KORT FORTALT // WEBSERIEAlltid sagt jeg vil lage en ordentlig Youtube kanal, med ordentlig filmer. Innhold som liksom er mer enn ett random klipp med mobilen eller 20sekunder med meg som går til bussen (det er som regel sånne filmer jeg filmer) I en sky av randomness og tilstander som var langt fra "edru" kom vi frem til at vi skulle lage en YouTube sammen, slik ble Kort fortalt til. kort fortalt er usensurerte videoer rett fra Bergen, om Bergen. Vi jobber litt med konsept ogsånt ennå, og det er tricky, men jeg koser meg. Elsker å jobbe med ideer og lage lister, tankekart og skrive ned kjipe ting som målgruppe og alt det bakgrunn stoffet man trenger. Love it. 

Anbefaler deg å sjekke ut twitteren vår som er relativt fersk. Vi har ingenting på YouTube ennå. VI kom frem til at filmen vi redigerte natt til Søndag var wack hhaha og kanskje det er best å redigere når man er edru. Det kommer en film opp iløpe av uka iallefall, og kanskje litt mer etterhvert. Vi må bare komme inn i det først, finne flyten. En del av planen er iallefall å ta imot forslag og spørsmål fra randoms og folk vi kjenner. Så om du har noe lættis du vil vi skal gjøre,  noe du vil se i bergen eller ett kleint/ekkelt/stygt/koselig spørsmål så er det bare å kommentere her, tweete til oss eller sende en klein mail. Kommer nok til å blogge litt om Kort fortalt fremover også, kanskje ett blogginnlegg pr film som kommer ut, litt behind the scenes ogsånt.  I mellomtiden kan du jo trykke på bildene under! hvorfor ikke liksom!

 
Nå er jeg tilbake til realiteten og drømmen om å tjene penger på å bli en internett sensasjon er litt vekke, fordi jeg har vært på på jobbintervju... på Deli DeLuca, var gruppeinervju.. men det var ikke en eneste svenske der. sykt rart. ting er så annerledes her i Bergen.

 

#Youtube #Pupper #is #KortFortalt #Bergen #Twitter #Internett #film #foto #svensker 
  

Jenny Noreng
Fin blogg! :D
11.02.2014, 21:02
URL: http://frknoreng.blogg.no
Martine
Gleder meg til dere kommer ut med shit, blir fett å sjekke ut hva jeg møter på når jeg peller rassen min til Bergen!
12.02.2014, 01:23
URL: http://hellomartine.wordpress.com/
Jennifer
Martine: siiiiiiiii
pell
deg
hit asap

gidder ikke poste noe før du kommer as
hha
12.02.2014, 01:34
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Jennifer
Jenny Noreng: Tusen takk :)
12.02.2014, 01:34
URL: http://fuqdis.blogg.no/

Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Instagram: Disc0sloth

Snapchat: AVZKUM

Follow on Bloglovin

ArkivAnnonserDESIGN
hits