Ny kattungeHan heter Albert, han henger på taket og liker å sove under dyna med meg.

 JOBB I HOVEPOSTEN!


Det er offisielt sommer, og om været ikke plutselig går til helvette så skal jeg forsette å gjøre det jeg alltid gjør. Parken med venner og alkohol om kvelden. Jeg har bestemt meg for at jeg nå tar meg sommerferie, og skal slutte å stresse med skole og eksamner. Nå skal jeg ligge i sola med god samvitighet. De siste dagene har vært bra. Har grillet, vært på konsert og danset og drukket mugger med øl. God stemning.  Det eneste kjipe er at der vi har vært på nach og vors på de siste dagene har leilighet helt øverst i bygget (er bare sånn 4-5 etasjer, men etter mange timer i sola, pils og sigging så virker trappa Jæææææævlig lang) sykt slitsomt, sykt pes. vi klarer så vidt å komme oss opp. Men stemningen er forsatt god. Kveldene ender opp med vin, en godt rulla godbit og sola i ansiktet i det jeg går hjem fra nach.

Her om dagen imens jeg satt i sola med sjokomelka mi (seff) så fikk jeg en gladmail. Jeg har fått jobb i Hoveposten i år. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg får penger slik at jeg rekker å dra, finner noen som skal dit (alle skal jo på Roskilde) Gleder meg utrolig mye til å jobbe der. Hoveposten har alltid vært noe som har samlet de vi har campet med/ hovevenner, så jeg håper jeg får vært med på masse fett og at jeg tar mange kule bilder. Gleder meg iallefall helt sykt. Selv om Roskilde seff var førstevalget mitt. The Stones, kom an. Men hove blir bra, hove har alltid vært bra, selv om jeg har begynt å føle meg for gammel. Nå er klokka kvart over ett på natta, og jeg tror jeg skal bytte ut joggebuksa med en kjole og gå en tur.. må bare drikke opp pilsen. 

 

Livet er bra.WDGAF // Chillern

 BadBoi4LyfeOæ de siste dagenehar vært super kos. 100% sommer i kåken. Realtivt fornøyd. Siste uka har jeg dratt på konserter, drukket absurde mengder alkohol og brukt opp de siste kronene jeg har. (er blakk frem til august ...obs) men faen for noen bra dager det har vært. Jeg og Johi har hatt lættis fotoshoot (haha sjekk ut badboi for life), sett på masse kødd på nett og hatt det sykt morsomt sammen. 

17 mai var slik som 17 mai alltid er. Is. kjoler, flekker på klærne og vonde føtter. Men faen så godt det føles.  Avsluttet helgen perfekt. med pizza. Nå er jeg klar for en ny uke. Flere konserter og mer faenskap. Faen vår er så jævlig bra. Alt jeg mangler er en jobb.

 BLOODY BEACH // NY KÅK // SNAKE


Er en stund siden jeg har vært på bloggen, har nesten ikke vært på macen heller. Gjør så jævlig mye samtidig som jeg ikke gjør en dritt. Siden sist jeg blogget så har jeg flyttet ut, fått utvaska lilla hår, gått glipp av 2 jobbintervjuer, lånt 1200 kr, brukt opp alt på dritt, vært jævlig full, vært jævlig fjern, ledd til jeg har begynt å grine, grillet og ødelagt mobilen min (Har snake nå, så det er jo jævlig ok) Jeg har også tatt litt bilder, sist uke fotograferte jeg Bloody Beach. De er sykt bra, jævlig mye bedre live enn det de er på spotify eller andre steder på cyberspacen.  Er lenge siden det har vært så gøy alene på en konsert. Bildene kommer ut i kveld eller i morgen tidlig.

Kan fortelle at livet uten (2 dager) smarttelefon har vært ganske OK. Selv om jeg nå mer enn aldri har lyst å snappe, instragramme, stalke på tinder og gjøre alt det jeg vet jeg ikke kan gjøre. Er jo litt sånn verden er, man vil ha det man ikke har eller kan ha. og akkuratt nå vil jeg snappe hvordan bordet mitt ser ut.. fordi det er veldig spennende og morsomt for alle andre. Tranget til å bare kunne delta i whatever når som helst er så jævlig stort nå, jeg viste veldig godt at jeg var anvhengi av mobilen min imens jeg hadde den, no doubt about it, Mobilen er alltid med meg. Jeg deler alt, har en jævlig stor trang til å vise folk at jeg gjør ting...  ting som alle andre gjør.  Krysser fingrene for at jeg slipper taket på den uvanen og blir normal..  Den gamle nokian jeg har nå er som Rehab. Ønsk meg lykke til.

 

Nå skal jeg iallefall ut, spise kake og ikke snappe folk veien til bussen.

 

#bergen #snake #foto #Bloodybeach #internet #oppmerksomhetssykLILLA HÅRNy sveis.

Kjedet meg, fikk ikke sove... farget håret.

De siste dagene har vært super chill. Vafler, chill, sigg, øl. Sola er tilbake idag. H har fått nøkler til kåken så sjekk ut KORT FORTALT bloggen eller TWITTEREN vår for små oppdateringer.

nå skal jeg sove videre i sola. Så skal jeg ut, og slappe av videre ute i sola. bli litt solbrent, få litt fregner. utnytte dagen.

 

 

 Fotografere Turboneger // Lilla hår// ny kåkJeg er ikke blond lengere... jeg skal ta biler av Turboneger idag og H får nøkklene til nye kåken idag.

Har heller ikke sovet en dritt inatt.. så det blir jævlig spennende å se hva som skjer videre. skal jo ta bilder og filme idag.. være flink, sosial og oppegående. Faen.

Faen til alt, mobilen min er kunst, jeg farget håret lilla (angrer, var fett å være blond), macen min kræsjet og jeg er så jævlig kose/selskapssyk. Er dritt lei av å alkoholfri måned.. jukset litt.. men faen nå er jeg lei av å ikke kunne nye en jævla øl.. lei av at Bergen bare teaser meg med vår vær og glede når alt jeg får er regn og stein i skoen. Idag er en dag som er lagt opp som en av de feteste dagene.. men jeg er bare jævlig pissed, lei og trøtt.. og vært edru for lenge. kan ikke stoppe nå heller.. kanskje. hvem fuckings vet hva kvelden bringer..  jeg skal iallefall drike liter på liter med kaffe for å holde meg våken.

 

Kommer bilde av det nye håret mitt snart.. har ikke sett meg i speilet engang.. alt jeg vet er at jeg angrer som FAEN!!!!!!! vil være blond igjen. fitte.

 

Edit: Nå er det illefall sol. fått sovet i 4 timer.. og livet virker litt bedre. skal faen meg ta bilder av Turboneger etterpå.HVA FAEN.. eg har blitt blond.Jeg kjedet meg på fredag, så jeg bestemte meg for å farge håret.

hehe obs.. shit.. forandringer. Det er sykt rart. Første morningen som blond så klarte jeg å skremme meg selv... så blondt hår ligge på skulderen min.. kjente panikken stige inni kroppen min.. trodde ikke jeg hadde vært såå full dagen før.. kunne ikke engang gjette hvem det var som lå vedsiden av meg.. wææ var ikke i min egen seng engang.. hva faen.. så plutselig så bare.. OJA FAEN det er mitt hår.. jeg sovna hos ei venninne og jeg har blitt blond... 4 reals. 

hva faen

 

#blond #hår #ting #emneknaggRoadtrip - S-Town bby
Ooææ Dro til Stavanger på Tirsdag. 2 SYKE dager. Jeg kan ikke huske sist jeg har ledd så jæævlig mye. Var de 2 sykeste dagene ever, haha. Elsker når ting som er lite planlagt ender opp med å bli de feteste opplevelsene. Stavanger turen er noe jeg seint vil glemme. Kommer fler bilder og masse tekst ingen bryr seg om senere.  Kom nettopp inn døra, og jeg har allerede planer om konsert og kosi. Elsker når ting skjer heletiden. Elsker å stresse. Livet er bra og snart er det vår.

 

#stavanger #roadtrip #yolo #duvet #blogg #fisheye #iPhone Lev ditt eget liv // Hvordan gi faen

Når jeg var 13 begynte jeg å røyke pga gruppepress. De eldre kule kidsa tilbø meg røyk, jeg takket fint nei men så spurte de igjen og igjen og igjen.. snart sto jeg der med en sigg i hånda og en hoste som snikte seg opp halsen min.. men jeg latet som ingenting, fortrengte hosten og lekte kul. Og sånn er det å være ung. Gruppepress overalt. Er det ikke gruppepress om røyk, alkohol og dop så er det presset for å passe inn, se bra ut, være kul.. det er alltid noen som vil at du skal være noen andre enn deg, og du vet ikke hvem du er selv engang. Sånn er det også når du blir eldre, men det typiske "kom'an ta ett trekk da"-presset forandrer fokus og presset flytter seg fra å være fra folk i klassen/kule kidsa på skolegården til å bli en mental greie man utsetter seg selv for. Man føler man må oppføre seg på en viss måte for å kontrollere hva folk sier om én. Vært der selv. Jeg har alltid følt at min jobb i vennegjengen var å være en morsome gærne personen, følte meg presset til å alltid være sånn (Er litt sånn forsatt, jobber forsatt med å slutte å bry meg).. til slutt føltes det ut som om jeg ikke var meg selv lengere. Hadde jeg dager der jeg var i dårlig humør eller rett og slett ikke gadd å komme med en joke så fikk jeg blikk og spørsmål på om alt var bra etc etc.. og sånn er det for mange.. vi oppfører oss annerledes for å kotrollere hva foreldrene våre synes, venner, kollegar eller han kjekke bak kassa på Rema 1000. Men hvorfor i helvette skal vi bry oss om det? Vi kan ikke konrollere andre sine meninger uansett, så hvorfor skal vi la det diktere livene våre? Her er noen randome grunner til hvorfor du skal gi faen og leve ditt eget liv.

 Guuuurl you gotta do you.

 


1. Nye venner: Vi har alle hatt den venninna/kompisen som holder deg tilbake. Små mobber deg fordi du vil bli veggis, fordi er sykt gira på å dra på en konsert med en band vennene dine ikke liker  eller feks flytte til Bergen. Ikke la dem, ikke le og dismiss ideene dine fordi noen synes det er teit eller erter deg for det. Er mange ganger jeg har sagt "næææ kødda da" til mine egne ideer fordi de jeg hang med lo av det eller ertet meg for det. Not cool. Ikke la noen andre enn deg selv bestemme over ditt eget liv. Slutt å spis kjøtt om du vil, dra på alle konsertene du vil på og om du vil flytte så flytt..  Tenk deg alle nye vennene du kan få ved å dra på konserten de andre ertet deg for, tenk og møte noen som liker det samme som deg, alle de nye vennene du kommer til å få når du flytter. Du åpner deg for en helt annen verden, en verden der folk verdsetter dine interesser.

2. Du lever bare engang: Oki jeg prøver å la YOLO være en del av fortiden min, men uansett hvor mye vi pyer og synes det er teit å si "yolo" før man gjør hver minste ting så er det faktisk sant  (med mindre du tror på reinkarnasjon). Fordi du lever bare engang, du har som regel bare en sjangse og du er DEG bare engang. Ikke bruk ditt liv på å leve for å tilfredstille andre folk. Når du sitter på gamlehjemmet og barnebanet ditt spørr deg om hvordan det var å være ung i 2014 så vil du ikke sitte med ett blankt fjes og ikke ha noe fett å komme med fordi du brukte ditt liv på å sette dine ønsker og behov i bakerst i rekka, du vil jo komme med en sykt lættis historie fra Backstreet boys konserten (en av de feteste konsertene jeg har vært på) i 2009 da Nick Carter tok på deg, eller da du spontanflyttet, alle de rare vennene du møtte på veien. Du lever bare engang, gjør det livet du får til ett liv du om 60 år kan mimre om med ett smil om munnen.

