Tinder: Usjenerte gutter, seriemordere og lættis folk.

 Bildet av deg passer kanskje ikke i båsen jeg satte deg i, du er sikkert ikke den seriemorderen som jeg fremstiller deg som, men du eksponerer deg som faen, og dette er de vibbene du gir ut til verden.

(ignorer de flotte skrivefeilene mine da, ikke vær så kjip, ikke døm meg liksom)

Shit tinder da. Tinder er en greie, og det har vært det en god stund nå (lol). Er det bare jeg som ikke følger med på de nyeste appene og de nyeste måtene på å få seg ett ligg på byen?  Se for deg dette, du har flørta med han kjekke kompisen til kompisen din, lagt frem alle korta. men du får ikke napp. Du er desp, shit så du tyr til tinder. Dette har jeg aldri skjønt, jeg har både venninner og kompiser som alltid har en person i lomma, sånn tilfelle h*n i baren ikke biter på. Personlig så bruker jeg ikke tinder for å ordne meg, eller møte kjekke folk som jeg flørter litt med helt til jeg finner ut av megden øl han kan gi meg aldri kommer til å fylle det tomme hullet der selvrespekten min engang var. Men det er min mening, jeg må jo ærlig innrømme at jeg har møtt noen fete folk på tinder, som jeg lett vil være kompis med.

Før jeg hopper uti dette innlegget så kan jeg fortelle hvorfor jeg lagde tinder, noe folk har spurt om før og siden jeg er så lite sjenert med mine meninger om "hookup-apper" og det å pule en du aldri har møtt. Jeg skaffet meg tinder fordi jeg var på en bondegård og trengte å snakke med noen. Kjedet meg foran peisen, trengte å slå av en prat om noe som feks bæsj, promp eller tiss. Jeg var rett og slett litt brisen og klar til å komme med noen historier fra gamledager, mine historier er ikke så morsome når de handler om bæsj,promp,tiss han ene fyren den kvelden du fikk lønn og kjøpte én øl for mye og ølbrillene satt som limt fast, den kvelden du stjal en sykkel og tagget hverdagsposei på kirkeveggen eller den gangen du drakk deg dritings pg våknet vedsiden av han BI fyren med rosaskjorte-samling,.. de historiene blir ikke det samme når morra di er publikum.. Uansett, jeg var aktiv på tinder i 2 uker, og i disse to ukene så la jeg merke til noe som jeg synes er super morsomt, og det er dette eksponering tranget som får meg til å le og gråte litt.. omhverandre selvsagt. )Siden de 2 ukene i desember har jeg slettet Tinder 2 ganger fra mobilen min..... lastet det ned igjen her om dagen..ehe)

Jeg regner med at du vet greien: du logger inn ved å koble opp facebook profilen din. Null stress, du deler ingenting med noen, utenom bildene dine, fellesvennene dine og interessene dine med alle andre som er i max 80kilomoeter omkrets av deg. Når du bare har FB bilder å velge mellom så kan det bli tricky å fremstå sånn som man gjerne vil fremstå når man prøver å få seg noe. Det er da det beste ved tinder slår inn. Det er nå vi kan sitte å le av folk som virkelig prøver å hooke opp, folk som gir faen og han ene fyren som virker så syyyykt lættis. Min yndlings gruppe er selvsagt disse gutta med de usjenerte bildene og de kleine profiltekstene som alltid starter med snapchat og insta brukernavnet, selvsagt. Hallo liksom ikke bare døm han for tinder bildene, men døm han for instagram bildene og snappen du garaterert får tilbake om du tydelig viser at du er av det kjønnet vedkommende  vurderer å ta med deg hjem, eller sende en litt flørtete melding til. Slike gutter har jeg svært lite erfaring med. styrer meg unna, etter ett lite knis og tanken på at alle vi mennesker er så annerledes fra hverandre, og det er sykt rart å tenke på. Hvem og hva jeg liker og min smak er jo helt annerledes enn hva du liker og din smak, selv om du feks er oppvokst på samme sted og under like omstendigheter som meg. Hvor og hvordan og hva er det som gjør at vi er tiltrukket av forskjellige ting og folk er sykt interessant?...skjønner du,, usjenerte gutter gjør meg jævlig fliosofiske og ikke så jævla gira på en ny tjommi. + de skremmer meg litt. 

