Dreads / Oslo

Her er en oppdatering bare for å oppdatere.

Nå skal jeg løpe til toget, og dra til Oslo en tur. Bildene over er mine fine venninner som har sykt fint hår. 

Sjekk ut fotodagboken min for flere bilder, så skal jeg skrive noe ordentlig her når jeg kommer til oslo ( skjønner ikke hvorffor jeg blogger eller hva jeg skal skrive om da )

http://avzkumphoto.tumblr.com/

 

#bergen #foto Oi shit, jeg har en blogg.Denne sommeren har vært helt vill. Jeg tror ikke jeg har hatt en så fin sommer i Norge før. Vært så opptatt med å ha det gøy og leve at jeg har helt glemt denne bloggen.

Det har skjedd masse siden sist, jeg har feks flyttet igjen, fått meg en annen katt,  jeg er ikke blond lengere og jeg har begynt på NKH. Ting skjer så fort, heletiden. Jeg klarer nesten ikke holde følge på hva som skjer lengere.  Det er deilig. Nå som jeg har begynt på NKH og går foto skal jeg bli flinkere med å oppdatere her.

Selv om jeg daglig (prøver) oppdaterer fotodagboken min. 

 

Nå skal jeg stå opp, og chille helt til fest i kveld.

#bergen #foto STUDERE FOTO TIL HØSTEN 

Å shit, jeg kom inn på NKH .. søkte 3 mndr etter fristen og jeg søkte ikke ordentlig engang.

Det er litt nice. Ser ut som om de neste 2 årene kommer jeg til å bruke på å ta bilder.  Blir gøy.

 

Sjekk ut Foto dagboken min.

http://avzkumphoto.tumblr.com/

eller 365 prosjekt.. call it watevs. legger iallefall ut bilder HVER ENESTE DAG. der.. herregud.. nesten da.

vanskelig å gjøre det hverdag når jeg som regel ender opp full og ikke hjemme.. men jeg prøver.. blir iallefall tatt bilder hverdag, og lagt ut enten den dagen eller dagen etter.

 NY KATT I KÅKENH kom hjem med katt på Søndag. Han heter Raptus og er dødskul. Se på det ansiktet.

Utenom så har det ikke skjedd så mye. Begynt med fotodagbok, som du kan sjekke ut  HER

 

#katt #bergen #tumblr #fotoHar ikke peiling på tid//Canon 600D // H

WÆ! for noen uker. Jeg har ikke peiling på tid lengere. én uke føles ut som en måned, og en måned er én dag. Alt går i surr. Sommermodus er på. De siste ukene har jeg ikke gjort så mye annet enn å se på VM, drikke øl og egentlig bare chille max. .. og jobbe.. fått meg jobb. og jeg ser etter jobb.. som bare faen. heh.

Ble ikke festival på meg iår, skulle egentlig jobbe på Hove sammen med Hovepost-gjengen, men realiteten om at jeg bor alene og må forsørge ALT selv slo meg litt i fleisen i det jeg planla festivalsommeren min. Jeg har blitt voksen. Betaler heller regninger, kjøper mat og strømpebukser enn å dra på Festival med vennene mine. UGH. Sitter her og ser på en grå Bergen imens jeg ser for meg hvor fett vennene mine på Roskilde, Hove og andre festivaler har det. Alt de drikker, gjør og alle de møter. åååå jeg er så sjalu :( men sånn er det. .. har ikke betalt en eneste regning heller.. får ingenting gjort. Sommeren tar alle kreftene fra meg. Gleder meg til høsten..

 

Nå skal H og jeg rydde kåken.. kanskje.. om vi ikke blir sittende hver for oss på rommet og se på netflix, eller sammen i stua...

Skal iallefall prøve å få gjort noe produktivt.BLOODY BEACH // FOTO


// Canon 600D - Canon EF 50mm f/1.8


Sist måned tok jeg bilder av Bloody Beach. Utrolig fet konsert og jævlig bra lys.  Er fler bilder HER.  Anbefaler å sjekke ut Bloody Beach på Spotify, wimp, YT eller hva det er du bruker til å høre på musica. Disse gutta skal jeg lett spille når jeg griller i parken, eller går på kveldstur. Får en utorlig fet vår følelse av musikken deres. Pollen og gress er så sykt whatever når jeg hører på dissa gutta. Og bare for å gjøre alt bedre, så er de fra Bergen. tullete, elektronisk, danse pop fra Bergen er det som gjør denne byen til byen i mitt hjerte. Bergen har faen meg alt. Skulle egentlig bare høre på en låt før jeg gikk å lagde meg frokost.. har nå hørt igjenom alt på Spotify og er på Disco Impaler for 3 gang.  

Nå skal jeg skjerpe meg, skal redigere bilder fra Horisont og cunninlynguists ferdig. ... skal bare ligge i sengen og høre på én låt til (ehhheeeee kan prøve) 

#Foto #Konsert #BloodyBeach #bergen #Canon600DKvitsøy // FOTOJeg var jo Stavanger sist helg, var på Backstreet boys konsert, også hang jeg på Kvitsøy. Kvitsøy minner meg om saltvann, fregner og kuleis. Virker som ett sted der alle kjenner alle, og der postmannen blir invitert inn på te når han leverer posten. Kvitsøy er rett og slett koselig. Deilig å se gress og landskap og ikke bare blokker og asfalt. Kunne lett forelsket meg på Kvitsøy. Med måkene, fyrtårnet og saltvann i bakgrunnen. 

 

#foto #kvitsøy #stavanger #rogaland #canon #canon600dMAKING MARKS / Konsert foto
/Makin Marks - Mars engang. / Canon 600D

Dette må være de konsert bildene jeg er minst fornøyd med :/ Noe som er jævlig kjipt, siden jeg liker Making Marks og jeg var sikkelig stor fan av dem når de var My little Pony. Hadde sikkelig lyst å ta masse fine bilder og være super flink.. men så bare... var det noe som ikke klikket.. musikken var fin og koselig, men energinivået var så lavt nede, jeg var så jævlig trøtt (hadde nesten glemt at jeg skulle ta bilder den dagen) og bare...  vet ikke. Er nesten flau over å legge de ut, har bare lagt ut ett bilde på facebooken min.. siden alt var så crap. 

 

Denne bloggen er litt dø nå, har ikke så mye å blogge om og jeg og vennina mi har startet ett lite prosjekt, så vi har lagd en fellesblogg kinda. Jeg kommer til å oppdatere mer der.. så dette blir en fotoblogg IGJEN.  Så om dere vil, så kan dere sjekke ut den nye bloggen vår; HER.

kommer forsatt til å oppdatere her, ofc.Dagene siden sist // POLAROIDS

 

jeg har ikke vært no flink å blogge, vært så opptatt. Stavanger var insane. En av de sykeste kveldene i mitt liv skjedde i stavanger haha. Er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde de dagene vi var der nede. Var så opptatt med å le og ha det fett at jeg glemte å ta bilder.. sjekket så vidt FB. Etter Stavanger var det rett til hverdagen igjen.... hverdagen as in crazy times i Bergen, og cff hannah Montana kveld med gamle Barlaget mitt. De siste dagene har vært sykt bra.. jeg har crashet på sofaen til Johi siden lørdag. Gadd rett og slett ikke dra hjem. Så jeg ble der i noen dager.. Hadde som mål i å være rusfri en hel måned .. det varte ikke mer enn 4 timer. Men sånt skjer.. dro på konsert.. en venn av meg spilte. Det var lættis.. jeg husker ikke så mye av det.. kvelden varte liksom knappe 3 sekunder før det var en ny dag. var så mye som skjedde, masse folk å bli kjent med og bra musikk.

 

Imorgen drar jeg tilbake til Stavanger, i helga er det jo Backstreet boys konsert, og selvsagt skal jeg stå helt foran (igjen) og synge til jeg mister stemmen min. Jeg elsker livet atm. Jeg har det så fett.. Lever livet så jævlig bra. Er blakk, hakke mat, hakke penger til bussen.. men faen jeg er så jævlig fornøyd. Er ikke lenge til H kommer tilbake, er ikke lenge til jeg flytter.. er faen meg ikke lenge til sommern. Martine kommer også på besøk.. fyfaen. 2014 du er amazing. 

 

#foto #polaroids #bergen #livet #lykke #stavanger #vennerSola skinner, og jeg er så glad // FOTO

Herregud, du aner ikke hvor fornøyd jeg med alt i det siste. Solen sniker seg innpå, solstrålene danser på skulderne mine, jeg kan kjenne fregnene mine tvinge seg frem.. de vil frem, de vil ut. Dagene går fortere forbi, fuglene synger høyere og våren sniker seg innpå. 

haha se så skittent vinduet mitt er. jeg burde vaske vinduet mitt, jeg vet det. Men jeg vil ikke, fordi jeg vil bare se på håndavtrykkene, minner meg om syke kvelder og latterkrampe. Minner meg film, brus og milkshake-kvelder. Dagene siden sist jeg blogget har gått så fort men føles samtidig ut som en evighet siden. Jeg vil bare le, klarer ikke la vær. Faen jeg elsker våren, elsker bergen og jeg gleder meg som faen til å flytte... gleder meg til å få katt.. gleder meg til å bo med H, gleder meg til å bo nærmere sentrum og jeg gleder meg til å pusse opp den nye leiligheten. 

