JOBB I HOVEPOSTEN!


Det er offisielt sommer, og om været ikke plutselig går til helvette så skal jeg forsette å gjøre det jeg alltid gjør. Parken med venner og alkohol om kvelden. Jeg har bestemt meg for at jeg nå tar meg sommerferie, og skal slutte å stresse med skole og eksamner. Nå skal jeg ligge i sola med god samvitighet. De siste dagene har vært bra. Har grillet, vært på konsert og danset og drukket mugger med øl. God stemning.  Det eneste kjipe er at der vi har vært på nach og vors på de siste dagene har leilighet helt øverst i bygget (er bare sånn 4-5 etasjer, men etter mange timer i sola, pils og sigging så virker trappa Jæææææævlig lang) sykt slitsomt, sykt pes. vi klarer så vidt å komme oss opp. Men stemningen er forsatt god. Kveldene ender opp med vin, en godt rulla godbit og sola i ansiktet i det jeg går hjem fra nach.

Her om dagen imens jeg satt i sola med sjokomelka mi (seff) så fikk jeg en gladmail. Jeg har fått jobb i Hoveposten i år. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg får penger slik at jeg rekker å dra, finner noen som skal dit (alle skal jo på Roskilde) Gleder meg utrolig mye til å jobbe der. Hoveposten har alltid vært noe som har samlet de vi har campet med/ hovevenner, så jeg håper jeg får vært med på masse fett og at jeg tar mange kule bilder. Gleder meg iallefall helt sykt. Selv om Roskilde seff var førstevalget mitt. The Stones, kom an. Men hove blir bra, hove har alltid vært bra, selv om jeg har begynt å føle meg for gammel. Nå er klokka kvart over ett på natta, og jeg tror jeg skal bytte ut joggebuksa med en kjole og gå en tur.. må bare drikke opp pilsen. 

 

Livet er bra.
  

Malin våde
Så digg med sommer!

Og så heldig du er som skal jobbe i Hoveposten :D
02.06.2014, 16:47
URL: http://malinvde.blogg.no
Iselinn Andersen - foto og hverdag.
Grattis! Jeg ble årets hoveblogger i år, så hvis du kommer deg til Hove må vi ta en pils imens vi skryter over pressepassene våre haha
02.06.2014, 17:59
URL: http://iselinnandersen.blogg.no/
Jennifer
Iselinn Andersen: takk! nice grattis.
haha javisst! Flashe pressepassene våre i tryne på alle andre. Høres sykt bra ut haha
03.06.2014, 19:56
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Jennifer
M a l i n: ahh jaa :)
Takk :D gleder meg til å jobbe der.
03.06.2014, 19:56
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Malin våde
Forstår jeg godt! :)
04.06.2014, 09:40
URL: http://malinvde.blogg.no

Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Instagram: Disc0sloth

Snapchat: AVZKUM

Follow on Bloglovin

ArkivAnnonserDESIGN
hits