Fotografere Turboneger // Lilla hår// ny kåkJeg er ikke blond lengere... jeg skal ta biler av Turboneger idag og H får nøkklene til nye kåken idag.

Har heller ikke sovet en dritt inatt.. så det blir jævlig spennende å se hva som skjer videre. skal jo ta bilder og filme idag.. være flink, sosial og oppegående. Faen.

Faen til alt, mobilen min er kunst, jeg farget håret lilla (angrer, var fett å være blond), macen min kræsjet og jeg er så jævlig kose/selskapssyk. Er dritt lei av å alkoholfri måned.. jukset litt.. men faen nå er jeg lei av å ikke kunne nye en jævla øl.. lei av at Bergen bare teaser meg med vår vær og glede når alt jeg får er regn og stein i skoen. Idag er en dag som er lagt opp som en av de feteste dagene.. men jeg er bare jævlig pissed, lei og trøtt.. og vært edru for lenge. kan ikke stoppe nå heller.. kanskje. hvem fuckings vet hva kvelden bringer..  jeg skal iallefall drike liter på liter med kaffe for å holde meg våken.

 

Kommer bilde av det nye håret mitt snart.. har ikke sett meg i speilet engang.. alt jeg vet er at jeg angrer som FAEN!!!!!!! vil være blond igjen. fitte.

 

Edit: Nå er det illefall sol. fått sovet i 4 timer.. og livet virker litt bedre. skal faen meg ta bilder av Turboneger etterpå.
  

så sint :o
24.03.2014, 12:12
Jennifer
Anonym: ALLTID :@@@
EÆÆÆÆÆWÆWÆWÆWÆWæ
24.03.2014, 12:13
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Rebekka Sandnes
Duu, lilla hår er jo kjempe søtt! Jeg ELSKER å se folk skiller seg ut. Jeg elsker å skille meg ut selv også, jeg hadde rosa hår for ikke så lenge siden, var gøy å se hvor "unormalt" det var, alle stirra på meg hvor enn jeg gikk. Jeg tror du passer det jeg. Gleder meg til å se bildet! Har vurdert å farge det mørkelilla faktisk, men får se :)
24.03.2014, 12:33
URL: http://rebekkasandnes.blogg.no/
Hanne
Kule bilder :) Håper du får en fin mandag!
24.03.2014, 12:42
URL: http://hannerapstad.blogg.no
Jennifer
Rebekka Sandnes: haha ja lilla hår er fett, atm så er det rosa lilla er drit gøy. Var ute på lørdag, fikk alt spandert +++ pga håret haha jææævlig ålreit.
kommer bilde sånn.. om ca nå haha
24.03.2014, 12:58
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Jennifer
Hanne: Takk, du også :)
24.03.2014, 13:00
URL: http://fuqdis.blogg.no/

Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Instagram: Disc0sloth

Snapchat: AVZKUM

Follow on Bloglovin

ArkivAnnonserDESIGN
hits