Faen, livet er så bra for tiden. Neste uke skal jeg på roadtripp med to crazychicks. Eventyr. Det kiler i figertuppene, levern, tærne, lungene, hjerte.. hele meg bare kiler. vil bare fnise, legge meg ned i gresset og være en optimistisk jævel og si til alle som hater på livet sitt at alt man må stoppe opp og fuckings nyte livet fordi motherfucker; What a time to be alive.

sola skinner og jeg er så glad.

 

#bergen #lykke #sol #foto #canon #katt #stipend #ekstase

Jeg er til og med edru nå.JUICY // POLAROID

SPREAD LOVE, IT'S THE BROOKLYN WAY!

Digger å ta bilder av fulle folk.., digger å ta bilder av folk når jeg er drita. Selvsagt alltid med polaroid kamera. Blir alltid sykt fete bilder. Planen min i sommer er å ta så mange polaroid bilder som bare mulig. har bestilt noen pakker fra Ebay så nå sitter jeg bare å venter.. ahhh gleder meg!! Skal bli flinkere med å ta analoge bilder igjen.  Faen skulle ha hatt mer film, kan se for meg at jeg kunne ha fått noen drit fete bilder den kvelden. Men det ene bilde jeg fikk er jeg fornøyd med, ble drit kult!

 

#Foto #Polaroid #Is #vår #AvzkumPybanen+Fight!+Hold fast// FOTO//Lik Fb pagen: HER

 

wow, jeg og Inish har hatt fyllauke. Har nesten ikke vært hjemme, har bare drukket jævlig mye. Er sykt sliten. Jobbet til 04:30 igår, så idag skal jeg bare ligge på sofaen imens jeg ser på Weeds, spiser pizza og røyker imens jeg venter på tirsdagen. Fordi på tirsdag skal jeg få meg liten face tattoo. Jeg er så jæævlig gira, herregud. 

 

 

Ligger fler bilder: HER

 

#Foto #konsert #bergen #hulen #fotografi #konsertfotoTilbake i Bergen!Se så sexeh mama martine er a!! venna mine er damn sexye as.

 

Uansett, er hjemme i Bergen. Sykt digg.  kom hjem til pakker i posten, semi-rydding rom og tomt kjøleskap (jeg trenger å prioritere pengene mine litt bedre). Var hjemme i 30 min før jeg slengte meg på bsusen til sentrum for å dra på Foto møte med hulen.  Skal ta bilder på fredagen, gleder meg. Etter møte dro jeg til ei venninne der vi røyka og chillet 100%. Er sykt digg å være tilbake. Savnet det lille rommet mitt, den store senga mi og den lille byen sikkelig mye imens jeg var i oslo. Gleder meg til å møte resten av vennene mine, gleder meg til å begynne å jobbe på hulen igjen og jeg gleder meg helt vilt til dette halvåret. Eneste jeg har på "to do" lista mi er så skaffe meg jobb, og skjerpe meg med skole. Relativt lette ting om jeg får ut fingern.  Nå skal jeg iallefall chille litt mer i senga, så tvinge meg selv opp og ut! hurra

 

3 dager til bursdagen min! woo

 Nissejenta // FOTO
Hver enetse jul, siden jeg var sånn 5 år så har alltid nissen kommet inn på stua i sauland, med svære sekker fult av gaver. Det lå aldri noe rundt treet vi hadde hentet dagen før. Så satt vi, ungene, i sofaen og så på nissen ta en og en pakke opp  fra sekken sin." Til & Fra" lappene ble lest ut høyt. spenning. Det var alltid det jeg likte best med kvelden. Jeg var den ungen. Men jeg var også og er forsatt den som samler alle gavene sine i ett fint lite hjørne også venter jeg med å åpne dem før alle har åpnet sitt og jeg får sitte i fred med mine... sånn var det iallefall før. Nå har vi alle vokst opp, vi drar ikke ut på lillejuaften på jakt etter det perfekte treet, vi pynter ikke treet sammen og det er en del år siden nissen har vært innom Sauland. Nå som vi alle er vokst opp så er jule magien borte. Det er bare en unge som feirer jul der vi feirer jul og jeg synes det er litt trist, fordi ingen av oss gidder å gi 100% lengere. Hun får være nisse jenta da, det er morsomt å se hvor viktig det er for henne... sikkert fordi hun får de fleste gavene.

 

Gavene blir jo mindre og mykere for hvor gammel du blir. De fleste er jo bare konvlutter. Ikke det at jeg har noe problem med det, jeg liker ikke gaver på julaften og jeg ønsker meg som regel ingenting. Har egentlig alt jeg trenger, ting jeg vil ha for å ha det liker jeg å kjøpe selv.

 

Uansett, over er det bilder av Nissejenta. Hun er ikke så flink til å lese løkkeskrift ennå.

 

#Jul #foto #fotografering #svarthvitt #nisse #gaver 

 

 

Edit: Btw dere må lese innlegget Inish skrev om meg: HER

hun er min yndlingsblogger ATM, og i januar skal vi lage noen kuli filmer sammen! GLED DERE!  Lille kattepus // Foto
Denne bloggen her inneholder: Klær, konsertbilder og bilder av katter! haha.

Det er jo det eneste som skjer i livet mitt...  Kom tilbake fra notodden med nesten ingen bilder. ikkje bra. Føles ut som om jeg har kastet bort en drit bra mulighet, tenk på alle bildene jeg kunne ha tatt.

Hardt liv as. yeye

 

 

#Foto #Fotografi #Dyr #Katt #Oslo #CanonHjemme fra Sauland!I går dro jeg hjem fra Sauland (der jeg og mami feirer jul) tok nesten ingen bilder i år, var ikke snø der og jeg er rett og slett helt utmatta. Har 6måneder med søvn jeg må ta igjen på litt under en uke. Så jeg skal sove og chille i senga mi så mye jeg bare kan. De få bildene jeg tok kommer nok ut i løpe av uka/året!

Nå skal jeg spise sjokolade, se på YouTube vids og sove! :D

Elsker ferie.HJEM!
aaah snart drar jeg hjem til Oslo! Gleder meg. Oslo i 2 dager før jeg og mami tar turen til Sauland for å feire jul old shool style.  Vet ikke helt om jeg gleder meg til snø og kulde.. alt jeg vet er at i år skal jeg kose meg foran peisen med bok, ikke bare ute å ake og leke med dyrene. haha.. etter dette cray cray året har jeg ikke krefter. skal slappe helt av og lade opp batteriene til 2014! 

 

#Foto #snø #jul #ferie #oslo Blod&Blomster // Konsert FOTONoen bilder fra fredagen! 5 band, for mye pils. Bra kveld. ( Fler bilder HER).. er forsatt sliten. For en helg.

 

#Foto #Konsert #Musikk #Alkohol Konsert FOTO // SWEDEN

//Canon 600D // Canon EF 50MM 1:1,8 II // November 22 2013

 

Var fotograf under Sweden konserten sist fredag, her er noen få bilder fra kvelden. Ligger fler HER og på Hulen sin flickr side som du finner HER. Sweden imponerer som alltid. Koselig musikk man kan sitte og pilse til og nyte. For å være helt ærlig så er jeg ikke så veldig fornøyd med bildene jeg tok, kunne vært mye bedre. ja ja sånn er livet, ikke alt kan bli bra hver eneste gang.

 

Nå skal jeg spille the sims 3 og planlegge hvordan jeg skal bli noe i verden uten å bestå matte eksamen... fuck. Er så skolelei. Skal google "how to become a millionaire without education" imens jeg sutter på Repsils og ser på sister wives / hører på Uncle acid and the deadbeats.

 

 #Konsert #Foto #Sweden #Hulen #Bergen #Canon 
Foto stress // Chill'a3 timer søvn.. jeg får ikke sove! Gleder meg så fælt til å dra hjem. Har sittet oppe med bildene fra Sweden konserten mesteparten av natta.. ehhhhheee ble ikke så veldig bra bilder. Er ikke så veldig fornøyd. Men bildene funker iallefall.Regner med å like bildene litt mer om noen timer eller kanskje en dag eller to.. trenger en pause fra dem.. trenger å clear my mind. Kan bekymre meg over bildene på mandag.. fordi nå må jeg vaske klær og krysse fingrene for at alt er rent og tørt før jeg må løpe ut døra for å rekke bussen hjem til Oslo. Kan bekymre meg etter Black Sabbath konserten og etter jeg har hengt med Mar10ne. Tar det etterpå. No stress.

 

Over er testbilde av katten til J, som har løpetid og er jævlig sensetiv og sjenert.

 

Btw: Lik pagen min! hihi

 

#Foto #dyr #katt #Bergen #Oslo #stress

 HOMESICK

Raskt innlegg før jeg løper ut døren og på jobb. (obs forsov meg).