3. Ingen bryr seg mer om deg enn det du gjør: Vi mennesker er egoistiske og er veldig opptatt av oss selv og vår verden.. så vi har ikke tid til å sitte å tenke på hva hun kjerringa vi ikke liker gjør eller tenker på. Så ikke overanalyser blikkene du får, eller om noen hvisker noe imens de ser på deg, fordi sannheten er at de mest sannsynlig ikke så på deg eller hvisket om deg engang. Fordi imens du sitter å overanalyserer så sitter h*n du tenker på å tenker på at den nyeste episode av Workaholics eller at det snart er eksamenstid igjen. Så med mindre noen kommer opp til deg og sier ifra at noe du gjorde var teit gjort eller at de har tenkt på deg så kan du bare slappe og slutte å overanalysere alle rundt deg, fordi sannheten er at ingen bryr seg mer om deg enn det du gjør selv. 

4. Du er din egen sjef: Dette er så viktig å alltid huske. Fordi hva er best - leve ditt eget liv, eller gjøre sånn som alle andre vil du skal gjøre? De eneste gangene du skal la noen overstyre og bestemme hva du skal gjøre er når du er på jobb eller moren din er sykt PMS.. evt skole også. I de nevnte omstendighetene så har du faktisk en grunn til å gjøre noe;  Du får lønn for å jobbe,  du trenger å jobbe for studiekompetanse og utdanning for ditt eget beste, og det å høre på morra si når ho er PMS er bare noe vi må gjøre for å overleve (dette er uansett om du er 13 eller 25). utenom det så ikke la noen bestemme over deg, ikke la kjæresten din eller vennene dine bestemme over/for deg. Den eneste autroiteten folk skal ha er den du gir dem, du er din egen sjef.. fucking embrace it. Ikke la noen andre sine meninger distrahere deg fra å leve ditt eget lliv.

 5. Det er ditt liv, du bestemmer hvem som er i det: Personlig har jeg brukt sykt mye tid på å tenke på at jeg måå være venn med den personen fordi om jeg ikke er det så blir det drama med hun andre der, blir det drama med ho så blir han sur etcetc .. ahhhh. Men sannheten er fuck it. Jeg har brukt nok tid på å sitte å finne ut hvem jeg MÅ invitere på bursdager og andre sosiale events. Det har skjedd så mange ganger at jeg har invitert folk av ren høfelighet eller fordi jeg vil unngå at personen jeg egentlig ikke liker skal bli sur fordi jeg ikke inviterte vedkommende.. de gangene jeg har latt sånne ting vinne har jeg endt opp med å ikke kose meg fordi jeg har stresset med å unngå en viss person. Sånn skal det ikke være, det er DIN bursdag/middag/filmkveld/liv og du skal bare trenge å invitere de folka du vil se og henge med. Kanskje hun ene blir litt sur fordi hun ikke var invitert, men hvorfor skal det påvirke ditt liv? Om du ikke vil ha en person i livet ditt så er ikke vedkommende en ekte venn uansett, så hvorfor skal det da ha no påvirkning på deg? Heng med hvem du vil, inviter hvem du vil uansett hva andre folk sier. 

6.  Du har det bedre med deg selv: Som sagt så har jeg vært den personen som har brukt veldig mange år av livet mitt på å tilfredstille alle andre. Selv om jeg var med i ett miljø som var veldig sånn "vi gir faen" så var det forsatt press på å være en viss måte og like visse ting. Og Ja det er fint når folk liker deg og det er lett å leve ett liv når du bare følger etter og aldri tar noen avgjørelser selv.., det er lett men det er særlig fett når man atter engang dismisser en idé , sitter på en fest med folk du ikke liker eller gjør noe du ikke ville gjøre når du vet at du kunne ha vært med de folka du egentlig ville henge med, eller bare sitte hjemme å lese en bok, men du ble de folka fordi du ville ikke at de skulle synes du var kjip.

Det er ikke lett å være din egen person, fordi du må finne ut hvem du er og hvem du vil være, man må ta 100% ansvar for sine handlinger. Selvsagt så gjør man forsatt ting for å tilfredstille venner og familie, det er umulig å unngå, men det gjør du fordi DU velger å stille opp, du har selv valgt at det vennskapet eller forholdet er viktig for deg, og derfor velger du å stille opp på de tingene du kanskje ikke orket den dagen, du gjør det fordi du vil være en bra venn/datter/sønn/whatever ikke fordi vedkommende nesten tvinger deg og kommer til å mislike deg om du velger og ikke gjøre det. 

Det er få ting som er bedre enn den følelsen av å vite at man bestemmer over sitt eget liv. Det er befriende å ikke bry seg om hva alle sier eller tenker om deg.  Jeg tenker på alle de gangene jeg har vært deppa eller lei meg fordi jeg har latt noen andre bestemme over mitt liv, etter jeg begynte å gi faen så ble alt hakket bedre. Fått meg bedre venner, trives bedre med meg selv og jeg lever ett jævlig fett liv.. fordi jeg lever det livet jeg vil leve. Og det er jo hele poenget med livet.. .. å gjøre det til noe eget.

LYOL burde vært en egen hashtag as, Live your own life, guuurl

 

#Sykt #seriøs #LYOL #haha #gi #faen #vær #deg #selv #bergen #pyskiskhelse #helse #psykisk #yoloBlogganbefaling // Le-Happy

Egentlig leser jeg ikke blogger, synes ALLE skriver om det samme. Tror ikke det finnes en eneste blogg jeg er innom hverdag... sånn utenom Inish og Elena sine ,, fordi jeg får sikkert juling om jeg ikke er der 24/7. Anywhoosers, her om dagen fant jeg denne bloggen. Lord jesus, elsker stilen hennes, bildene og bloggen hennes. Mest av alt stilen, sykt kult hår, fete sko og en stil jeg annser som jæævlig nær perfekt. 

 

Om du er into moteblogger, men ikke så stor fan av rosabloggere og canada goose så anbefaler jeg å sjekke ut ho her. Lite tekst, fine bilder. Perf. Vil bare stalke ho til vi blir venner 5ever og jeg flytter til NYC og får like fet stil. hahaha..  neida..joda...kanskje.... no comment.

 

Ja ja nå skal jeg ut på butikken, det er helg, fikk min første lønning hurra.. men vet ikke om jeg skal ut på byen eller bli hjemme med netflix, money, weed.. fordi serr thats all this knittah need. Jævlig vanskelig valg. Sofaen vinner tror jeg.

 

PEACE

 

#mote #stil #blogganbefaling #AvzkumBursdagshelg // shiicray

Bursdagshelgen min er over. Har hatt en super kosi helg med fine venner, bra musikk og masse øl. På fredagen jobbet jeg på hulen, tok bilder og hadde det kosi. Var sykt digg å ta bilder igjen (kommer flere bilder etterpå), dra på konsert og chille. Savnet det de to ukene jeg var borte. Før Hulen var jeg seff med min fav lesbe, Inish. As always xoxo lixm. Sjekk bloggen hennes fordi jeg tok sykt phete bilder av ho på dass. haha. 

 

På lørdag var det bursdagsvors!! Jeg har så snille venner som bor så sentralt så vi hadde lite vors før vi dro ut, og hadde det kosi!! hele 2.etasjen på ett utested sang for meg. Noe jeg seff digget, jeg er så jævlig attentionwhore. Hadde det drit kos, tok bussen klokka 10 hjem haha. Så ble det noen få timer søvn før jeg løp ned til bussen for å møte resten av folka. Så spiste vi sushi, lo oss ihjel og hadde det kos. 

 

Fin helg, fin bursdag. Glad! Krysser fingrene for at jeg får begynt på sleeven min denne uka. 21 januar skal jeg ta face tattoo og er ikke lenge til jeg begynner på låra! woooo. Om tattovøren blir ferdig med skissene asap. jeg klarer ikke spare pengene mine så lenge. wæææ

 

#foto #fyll #konsert #øl #bursdagAin't nobody fresher than my muthafuckin Clique

 
Siden Inish så fint skrev om hennes crew (fikk eget innlegg, les heller det, HER). Så skal jeg skrive om mitt crew. (Elena når skal du skrive om ditt crew?) Inish har selvsagt lesbecrew siden hun lever lesbe life, men me on the other hand jeg lever craygangstacholalol-lyfe. (ifølge meg selv, seff)

 

I am Jennifer "Mama" Gonzalez, and this is my Bergen-clique:

 
Elenita The Chola: Elena ble jeg kjent med en vakker sommerdag på festival. Vi klikket (hehe) med engang og etter og ha drukket noen øl sammen i kr.sand og spilt volleyball med honningbarna så viste jeg med engang at Elena kom til å bli my sassy queen. seff. Med sitt fantastiske latina temp og eksotisk sexeh face passer hun perfekt inn i min drømme-clique. Hun er alt du vil være;  hun er drit kul, Dj og har nice tits. Ikke bare deler vi ett stort elsk for geiter men vi deler samme hjemmeland. Vi er begge halv chilenske, og derfor er Elena min Chola gurl. Om jeg skal fighte en basic bitch vil jeg ha Elena der, om jeg skal krangle med en rude motherfucker så trenger jeg Elena der. Hun er en gærn motherfucker og i 2014 skal vi skape så jævlig mye faenskap sammen... iallefall når Gnagsår (band) blir up and going. 

 
Inish Crazy ass white girl: Inish er den nyeste in my clique.. og det craziest. Inish sier som regel aldri nei til all faenskapen jeg finner på.Vi liker de samme tingene, øl, tattoveriner og se penger fly ut av vinudet imens vi lever livet. Selv om Inish er gæærn så passer hun på at jeg ikke blir tatt av the popo når jeg er full og kranglete. Jeg fikk Inish til å lage blogg og nå har hun den kyleste bloggen i verden ( HER). Inish har gærn stil og er skap 80-tallsgangsta (jeg er sikker på det) med kule skjorter og sølv dr.martens, Inish er super lesbe og er leder av Skeiv ungdom bergen. Så hun er som en superhelt, plain om dagen crazy motherfucker om natta. She keeps it real selv om hun er voksen når det trengs. Jeg er sikker på at Inish hadde hjulpet meg og grave ned noe sketchy klokka 4 om morran om jeg hadde trengt hjelp.

 
Thelise OG: Thelise er OG. Original Gangsta. Hun var med in the clique før vi ble en clique. Thelise liker rosa, sukkerspinn, glitter og øl i parken. Thelise er litt som en bjørn, om vintern er hun i dvale, men om sommern kommer the OG frem. Thelise er en eventyrer og til høsten drar hun kanskje til Santa Fe for å drive sin gangsta virksomhet der. T-Dawg er også vår band fotograf og skal være med på all faenskapen vi skal finne på når vi tar over Japan. Hadde det ikke vært for The OG hadde jeg for lengst vært med på både Luksusfelles, celebrity rehab og sikkert noe kleint som Paradise hotel eller Big Brother. 

 

Jeanette Sexeh Mob Wife: Jeanette er en shameless crazy motherfucker. Jeanette er håpløs romantiker og crazy girl! Jeg og J ble kjent på Piczo for mange år siden, faith førte oss sammen og hun begynte i klasse med Thelise og sånn møttes vi endelig. Jeanette er uten tvil our Mob wife. Hun er sexeh, sassy og bootyfull, men farlig. She will fuck u up. J er flink til å lage mat og til å drikke vin. J blir alltid med på Grape. HUn er spontan og sassy og noen ganger frykter jeg for at hun skal ta min plass som top dawg. Men sånn er det når man har en så craycray mob wife i cliquen. Jeanette og jeg skal skrive history sammen, vi skal skrive bestsellere om livene våre. Ikke bare er hun sassy og bootyfull men hun er smart, hun er tripple threat og derfor vårt hemmelige våpen. (Bildet over er fra Halloween og ikke en casual night out... or is it.... hmm) 

 

 

  Hjemme med Lizzie Mcguire
Jeg er endelig hjemme i Oslo! Det føles så godt. Pizza til middag når jeg kom, og yndlings teppet mitt lå fint på senga mi. Sykt delig. Har ikke sovet så godt på drit lenge. Jeg har virkelig undervurdert følelsen av å være helt uthvilt.