(Bildene er ikke mine, men det er usjenerte gutter! Forsett å vær stolte over dere selv! på ekte)

Den andre gjengen: shabby-gjengen, slææskene, sleezybois.... Iallefall slik jeg "tolker" dem på. De gir faen i hvordan de fremstår. De er ekte, skittne og kommer nok til å fise på deg etter dere er ferdig med "daten" og evt låse deg inne i kjellern sin der du tilbringer de neste årene dine som kone/mamma/bestemor. Noen av disse skremmer meg på ekte, jeg pleier å forestille meg de som seriemordere i klovne drakter (les: john wayne gacy type seriemordere). Og jeg virker nok jævlig hurpe som sier detta, men bare det å være innpå din Tinder profil er nok for å overdosere henda mine i flytende antibac og finne frem negfilen og pirke dritten under neglene mine vekk. Takk for at du gir meg inspirasjon til å ta klesvasken min, vaske det fette håret mitt og komme meg ut. Takk for at du finnes, fordi uten deg hadde jeg vært deg. Ikke misforstå meg helt da, mange av disse shabby folka er fete folk med gjennomsnittlig god hygiene. Er som regel bra folk.. som regel. .. det hender. ..


De som bare tar pause fra WoW,LoL og minecraft. Dette er dissa jeg ser for meg er på tinder når de tar pause fra WOW eller når det ikke er flere sjåfører i bygda som kan kjøre de ned til essoen der gutta pleier å henge etter elleve. Du har alltid redbullen eller batterien til stedet og har til tider kommunikasjonsvikt med healern sin så derfor har de bruker på Tinder, for å ha noen å snakke med imens, eller så er de på jakt etter en person som er like mye på nett som dem. Ikke tolk meg feil, er ikke noe galt med disse typene, har en eks som minner veldig..., har nok mer enn én eks som minner om denne typen. Glad de er ekser og glad jeg kom over den fasen i livet mitt. Gutter som dette kommer endten til å dø alene i kjellern til mor sin eller ta over verden. Fremtiden er uklar, men sjangsen for å dø med deg i kjellern din eller krysse fingra for at du blir millionær er ikke en risk jeg er villig til å ta. Du er en god kompis, og jeg friendzoned deg sekuned jeg så bilde ditt. Vi er glad i hverandre som søsken, og det er jævlig koselig.
Tinder er rett og slett et hav av muligheter, minner, angrepiller og angst. Tinder er lættis og det funker. har en del venner som kan skrive under på det. Tinder kjælighet har jeg ikke fått med meg ennå... ennå.  Jeg er forsatt ubekvem med å vite at jeg har en tinder pofil. Jeg blir paranoid når jeg er i sentrum og han ene fyren bak kassen stirret noen sekunder lengere enn det som føltes normalt, det er da jeg tenker for mye og bare "Faen, sikkert sett meg på tinder, så pinlig" eller den der du sitter med noen venner og tar en casual pils på byen, og du sitter på tinder imens vennina di er i baren, du liker en fyr, dere får match med engang, du ser opp og 2 bord ned til venstre sitter han du nettopp fikk match med, og siden karma er en greie ser han selvsagt rett opp på deg i det du ser på han og slik har dere klein øyekontakt hele kvelden. Dette er ting som har skjedd og som jeg vil unngå, men jeg klarer forsatt ikke å slette tinder profilen min IGJEN. Alle de lættis samtalene jeg har hatt på tinder med folk på vei hjem fra byen, og alle de ekle meldingene jeg har fått. Jeg hadde ønsket jeg kunne spare på det, så jeg tror jeg beholder tinder iallelfall til jeg skal på ferie, fordi tinder på ferie har jeg fått med meg er gøy. Jeg vil jo bare ha noen "venner" når jeg er på 3 dagers reise til stavanger med noen venniner. Er jo ikke mer enn det..... Er det? 

