BLOODY BEACH // NY KÅK // SNAKE


Er en stund siden jeg har vært på bloggen, har nesten ikke vært på macen heller. Gjør så jævlig mye samtidig som jeg ikke gjør en dritt. Siden sist jeg blogget så har jeg flyttet ut, fått utvaska lilla hår, gått glipp av 2 jobbintervjuer, lånt 1200 kr, brukt opp alt på dritt, vært jævlig full, vært jævlig fjern, ledd til jeg har begynt å grine, grillet og ødelagt mobilen min (Har snake nå, så det er jo jævlig ok) Jeg har også tatt litt bilder, sist uke fotograferte jeg Bloody Beach. De er sykt bra, jævlig mye bedre live enn det de er på spotify eller andre steder på cyberspacen.  Er lenge siden det har vært så gøy alene på en konsert. Bildene kommer ut i kveld eller i morgen tidlig.

Kan fortelle at livet uten (2 dager) smarttelefon har vært ganske OK. Selv om jeg nå mer enn aldri har lyst å snappe, instragramme, stalke på tinder og gjøre alt det jeg vet jeg ikke kan gjøre. Er jo litt sånn verden er, man vil ha det man ikke har eller kan ha. og akkuratt nå vil jeg snappe hvordan bordet mitt ser ut.. fordi det er veldig spennende og morsomt for alle andre. Tranget til å bare kunne delta i whatever når som helst er så jævlig stort nå, jeg viste veldig godt at jeg var anvhengi av mobilen min imens jeg hadde den, no doubt about it, Mobilen er alltid med meg. Jeg deler alt, har en jævlig stor trang til å vise folk at jeg gjør ting...  ting som alle andre gjør.  Krysser fingrene for at jeg slipper taket på den uvanen og blir normal..  Den gamle nokian jeg har nå er som Rehab. Ønsk meg lykke til.

 

Nå skal jeg iallefall ut, spise kake og ikke snappe folk veien til bussen.

 

#bergen #snake #foto #Bloodybeach #internet #oppmerksomhetssyk
  

Liv g Fallberg
jaa, jeg merker også at jeg blir mer og mer avhengig av mobilen. det er nesten litt skummelt.
08.04.2014, 19:54
URL: http://livgf.blogg.no
Jennifer
Liv g Fallberg: det er kjipt. Har ikke hatt nett eller ordentlig mobil på over en måned nå... har vært sykt deilig, befriende... selv om det er digg å ha nett og ordentlig mobil igjen...
07.05.2014, 13:36
URL: http://fuqdis.blogg.no/

Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Instagram: Disc0sloth

Snapchat: AVZKUM

Follow on Bloglovin

ArkivAnnonserDESIGN
hits