 

 

Idag er planen å henge med Martine, gleder meg. Så skal jeg på en rask runde shopping med mammas kort. HEHE. Det er jul, det er greit. Akkuratt nå laster jeg ned Hannah Montana filmen og alle episodene av lizzie mcguire. haha.. jeg er 22 om 20 dager, men jeg ser forsatt på pre-teen TV og har acne. Never grow up. Får knipse noen bilder etterpå, bloggen min har vært helt død de siste ukene. Men kuli at dere forsatt stikker innom. Skal skjerpe meg, jeg lover... etter jul. Etter jul kommer det nok ett innkjøps innlegg som sikkert blir lengere enn strekningen Bergen - Oslo (Pengebruket mitt den siste mnd har vært IDIOTISK! la oss bare si at jeg kastet bort 8000 kr på 2 dager..  nå var ikke ALT på klær da.. kjøpte meg ett brød og litt ost.. og ett parr øl). 

 Update: Tattovering & Shopping.Jeg er lat. har ikke blogget på drit lenge fordi jeg er lat og rett og slett ikke har orket å lade kamerabatteriene. Den siste uken har jeg drukket jævlig mye, danset jævlig mye og konstant vært i farta. Gleder meg til å dra hjem til jul..., selv om jeg er blakk og ikke har penger til å komme meg hjem. hehe obs. men det ordner seg.. chillern.  Desember har vært en super chill måned så langt, har bare tatt livet med ro... men gleder meg som faen til Januar.  Var innom tattoo studio igår og fikset time til å begynne å tattovere låra mine...er drit gira. Inish skal begynne på sin piece nå på Torsdag.. og jeg gleder meg helt sykt. Selv om jeg ikke får holdt hun med selskap. 

Gleder meg helt sykt til å begynne på låra mine! klarer ikke tenke på noe annet. Min første store piece skal selvsagt være star wars relatert.. Så det blir en old school star wars tattovering av to av mine fav fra filmene. C-3PO og R2D2. Skal slenge på en banner, muligens noen roser og fylle inn med sterke farger. Blir dødsbra. Klarer ikke vente, vil bare at desember og januar skal bli over slik at jeg også kan sette meg ned på tattoveringstolen og høre den digge lyden av maskinen!... og herregud glemte nesten det beste da.. får FACE TATTOO gratis i samma slengen. wooo.. håper på at 2014 blir året der jeg inker meg selv opp som faen. 

 

Nå skal jeg google star wars ink, og vente på at butikken skal åpne! Fordi eg fikk hente lapp i posten igår. Kommer Novemer/desember:Innkjøp innlegg så fort jeg får ræva i gir!

 

#Tattovering #ink #mote #Stil #Bergen #StarWarsBowling Date med superbabe

 


I går hadde jeg super date med Martine. Er faen meg 6mndr siden sist, og vi var begge slitne som faen på søndagen. Så vi hadde hele mandagen til å chille! det var sykt kos. utenom Mamma så er det Martine jeg savner mest hjemme. Det er helt vilt at vi ikke hadde hengt på ett halvt år. Vi hang på Angst, drakk smoothie, spilte bowling (ekte Mar10ne & J9fr tradisjon) spilte noen runder billjard også avsluttet jeg dagen med middag with mah 2 bestgurlzzz (mami seff). Var surt å dra hjem, og rart. Det var første gang jeg var hjemme etter jeg flyttet ut.. var rart å komme tilbake til rommet mitt og se det halvtomme skapet mitt.. og vite at dette ikke er "hjem" lengere.. er så rart å tenke på. Tror ikke det helt har gått opp for meg ennå at jeg faktisk ikke bor i Oslo lengere, eller så bare er det så naturlig å være i Bergen at jeg ikke tenker over det.. jeg aner helt ærlig ikke hva det er. Men det var litt godt å komme hjem til leiligheten i bergen og slenge fra meg kofforten og sekken, legge meg på senga og skru på juletrelysene rundt senga mi og bare puste ut... selv om jeg allerede savner senga mi i Oslo.

 

Gleder meg til å dra tilbake i Jula, gleder meg til besøk av Mamma, besøk av Martine.. Gleder meg helt sykt til 2014. 2013 har vært så insane bra.. jeg klarer virkelig ikke vente til nyåret. Er så spent, kommer til å bli helt insane. Håper alle planene mine funker og alt går bra. Fordi if it does så skal jeg så sykt ta over verden. haha

 

#Foto #bowling #Oslo #Canon #Date 

 


Lazy Wednesday // Inspo//Musikk//Hjelpwedontbreathe.tumblr.com

 

 

Te, tumblr og netflix. Jeg forsov meg til legetimen.. ish. Vil heller ligge i senga, chille og se etter jobb.. imens jeg gjør alt annet enn å være produktiv...... Hva skal jeg blogge om? er det noe dere lurer på, vil se.. vil at jeg skal skrive om. Jeg har ingen ideer.. har bare lyst til å skrive, poste bilder og gjøre ting.. men vet ikke av hva. Føler meg kreativ, men vet ikke om jeg vil male, tegne, ta bilder eller bare ligge i senga og se på film. haha.

 

Steg 1. Er iallefall å dusje og finne ut hva jeg skal ha på meg ikveld.. 

steg 2. Reise meg.. helst dette steget først.

 

Btw sjekk ut nye låta til Lilly Allen.. hva synes dere? 
 

 

#Musikk #inspo #tumblr #bergen #inspirasjon Rosa sky.Dagene mine er sånn her; De lyser rosa, og alkohol. Kveldene mine lukter stearinlys og varm sjokolade. Jeg savner ikke å ha seng, fordi jeg er for opptatt, for sliten, for glad til å tenke på at rommet mitt ser ut som søppel og at det er tomt og trist.. fordi ingenting annet i livet mitt er tomt og trist atm.

 

Jeg liker når det regner fordi det betyr at høsten er her, jeg liker lukten av havet når det har regnet, lyden av barna som ler foran vinudet mitt hver dag når de er på vei til/fra skolen. Lyden av kattene som sloss, fordi det minner meg om Colombia og katten min der. Utsikten fra rommet mitt, som jeg aldri kommer over, fordi jeg ser havet.  Liker stearinen som fester seg på gulvet mitt. Liker middagsgjester, liker at jeg alltid har noen og crashe hos når jeg ikke gidder og dra hjem, liker at walk of shame ikke var like ille her i Bergen slik som det pleier å være i Oslo. Liker at jeg ikke har tid til å se på alle tv-seriene mine, og jeg liker at jeg endelig husker matte ordenlig.. jeg liker at jeg liker matte, at jeg koser meg med algebra og at om jeg vil kan jeg bare ringe og bestille pizza.. fordi jeg kan. Liker best at jeg ikke har trengt og ta medisinene mine på noen uker, og ting forsatt går bra.. selv uten medisin.

 

Det eneste jeg virkelig ikke liker er at jeg alltid glemmer og vaske klær. obs

 

 

+ Martine jeg savner deg sikkelig! Det suger at det er 7timer med tog imellom oss når det pleide å være 10 min gå tur. Savner å huske med deg, ta bilder, snakke om alt mellom himmel og jord, spytte, rape og være ekkel med deg! Blir så jævlig bra når du kommer! DA BLIRRE PAR10.Dagene

Alle dagene siden jeg kom hit har vært så bra. Jeg føler jeg har gjort så masse på så liten tid... og derfor har jeg verken tenkt på bloggen eller hatt tid til å sette med ned og faktisk skrive. Noe jeg burde gjort, siden denne bloggen er jo primært en dagbok for meg, slik at jeg ikke glemmer ting jeg ikke vil glemme. Som sagt det har skjedd så masse siden jeg kom hit. Første uka jeg bodde her fikk jeg besøk av to venninner. Alltid kos med besøk, og jeg er så jævlig glad for at vi har gjesterom, da kan jeg liksom ha folk her ofte uten å tenke på at de skal sove på sofaen eller at jeg ikke har ekstra madrass. (jeg har jo ikke sofa.. eller seng.. ennå) Det er alltid kos med besøk, men det er så mye bedre når det er MITT sted, og vi kan komme å gå som vi vil, og gjøre akkuratt det vi vil uten å forholde oss til noen andre. (roomine min er jo så jævlig laidback så det er også jæævlig greit) Helga de var her fikk jeg også endelig kjøpt madrass og flyttet inn  på rommet mitt. Fra vinduet mitt så ser jeg litt av havet, og om morningen hører jeg skipene "tute"

 

 

Jeg har også begynt å jobbe på Hulen, noe som er dritfett. ingenting er bedre på selvtilliten enn å komme hjem med nye nr og vite at man har fått nice tips. Elsker å jobbe i bar... skal på jobbintervju til uka på en koselig liten bar i sentrum.. krysser fingrene. Hadde vært deilig med jobb vedsiden av skolen, i og med at jeg bare har 2 skoledager i uka. Jeg har langhelg hver eneste helg.. hvor deilig er ikke det? Masse tid til venner, jobbing, konserter og lekser.  Og solen skinner så godt her i Bergen.., bruker morningene mine på balkongen med kaffe og sigg. Solskinnsdage her i bergen er noe de som bor her tar for gitt så når det er sol må man ut, og nyte det. På lørdag drakk vi pils i parken, grillet også dro vi ut på byen. Har ikke tid til å være hjemme engang. Det er så deilig. Thels jobbet på hulen så vi dro dit, knipset noen bilder, drakk noen øl og danset litt. Bergen er så bra, jeg fuckings svever atm. Denne uka blir bra, jobbintervju, internfest på Hulen, konsert, øl også en liten tur til kr.sand.

 

Eneste kjipe til nå er at jeg klarte å glemme bankkortet mitt i Oslo.. så jeg har ikke hatt noe penger at all siden jeg kom hit. jaja

 


Bergen // 1

To raske bilder av leiligheten jeg er  i nå. Ting løser seg for realistiske jenter ( kan faen meg ikke kalle meg for "snill pike/jente" ) og det ser ut som om jeg kommer til å flytte inn her. HERREGUD,snakk om å være heldig. Nå redigerer jeg film, ser på bilder og prøver å planlegge resten av dagen min.

 

Så langt er denne dagen BRA. Sitter med sigg og hører på Star wars soundtrack imens sola skinner. Bergen bra.Chill&Digg// Fuck your stuff

 Chill start på helgen. Har ikke sovet så godt siden jeg kom hjem fra Sør-Amerika og jeg har heller ikke sett på så mye white trash TV. Må ærlig si at jeg virkelig har savnet trash TV, spesielt white trash TV. Vi hadde Toddlers and Tiara maraton imens vi hadde max chill out session.

 

Det er også første gang jeg har spist slush i år!!!!!!!!! Tror jeg.. .. og første gang jeg har tatt bilde av meg selv med sigg HAHA. jeg er så taper.. men det nye håret mitt er fint da.(trykk på linken.. LOL)

 

Idag skal jeg se på netflix, ta ned alt fra veggene mine og slappe av. Hm jeg har egentlig ikke fortalt noen av vennene mine at jeg ikke kommer tilbake fra Bergen turen... haha whatever. Yolo and shit.Enveisbillett bort 

Jeg har lenge hatt lyst til å flytte til Bergen, Trondheim eller bare.. bort fra Oslo. Jeg har søkt jobber, sett etter sted å bo og ventet på svar.. ventet på jobb, ventet på penger og ventet på den rette tiden til å flytte. Ventet. Skulle flytte ifjor, men så plutslig så passet det bare ikke, jeg bestemte meg for å vente ett år til. Men NÅ er jeg lei av å vente.

 

klokken 6:00 idag kjøpte jeg meg en enveisbillett til Bergen. Jeg vet ikke hvor skal jeg sove, hva jeg skal spise, hvordan jeg skal få tak i penger eller hvor lenge jeg skal være der. Jeg drar med ett mål, det er å bare gjøre noe. Starte med livet mitt. Finne sted å bo, jobb, penger... eventyr.

 

Så jeg drar på tirsdag. Drar med én bag, sovepose, kamera og en veldig tom lommebok. Jeg gleder meg. Sist gang jeg bare dro vekk så endte det med å være det beste året i mitt liv... hittil.