Ah jeg begynner å savne Oslo en del! Teller ned dagene til jeg juleferien og til og kose meg med mammas mat! Savner lukten av leiligheten i oslo, savner stygge bussturen inn til byen.. savner kaffe på angst, bare jazz og de teite vennene mine. Savner at det bare var 10min å gå til My homegurl, savner rimien over gata og jeg savner lukten av Grønland.

Gleder meg til å bli bortkjemt i 3 uker hos Mami. Er ikke lenge til Juleferie nå!! BARE EN MÅNED :D

NÅ MÅ JEG LØPE!

Ha en fin dag.. woo Imorgen skal jeg ta bilder av SWEDEN! herregud det blir awesome.

I mellomtiden skal jeg høre på Devendra Banhart.

 Pus // FOTO


//Canon 600D

 


Gry liker meg ikke så godt. Jeg vet ikke hvorfor....

 

Nå skal jeg løpe ut i snøen, og komme meg på jobb. JA jeg har fått meg jobb. Startet igår. Er bare ekstrahjelp, men penger er penger og jeg gleder meg til å få lønn. Så nå jobber jeg på Life....Jeg som er den personen som drikker mest, røyker mest og spiser nesten ALDRI (pga jeg bruker opp alle pengene mine på andre ting) .. skal stå å hjelpe folk med kosthold hhaha. ELSKER ironien.

 Billie Van // FOTO På torsdag tok jeg bilder av Billie Van konserten på Hulen. Det var gøy, morsom musikk og god stemning.

 

Ligger fler bilder: HER

 også har jeg laget en egen Facebook side til bilder og andre kreative ting.. Hadde vært kuli om du kikket på den og likte pagen min: HER


Uten om det har dagene gått i ett.. på Onsdag var jeg på Weekend intim konsert, drit koselig drit gøy og fult. Torsdag var det Billie Van som sto på kalenderen.. etter konserten dro vi videre på Casio Kids.. vi fikk med oss 2 låter, men det var nok. Torsdagen tok helt av og jeg var ikke hjemme før fredag ettermiddag. SÅ IGÅR! igår var det Raga Rockers konsert.. tidenes konsert, drit bra stemning. Halsen min er hes etter å ha synget og skreket så mye. Tidenes bursdagsgave! Var sikker på at det var søndag idag.. men det er Lørdag og jeg skal tvinge meg selv ut senere ikveld. ahhh ork. gøy, bra. Så skal jeg deppe,, fordi jeg ikke har billetter til John Olav Nilsen & Gjengen konserten. 

 

#Musikk #foto #Konsert #BillieVan #Hulen #Bergen 

 


Du sklei meg // Egopar10
LYKKE! det er helg. Jeg er ferdig med mine første eksamner og har så og si to uker fri før neste. Selv om jeg må pugge som faen. Men ah jeg nailet spansk eksamen, englesk gikk til helvette.. sensor var bitch, men hun sa iallefall at jeg har perfekt uttalelse og vet hva jeg snakker om.. at least. Selv om en kjip karakter suger så er det ikke nok til å bring me down, jeg elsker November allerede og kan ikke vente å se hva som skjer de neste ukene.

 

De siste dagene har vært super kosi. Nå venter jeg egentlig bare på neste helg, venter på Raga Rockers konsert, venter på penger og venter litt på snøen. Venter på å bli ferdig med eksamen, venter på valentrurettes, venter på oslo tur og jeg venter på lukten av klementiner og ved til til peisen.... og jeg venter som faen til bursdagen min.

 

Hva venter du på? Interiør-ish // Rommet mittt. 

I går var jeg på shopping spree! Endte opp med å kjøpe noen små ting til rommet mitt (og sminke, klær og sushi..obs).. bodd her i 3 måneder nå og jeg har ikke giddet og fikse rommet mitt ordenlig... så nå må jeg skjerpe meg.

Kjøpte meg lys til å ha rundt senga og småting til nattbordet mitt, i og med at den ene allerede er pimpet og ser kult ut så måtte jeg finne små ting til det andre. Jeg er ikke i nærheten av ferdig, planen er å male den ene veggen også fylle de andre veggene med bilder, fine ting og minner. Som dere ser så er sengen min bombet, så jeg sitter atm på gulvet ved senga og vurderer å rydde rommet mitt nå.. men så tenker jeg at jeg får gjøre det når jeg kommer hjem fra eksamen.. nå må jeg slappe av og pugge (les: Høre på spansk musikk og se spansk film lol)

 

Her sitter jeg.. og fryser imens jeg tenker på alle pengene jeg brukte igår og på hvor sykt lyst jeg har på Sushi.

 Fred ut.

#Interiør #Foto #Bergen #ShoppingTorsdagsrock // FOTO//canon 600D// Torsdagsrock: The Lionheas, still changing, NRWY // 31.10.13

Tok bilder på Hulen sist Torsdag. Kos musikk, og bra stemning.

Må kjøpe meg nytt objektiv snart, fordi den jeg har nå egner seg ikke til konsert foto. Bildene ble oki, men kunne vært bedre.

Ligger fler bilder på Hulen sin flickr: HER

 

#foto #konsert #BergenOslo Faenskap // Polaroid

 

Oslo faenskap og Sverm spilte på Hulen på fredag, så jeg måtte ofc ta turen innom. (ikke bare fordi jeg jobber der og nesten bare henger der, men fordi de er awzm)Gutta var like bra as always, og det eneste som sugde var at jeg var blakk og at stedet ikke var stapp fullt (Noe det burde være, fordi begge banda er awzm live)

 

Men til tross at jeg er blakk som faen så fant vi veien til byen jeg aner ikke om jeg ble full eller bare ikke husker en dritt fordi hjernen min sluttet å funke eller evt var drit trøtt... eller fordi jeg ikke hadde spist og folk spanderte øl. haha, livet som student som feil prioriterer er egentlig helt ok.  Og siden jeg endte opp med å døgne natt til Lørdag så sov jeg HELE dagen.. våknet 2 på natta og innså at jeg hadde sovet igjenom Halloween vors, halloween fest og siste bussen hadde gått så jeg fikk ikke med meg Nach engang. JÆVLIG kjipt.. Hadde gledet meg til Halloween festen i ett helt år.

 

Uansett; Sjekk ut Oslo Faenskap og Sverm på youtube/spotify/cyberspace.

Nå skal jeg prøve å holde meg våken hele dagen og lese til eksamen.. . wææ

 Belgiske vafler og rosa hår // FOTO


//Canon 600D

Planen for 1 nov var å slappe av hele dagen, gå på konsert, ta siste bussen hjem så spille GTA til jeg sovnet på sofaen.... Dette skjedde ikke .. at all.

Jeg sov ikke hele dagen.. våknet klokken 10.. ferdig uthvilt og klar til å ta over verden. Fant meg selv nede i byen klokka ett (tidlig om du tenker Jennifer-tid) og loket rundt i noen timer. Så på kostymer.. gikk rundt.. Så bestemte jeg og Inish oss for å besøke Thelise som var hjemme og slappet av. Aint no rest for the wicked.. you know. Så da ble det overaskelse besøk... men vi kunne ikke dra og overaske Thelise empty handed..  Luckly for oss var det no matboder nede på festplassen... oster, godis og ting fra andre land. Vi fant fort yndlings boden vår... den Belgiske.

 

 

Så kjøpte vi en belgisk vaffel, hoppet på bybanen og dro til Thels. Så kastet vi ting på vinduet hennes helt til hun åpnet det. Det føltes som om vi var små barn igjen.. som kastet småstein på vinduet til venninna vår og krysset fingrene for at hun var hjemme og keen på besøk.

Så spiste vi vaffel, lekte med parykken og hang på kjøkkenet. Så dro vi hver vår vei.. jeg husker virkelig ikke hva jeg gjorde hjemme før jeg dro ut igjen.

 

Bildene fra kvelden kommer når jeg får scannet eller tatt bilde av polaroidene mine... så kommer det en film snart.. typ videodagbok.

(Fler bilder på: Avzkumhphoto.wordpress.com )

 
 

#Foto #Bergen #VinterOUTFIT-ISH // FOTO

//Unif Jakke// Karma Loop sekk// Nikkilipstick cropped Death tee // Svart high waist skjørt fra gina for sånn 5 år siden// Dr.Martens// Ødelagt strømpebukser fordi jeg ikke har råd til nye// Rutete skjorte fra H&M elns for sånn 3 år siden//

 

Herregud, folk har spurt om outfit bilder så lenge og jeg har alltid sagt nei, fordi jeg tror alltid jeg er for kul og jeg skjønner ikke hvorfor folk absolutt vil vite hva andre har på seg, men idag så skjedde det... jeg har faen meg tatt outfit bilder.. ish. Var mer sånn, faen jeg føler meg bra idag, skal få Thelise til å ta noen bilder av meg.. så here goes. Outfit bilde. hahaha Utenom det så har dagen vært jævlig chil.Har loket rundt i byen, spist klementiner og egentlig bare slappet av. Er så deilig når man våkner tidlig og er uthvilt. Det er så lenge siden sist jeg har hatt ordenlig døgnrytme og gjort ting normale folk gjør. Ikveld skal jeg ta bilder av noen band på Hulen. Chill dag, kanskje jeg skal begynne å legge meg tidligere.. kanskje jeg skal begynne å sove.