 

Her er noen andre lættis bilder, bladning av folk som virker drit lættis å henge med, folk jeg aldri vil bli full med og gutter i puberteten. 


Lik og del med dine tjommier da.#Sex #tinder #samliv #singel #app #mobil #2014 #teknologi #vennskap 
  

Iselinn Andersen - foto og hverdag.
ahahahHAHAHAHAHAHAH! Jeg har ikke ledd så godt på lenge! Dette er det beste blogginnlegget på hele Internett.
08.02.2014, 17:34
URL: http://iselinnandersen.blogg.no/
Ane Magnussen
Hahahah! Tinder er så lættis!
08.02.2014, 18:13
URL: http://www.anemagnussen.blogg.no
Jennifer
Iselinn Andersen: haha takk! :D
09.02.2014, 06:50
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Jennifer
Ane Magnussen: haha ja as!
09.02.2014, 06:50
URL: http://fuqdis.blogg.no/
The Virgin Diary
Hehehe jeg har kommet over noen av dem det er bilde av.. Tinder er serr det mest sex fokuserte nett-dating stedet utenom iflirt jeg har kommet over.. er enig med deg i alle typene du beskriver, har falt for noen fra lættis kategorien, dont go there ;)
09.02.2014, 14:03
URL: http://thevirgindiary.blogg.no/
Elise Regina Rudrudjordet
Hahahaha, jeg dæææævver! Så genialt artig! :D
09.02.2014, 16:23
URL: http://elisereginaa.blogg.no
Healthishappiness
Hahahha, jeg lo!
09.02.2014, 16:49
URL: http://www.healthishappiness.blogg.no
Jennifer
Healthishappiness: haha så bra :)
10.02.2014, 10:51
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Jennifer
The Virgin Diary: Ja, tinder er jo lagd til å hooke-up, er jo bare en hetro verson av grindr.
Nå er det annen app som blir lagd som liksom skal gjøre sånn at man kan sjekke inn på flyet sitt og samtidig se hvem som er på flyet eller flyplassen slik at man kan hooke opp og bli med i mile high club eller bare "ta en kaffe" med noen imens man venter på flyet sitt. haa
verden as
10.02.2014, 10:52
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Jennifer
Elise Regina Rudrudjordet: haha ja tinder er lættis
10.02.2014, 10:53
URL: http://fuqdis.blogg.no/
The Virgin Diary
neeei er det sant? så sinnsykt teit (men kan jo altids prøves ut.. ) ;P
10.02.2014, 21:28
URL: http://thevirgindiary.blogg.no/
Politiet
Æreskrenkelse og brudd på åndverksloven.. Du er ikke redd for å bli politianmeldt av desse da?
10.02.2014, 21:54
Martine
Hahahhaha dette burde vært beskrivelsen av Tinder på wiki. Evig lættis, lo meg ihjel av hele teksten!
10.02.2014, 21:55
URL: http://hellomartine.wordpress.com/
Jennifer
Politiet: Nei er ikke redd for det, antar at om de på bildene leser dette og ikke vil ha det der så klarer de å kommentere og be meg fjerne det :)))
Kjipern om folk ikke kan ha litt selvironi, og kjipern når folk ikke tør å kommentere med sitt eget navn!
MVH obama
10.02.2014, 23:17
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Jennifer
Martine: hahahah word as haha.
vi mekker det as
10.02.2014, 23:18
URL: http://fuqdis.blogg.no/

Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Instagram: Disc0sloth

Snapchat: AVZKUM

Follow on Bloglovin

ArkivAnnonserDESIGN
hits