 

Dette blir så bra! Skal filme, ta bilder og finne eventyr...

Nå skal jeg til venninna mi.. drikke, røyke og feire at livet er bra.

 

 

 

If it's both terrifying and amazing then you should definitely pursue it.HJEMME!!

 

 

Jeg kom hjem idag klokka 3, så har jeg sovet, spist og dusjet. Kan jeg bare nevne at jeg faktisk fikk litt farge på kroppen etter hove.. selv om 90% av det ble vasket når jeg dusjet. ( Vannet var seriøst svart, til tross for at jeg dusjet på Hove)

 

Egentlig skulle jeg skrive et sikkelig innlegg om hove, artistene og min mening om opplegget i år vs de andre årene .. men det rekker jeg ikke. Jeg må pakke og finne ting fordi om 3 timer reiser til jeg Gardermoen! jeg skal nemlig til Sør-Amerika, rettere sagt; Colombia.

 

Kommer ett ordenlig innlegg om Hove når jeg er i Colombia, eller når jeg kommer hjem igjen. Hvem vet? Her er iallefall noen få bilder:

 
HOVEPAKKELISTE // Tips og triks


I morgen tidlig drar jeg på Hovefestivalen! jeg er dødsgira men litt meh fordi de som skulle sponse campen vår med fete ting fikk ikke sendt pakken fort nok og jeg tror ikke jeg rekker å få pakken før jeg reiser.. men da får jeg jo den etter hove og kan ha tingene på Øya når jeg kommer tilbake fra ferien.

 

Uansett det er en dag igjen før avreise og det er på tide å pakke. I kved får jeg besøk av en jeg skal campe med, han skal crashe på sofaen min.. aldri møtt fyren haha men blir sikkert dødsawesome og vi kan gire oss opp og snakke om hove, musikk og øl. woo. Herregud jeg blir så distrahert her .. Uansett dette er mitt 5 eller 6 år på Hove, så jeg føler jeg har shit covered.. så jeg tenkte hvorfor ikke lage en pakkeliste og skrive noen tips til dere som ikke har vært på hove før, eller som bare trenger litt hjelp. ( All tekst med UNDERSTREK er linker! Alle linker åpnes i nytt vindu)

 


hvor skal du pakke?

Jeg er en av de idiotene som pakker alt i en bag også må jeg dra den etter meg.. jeg banner og hater alt.. ett år hadde jeg ting i tursekk og det var drit smart.. men jeg liker ikke tursekk, det blir så mye rot ( for meg iallefall) men om du er ett menneske som har: ansvarfølelse, er litt moden og er praktisk så anbefaler jeg tursekk.

 

Ting du MÅ ha med deg i baggen/sekken din er selvsagt:

 • Undertøy: Fordi du er voksen, hygenisk og det er viktig å føle at underlivet ditt er fresh!
 • Barberhøvel: Slik som punket over du er voksen, hygenisk og du må føle deg fresh.. ikke bare beina og under armene.. men  your lady/man parts også.
 • BH/ Bikinitopper: OK har du store pupper så anbefaler jeg å drite i å ha med BH og istedenfor bruke bikinitopper. Har du små pupper så kan du gjøre as you please. 
 • Sko: Ta med, gummistøvler uansett værmelding, camp sør blir nesten ALLTID gjørmete, uansett. Ta også med noen flate lette sko, og ett parr converse eller dr.martens. (Dr.Martens er de ultimate festivalskoene, de er tette, komfortable og ser dødskule ut uansett)
 • Bøtte: Du kan ha kald pils i bøtta di, du kan bruke bøtta til å vaske håret, føttene.. Bøtte er fett.
 • Camping stoler: Det er digg og chill.. men trust me noen kommer sikkert til å "låne" den også ser du den aldri igjen. ( Du kan leie campingstoler på Hove)
 • Telt: Fordi du trenger å sove ett sted. Ikke gjør som meg.. Jeg har dratt på Hove før uten telt...  Udigg.
 • Sovepose:  IKKE vær den personen som har med dyne på hove.. just dont. Sovepose er mye chillere!
 • Liggerunderlag: TRUST ME!! jeg har ikke liggerunderlag så jeg drar uten hver eneste år.. og jeg angrer alltid!! har ofc glem å kjøpe i år også. 
 • Alkohol: Ikke ta med glassflasker, før du reiser hell alt over i store brusflasker. 
 • KLÆR: ofc, ta med en eller to varme gensere, og pakk lett. 
 • Førstehjelpskrin/pose: Gotta be prepared
 • Allværsjakke: Alltid forvent litt regn på Hove uansett hva værmeldigen sier!
 • Søppelposer: Ikke vær den drittsekken som kaster all søppla på bakken! Ta med søppelposer! ( du kan også få dette på Miljøboden)
 • Gaffateip: Teip fast skoen din, teltet ditt eller kompisen din til ett tre! Gaffateip er ett festivalmust!
 • Music angel: Hva er fest uten musikk?

 

Utenom en bag eller sekk burde du også ha med deg en veske eller en liten sekk der du kan ha andre ting i! Denne sekken/veska er grei å ha med seg inn på festivalområdet. Trust me, det er bedre å bære på en veske/sekk enn å alltid måtte gå frem og tilbake. ..  ikke alt på lista er så nødvendig å ha med inn på festivalområdet, men det er alltid greit å ha de tingene i håndveska di på vei til hove ogsånt og alltid ha tingene lett tilgjengelig.

 

 

Ting du kan/burde ha med deg i håndveska di:

 • Deo: Dette er viktig, du har jo lyst til å kunne løfte armene på konsert uten å drepe folk med svetten din
 • Kortstokk: Det er alltid gøy å spille Idiot, og det er alltid gøy med drikkeleker der man bruker kort. Dette er kan være life saver på bussen/toget til hove også
 • Makeup mappen din: Den burde inneholde Pudder evt lett foundation ( du kommer til å svette mye, så less is more) vannfast maskara, freshe SMÅ øyenskygger, dipliner, solpudder og leppepomade/vaselin. og for gudskyld IKKE smink deg i teltet, ifjor var det en jente som gjorde dette hver eneste morgen.. og hver eneste morgen syntes jeg synd på hun. Lyset i teltet er ikke bra. Sett deg ute med speilet ditt. Ta også med en håndfull strikker og bobby pins.
 • Tørr shampoo: Gurl... do I even need to say more?
 • Våt servietter: Gotta keep the lady parts fresh. 
 • Do papir: trust me.. du vil ha med litt dopapir.
 • Vannflaske: Det er VELDIG VELDIG viktig å drikke masse vann! speseilt om du drikker alkohol! 
 • Gnagsårplaster: Du er på festival, du kommer til å gå en del så alltid ha gnagsårplaster i nærheten.
 • Kondomer: Alltid ha med kondomer, du vet aldri om du kommer til å hooke opp med noen eller ikke! kjønnssykdomer er ukult og du er ikke klar til å bli mor/far. Og om du ikke puler så har du iallefall ballonger du kan leke med.
 • Kamera: Fordi du må ta vare på di fine/teite øyeblikkene.
 • Solkrem: Fordi det er udigg å være brent.
 • Myggspray: Det er sykt med mygg på Hove, iallefall nede på Camp sør. Husk at Arendal er Flått mekka og du vil ikke møte på en flått.
 • HovebokenALLTID ha hove boken med deg, du vet boken med program og alt info. Denne boken er yndlingsboken din hele uka! Du kan også laste ned appen, men husk at batteriet på mobilen din kommer til å bli tom. Boka er best!
 • Mobillader: husk å  lade mobilen din, om du har solcelle lader så ta med dette! det koster som regel penger å lade mobilen, og det er alltid crazy køer! (husk kameralader også om du trenger det) Det jeg skal gjøre er å kjøpe en nødlader på clas ohlson slik at jeg kan lade mobilen min med AA batterier.
 • Tusj/penn: Alltid greit å ha! skrive ned ting, gi nr ditt til folk ;);) haha eller bare ha for å skrive i Hoveboken din.
 • Legg/ ID: drit viktig!

 

 • Talkum!! HERREGUD dette er min fav ting i verden. Dette er så braa, har du tåfis? ta litt i sokken/skoen din før du tar den på! Ta litt underarmene om du svetter mye, du kommer til å holde deg fresh hele dagen!  ifjor fikk en jente helt siick gnagsår mellom låra, jeg ga ho talkum og BAM så kunne ho gå uten å dø av smerter. Du kan også ta litt i håret ditt om det er veldig fett og du ikke har tørrshampoo. Har du steder i ansiktet ditt der det er veldig fettete og du svetter mye? ta litt talkum når du sminker deg. .. + hallo det lukter godt. KEEP IT FRESH! ta litt på your lady parts til og med.

 

 

 

Avslutter innlegget med noen tips!

 

 • Drikk vann! Pass på at du alltid er hydrert og alltid har tilgang til vann. Husk at du ikke kan ha med deg flasker inn på festivalområet.
 • Som sagt, alltid ha med hoveboken!  Her står det info om intimkonserter, poput shows og masse kul info! Hove-Avisen må du også sjekke ut..

 

 • Om du treger å dusje, men du finner dusjene på hove  ekkle så anbefaler jeg og dra inn til Arendal. De fleste dusjer på treningstudio, men det mange ikke vet er at rett ved der ferga går ligger det ett lite båthus! Går du av ferga, og går til venstre kommer du til ett rødt lite hus, her kan du dusje i ordenlig dusjer og vaske klærne dine for en liten sum penger. De som jobber der er kjempe snille og hjelper deg alltid.
 • Ikke drikk fra andre sine kopper/drinker! dette har jeg brent meg på, du vet ALDRI hva som er i koppen til personen. Det kan være alt fra x, daterape eller andre ugreie ting. Better safe than sorry!

 •  IKKE gå alene! må du på do midt på natta? ta med deg vennen din! må du på do under en konsert? tving venninna di til å bli med. Tar du med noen til teltet? fortell venninna di om det! pass på hverandre! dette er sykt viktig... Pass på deg selv, venninna di og om du ser en noen som er alene og veldig dritings så hjelp personen!
 • Spis mat!! Det er ikke bra å gå i flere dager strekk uten mat og med masse alkohol i magen! Dette har jeg gjort før, og det er ikke digg. har du lite penger ( slik som jeg har) så bak før du reiser, jeg og venninna mi hadde med osteboller og pølsehorn ifjor. Dette var  sikkelig life saver.  Venninna mi kjøpte ikke engang cashless kort, fordi ho hadde nok drikke og mat med seg.
 • Dra du tidlig?CampCamp sommerfugl eller halvgløtt. Jeg var fast beboer på Camp sør før, men det er så mye mygg, gjørme og skitt der! De beste plassene er oppe ved fotballbanen, ved camp sommerfugl og delen av Camp halvgløtt som er ved sommerfuglen. (dette er da ofc min mening)
 •  IKKE kast søppla di på bakken! ikke vær ett miljøsvin. alltid ha søppelpose ved teltet der du kan kaste søppel! Du kan til og med selge søppla di hos Natur og ungdom boden! (NU er awesome)Dette gjelder også sneiper og snus. Jeg røyker og snuser, og passer som oftes alltid på å kaste sneipen eller snusen min i søppla. I år får du også penger for å levere inn sneiper og snus. Pass på Tromøya. Husk at vi bare er gjester!
 • Vær snill og hjelpsom! Ikke vært den drittsekken som river ned telt, stjeler camping stoler eller ødelegger! .. Jeg er den type festivalgåer som ALDRI har med campingstoler, så jeg låner alltid.. OG om du låner er det viktig at du ALLTID leverer tilbake! ikke stjel, det er så jæævlig ugreit og du ødelegger for ikke bare deg selv, men også andre.
 •  Få deg nye venner, dagskjærester og bekjente .Mange av mine nærmeste venner idag er folk jeg har blitt kjent med på Hove, sitt og snakk hele natta, skål med ukjente, join en random fest! Dagskjærester er koselig og sommerflørting på sørlandet er noe av det kosligste du kan gjøre! kose på fotballbanen hele natta, kline under konserter og leve livet!   Bli kjent med naboteltene! Ha det gøy.
 •  Ta buss til Hove! det er billig, koselig og du kommer nok til å bli kjent med glade festival folk allerede da! OG det sparer miljøet! Nettbuss kjører direkte opp til Hove, og det koster bare 278 kr om du er mellom 16 og 28 år!!
 •  Sjekk ut Josteinshage og du MÅ spise Hove Nachos! Hove Nachos er famous, digg og de som jobber der er så jæævlig bra folk!
 • Og sist men ikke minst, husk at hove ikke bare er en musikkfestival, det er en kulturfestival! Åpn opp øya, dra på ting som :  film, litteratur, teater og kunst ( Besøk bunkerne! Der finner du alltid spennende ting)

 

Sjekk ut hoves sine Tips og regler!