 

Her iallefall noen bilder fra dagen:

(ugh blogg.no ødelegger fargene, og jeg orker ikke laste de opp på noen andre måter jaja)

 #Outfit #Graffiti #Bergen #LOL #taper #Foto #Polaroid #mote 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFemme Fatale // Foto

 

Har hatt så fucked døgnrytme i det siste, så jeg har redigert gamle bilder, og kjedet meg ihjel om nettene... utenom inatt.. fordi jeg sov.

tror det er ett lite mirakel... halloween mirakel. Krysser fingrene for at døgnrytmen er reparert..selv om den blir fucked up med engang det er helg.....

 

Bilde over er fra en skole oppgave ifjor. Herregud savner å ta blder og ha amatør shoots. good times.

 En dag.


 

//Canon 600D

 

Fiskekaker og vin til frokost er digg. Jeg hadde ønska jeg bodde i sentrum slik at jeg kunne ha hatt besøk heletiden. Slik at jeg slapp å gå hjem fra Hulen hvergang jeg er ferdig på jobb. 

En dag skal jeg bo i sentrum, i ett hus med fine vinduskarmer og en katt som kommer når jeg roper på h*n. En dag skal jeg ha nok penger til å innrede akkuratt slik jeg vil, uten å måtte se på prislappene på alt jeg ønsker meg. En dag skal jeg bo i verdens kuleste leilighet.. med en katt som alltid vil kose.800 grader

//Rommet til Inish er kult // Vors før vorset// Vasker klær klokka 3 på morran.. må ta selfie//

 

Sov vekk hele fredagen. Våknet klokken 24:00.. vasket klær klokken 3. Døgnrytmen er fucked, men det er greit fordi jeg har klær jeg må vaske, plakater jeg må henge opp og ett rom som ser helt bomba ut. Det er deilig å gjøre ting man må gjøre når alle sover, og byen er stille. 

 

De siste dagene har vært fine. Denne uken har vært bra. Har kjøpt meg nye sko, fått meg ny jakke og jeg VANT en music angel. DIGG. Kommer bilder av den fete jakken min så fort jeg finner tid til å ta bilde av den. Idag skal jeg jobbe på Hulen og neste uke blir det Mojo weekend. Herregud som jeg gleder meg til å drikke whiskey høre på awesome musikk  og ha det fett.( jeg har det egenlig fett hverdag, men fyfaen som jeg gleder meg til The Wildbeets)

 

Nå skal jeg kose meg med Ebba Grön imens jeg drikker vin og venter på at vaskemaskinen blir ferdig. 
04:47


Bakken er lava

 

Vinduskarmer.Vin.The Hives.Kunst.

Bergen jeg kommer ikke over hvor mye jeg liker deg, hvor god vinen smaker her og hvor bra menneskene her er.

 

Idag skal jeg på Hansatur, gratis øl.Fest. Feire at livet mitt ikke er over ennå. Feire at jeg forsatt er ung, dum og jævlig blakk. Herregud, fornøyd92. Skal gå inn de nye skoene mine, skal hente pakker i posten og smile til alle jeg møter på gata.Disorder // Foto

 //Canon 600D

Det er søndag, det er sol. Idag skal jeg bli inne og se på weeds, høre på joy division, spise fiskekaker og nyte sola... fra sofaen min. Så skal jeg tenke på at jeg skal drikke mindre, feste mindre og gjøre mer lekser og skolearbeid.Iphone diary: Instaweeks

Avzkum @ insta

De siste ukene sett igjenom iphone linsa mi. 

Tiden går så fort, at jeg blir litt redd.Grand General + supp. Seven Impale // Foto

//Nikon D700// af-s nikkor 50mm f/1.4g

 

Noen av bildene jeg tok på konserten igår. Herregud kan ikke engang huske sist jeg tok ordenlig bilder på konsert (sånn utenom iphone) .. og det er faktisk første gangen jeg har vært "fotograf" på konsert. coolcool. Krysser fingrene og stikker ett par kniver i hjertet imens jeg håper på at jeg får flere muligheter til å ta bilder av flere konserter og andre events.

(hoho kanskje det kommer no skatebilder snart.. who knows man, winkywinky)

 

Ligger fler bilder HERkultur eksponering //Foto

Igår bestemte Inish, Thels og jeg oss for at vi skulle være kulturelle med en flaske whiskey i veska. Planen var og egentlig bare gå på en utstilling, men så plutslig gikk vi til fler. Det var deilig og være omringet av fine ting igjen, få inspirasjon og lyst til å gjøre noe annet enn å spille GTA og drikke seg møkk dritings. Utstillingene var drit fine og jeg blir så amazed fordi jeg hadde ønska jeg var like kreativ og flink som mange av de kunsterte som hadde bilder og instalasjoner. Senere på kvelden dro jeg på konsert på Gireg Hallen. Klassisk musikk, er noe av det vakreste jeg vet, det var utrolig bra. Elsker kunst, elsker musikk, elsker kultur.

 

Idag skal vi på Dolk utstiling og så se resten av Monday begins on saturday ustillingene ( jeg var så heldig at jeg fikk gratis billetter, woo) , så skal jeg ta bilder på Hulen. fin dag

 

her er iallefall noen (få) bilder jeg tok igår.

HULEN // FOTO
Begynt å ta litt bilder for Hulen når de trenger fotograf elns.. dette er noen bilder fra sist lørdag. Britain Calling, drit gøy og bra konsept! DJ'ene spiller bare britisk musikk. chill & digg.

Fler bilder HER

 Dager

 

Noen instagram bilder fra sist uke...

herregud for en uke.. for en mnd..  skins got nuttin on me for å si det sånn.

damn.

 

Avzkum @ InstagramKonfirmasjon // Foto

 

For noen uker siden dro jeg "hjem" til Kr.sand for være med på kusina mi sin konf.  Herregud det er så sykt, jeg husker når ho ble født, dåpen hennes og den irriterende "jeg er 6 år, eg vet alt, og skal spørre deg 1000 spørsmål"-fasen hennes.. og nå er ho 15 år. Tiden går fort. Det er rart.

 

Kakene var sick digge. omgTirsdag


Tirsdag. øl.herregud.oishit.obs.destiny's tits Twerk.vant konk.conga.trynte på scenen.faen kastet en øl på noen. shit. oi.faen.latterkrampe. har aldri drukket en øl så fort. regn. faen. nattmat?. mer øl. danse. svett. queen. moshpit. klåing. nattbading. snegle. astmaanfall. skrubbsår. ligge på bakken. glitter sko. våte klær. sovne.

 

Tirsdag.19.08.2013

Elsker at Bergen er hjemmet mitt.. elsker at jeg jobber på hulen og jeg elsker polaroid kameraet mitt.

Nå skal jeg ut og ta en mandagspils og glede meg til skolen i morgen.. herregu jeg har bare TO skoledager i uka.

 

Alt er så bra... selv om jeg er syk og hoster opp lungene mine så klarer jeg ikke slutte å smile.Take these sunken eyes and learn to see // FOTO

 

Når jeg gikk på kunstfoto og vi hadde utstilling så hadde alle finer, koselige bilder til salgs... jeg hadde en serie med døde dyr.

Spesielt døde fugler. Jeg vet ikke hvorfor men jeg synes døde fugler er så pent. Det er så rolig, naturlig og morbid og jeg klarer ikke la være å ta bilder av dem hvergang jeg ser en. Det er ikke så ofte jeg ser døde fugler.., og det er greit.. fordi hadde jeg sett de heletiden så hadde jeg freaket ut. Men engang i blandt finner jeg en fin dø fugl. Idag på tur med Tezz så fant jeg en fin dø fugl.. man ser det ikke på bildet, men litt av hodet hadde allerede råttnet bort og det var bare fint rent skjellet igjen.  Skjellet er også noe jeg synes er fint. Fint hvitt, naturlig og morbid skjellet. Jeg tok polaroid bilde av fuglen som nå henger oppe sammen med de andre "døde ting" polaroidene mine.

 

haha herregud det er ikke rart jeg er evig singel og folk synes jeg er rar. Men jeg har alltid vært fasinert av døden, ikke fordi jeg har opplevd så mye av det eller sett folk dø, men fordi døde er det eneste som er sikkert med livene våre, det er det eneste vi ikke kan gjøre noe med.. alt annet kan vi fikse, styre og gjøre noe med. Og det er fint å tenke på, at uansett hvordan vi velger å leve så kommer vi til å ende opp på samme sted. Det er også fint å tenke på at vi vet ingenting om døden, hva som skjer etterpå eller når vi skal dø.., så derfor må vi leve i nuet, derfor må man sette pris på små ting. Sette pris på å se en dø fin fugl på veikanten, eller sette pris på de dagene sola skinner etter en regnstorm. Døden skremmer meg ikke, den gir meg inspirasjon til å leve.Kjærleik: Kamerar

 

 

Siden jeg drar snart, så tenkte jeg at jeg like greit kunne for engangs skyld være en snill jente og rydde rommet mitt.

