besøk fra Sandra! September varte i 2 sekunder! Jeg drakk mye milkshake, så en del på street art, og ødela mobilen min. Vi tapte valgkampen, men september var forsatt en drit koselig måned...  Inish spurte meg om hun kunne låne Deo... 

 


 Oktober: Kaffe, konserter og alkohol! Vi nøt de siste dagene med sol. Spiste jævlig mye fiskekaker, besøkte hansa bryggeriet, var på en del kunstustillinger og jeg begynte som fotograf på Hulen.

 


November: November varte i ett halvt sekund.  Fler konserter, mer alkohol og jævlig mye latterkrampe! Jeg fikk tidlig bursdagsgave av vennene mine, og hadde det insane på Raga rockers. Jeg fikk jobb på Life som ekstrahjelp og spiste jævlig mye Sushi. Jeg tok meg også en tur til Oslo og dro på Sabbath konserten! Hjemmelengselen begynte å kicke inn og det var så jævlig deilig å dra hjem til mamma (selv om det bare var for 2-3dager) Lagde meg også Facebook page! FØLG DEN HER

 

 Desember:
Desember gikk alt for fort! Ble rep i Karmaloop  brukt ALT for mye penger på klær. (kommer innlegg om det i begynnelsen av januar). Inish tok ink, jeg ordnet time til å begynne på tattoveringene mine! Jeg tok kuli bilder, stjal søppelbøtter, og kjøpt meg ny mac og nytt kompakt kamera!!  

 

#Nyttår #facebook #2013 #eventyr #Alkohol #venner #shopping #mote #foto #tattovering #fylla #reise #YOLO

 

 


Kort oppsumert så har jge så SYYKT klart ALLE målene jeg bestemte meg for på begynnelsen av året. Jeg har hatt det sykt fett, vært sykt materialistisk og gredd håret mitt oftere enn det jeg gjorde før! Gleder meg helt vilt til 2014, gleder meg til tattoveringer og gleder meg til nye eventyr! Nå skal jeg ta meg en nap, så skal jeg ordne meg, fordi ikveld blir det par10.

(kommer kanskje en liten vlog, k9z)HOME // FOTO
Herregud for noen craycray dager! Har ikke vært hjemme på litt for lenge.. . tror jeg. Hvem husker sånt? bildene over er fra noen dager siden.. hadde ikke sovet på drit lenge og følte meg sykt artsy... lol

 

#Foto #Helg #Bergen #Canon #chill TWERKNATION // AVZKUMDagene går for sakte. Det er mørkt hele tiden (iallefall når jeg er våken) og jeg aner ikke hva som er opp! Skal på jobb idag. blir deilig å komme seg UT.. ligget i senga siden søndag kveld. På fredag skal jeg ta bilder på BLOD & BLOMSTER  Blir gøy! Gleder meg, har til nå bare tatt bilder på vanlige konserter.. og på fredag spiller 5 forskjellige band. Herregud.. håper minnebrikken min holder. 

 

Veldig kjedelig uke.. har ikke hatt en så lite innholdsrik uke på flere måneder.. det er IKKE DEILIG! ikke i det hele tatt! blir gal av å ikke ha noe å gjøre.. blir gal av den fucka døgnrytmen min og jeg blir GAL fordi alle vennene mine har eksamen og jeg sitter her og har juleferie og jobber nesten ikke i desember! JEG VIL UT Å LE! .. jeg savner sola. Håper sommern varer for alltid neste år... nå skal jeg på jobb i regnet.. skal bare spille litt GTA først.. ehhhee

 

Krysser fingrene for at noe spontant og morsomt dukker opp!

 

Hva synes dere er verst? at tiden går for fort, eller for sakte?

 

 KIM KARDASHIAN LUWZ AVZKUM // CROP TOP?

Sjekk Kim Kardashian repper Avzkum Pizza crop top a.

 

hahaha.. for en lang natt.. sett på Hannah Montana og vært på TUMBLR hele natt. også har jeg vært drit klein og redigert logoen min på kjendiser ogsånt. haha. Jeg ler meg ihjel av meg selv noen ganger. Nå skal jeg forsette med Hannah Montana maraton, lage stenciler/skisser til stenciler, slappe av, telle ned dagene til jeg drar hjem (17 dager) og telle ned dagene til bursdagen min.. det er bare 39 dager til bursdagen min, og jeg klarer ikke vente. Jeg er ikke så jule menneske.. men jeg er sikkelig bursdags menneske. Jeg elsker å feire dagen min, jeg elsker å feire dagen til vennene mine.. Og denne bursdagen er super spesiell, fordi dette er den siste bursdagen der jeg skal feire som fattig student.. eller bare fattig. Neste bursdag så skal jeg ha kommet lengere i livsmålene mine, jeg skal ha prøvd å ta over verden og jeg skal faen meg ha en katt. 2014 jeg er så jæææææævlig klar!!!!!! 

 

Vil du også reppe Pizza crop top eller?

 #Pizza #Avzkum #Mote #Streetwear #KimKardashian 

Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLRFollow on Bloglovin

Kategorier


ArkivAnnonserDESIGN
hits