 

 

 

 Alle bildene i dette innlegget er tatt fra Hove sin offisielle hjemmeside.

 

 

Ha det fett!! Ikke få klamydia!!

 Kommmer ikke til å blogge på Hove, men sjekk ut instagramen min og twitteren min, poster nok ting der!Experience Life // Foto

// Nikon D80 Jostedalen 2011 //

 

For to år siden sov jeg og resten av filosofi klassen min i ett gammelt hotel, som liksom var hjemsøkt. Vi gikk 2 timer på en øde bilvei for å komme oss til en bar, der læreren vår hadde hengt når han hadde store drømmer om å komme seg vekk og forandre verden. Så gikk vi tilbake etter mørket hadde lagt seg over den lille bygda. Vi tente bål, sang gamle sanger ,snakket om livet, fremtiden og vi lærte hverandre å rare lage lyder og instrumenter av hendene våre. Jeg tenkte ikke dette da, men nå som jeg ser tilbake på det.. nå som jeg har funnet noen bilder jeg trodde jeg ikke hadde så ser jeg at det er sånne øyeblikk... som de jeg hadde med de menneskene, på det stedet, den kvelden som er de minnene jeg  kommer til å se tilbake på om 20 år og tenke at.. det var the good ol'days, det var fint. Hvorfor tok jeg ikke bedre vare på de minnene? jeg lot de skli ut av fingertuppene mine slik som vann gjør når du prøver å fange det. Jeg lot de renne vekk. Jeg lurer på hvor mange andre minner jeg har glemt eller mistet på grunn av min uforsiktighet med minnebrikker eller faktumet at jeg var.. og er utålmodig og tenker alltid negativt før jeg i ettertid ser tilbake og innser at minner som dette er de søteste jeg har. Nå som jeg ligger i sengen min å skriver dette 5 om morran så kan jeg kjenne lukten av bål, svidd gummi og smaken av øl i munnen min. Lukker jeg øynene kan jeg sikkert høre lyden av den lyseblå elven som slo på de hvite glatte steinene kunn noen få meter unna der vi lå og sov... lyden av gammelt tre som knirket, den gamle kassegitaren og han med den hese stemmen...,og fuglene, fuglene som til slutt kom til live og minnet oss på at vi hadde en hel ny dag foran oss.. igjen. Til tross for all faenskapen jeg følte når jeg bodde på vestlandet, og til tross for alt faenskapen som skjedde i livet mitt på den tiden så klarer jeg ikke å slutte å tenke på at frem til nå så er det ett av de fineste opplevelsene jeg har hatt. Nå som jeg ligger her og tenker på for eksempel filosofituren så er tårene, blodet og hjertesorgen verdt det. Det finnes ikke oppturer om det ikke finnes nedturer. 2013 er så bra, og 2010, 2011 og 2012 var det jævligste jeg har opplevd, men samtidig blandt de vonde og jævlig minnene ligger de søteste og fineste minnene jeg har. 

 

 Pikachu // Tequila

 


Det er onsdag, men føles ut som søndag. I går ble det litt for mye tequila, Jelly shots og andre alkoholholdige drinker på meg. Jeg som egentlig skulle roe ned med alkohol ogsånt...Var flink de første timene .. helt til tequila flaska ble åpnet og jeg sto der.. knee deep med 10 shots i magen og cinnamon schnapps shots i hånda. Men fuck it, det er sommer.. det er varmt og 2013 er bra. Nå skal jeg sette på Mad men, lage meg middag og telle ned til Hovefestivalen med Thels

 

Pikachu er så kul. Tequila er digg og hvor i helvette er piercigen min og utvideren min. Faen. Mister alltid ting.

 

 The things that were to come are too fantastic not to tell


// Avzkum

 

Det er offisielt sommerferie og yndlings boken min er godt plassert i sekken min. Hver eneste sommer leser jeg On the Road av Jack Kerouac. Det er en av de fineste bøkene jeg vet om, og en av de bøkene som vekker meg fra vinterkomaen min og får det til å kile i tærne og fingrene mine. Jeg må ut, se ting, oppleve ting.. skrive, fotografere, drikke kaffe, øl, vin  og se så mange ting at den jeg er nå, blir den jeg var før. Hvert 5 minutt vil jeg bli ett nytt menneske, suge til meg erfaring og minner, minner som en vakker dag skal danse på ark og som én dag skal bety noe for noen andre enn bare meg. Bilder som er mer en blogg bilder eller bilder i ett slitt fotoalbum. Lysten til å gjøre noe multipliseres hver gang jeg pakker denne boken ned i sekken/vesken min. Dette er den fineste boken jeg vet om, og den boken som har forandret livet mitt mer enn noen andre bøker, filmer eller bilder noen sinne kommer til å gjøre. Det vet jeg.. jeg kjenner det på meg.

 

Det er sommerferie. jeg er så glad og samtidig lei meg.. fordi det varer så kort. Ett knips og det er vinter igjen... men ikke iår.. det er 2013. Jeg og venninna mi bestemte oss i fjor for at 2013 skal være vårt år, det skal være året vi ser, smaker og hører nye ting. Året som forandrer oss og det året der vi skal bli de vi vil bli. 2013 er halvveis ferdig, og det har vært det fineste året mitt så langt. Jeg har ikke sett så mye nytt, eller reist og sett så mye av verden, men mentalt så har jeg gjort så jævlig mye. Jeg har endelig begynt å bli noen jeg liker, noen jeg vil være..., og vi er bare halvveis. Jeg gleder meg til denne ferien, til lange bussturer, flyturer, nye lukter, smaker og nye venner.  

 

Sommer 2013 jeg er klar. Jeg er så jæævlig klar for deg, for oss og for alt vi skal gjøre sammen.

Sommer 2013 du er min bitch.

 

 

"He was only conning because he wanted so much to live and to get involed with people who would otherwise pay no attention to him"

 I love bad bitches og ikke eksamen.

// A$AP, Martine og meg! digger farge kontrastene.

 

Da sitter jeg her da, i senga mi. Med knuste drømmer og migrene... Det er eksamen. meh..lol.

 

Idag fikk jeg oppgaven til mediaeksamen. Jeg nailer alltid media eksamen, fordi jeg alltid velger foto men iår så er jeg så yolo hardcore at jeg ikke har valgt foto.. har egentlig ikke valgt noe som helst ennå.. dette kommer til å gå bra.............. Tror dette er første gang jeg faktisk gir så sykt faen i mediaeksamen så sykt at jeg brukte opp de siste myntene mine på øl som jeg skal trøste meg med imens jeg prøver å finne på noe kreativt .. eller bare finne på noe at all som kan hjelpe meg med å iallefall bestå eksamen... problem drinker as. Prøver å holde motet oppe da, med å tenke på sommerferie og at på onsdag skal jeg se søtnosen min <3333 haha neida joda.. skal på A$AP Rocky konsert. Gleder meg helt vilt, gleder meg til å være svett, full og glad på konsert igjen. Har ventet på denne konserten siden billettene kom ut i februar. Så nå har jeg jævlig høye forventinger, men om han failer nå så regner jeg med at han klarer å fikse det på Hove. (tviler på at han failer at all)

 

Digger at han skal på Hove også! Det er noe spesielt med å se en artist på festival vs se en artist på vanlig konsert. Det er en helt annen type stemning og festival konserter topper veldig ofte vanlig konserter. Hele settingen er jo fantastisk. Herregud det er bare 20 dager til Hove, 2 dager til A$AP, 215 dager til bursdagen min og en måned til sør-amerika!

 

Tiden går så fort at det er litt skummelt. Snart er jeg 80 år og ser tilbake på livet mitt og tenker at tiden fløy avgårde men samtidig så tok det jævlig lang tid å bli gammal.

 

 

 


Parkliv: Pupper og ølSundays is the perfect lazy day.

Nå har hele uka mi vært lazy week, så å kalle dette lazy day blir å lyve. fordi idag har jeg faktisk gjort mer enn jeg har gjort på flere dager. Man skulle tro at jeg har vært drit busy idag.. men nei.

 

Idag har jeg ligget i parken, grillet, sett på tits og drukket øl... jeg har også vært hardcore 3hjulet. Det er kosi å henge med parr... når man har noen å kose meg selv.. og ikke må sitte å se på andre kose og være forelska i hverandre. KULT.

 

 

ironien er at jeg hater å like folk og når jeg først liker noen så kan det gå over på 2sek. Bergogdalbane92

 

 

også jeg kommer til å bli slakta for at jeg la ut bilder av tits. 


Følg meg instagram, der legger jeg ut bilder av meg selv (ca heletiden) og ting jeg gjør, pupper(?), konserter og kanskje en vakker dag.. digge gutter i Bergen.

 Lazy days//Canon 600D

 

Lazy day. Lazy helg. Pga mangel av penger så bestemte jeg meg for å stenge meg inne på rommet mitt i helga. Stenge meg inne med macen min, tv-serier og sjokolademelk. Også har jeg den uka i måneden som alle jenter hater, så lazy helg er jævlig digg.

 

Neste helg skal jeg på konferanse med fagforbundet. meeeh. Håper det er noen på min egen alder der, fordi jeg har så lite lyst til å henge med gamle folk. Meeeh. Gratis hotell er digg da. 

 

Lurer på hvordan jeg skal kaste bort søndagen. Vurderer faktisk å gå ut, i pollen helvette og ofre meg selv litt. 

Sol er ikke SÅÅÅ ille?TUMBLR ONSDAG?www.wedontbreathe.tumblr.com

 

Har ikke gjort dette på en stund. Om du har lest bloggen min før så veit du sikkert at jeg er super selvdigger og elsker min egen tumblr mer enn jeg faktisk liker meg selv. (HAHA wat)

 

Uansett de siste ukene har jeg bare vært super irritert på alt og alle rundt meg (selv om jeg har vært delvis glad.. wth), så jeg synes litt veldig synd på alle som har vært rundt meg haha. Føles ut som om jeg har hatt PMS i 3uker. DIGG AS. Tror egentlig jeg har brent lyset litt i begge ender ved å melde meg på all slags greier med AUF og skole ting.. og bare ting som har skjedd utenom det .. blitt litt for mye for meg. Så jeg må enten ta ett jævlig skippertak  eller melde meg ut av noen greier slik at jeg ikke klikker helt på alle rundt meg... altså jeg ELSKER å stresse, men nå vil jeg egentlig bare ligge i gresset på St. Hanshaugen med is, kort og musikk.

 FU world. Jeg føler meg sikkelig balle idag.

Og igår, og sikkert i morgen. Denne bomben i Boston er så fucked up og minner meg om andre ting, og andre bomber jeg ikke vil huske også har jeg så jævlig PMS i tillegg. Kult liv as. Så jeg sitter hjemme i senga og ser på dokumentar om Margaret Thatcher, haha.

 

Det er iallefall fint vær, så jeg kan røyke uten å ha på skjerf, gå ut uten lue, og leve uten å fryse.

Deilig. Håper det blir fint vær til helga, er alene hjemme og har bestemt meg for å flytte inn på balkongen (om det er fint vær) og få flere fregner, drikke mer øl, røyke meg hesere og høre på koselig musikk.