 

Idag har jeg drukket øl, sett på Medium og organisert alle tingene mine.. sortert i hva jeg skal ha med meg til Bergen når jeg finner sted å bo, og hva som skal få bli hjemme og holde meg med selskap de gangene jeg kommer på besøk hjem..  Det er så vanskelig å bestemme meg for hvilket av mine kamerar som skal være med. Det er helt klart at alle polaroid kameraene blir med til Bergen.., men jeg har VELDIG VELDIG mange andre kamerar, digitale, analoge, og film kamerar som jeg aldri har brukt og som alltid bare har vært der. Hvilken av disse som skal få lov til å bli med på tur er så jævlig vanskelig å velge. Jeg er så glad i dem alle sammen....  noen folk har dyr, barn o.l .. jeg har kamera samligen min. Alle kameraene er alltid klare til å bli brukt, alle har film i seg, og når de blir tomme så setter jeg inn ny film med engang. Jeg er så glad i dem at det nesten virker teit og unaturlig å skrive om det.  (Les: Ikke noe freaky fetish, greier. Bare kjærleik til kamerar, fotografi og kreativitet)

 

Jeg vet heller ikke om jeg skal ta ned alle bildene som henger på veggen min, alle postkortene og alle minnene! herregud.. jeg vet ikke engang om jeg har sted å bo i Bergen. Jeg burde slutte å planlegge så mye og drømme meg vekk.. 

 

Jeg har tenkt å begynne å filme ting, livet.. latter. Mest til familien min i Colombia, fordi jeg savner dem så mye og det er lettere å sende en link med en film enn det er å skrive til dem hverdag og fortelle om alt jeg har gjort. Alt dette kommer ofc på en annen blogg, den engelske.  Vet ikke hvorfor jeg skriver det her... føler bare for å rante litt.Analog foto // London
// engangkamera // London 2013

 

Har fremkalt over 100 bilder.. her er 3 av de. More to come. Jeg lover. Nå skal jeg på Øyafestivalen.. jeg har ikke sovet, har ikke spist eller fikset meg. FAEN .. orker egentlig ikke.. men må se Wu tang.

Faen gidder jeg å dra på øya?

 

tviler

 Colombia pt2 // Barn

 

//Canon 600D // Colombia 2013

 

Kusinene mine har verdens søteste barn. De er så små og kule. Løper rundt og ler seg ihjel av småting og ser gleden i ting jeg for lengst har sluttet å smile av. Det er så fint å være med dem.

Til sammen har besteforeldrene mine 17 barnebarn og 17 oldebarn. Colombia pt1 // El amigo que une a los amigos

 


//Colombia 2013 // Canon EOS 600D

 

På søndager i landsbyen ved bestemor spilles det musikk i gatene hver søndag.. høyt. Alle sitter ute på stoler og spiser, snakker og drikker sammen. Det er som en festdag i byen og atmosfæren er ubeskrivelig. Det er så mye liv, latter og glede der. Sists søndag dro Mamma, onkel H, onkel E , mannen til kusina mi (Daniel), lille fetteren min Dayron og jeg til den lille byen Une.  Mamma og Onkel H skulle fikse noen greier så jeg ble igjen med Onkel E og Daniel.. sammen drakk vi alt for mange pils og snakket alt for mye dritt... det kommer ikke "turister" dit så ofte så jeg ble fort midtpunkte i baren.. noen som betydde flere øl.. gratis. Folk spanderte runder som bare faen... etter en stund kjørte vi videre... men pga all øllen måtte jeg på do.. så vi stoppen på en slags resturangt langs veien.. der tok vi flere pils, røyket alt for mange sigaretter og snakket ennå mer dritt.

 

Når vi kom oss hjem.. hadde kusinen min kjøpt inn en kasse øl.

 

Herregud Søndagen var bra, og øllen her er drit god.Fucking problem

 

//Canon 600D.

 

 

Våkne.tissepussetennenevaskeaniktet.frokost.sminkeogfiksehår.ut.møtes.chille.drapåstranda. Ta bilder.

 

Mandag og tirsdag hadde jeg forbredelses dager.. hadde jo eksamen (Eksamen er 4real a fucking problem). På Mandag dro jeg på ANGST og stirret diskré på Chirag fra Karpe Diem. Han er så kjekk...,jobbet ikke så hardt den dagen for å si det sånn. Tirsdag var det egentlig hardcore jobbe dag, men været var så digg og humøret var bedre enn vanlig, så jeg og Mar10ne dro på stranda og slappet av i sola.

 

Jeg tok også bilder og filma en del av hva jeg gjorde hele dagen! leker meg litt  i final cut med klippene..., men jeg har aldri brukt finalcut så jeg er max noob.. men filmen kommer nok ut iløpe av uka.. når jeg har fått ordenlig tid. Planen var å redigere ferdig idag.. hadde ikke tid på tirsdag og igår var jeg jo på A$AP Rocky... noe som btw var helt insane fett.. og jeg fikk tafsa litt på A$AP hoho! Jeg er så ekkel.. antaster kjendiser ogsånt :S:S:S hahahah NEIDA.. joda.. neida... Gleder meg til å få sett han på Hove og kanskje klare å snike meg backstage igjen og tvinge han til å bli min homeboi! Eller kanskje jeg bare skal spamme han på Twitter helt til han innser at jeg finnes og at vi hadde vært sick bra som bestevenner! haha.. what to do.

 

Nå skal jeg iallefall se på Star wars, spille litt sims og egentlig bare ta meg sommerferie!! + pante flasker for å se om jeg har råd til bussen ned til Hove.. og fylla på lørdag.......... 

 

 

 

 


HOVEFESTIVALEN

 Hove trenger blogger, og jeg trenger sårt noe å blogge om. + venninna mi var blogger på Hove i fjor, og ho fikk kult armbånd og virka super viktig når ho sa ho var der for å dekke festivalen som blogger. Som sikkert ingen av dere vet, så elsker jeg å føle meg viktig.


 

Det er mange grunner til at jeg burde bli Hovefestivalblogger, noen av de er f.eks. at venninna mi med rosa sukkerspinn hår skal telte med meg, jeg har allerede fått jobb på hovedbaren så jeg kan blogge om det, noe som faktisk kan bli (litt) spennende. Jobbet på Hove i fjor og da møtte jeg Wiz Khalifa og andre artister, så man vet aldri hvem du møter eller hva som skjer når du jobber på Hove. En annen fantastisk grunn er at jeg har vært på Hove hvert eneste år, og musikksmaken min har vokst opp med hove. Første gang jeg var på Hove var jeg 15 år og skulle på liv og død se My Chemical Romance, noe jeg gjorde.. også etter det fikk jeg henge litt med Billy Talent. ( man vet aldri hva som skjer på Hove) så noen år senere så var det Bring Me The Horizon som sto nærmest hjertet,  det var fett og jeg fikk møte Oliver Sykes.. ser dere den røde tråden? jeg er drit flink på å møte artister også leke kul og være casual, noe som er drit viktig om jeg som blogger må snakke med en artist.. ey ey.

 


I år så er det en del artister jeg _skal_ få møte, uansett om jeg er blogger eller ikke, noen  av de er iallfall A$AP som er drit heit og fresh , Frank Ocean som lager insane bra musikk og samtidig fremstår som en jævlig sterk og ekte type , Asking Alexandria som drar meg tilbake til mine emotider og gjør meg 14is og super forelska i gutter med trange bukser og hes skrikestemme (aah marry me), Between the buried and me need I say more? winkwink, Flatbush Zombies hallo disse vil jeg bare henge med og kanskje spandere en øl på fordi de er fantastiske og jeg er småforelska i dem ... faen lista er lang og jeg kunne ramset opp ennå fler, men det er jo ikke så veldig gøy.

 

 

 (Random folk fra Hove i fjor. Det er også en fet ting med festivaler, nye vennskap, nye dagskjærester og randome folk som bare vil si hei og spandere en øl) 

Uansett hva som skjer så blir Hove fantastisk, jeg har opplevd så skinnsykt mye rart og fint der og Hove er ett must i sommeren min. Ett av mine aller beste minnene jeg har er når The Horrors spilte på Hove for første gang. Jeg var blodfan og sto selvsagt helt foran og sang med.. så plutselig løper Faris (vokalisten) ned fra scenen og rett ned til publikum.. OG GA MEG EN KLEM!!! (eller tror egentlig han var veldig høy og bare lente seg på meg, men inni hode mitt var dette ett romantisk øyeblikk der han ga meg en klem). Snakk om å være star struck. Jeg tror det desidert er mitt beste øyeblikk på Hove. Dagen jeg møtte Wiz Khalifa er også jævlig fet.