 Izzard

 

Kuli, igår var jeg på Eddie Izzard i Oslo. Det var drit kult, og jeg hang med mah guurl fra Stavanger så jeg følte meg sick kul og nå snakker jeg med sånn klein dialekt... sånn blanding av oslo og en dårlig wannabe stavanger dialekt.

Jeg vil ha fint vær. Jeg vil ha vannis, penger og nye gensere. Faen as. 1st word problems.

Jeg vil også ha nytt hår, ny sminke og nye tattoveringer og piercinger. 

faen.LONDONHadet stikker til London.

 Sommer.


(Refviksanden 2010)


OBS vært så opptatt med weeds ogsånt at jeg glemte at jeg hadde blogg. oi. Har seriøst ikke vært ute på en uke (herregud) og idag skal jeg på innflyttningsfest og jeg er blakk. Skal egentig kjøpe linser idag men er blakk. Drar til London på Tirsdag og jeg er blakk. Om dere ikke har skjønt det så er jeg blakk som faen. Jeg gleder meg da, gleder meg til å drikke bort helga, så dra til London og drikke bort uka. Gleder meg til å ta bilder, filme og komme meg vekk. Trenger å komme meg bort, før jeg blir sikkelig emo. haha faen as. Gleder meg til å sminke meg, kle på meg ordenlig å røyke ute. Egentlig gleder jeg meg til mye, men hater å vente. Har ikke tåmodighet. Vil ha sommer og sol nå. Hør på idyll og en solskinnsdag idag.

 

Postgirobygget minner meg om sol, kr.sand, is, stranda. Minner meg om å svømme ut til flåta midt i innsjøen ved hytta til venninna mi, så ikke klare å komme oss tilbake fordi vi er så slitne, og det er mørkt ute haha, så vente til noen kommer å henter oss med båt. Minner meg om følelsen man får når isen smelter og fingrene blir klissete. Følelsen av å våkne til fulger som synger og solstråler på kinnet. Fregner. Latterkrampe ved ett bål. Løpe fra myggene. Bade ved fjorden. Bli dyttet ut i vannet. Sand mellom tærne, gress mellom trærne, gjørme på tærne. Sommerflørt. Gå hjem midt på natta i bare t-skjorte uten å fryse. Kjenne den varme asfalten på de bare føttene dine. Ligge i parken, spille kort i parken, grille i parken, flørte i parken, øl i parken. Frokost på balkongen. Hjemmelagd lemonade med isbiter og mint. Vannpiper på natta. Sovne ute. Festivaler. tynne sko, lette sko. Barbeint. Han fyren som spiller gitar på nach. Volleyball turneringer. Sandslott. Bade i fontener. Klatre i trær. Sykle rundt og kjenne vinden i håret og sola i ansiktet. Klassisk rock og ekte smil. Følelser uten tanker. Handlinger uten tanker. Se på solnedgangen med noen man liker. Sove på stranda. Soveposer. 

 

Drømme seg bort til neste sommer.

 Fashiolista
  Avzkum @ Fashionlista

 

Digger Fashiolista. Finner jævlig mye ting jeg må kjøpe, og ting jeg griner etter fordi jeg er blakk.

 

Idag har jeg hatt Breaking bad maraton, drukket eplejuice og sovet. Faen as. Håper humøret snur snart. Nå skal jeg forsette med maratonet, tumble på tumblr og finne ting på nett som jeg ønsker meg. 

 

Gleder meg til påskeferien, hater litt at jeg drar til London med seriøst NULL kroner å bruke.. hakke penger til mat eller noe. hahaha gleder meg faktisk helt sykt, bare fordi det kommer til å blis å jævlig komisk. Hopefully så klarer jeg å ordne penger før jeg reiser.. vil ha minst 2000kr å drikke/røyke bort.. haha. 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

 

Ps: Om du ikke har hørt denne, så burde du. Fin.

emo musikk ahaha faen as.Chill på hotell.

I helga sov jeg på hotell. Jeg elsker å sove på hotell.

Jeg var på Årsmøtet til Akershus Arbeiderpartiet. Det var faktisk drit gøy, og selv om jeg satt i flere timer og hørte på andre folk snakke dritt som feks at konsekvenstutredning er bra så hadde jeg det gøy.Lærte mye, kjeftet på gamle politikere og sang mange barnesanger. På hotellet var det til og med soft-is  og popcorn maskin. Gratis is og popcorn er ikke feil.

 

Jeg hadde iallefall en kjempe fin helg, og jeg blir bare mer og mer engasjert. Gleder meg så sykt til høsten og til valgkamp. Jeg er så glad for at Akershus AP gikk mot konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja, og jeg gleder meg til å følge debatten videre og til å høre hva som skjer på landsmøte!! Denne helga ga meg masse motivasjon til å være med å føre en dødsbra valgkamp i kommunen der jeg bor.

 

Idag skal jeg skriver leserinnlegg og være trøtt hele dagen. Fucka døgnrytme er så dritt.

Kanskje jeg bare skal sove idag.. faen. haha.

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

 

(aah om en uke drar jeg til London)FUCKDOWN* // Verden i HQ

Selvdigger idag.

 

Idag skulle jeg egentlig ut, og drikke øl til frokost, men så ble det ikke noe av fordi venninna mi skulle til legen. Meh. Men jeg må ut idag uansett. Skal ENDELIG få linser idag, gleder meg til å kunne se verden i HQ.

 

Faen når jeg våknet idag var det sol og fint vær.. og nå snør det som faen. SLITSOMT. Vil ikke ut i snøen, men vil ut. Jævlig hardt liv. Så har jeg tatt bilder av meg selv, siden tydeligvis så vil noen av leserne mine se mer av trynet mitt. haha skjønner ikke det, men jaja! Er skap selvdigger, så jeg tar hele tiden bilder av meg selv, jeg gidder bare aldri legge ut fordi jeg skjønner ikke hvorfor det er så spennende å se hvordan jeg ser ut, eller hva jeg har på meg. Jeg har ikke så jævlig fet stil så føler meg bare taper når jeg deler outfits and shit..., men om det faktisk er noe folk vil se så .. ja... vet ikke. haha. Si ifra om det er det.. så får jeg vel bare forandre livet mitt slik at det passer dere !!!! neeiiida. joda.. nei.  Det jeg faktisk er keen på er å vlogge, jeg ELSKER youtube og kunne tenkt meg å gjøre det engang. Skal iallefall vlogge når jeg er i London.. men vet ikke om noen av filmene kommer på bloggen.. folk må si ifra hva de vil se. Har sånn  3siffra  lesere hverdag, så jeg veit dere er der, slutt å lat som om dere ikke finnes.

 

Nå skal jeg iallefall lage meg grønn te, se på politi serier og slappe av. Kanskje poste ego bilder av meg selv på Tumblr, fordi jeg er i sick ego mood. haha faen as.

 

Hva skal dere idag?

Hva skal jeg blogge om a?Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Love and hip hop // Ebay wants

 

Hjemme idag, skal kose meg med "Love and hip hop" sesong 3. Har bare sett de første episodene så blir lite maraton. Er så jævlig slapp i det siste. Vil egentlig bare ligge i senga idag og se på trash TV, shoppe på nett og drikke iste, men må på møte. uugh. Så må jeg se etter jobb. faen as, savner å være kidd og ikke stresse med regninger og dumme voksne chores.  Jeg må ha en utdanning som gjør slik at jeg kan få en jobb der jeg bare har det fett og tjener jævlig med penger. hahah, lykke til med det liksom.

 

Her er noe av det jeg skal kjøpe med engang jeg får penger etter jeg har vært i London.

 

Hva er øverst på ønskelista de atm?

 

 

 

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinTUMBLR SUNDAY + UKAS


wedontbreathe.tumblr.com

 

Det er Søndag og det betyr en ting; " ligge i sena, være lat, høre på musikk og reblogge blilder hele dagen for å så angre på at jeg ikke gikk ut" . Faen kanskje jeg skal ta meg en tur ut idag?... er så vanskelig å være på macen uten å gå inn på Ebay/nett butikker og bruke penger! må spare til London.. ahhhh life is so hard. 

 

UKAS:

Uansett er er ukas plate: HER

Er i så jævlig Kendrick Humør, og hater livet pga jeg ikke fikk sett han i Oslo.. Men skal på A$AP så det blir jævlig fett.

 

Ukas want: HER

Digger alt ved denne! 

 

Ser frem til dette: HER ..

og hip hop karaoke kveld i London... London generelt


 Ting jeg digger denne våren del 1.

Det er snart vår! det betyr 2 ting, sol og pollen. Eller det betyr jo også andre ting, men det var det jeg kom på. Nå kan jeg ikke slutte å tenke på pollen. faen.

 

Anywhoosers, siden jeg satt å tenkte på våren og alt som er fint (siden jeg elsker livet atm) så fikk jeg lyst å lage en liste, så jeg satte meg ned og skrev en liste over ting jeg liker. Så kom jeg på at lister kan fort bli kjedelige så jeg tok heller bilder av noen av tingene på lista, så bare "hey kan blogge om det, selv om absolutt INGEN leser bloggen min siden den er uaktiv og kjedelig, men nå har jeg iallefall noe å gjøre.. fordi jeg er for lat til å faktisk gjøre noe produktivt" ... ja. så her er iallefall del 1 av lista mi, del 2 kommer nok senere og del 3 kommer når jeg er i London..fordi jeg og venninna mi har skaffet oss sted å bo i London nå.... et hostell med 16 andre randome jenter......... Yolo?

 

Uansett, her er ting jeg digger og hvor du får kjøpt de.

 

1. Bling fo yo ear yo.

Første på lista mi er øredobber!! store hoop earrings, det ser fett ut uansett om du skal på skole/jobb eller ut med venner. Fresher opp antrekket og ca alle kler det. De på bilde er mine to fav øredobber atm, ene er bamboo earrings fra ebay, og de med bling er sånn jeg bruker når jeg vil pynte meg litt ekstra. De er kjøpt i Oslo på Grønland.

Siden jeg ikke er bitch så legger jeg ved Ebay linker til tinga ( om selgeren jeg kjøpte ifra forsatt selger det)

 

Bamboo earrings kjøpt : HER for ca 42 kr .. ser nå at de er utsolgt for de runde gull ringene, men de med hjerte er også sick fete og nå veit dere hva dere skal søke opp for å finne noen andre lignende :)

(mer under bilde)

 

2chainz ( k9z get it??)

Alltid digga gull kjeder, men synes det er så jævlig kaldt å gå med det om vinteren, fordi kaldt smykke mot hud er bare jdsfjksfd. Synes at sånne smykker er kul måte å pimpe klærne dine litt. sjæl pleier jeg bare å ha på meg whatever som ligger på gulvet når jeg våkner, så tar jeg på meg no smykker ogsånt så ser det nesten ut som om jeg bryr meg om hva jeg har på meg. Jævlig smart måte på å lure alle du kjenner til å tro at du IKKE er lat.

Klokke : HER // Armbånd + kjede med løve : HER  // Vanlig Armbånd: HER //  

Ring fra Cubus, tykt gull kjede + tynt og langt gull kjede fra H&M

 

(mer under bildene, er mer under alle bildene.. gidder ikke skrive dette igjen.. haha)


3. DET ER BRA NOK VÆR TIL Å TA BILDER MED LOMO FILM!

DET ER SOL UTE SOL INNE SOL OVERALT, utenom i London sikkert men who cares. Det er sol og det betyr at man kan begynne å bruke Lomo film!!

om du ikke vet hva lomo er så må du google som faen fordi Lomo eller Lomography som det heter er verdens enkleste måte å ta bilder på, ish.. de ser iallefall jævlig kule ut. Filmene jeg har er kjøpt i Paris, Budapest og Barcelona og de skal brukes opp i London. Nedturen med å bruke lomo film  er at det er ikke så mange i Norge som fremkaller Lomo film ( ja folk fremkaller 120mm film yeye, men lomo sjarmen forsvinner som regel) . Så om du vil ha lomo effekten så anbefaler jeg å 1. spørre din lokale fremkaller om de fremkaller ordenlig lomo , 2. dra til en lomo butikk i utlandet og fremkall alle filmene dine med engang haha.

Filmer får du også kjøpt : HER eller fra nettsiden til selve Lomo som er HER


4.ANALOGE KAMERAR

Nesten samme som punk 3 bare litt bedre. Våren og sommeren er den beste tiden til å begynne og ta analoge bilder!! enten om du velger å bruke Lomo kamera, engangs kamera eller speilrefleks så blir det fett og med fint vår/sommer vær så blir bildene sykt fine og koselige. + du kan henge de opp på veggen din/speilet ditt/hvor som helst og se på de hverdag og elske livet ditt. Jeg har allerede hamstret inn masse engangs kamerar fra TGR for bare 30kr. Jeg ELSKER analog foto og samler på kamerar så derfor elsker jeg våren fordi da kan jeg ENDELIG tørke støvet av ungene mine og ta de med ut i sola.

 

kameraene under :

 

Diana f+ kjøpte jeg på marked i Budapest men du kan finne ett : HER eller på lomo butikken HER , Diana F+ tar 120mm film så om du er ny så anbefaler jeg å kjøpe Diana MINI fordi det tar vanlig 35mm film og er litt greie å ha med å gjøre.

 

 Twin lens reflex (Kameraet som "står") har jeg lagd selv, og jeg kjøpte kitte på: HER

 

Action sample ( som tar 3 bilder samtidig med et halv sek mellomrom ):  Finner ikke fra hvor jeg kjøpte den, men fant en lignende en på Ebay: HER


5. SØTE PARFYMER!

ELSKER Harajuku baby parfymene, de lukter sick godt og de ser så søte ut!!

Kjøpt på Kicks for 300 kr elns.


6. KULE SOLBRILLER

aight girl, freshe solbriller er must have. Ray-ban er klassikere og funker alltid, men det er også fett med noen litt anderledes birller, disser er Mickey Mouse briller og kan "åpnes", Lady GaGa repper de også.

jeg velger å ikke åpne dem når jeg bruker dem, mest fordi det ikke passer helt med min personlige stil (føler jeg) men hvem vet, kanskje jeg gjør det til våren.

 

Brillene får du kjøpt: HER 


HAR DU TUMBLR?


//  wedontbreathe.tumblr.com //

Er tumblr avhengi, men trenger nye blogger å følge.  Så om du har tumblr så let me know :)  

Vi kan bli tumblr bestevenner <333 og ta over verden sammen <333 om du vil da bby :*:* ROSA // By:Larm // Update


//Poser som faen på bilde 2 HAHA //Har hatt vinterferie denne uka, ble selvsagt syk første dagen og har etter By:Larm bare ligget i senga og vært kvalm og svimmel :( FML

slenger ut noen få bilder fra By:Larm, bildene er tatt med Iphone, så de er uskarpe og dårlig kvalitet, men det er jo bare sjarmerende? haha.  Startet By:larm med 1500kr avsluttet den med 40kr .. herregud. Drar til London om en måned og jeg hakke penger eller sted å bo haha YOLO? yeye tar det som det kommer... gidder ikke stresse.

Faen vurderer å begynne å blogge igjen.. sånn oftere enn hver 20 dag... k9z. //View fra hotellet Elenitagurl //


//Honningbarna @ sentrum scene og Boska @ Blå .  Så andre artister også, men de bildene er helt ubrukelige og ikke eksisterende//

 FRE$H!

Chillern med The fresh prince of bel air maraton idag. Ble en jævlig lang dag igår, oppe hele dagen så hele natten for å få med Super bowl!  

Beyonce stjal showet, beste halftime showet på evigheter.

 

sist uke var jævlig digg, fått en del pakker i posten og fikk A$AP ROCKY billettene mine! var også på innspillin på kollektivet som går på Tv2. 

Skal se om jeg får råd til NAS og Beyonce konsertene også! faen as dette halvåret er allerde sick bra!

Skal du på A$AP rocky?

 

Noen bilder fra instagrammen min fra uka som gikk, ogsånt. ( Avzkum @ Instagram)

 

 

 Avhengi

Oi etter jeg lagde bilde så kjøpte jeg vist noen andre ting også (A$AP ROCKY ILY).. haha :(( er så avhengi.. whatevs.
 Comme des fuck down!!

Some good shit jeg nettopp har kjøpt.

 
+++ mange andre små ting. Gleder meg til å få tingene i posten :) det er desidert en av de diggeste følsene ever!!!! Nå skal jeg forsette meg å se på trash TV og tigge penger for å kjøpe en Biggie hoodie som er limited edition og vente til når jeg gidder slik at jeg kan få kjøpt meg noen nye Dr.martens.. er keen på noen neon rosa.. de kommer til å se sykt kule ut til våren/sommeren/høsten med no svarte tights kul skjorte og det lilla håret mitt ( som snart skjer!!!! frisø y u never got time for me)

 

Peace out.JEG HAR BURSDAG!

Herregud jeg blir 21.....

på tide å få orden på livet ogsånt.... kanskje

nei... jo

 OBAMA!!!

Herregud LYKKERUS!!!

Legalisering av marijuana OG lovlig med homofilt eksteskap i 2 nye stater!! 

Obama fører USA videre, no doubt about it, det blir 4 nye spennende år og la oss håpe at Hillary stiller i 2016.Sko: CreepersAhhh se så fine de nye skoene mine er!!

bestilte de sist torsdag fra Ebay og fikk de på Onsdag :) de er KJEMPE gode å gå it, de lager ikke gnagsår OG de er super fine! 

Jeg er så forelska.Halla nytt hår.

Oi halla, farga håret mitt idag. se så vanlig jeg er med brunt hår.

HIHI ok byehhh

følg meg på instagram om du er teit.Ebay

Awyeah, stipend + sykdom = Ebay. 

Brukte vist 500kr på 10 min, men det greit kjøpte ting til mamma og noen sko og solbriller til meg hoho. Skoene ble faktisk shipped 20min etter jeg kjøpte den.. sykt bra!! Svarte creepers med studds!!! wopwop. Her er også et bilde av meg som er syk og må kaste opp :)Eventryr

 

I påsken reiser jeg til London med venninna mi.

Med sekk, sovepose og lommer med alt for lite penger drar vi på eventryr for å ta bilder og se fine ting. Hvor vi skal sove, hvem vi skal sove hos vet vi ikke noe om, vi tar det som det kommer. Beanie

Jeg trenger nye beanies, også trenger jeg å farge håret mitt. 

eeehhhhhhh...... ja... 

Dette var et sykt spennende innlegg, her er et random bilde av en hund jeg hang med i Paris.

 

 The truth is out there

Siden jeg skal til Bergen på Tirsdag så tenkte jeg at det var greit med nye støvler...

men så kjøpte jeg dette istedet. jajaØnskeliste 1:

UNIF Boobs Muscle Tank | Dolls KillWildfox Couture Lennon Sparkly Skeleton Sweater | Dolls KillBoner Loaner: UNIFSuck my RichardRoses Are RedGnarly Bro: UNIFTank - No sleep - T-shirts & Tanks - Women - Modekungen | Clothing, Shoes and Accessories Velocite shearling oversized aviator jacket

 

 

Noen awesome ting jeg ønsker meg denne høsten, som jeg sikkert kommer til å kjøpe når jeg får cash... om jeg klarer å ikke kjøpe øl .... noe som sikkert ikke kommer til å skje.

sjekk ut  SVPPLY brukeren min for flere awesome ting, og hvor du kan få tak i disse awesome tingene.

PEACEEEEEshit jeg kjøpte i Stockholm

LOL AS IF SOMEBODY CARES!

Gjerrig bitch , thats what I am.

Kjøpte også noen sick fine sko , som jeg ikke har giddi å tatt bilde av.Kelly Osbourne

 

Kelly Osbourne er så jævlig fin og awesome.. eg døyr. Pakke i posten

Fikk ennå en pakke i posten sist uke.

se så fin genser <3333 heartatttaackkkkk

 

justavzkum.wordpress.com22 Juli 2011.

Det er så ufattelig vanskelig å finne ord om 22juli 2011, eller om 22juli 2012, så derfor skriver jeg dette nå. 

For ett år siden satt jeg klistret til TV skjermen min, mobilen min og så ufattelig mange nettaviser, og leste å så på alt jeg kunne  om hva som hadde skjedd 22 Juli.  22 Juli er dagen som snudde alt opp ned og alle dagene etter har vært som en berg og dal bane. Jeg er så takknemlig for at jeg er her, og for at jeg er en del av AUF og for alle menneskene jeg har møtt, ikke bare via AUF men også generelt alle de nye vennene mine, og de som viste seg og være ordenlig venner.  Jeg er nå ennå mer sikker i min sak , og hverdag blir jeg bare mer og mer motivert til å forsette med politisk arbeid og tro på en verden der samhold, demokrati og kjærliget er noe alle får oppleve. Der arbeid, utdanning, helse, mat og ett tak over hodet er ett selvfølge.  Ingen av dere forsvant forgjeves, og vår sak blir bare viktigere og viktigere.

 

Jeg får forsatt ikke sove, jeg klarer ikke plassere tankene eller følsene mine. Alt er bare så: opp ned, vrengt, feil vei. Venter ennå på at  jeg skal våkne fra denne lange og vonde drømmen. Venter ennå på en sms, en klem, en venn jeg aldri får. venter.

Jeg savner dere hverdag.

 

Her er ditt vern mot vold, her er ditt sverd:

troen på livet vårt, menneskets verd.Hovefestivalen - Urinaljenta

//bilder:Dagbladet.no 

For å ha en sjangs å vinne detta må jeg vel skrive noe sykt morsomt og kleint sånn at juryen tror jeg er kjempe kul og gjør masse morsome ting med livet mitt, så da kan jeg like godt fortelle om noe pinlig og kleint.

Må ha vært hove 08. Jeg var iallefall 16 år og det var første året jeg fikk være der hele uka. Og det måtte selvsagt feires med alt for mye alkohol, synging og dansing. Så til slutt hadde jeg ikke stemme, hadde vondt over hele kroppen og jeg var så konstant full at jeg ikke viste helt hvor jeg var eller hvem jeg var. Skylder på at jeg var 16 år, uviten og trodde jeg var dødskul. Kan betrygge menneskeheten med at jeg NÅ kan drikke med måte, iallefall litt, og at om jeg noensinne blir så full igjen så har jeg venner som har lovet å stoppe med fra å gå ut/gjøre ting! Verden du er trygg.

 

Uansett , det var siste kvelden på hove og jeg var dritings og eide ikke skam, ikke nok med at jeg solgte BH'n min til en gammel mann for penger til mat (herregud, er det mulig?) som til slutt ble brukt til drikke som gjorde at min edru tilstand var 100% borte og " Jenny from the block" var helt tilstedet. ( Jenny from the block er meg når jeg er full og tror jeg er ghetto) Jenny måtte på do da, og det var ingen kø , for engans skyld så jeg klarte med hjelp å komme meg inn på doen da, selvsagt var det en av disse utedoene, og det var så mørkt der at jeg ikke kunne se noe.. ellers var jeg bare for full til å åpne øya. Hvem veit? Jeg nektet iallefall å låne lommelykt, fordi Jenny from the block trenger ikke slikt. Etter I did my thing, så innså jeg plutslig at jeg ikke viste hvor døra var, og jeg begynte å bli litt klaustrofobisk. Ikke rart med tanke på at utedoene er sånn 1x1m og jeg var dritings. Så da ble det meg VS verden og jeg måtte komme meg ut.... husker ikke helt hva som skjedde der inne, men det endte opp med at jeg trynte.. ja inni utedoen... Ja jeg fikk ting på meg.... Ja jeg vil dø.