 

 

(Følelse av å stå og vente på konsert er best. + random folk i moshpit er amazing å se på) 

Det er egentlig vanskelig å velge ut ett øyeblikk som skal oppsummere Hove for meg. For meg så er de beste øyeblikkene rett før artisten du liker skal opp på scenen og folk rundt deg blir utålmodig, den stemningen er ubeskrivelig. Eller nesten ubeskrivelig; om du var på Hove det året da the prodigy spilte så du vet du nok hva jeg mener. Når du snur deg rett før konserten starter og du ser ett hav av mennesker bak deg, og så plutselig begynner musikken og havet av ukjente mennesker blir plutselig  ett hav av bra folk, god stemning og minner man aldri vil glemme. De stundene er de beste hove-øyeblikkene man kan ha. Det de stundene jeg vil blogge om... og de stundene der noen driter på teltet ditt 5 om morran eller når han rånern i telte vedsiden av prøver å snike seg inn i teltet ditt fordi han vil spoone.

 

Det som gjør Hove er egentlig at det er ikke bare en musikkfestival. Det er så mye mer, det er kunst og kultur. Kino som viser indie filmer, forfattere som snakker om bøker, kunst over alt og mote. Hove fanger essensen av det å være ung idag, de har alle elementene vi i den unge generasjoner streber etter og vil ha i livet vårt. (mange av oss iallefall)


 

+ Jeg pleier alltid å dra på hove med nesten 0kr på kontoen, så det blir en kamp om å overleve. Noe som alltid er morsomt og spennende for alle rundt meg. Hvordan skal Jennifer skaffe øl?? hvordan skal ho skaffe mat??

Burde bli realityshow ut av det. "Kampen om tilværelsen - Festival edition"

 

 

 

Flere grunner til at jeg burde vinne:

1. En gang kom det en mann inn i teltet mitt, han hadde kunn en arm og en bensin boks fult av hjemmebrent. Dette.. believe it or not er ikke noe nytt eller spess når det kommer til mitt festival liv.

2. Når jeg var 16 på hove var jeg sulten og keen på øl, så jeg og venninna mi klarte å selge bhn vår til en mann som hadde hjertesorg siden dama hans hadde pult en random i teltet. så han smalet bher for å gjøre ho sjalu. Vi fikk 400kr. lol

3. Samme året trynte jeg i urinalen, klarte å komme på forsiden av dagbladet.no med overksriften "Urinal jenta fra hove"

4. Blir ikke noe cheesy kleine outfits bilder på bloggen min fra hove! blir ekte festival liv: aka vaske håret i en vask, tisse i skogen og tusj på armene. Muligens kleine bilder av whoever vennene mine kliner med.

5. motsettning til teksten over som ble skrevet klokka 2 om morran så kan jeg skrive. haha

 

 Søvnløs


//Canon 600D

 

Når jeg ikke får sove så tar jeg bilder inne på rommet mitt. Det er ikke så veldig mye å ta bilder av, men det hjelper.  Jeg har ikke fått sove på evigheter. Selv ikke med regnet som inatt slo mot vinduet mitt. Det pleide å være den beste sovemedisinen, men nå er det bare en påminneøse om at jeg ikke får sove, og at jeg bare lå der halvdød. Hjernen min er på overtid og jeg kjenner at den slår mot tinningen min. Ugh. Jeg er så kvalm og svimmel, vil bare legge meg ned og falle, falle i en dyp, sinnsyk og lang søvn. Drømme meg vekk og være uthvilt. 

 

Ugh jeg trenger inspirasjon, øl og allergimedisin. Mest av alt trenger jeg søvn.


Colombia


//Old school kompakt kamera.

 

åå jeg savner Colombia. Jeg savner billig øl, billig sigg og kjekke gutter med fin spansk dialekt. Savner og sitte ute i hagen til bestemor, savner å hente mais i hagen, savner Colombiansk TV. Savner fruktsalat-barene som selger verdens beste fruktsalater. Savner colombiansk brus, juice, mat og godterier. Savner at randome folk smiler til meg hver gang jeg snur meg, savner og høre musikk i gatene, savner all den fantastiske street-arten, savner den utrolige naturen, savner familien min.

 

Jeg vil tilbake til Colombia. Om jeg drar dit i sommer tror jeg muligens jeg skal begynne på sleeven min. Ink it ut bby guurl.

Men mest av alt så skal jeg ta 1000 vis av bilder av fantastiske folk, god mat og ting jeg aldri vil glemme.

 

Nå skal jeg forsette å se på tattovering ideer og American horror story.Soulless // FOTO//Canon 600D

 

Oi da. Jeg kan ikke huske sist jeg sov ordenlig. Usunnlivstilherregud. Alt jeg har gjort de siste ukene er å drikke, røyke og ikke sove. Når jeg prøver å sove så ender jeg i ett fucked up sted. Jeg sover ikke helt og er heller ikke våken. Svever. Blir gal.

 

Er så trøtt. Alt jeg vil nå er å være uthvilt, hadde ikke skadet med en kald pils og en pakke lucky strike heller. Og aner dere hvor jævlig vanskelig det er å finne sted å bo og flytte til en annen by når man ikke har en eneste krone på kontoen. På sparekontoen min har jeg faktisk hele 2kr. Blir spennende å se om jeg får flytta da. haha. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å ende opp med å sove på soffaer og "lete" etter sted å bo, imens jeg bruker opp alle pengene mine på øl og sier til meg selv at jeg må forsette å ta bilder og skrive. Eller så blir jeg hjemme til jeg er 60.

 Becca FOTO

Computer Hope

//Canon 600D

 

Hadde mediaeksamen sist uke. Det gikk til helvette..., mest fordi jeg ikke gadd å lese hele oppgaven og jeg gjorde egentlig akkuratt det jeg ville uten å bry meg om rettningslinjene eller noe.

Man skulle tro at det ikke var så smart, men tydeligvis er jeg flink til å snakke med ut (og inn) av "problemer" så jeg klarte å få en karakter jeg kan leve bra med, iallefall med tanke på at jeg ikke fulgte oppgaven. haha

 

Whatever as.

 

Nå skal jeg forsette med å male og med å være svett. Imens alle har vært ute i sola har jeg sittet inne og jobbet med en oppgave jeg har hatt i 5mndr.. som jeg skal levere på Onsdag.......

som jeg begynte med på Torsdag. HAHA. jaja

 

Whatever as.

 

Gidder ikke rette skrivefeilene mine heller.

 

Whatever as.

 

haha

 

 CHELSEA SMILE // FOTO

Har ikke så mye å skrive.

I helga skal jeg sove og på konsert.. på Bring Me The Horizon, som sikkert er grunnen til at jeg har BMTH sang på hjernen og alt jeg har gjort de siste to dagene er å høre på den nye skiva deres. Som faktisk er dødsbra. Har ikke billett til konserten ennå da, eller penger til billett.. men gidder ikke stresse, det ordner seg alltid.

 

Håper det blir fint vær, vil drikke øl i parken... selv om jeg er blakk. herregud.. har én krone på kontoen, haha. 

Her er noen bilder fra onsdagen. 

//Canon 600D

 Oi shit, jeg lever. + FOTO


 //Canon 600D

 

Oi shit. Jeg lever. En stund siden jeg har blogget.. ikke fordi det ikke har skjedd noe i livet mitt men heller det motsatte. Shit as. Men tror jeg skal begynne å poste litt ting her igjen, fikk jo noen kommentarer ogsånt når jeg faktisk gadd, og det var kosi.. så kanskje jeg blir hef10 blågggrr igjen. HAHA

 

Uansett idag var en sånn dag der jeg egentlig bare ville ligge i sofaen og se på film og drikke eplejuice, men jeg tok bilder av Martine istedet. Tok en del bilder så det kommer nok flere bilder senere... eneste jeg sliter med er å bestemme meg for om jeg liker bildene med farger best, eller de som er svart hvitt. aaah å nå klikket potoshop før jeg fikk lagret måten jeg har redigert bildene på som en "Action". FAEN. Det er så deprimerende det.

Ja ja har super langhelg, så har mange dager på å prøve å få bildene så likt så mulig.. og kanskje lagre det som action med engang og ikke vente til macen klikker. FML

 

hva skal dere i helga?Mykonos

 //Canon 600D

Jeg skjønner ikke hvorfor bildene ser annerledes ut når jeg upploader dem her på blogg.no på alle andre steder så er fargene og alt helt annerledes, men det får gå.

Har så PMS dag, så planen var å ligge i senga mi hele dag og synes synd på meg selv, men så endte jeg opp med å gå ut med Mar10ne. Det var digg, glemte liksom å synes synd på meg selv haha vi spiste vannis og tok bilder. Jeg elsker at vannis er på butikkene nå.. du vet sånne lange i plast. NAM. Det var koselig. Det er alltid fett å henge med Mar10ne, ho er så OK. Og det var digg å ta bilder igjen. Savner så fælt å pakke kamera i sekken og bare gå ut..., må begynne å gjøre det igjen... og kjøpe flere harddisker.. har jo ikke mer plass på macen min haha :/

 

I helga skal jeg kanskje på Bigbang  ( om jeg får gratis billetter) gleder meg så masse. Bigbang er ett av de banda som jeg aldri blir lei av, eller kommer over. Sett dem live mange ganger, sist jeg så dem live så dedikerte de til og med yndlings sangen min til meg. Krysser fingrene og sender ut positive tanker slik at jeg får gratis billetter!!! 