 

//mer under bilde

Jeg kom meg iallefall ut i live og vennene mine hadde noe å mobbe meg for... noe jeg forsatt blir.  Så skjedde det masse ting som sikkert er uviktig og kjedelig.  Så kom solen opp og det var på tide å dra hjem. Forsatt full og klar til å dra hjem og farge det grusome håret mitt ( som var rosa og svart) , ta  på meg en BH og spise mat , pakket vi ned teltet vårt, eller vi skulle iallefall, før Dagbladet kom bort til oss å spurte om de kunne intervjue oss.Hvorfor ikke? jeg hadde ikke stemme så jeg var bare glad for at dette kom til å komme på trykk og ikke i form av video. Så jeg fortalte hva som hadde skjedd dagen før, og jeg fikk det fine kallenavnet "Urinaljenta fra hove" flott. Tok noen kleine bilder, prøvde å ikke se inn i kameraet. Knips knips. 

 

Etter noen dager fikk jeg en telefon av ei venninne som ba meg gå inn på dagbladet sin hjemmeside, fordi jeg tydeligvis kom til å " dauve av lættiz az" , jeg gjorde om ho sa .. også ser jeg det.. bilde av meg, dritings, jævlig og med overskriften "Jeg er urinaljenta på Hove" .. HALLA VERDEN, her er jeg. Det var selvsagt IKKE bare intervju men det var film med bilder ... jeg var selvsagt først, så sa satt jeg der.. hørte på meg selv. Hørtes ut som en gutt i puberteten ganger 1000 , så ut som en full emo kid ..... 

 

Kleint og pinlig, men jævlig gøy. Hove er sommer tradisjon, og etter Urinaljenta fra hove så har det bare vært fett. Fikk gratis pils engang fordi noen kjente meg igjen og ville se meg falle oppi en do. Tar det med ett smil og digger hove ennå mer. Kjipt å bryte sommertradisjon iår og ikke dra, så derfor synes jeg at jeg hadde passet bra til dette, kjenner Hove jævlig godt, bryr meg ikke om jeg driter meg ut, er iallefall ikke sjenert og jeg synes at jeg sjæl er jævlig morsom.. minuset er at jeg ikker er festival hipster... jeg samler på analoge kamerar da... synes det burde vært ett lite pluss.

 

Kategori: Forelskelse, siden jeg super forelska i Hove.

 

 

 

Eller kanskje dette er grunnen til at jeg aldri får meg jobb....HEZTER, FOTÅ, INSTAKILO OG BILDE AV MEG OG JUSIN BIEBER XDD

( meg og Justin Bieber :D jeg har blitt litt tan, og nesa mi har vokst 2 mm xDDDhva syens dere om brillene mine?)

 

Fyfæn azz har ikke blågga her på agez lizm XDDD

xooxox siden sist har jeg vært på en bondegård og tatt bilder av en hest ogsånt HEHEHEH

kuli smoothie???? også så jeg Justin bieber ved oslo s XDDD så ville jeg DØ når jeg fant ut at LILLA er vist fargen hans elns.. greia hans er lilla or whatnot.... uheldigvis hadde jeg på meg lilla lue den dagen... så jeg ble mistaken for være en BIEBitch.. aka bieberfan.. så da ble det av med lua  slik at Oslo kunne se det skittne håret mitt og jeg kunne vise til ukjente og kjente at jeg ikke tror på jesus... mente Bieber XDD så så jeg Ozzy, Zakk Wylde, Slash & Gezzer ( aka Ozzy and Friends) live på Torsdag, jeg gråt litt og trodde jeg skulle bæsje på meg fordi jeg elsker Ozzy. så gratis billetter til Datarock på fredag, så jeg dro dit HEHEH BUSY MUSIC GURL??? følg meg på INSTAGRAM XDDD Avzkum  @ Instagram xoxo 

her er bildene da XDD :PPP XOXO BILDEGURL.

seriøst jeg er 20 år.. på tide å vokse opp kanskje?

 


HALLA SMÅTIZZENE MINE *SMAZK*

jeg blågger som faen daa, ser dere ikke det.  en beundrer spurte spurte meg her om dagen på facebook hvorfor jeg ikke hadde blogget.  ;)))) I know u luw me, I know u care , just shout whenever and I'll there.. bby.

 

også jeg var i kr.sand i helga, og Lise spurte om ho kunne fingre meg :SS  ... jeg sa seff ja til det,, men så var det bare autocorrection som lekte med følelsene mine :(((

også siden jeg fikk crazy repsons.. på facebook...... fuckk jewgays , så skrev jeg hønemensen på egga mine ;))))) heheheh 

 

også on the serious note ... så lik denne siden her på facebook: https://www.facebook.com/Skateparkpaasofiemyr

 

Kategori fritid; fordi jeg dro ikke på skolen idag.. eller jo , skal fortelle om det NÅ

 

våkna faktisk HALV SJU FOR HELVETTE, for å dra på skolen, så dro jeg da.. så hadde vi ikke undervisning før halv ett, så dro jeg hjem og sov istedet, så kom martine. the end.

sug meg plix.

 Egg er EGGentlig høne mensen.

Bombem på regjeringskvartale hadde en "DØDSradius" på 25 meter

BRA JEG VAR 30 METER UNNA DA :)

ok, sånn skal man ikke tulle med så da snakker vi om noe annet, som 

feks at jeg forsov meg idag, sov i 12 timer, så når jeg gikk ut på stua for å skru på TV'n og prøve å unngå rettsaken så fant jeg to skiver med egg. Fikk sånn AHA opplevese, er ikke JEG som lukter vondt, men eggene i stua, så da tenkte jeg at jeg kan dusje i morgen. det var koselig. og så så jeg på mobilen min, og jeg er vist døds populær da, sikkert fordi jeg er en tåpp blåggr allerede. 

Sorry for at jeg er så kul. og litt sulten, men ekke så keen på å spise egg. her er ett bilde av ett egg og en kylling. pipipTenkte jeg skulle ha Kategori : Mensen, men det finnes ikke så blir sex/samliv, siden for å lage en kylling må høna og hanen ha sex.HEZT R BEZT I TEZT DAE PEWZZIII (A) :P:P:P:P:P XDDD

HALLA BLÅGGEN!!

did u mizz mii? hihi luw u gayz <3

Idag var jeij uteh å tokk bilder xD det var dødskult :P Møtte Martine oxo da, ho er jo min enezte venn xDDD (A)

hær r noen bilder fra Martine og hesten henes da.

 

Ok serr, jeg er skada i hodet mitt, ikke hat meg, plizz! sjekk ut denne blåggen om du er keen på "ordenlig" bilder ogsånt da

http://seriousfuq.blogg.no/

BYEH , hr r nåen andre bilder.
cr dette ut zom en pickkk?KATEGORI & ARKIV

KATEGORI:

 IM IN IT 2 WIN IT xD :P ;P :S :S <3 ;*Fy faen, fansa mine klikkre vinkel fordi de skrev url feil! calm yo tits, du får autograf om du roer ned.. fy faen. 

Gadd vist ikke legge ut videoblogg, fordi jeg ikke orket å redigere, men her er iallefall bilder av det jeg gjorde idag + noen sarkastiske kommentarer ..eller ikke.

 

Det blåste litt, så vi latet som om det blåste mye.

 

Jeg er døds dårlig i bowling, og sist gang jeg spilte bowling ( for en mnd siden eller no)

så slo jeg min personlige rekord ( som er 10poeng) og fikk 77.. så det er vilt. idag gikk jeg 52 poeng, og det er jo også bedre en 10.

 

 

Kategordi Fritid, fordi jeg har for mye av det.Egoisme
https://twitter.com/Avzkum

http://wedontbreathe.tumblr.com 

 • Navn: Jennifer Vanessa Rose
 • Fra: Colombia og Chile
 • Alder: 22
 • Bosted: Bergen
 • Twitter: Avzkum 
 • Instagram: Avzkum 

 

Jeg heter Jennifer, har dysleksi og blogg. JÆVLIG BRA KOMBO. Jeg er fan av Caps lock , gutter med skjegg ...og jeg er en sarkastisk jævel. Jeg er drit dårlig på å skrive om meg selv uten å ende opp med en roman med mine innerste tanker og alle skjelletene i skapet mitt. Kan nevne at én dag skal jeg ta over Japan.. må bare kjøpe meg ny bass.

Jeg lever for å ha det fett, jeg lever for whiskey i lommelerke, konsert midt i uka og walk of awesome midt i uka. Jeg tar livet med ro ( litt for mye kanskje) og jeg tar alt som det kommer.. Så bloggen min handler om å ha det fett, være kreativ og det å gjøre sin egen greie. Gi faen i hva folk sier om en. Så plant beina på stuebordet og ta en pils, fordi hvem bryr seg om hva klokka er. 

Spørr om det er noe!

 

Liker:

Kaffe - Lucky Strikes - Musikk - Dr.Martens - Garage punk/rock- Lese - Paris - Hatter - Polkadots - Fine sykler - Loppemarked - Stjerner - Ting som lyser i mørket - Bobbler - Petter Pan - Snusmumrikken - Cardigans - Blomster som ikke lukter - Regnbuer - Lollipop - Lukten av gamle og nye bøker - Svarte kulepenner - Klemmer fra fine folk - Kino - Harry Potter - Star Wars - Ringenes Herre - Sløyfer i håret - Brus i glassflaske - Grønn te - Bergen - Trondheim - Oslo - Erlend Loe - Lars Saabye Christensen - Tolkien - Beatles - Black Sabbath - Razika - Honningbarna - The strokes - Devendra Banhart - Rap - Mørkerommet - Lukten av gamle kamerar - Rød leppestift - Konserter - Øl - Grilling - Klippe panneluggen - Vegetarmat - Lukten av kjemikaljene i mørkerommet - Fine sokker - Slips - Sommerfugler i magen -Rødt hår - Tattoveringer - Sommer - Park liv - Månen- Gutter i trange bukser - Nattbading - Whiskey - Bassgitarer - Grape - Dokumentarer - Gåsehud.

 

Jeg liker mange ting

Liker ikke:
Marker - Erter - Våte sokker - Være kald og våt - Snø  i ullsokkene - Flue i øllen.


#ego #bio #bergen #oslo #Fett #yolo #swag 


FUQ MAC.

1. er sånn håret mitt har vært de siste 2 ukene... og 2 er sånn om håret mitt var idag. FUQ MAH LAYF. 4real!

Nekter å skylde på fredag den 13, fordi sannheten er at jeg sovna med vått hår, fordi jeg er en lazy fuck som er ...lazy.. HEHE NICE ONE JENNIFER.. NICE ONE!!!!

utenom å hate livet max med lue idag, så måtte jeg stå på bussen hele veien inn til byen.. mest fordi jeg ikke GADD å se etter sitteplass bak i bussen og heller stilte med casualy midt i bussen og prøvde å holde balansen hver gang bussen tok en skarpsving.  I MADE IT DA!

kult liv baby. Ikke nok med dårlig hårdag og buss som bæsja meg i ansiktet , men vi hadde englesk tentamen, og det er greit, fordi jeg har så jævlig mye selv innsikt og avsluttet stilen min med " I guess I did gain some knowledge.....about my self!" HA HA HA hva faen er galt med meg?  jeg er kul, lover!!! :(((

Internett har også bestemt seg for å ikke funke på macen min, eller heller det at chrome er en liten hore, og det har hun vært lenge nå. fuq deg.... jeg trenger deg ikke jævla hore, har en annen pc.. så bare skjerp deg. fort.. hurpe


så klarte jeg å søle sjokolade i senga mi, så det ser ut som om jeg har bæsja på meg, FUQDISJeg heter Jennifer Vanessa Rose, er 20-noe. 

Lager collager, tar bilder, spiller bass, drikker pils og koser med så mange katter jeg bare kan. Er en hater, en lover, en joker og en midnight toker.  Har ett sykt eksponeringsbehov. Derfor har jeg denne bloggen og derfor skal jeg kanskje begynne med dette igjen... liker å skrive. Liker pepsi max og folk med bein i nesa. Og ja fonten er Comic sans! Love it or CTRL Q ur lyf.

Det var Det.instagram: DiscoSloth

Snap: Avzkum

Tumblr: Wedontbreathe

Ennå en tumblr: Igjennom - inspo tumblr

 

 
Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLRFollow on Bloglovin

Kategorier


ArkivAnnonserDESIGN
hits