 

Jeg har også fått jobb på slottsfjell til sommern, om alt går etter planen blir det hove, slottsfjell og Øya på meg i sommer, muligens Download i england også.. om jeg får skrapt sammen nok cash. Så skal jeg jo på A$AP ROCKY i juni.. faen as.

 

Gleder meg til alt. Selv om jeg er PMS så er jeg ganske glad. Nå skal jeg ha Powerpuff girls maraton, drikke te og synes litt synd på meg.. selv om det ikke er det egentlig.

Kos med mensen.

 

 Hva gleder du deg mest til i ukene/månedene fremover?

 

 

 

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinTurbandagen // Aksjon

//Canon 600D

Auf hadde aksjon på turbandagen idag. Det var kos. Kos med aksjon, turban og gratis veggis mat.

 

Jeg har nesten glemt at bloggen fantes, jeg har jo tentamner,eksamner ogsånt nå så det er ikke så veldig viktig å oppdatere bloggen. Også har jeg ikke så mye å skrive om. Kuli at folk forsatt er innom her da. Skjønner seriøst ikke hvorfor.

 

Imorgen skal jeg på Eddie Izzard show i Oslo. Gleder meg. Har ALDRI vært på stand-up show, og jeg kan tenke meg at det blir dritbra! Eddie Izzard er jo drit morsom.

 

Håper alle dere har hatt et fint liv og at dere smiler mye.LONDON PT 2.


 

//Canon 600D  // Iphone

Kan ikke huske om dette var dag 2 eller 3, men vi gikk ialefall jævlig mye.Begynte dagen med kaffe og sigg i parken (Sunn frokost) så gikk vi å så Baker street (der Sherlock bor) også gikk vi til Abbey Road. Jeg ELSKER beatles så jeg var greit gira over å være der. Har alltid hatt lyst å dra til Abbey road, så jeg var  super turist og tok en del bilder. Ble nesten påkjørt også, men det var greit. haha

Senere gikk vi rundt å så på bøker. slappet av, tok ego bilder i speilet og bare gjorde ingenting imens vi så veldig mye. Det er det som er så chill å dra med ferie med noen som har samme tankegang som en selv, man slipper liksom å stresse, vi våknet når vi ville, gjorde hva vi ville når vi ville og det var ikke no prob at noen hang alene en stund om man ville det. Var  en sikkelig bra dag. Eneste jeg må huske er å bli flinkere med kart hahahahaha JA JA.

 

I dag skal jeg på konferanse, så skal chille på hotel og være super politisk. ååå slitsomt men blir deilig, selv om jeg helst vil være hjemme i helga og bare slappe av. 

Håper det er flere folk på min alder der, og ikke bare gamle politikere.. fordi det orker jeg ikke haha. Skal ta med macen i tilfelle tho hahaLONDON PT 1.


//Canon 600D

Herregud, da er jeg hjemme igjen. Savner London allerede. 

Hostellet jeg og venninna mi bodde på var AMAZING, bra folk, bra senger, bra rom. Vi fikk eget bad, balkong og vi delte rom med veldig få mennesker. Føltes egentlig ut som hotel. Vi bodde rett ved Piccadilly Circus, så vi var så og si midt i sentrum, og vi hadde verdens kosligste utsikt fra balkongen, kunne se London Eye og mange fine små hus og andre fine tak terrasser.

 

Jeg tok faktisk ikke så mange bilder, var så opptatt med å le meg ihjel og drikke. haha. Første dagen var sick bra. Vi tok en tur til Camden Market, drakk en del dark ale, ble nesten påkjørt og ble kjent med masse bra folk. På kvelden så endte vi opp på Gaybar. Det var vist noe bli kjent leker, og av over 100 jenter ble jeg og 3 andre plukket ut til å gå på scenen og leke noen leker. haha herregud, snakk om å være flau a!! jeg var edru, ut at mitt element og folk snakket med sykt tung dialekt så jeg måtte konse som faen for å skjønne hva de sa til meg. HAHA. Men det gikk bra, det var dødskosi sted og ølen i London er insane billig!! På dagen vi gikk rundt i Soho og lette etter platebutikker. Er insane utvalgt med platebutikker og vi var i himmelen den dagen. Masse kule plater, klær og billig mat. Vi fant oss en amerikansk diner og spiste frokost, så døde vi av latter av "Eat our big V" og vi møtte ofc disse jentene på gaybaren den kvelden. hahaha. 

Drit bra uke. Legger ut noen bilder senere idag, eller i morgen!

nå skal jeg spise lunsj, og jobbe med skole arbeid. Håper dere også har hatt en awesome ferie!

 

NÅ ER DET IKKE LENGE TIL SOMMERFERIEN!!!Because it's monday // FOTO

 


//Canon 600D // © Jennifer Gonzalez // Bergen 2012Blåmandag. Ble hjemme fra skolen idag, skal finne små og stor skatter på Ebay, se på filmer på Netflix og slappe av. Det er så slitsomt å være sliten. Kan ikke vente til å dra til London. Er bare to uker til jeg reiser. Herregud, blir så deilig å komme seg litt vekk.  Til helga skal jeg på årsmøte og sove på hotel. Det gleder jeg meg til, elsker å sove på hotel.  Man får litt den følelsen av å ha komt seg vekk, selv om møte bare er 2 timer unna her jeg bor. Det ser jeg frem til!

 

Hva ser du frem til? :)Flytte til Bergen? // FOTO

//Canon 600D

 

Jeg savner Bergen. Jeg liker meg i Bergen. Tror jeg hadde hatt det fint der. Jeg vil bo der. Det er det nye målet mitt. Flytte til Bergen. Jeg får det nok til, men jeg gidder ikke stresse. Tar det som det kommer, om jeg kommer meg dit så har jeg det fett, om jeg blir i Oslo så blir det også fett. Vil ikke bruke masse masse energi på noe som er win-win situation, når jeg istedet kan drikke te og røyke sigaretter imens jeg redigerer bilder. Det som er litt komisk er at fra det øyeblikket jeg bestemte meg for at jeg ville prøve å komme meg til Bergen så så Oslo litt finere ut for hver dag. Plutslig fant jeg små skatter rundt i Oslo, og ble kjent med nye mennesker, og plutslig så var bare alt annerledes.

Det er så mange ting jeg vil gjøre, og så mye penger jeg mangler. Jeg vil ikke være avhengi av penger for at jeg skal være lykkelig, jeg vil kunne være lykkelig og leve livet mitt uansett hvor mye penger jeg har på kontoen. For å være super teit og sitere Lars vaular (eller hva faen han heter) så : Alt jeg vil er å ha det fett. Det er jo ikke så mye å be om.

 

Tror at kanskje ut helga kommer det bilder fra Bergen turen min ifjor, gikk nettopp igjennom Bergen mappene mine på macen, og fant ut at jeg bare har redigert 10% av bildene... Skal kanskje dit i Mai. Skal på visning. oi.

 

Jeg hadde faktisk skrevet et jævlig langt innlegg som var ment til Kvinnedagen, men jeg glemte å sette det i kø, og jeg fikk ikke tid til å publisere det når jeg skulle, jeg var så opptatt med å møte Hadia Tajik og gå i tog. obs. Så kanskje det kommer senere. Føler at bloggen er ikke helt meg uten en politisk rant.


Peace


Photoshoot med Petter Pilgaard

FAEN. Er syk denne uka, og imorgen skal jeg ta bilder av Petter Pilgaard. Jeg har en dårlig habit med å ikke orke å gjøre en ordenlig instats når jeg føler meg dårlig, og humøret mitt har veldig mye å si på hvordan jeg er på en photoshoot. Noe jeg veit er en jævlig dårlig egenskap. Får bare ta en rolig dag idag, jobbe med barneboka jeg driver å tegner til og håpe på at shooten med Petter blir bra.

 

Idag blir en sikkelig lazy day.  På agendaen idag er det bare Netflix, tegning, sjekke synet og Netflix.  Er faen meg snart helg også, denne uka har gått så jævlig tregt. Føles ut som om det har gått 14 dager, men så har det bare gått 3. faen. Gleder meg til i morgen tho. Digger Petter så blir fett  å ta bilder av han og jeg håper så inderlig at bildene blir bra.

 

Her er noen randome bilder fra min TUMBLR:

  PARISSavner Paris.

Hadde helt glemt denne bloggen, legger ut ting på avzkumphoto.wordpress.com

fant masse bilder fra Paris, så kommer til å legge de ut , litt her og litt der. sikkert mest der og ingenting her.. eller motsatt, who knows.non je ne regrette rien ( FOTO)

//Canon 600D

sjekk ut

http://avzkumphoto.wordpress.com/Stikker

//Canon 600D

 

Til Sola med AUF.  Sjekk fotobloggen min, den jeg liker mest og driver mest med. Denne her er sånn søppel du ikke vil kaste fordi du tror du får bruk for det engang senere.

Fred ut.

http://avzkumphoto.wordpress.com/

 Foto: Her kommer vinteren

 

//Canon 600D

Her kommer vinteren

Her kommer den kalde fine tida

Her kommer vinteren

Endelig fred å få

http://avzkumphoto.wordpress.com/Foto: Fall

//Canon 600D

Eventyr.Drømmer.Myter.Legender.

Om du kunne vært hvor som helst, hvor ville du vært? Jeg ville vært i Neverland.Lett.California is a place

Inspirasjon. Mini dokumentar om 7 forskjellige mennesker i California.

 

Har lagd ut 4 av de jeg likte best. om du liker foto, film og generellt fine og kule ting så burde du ta en titt, jeg ble iallefall veldig inspirert og har allerede lagd skisser ogsånt til noen prosjekter jeg kanskje kommer til å drive på med videre.

hvergang jeg ser på sånne minidokumentarer så får jeg mer og mer lyst til å søke på film dokumentasjon når jeg har fått studiekompetanse

El Rey from California is a place. on Vimeo.

Honey Pie from California is a place. on Vimeo.

Cannonball from California is a place. on Vimeo.

Aquadettes from California is a place. on Vimeo.Bergen// del 1.


//Canon EOS 600D

Bergen eg elskar deg.Zapatos

//Canon eos 600D

 

Jeg hadde ønska jeg kunne skrive flytende nynorsk.

Hadde ønska jeg sa eg og ikkje heile tia, og ikke bare noen ganger.

Hadde ønska skoene mine ikke hadde skolisser.

Hadde ønska jeg var i Bergen.

 

 

Jeg tror jeg drar til Bergen neste uke. for å ta bilder og drikke øl, og møte fine folk, og få våte sokker.Skatere

//Canon EOS 500D

Skatere er kule, jeg er trøtt.Planer
//Canon Eos 600D

Plutslig, fikk jeg masse planer, og mer ting å gjøre.

herregud, rekker ikke engang sove. Skole, AUF, og møter hele dagen, lekser hele natta.

Cv'n min ser iallefall fin ut.

 Å elske er som å spise fisk, man skiller bena og nyter resten

//Canon EOS 600D

fant dette på en vegg. kniste og knipset.

Oppdaterer de andre bloggene mine oftere, ta en titt om du ikke har så mye å gjøre atm.

http://avzkumphoto.wordpress.com/

http://avzkum.tumblr.com/Tryne mitt.

//Canon eos 600D

 

Første jeg gjør med det nye kameraet mitt er å presse trynet mitt mot det og ta bilder av meg selv. No shame.

Kan fortelle at jeg har fått sykt angst og tør ikke søke på fotoskolen jeg kom inn på ifjor, fordi jeg er pingle og teit.  Jeg kom jo inn ifjor, tenk om jeg ikke kommer inn igjen? hva om jeg kommer inn og jeg er den dårligste i klassen, og ikke blir kjent med noen, og alle ler av meg? ... fristen går ut om 4 dager.... kanskje jeg bare skal vente i ett år til... fikse nytt portfolio.. vente... arg

 

 Nytt kamera WOHOPortfolio-ish

500px.com/Avzkum

Avzkumphoto.wordpress.com

Avzkum.tumblr.com

flickr.com/avzkum

Lei av å ha blanding mellom foto og "idag har jeg" blogg, så har egne foto steder, så blir dette mer ett sted der jeg skriver random dritt ingen bryr seg om :)svart hvitt burger ogsånt (foto elns)//iPhone// Hipstamatic : Lens: JamesM , Film: Rock BW-11

Elsker iPhonen min , fordi det er så lett å ta bilder, den er så liten og alltid med meg.

Speilrefleksen min er jo så stor og tung, hadde ønska den var liten og lett. Skal iallefall ta med speilrefleksen min til Stockholm i morgen! jeg SKAL. Jeg må også pakke, drar om 7 timer. obsi.

 

ps: HAHA Jeg er latterlig dårlig med å finne på overskrifter. kill me naow plz.Pus

Mjau.Jeg er i kr.sand


// iPhone 4

Jeg er i Kr.sand. Jeg har spist masse is, spilt volleyball og fått sikklig tour i byen som engang var min. Koselig. 

En dag skal jeg flytte tilbake. Bare vent.Idiot

 //Iphone 4 - Fisheye linse.

Kortspill er jævlig kult. JUNI


Hadde det fint i Juni, selv om etterveksten min tok helt av. Møtte nye mennesker, jobbet 12 timers vakt på Hove. Spontant. Det er deilig med sommerferie. Digg å være lat uten dårlig samvitighet. Også hatt "call me maybe" refrenget på hjernen hele måneden, men siden jeg aldri har hørt hele sangen, så dropper jeg med å legge den ut her. 

 

 1. Startet måneden med gratis Datarock konsert.
 2. Nøt regnet litt.
 3. Ble Amish.
 4. Var på Huk. Hadet skole, hei sommerferie.
 5. Klappa en purke.
 6. Nøt sola litt.
 7. Pakket til Hove.
 8. Fant babes på Hove.
 9. Avsluttet måneden slik jeg startet den, på konsert.


HOVE

Hove12 :  

 • Backstagepass jeg ikke kunne hente pga foten min var helt ødelagt.
 • Kalinka som smaker gin
 • 2790 High fives
 • Betennelse i foten
 • Forstua fot
 • Farvel tånegler
 • Nye venner
 • Nye blemmer
 • Fine konserter
 • Jobbe i 12timer i pøsende regn
 • Røde shorts
 • Bygdafolk
 • Vått telt
 • Tørt telt
 • Fine mennesker
 • Fregner
 • Nuss

Flere bilder HER , tag/kommenter om du ser noen du kjenner.

//iPhone4"Jeg brenner mamma, det er stille nå"// Iphone 4 - FIsh-eye objektiv // Avzkum @ Instagram

Jeg savner Mai.Griser, Kaptein Sabeltann og innlegg i avisen.

 

 

// iPhone 4 // Avzkum @ Instagram

 

Idag har jeg reist tilbake i tid, klappet store purker, matet sure geiter og spist Kaptein Sabeltann is. Alt dette på nå 30 timer uten søvn og en veldig tom lommebok. Fin dag, dum dag, trøtt dag. Når jeg endelig fikk sove så kom mamma og vekket meg, fordi innlegget jeg skrev til avisen her jeg bor kom vist på trykk, og nå må jeg si takk til folk som MÅ gratulere meg. Tusen takk, jeg klarte å skrive en tekst, det er stort, jeg er jo bare 20 år. ... Jeg er ikke negativ bare trøtt, og jeg savner macen min. Er på verdens værste dritt PC nå. Jeg er faktisk litt glad for at det jeg skrev på på trykk. Fornøyd, glad, trøtt, grinete. Smil. Jeg har ikke kopi av avisen, den var vist utsolgt, skylder på innlegget mitt. Håper de ikke har fjernet noe, eller redigert noe. Da blir jeg sinna, og grinete + sinna  er ikke bra.  Jeg kan forresten ikke skrive på dette tastaturet. Herregud.

Hva har du gjort idag? Har du også klappet en stor purke?But nobody wants to know him // Foto

//Nikon D80

Meldt meg på fotokonk for å vinne en mac. hadde vært awesome om dere gadd å gå inn og stemme på meg. Fikk også kamera i posten idag, men har allerede så mange så trenger den ikke nå.

Så tenker kanskje å holde en konk så kan en av dere vinne den, men jeg vet ikke ennå. Må finne på noe smart kanskje. VET IKKE.

Gå og stem på meg iallefall haha er desp.  stem HER . please please. Du må logge inne med facebook for å stemme, men det kommer ikke noe opp på wallen din eller noe sånt.

 Jotunheimen 2010 || Foto
// Nikdon D80 InstaMaiMai igjenom iPhone linsa.

1. Feire 1.Mai med AUF og pils på Politikern.
2. Møte Jens Stoltenberg på Mono sammen med Ung i AP.
3. Randome mennesker i Kr.sand.
4. 17.Mai toget ifra balkongen min.
5. Sukkerspinn = kjærlighet.
6. Piknik i parken.
7. Ozzy Osbourne konsert.
8. Sacha Baron Cohen Im sorry I stepped on you
9. Half n half , veggis VS meat eater.Hey nytt design

//Nikon D80 -

Jeg har ingenting å skrive, utenom "Hey nytt design" så her er ett bilde jeg tok av Martine en dag i Mai.LIZE ER HER!!!!!!

 

Fisheye Lise. k9zEngangskamera - Paris

Siden jeg er så jævlig sliten og ikke i humør til tiss, bæsj & promp så får dere bitches heller nøye dere med noen bilder fra sommerferien i fjor, spesifikt Paris turen. Sommerferien i fjor var den beste sommern på lenge, helt til jeg kom hjem. MEN med tanke på alt som skjer nå er det viktig å huske de fine tingene man gjorde, og alle de fine menneskene man var med. Så her er noen bilder fra ferien min i Paris, 10-20 Juli. Nå skal jeg sove. Håper folk faktisk har en fin dag.


 Follow my blog with Bloglovin
Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLRFollow on Bloglovin

Kategorier


ArkivAnnonserDESIGN
hits