cray lørdag // FOTO
Bilder fra Lørdagen! Rus, brus og eplejuice. Til tross at jeg var syk og følte meg som en balle som nettopp har blitt sparket gjentatte ganger så dro jeg ut på lørdag, bildene ble dritt men kvelden var bra. Denne helga innså jeg at jeg har blitt den personen jeg ikke ville bli når jeg var liten.. men så innså jeg igjen litt senere etter noen røyk og shots at jeg har faen meg blitt den personen jeg ville bli når jeg var pre-teen. Noe jeg egentlig er jævlig fornøyd med. Jeg var aldri ho som så for seg å ha hus and shit i en alder av 20. I 20 åra ville jeg ha ett crazy liv. Jeg ville ha en shabby jobb, drikke meg dritings med kule folk, ha min egen gang, eksprimentere, faenskap og leve livet... jeg så litt mye på "thirteen" når jeg var yngre (OK kanskje litt bekymra at jeg elsket denne filmen når jeg var 11-12.. oslo as) .... Har så jævlig mye stoff til boka mi, prøver å skrive ned all the crayshit som skjer, alle tingene jeg ser ,lukter, smaker og opplever nå. Faenskapet må dokumenteres. Jeg må bli flinkere med det... skal prøve å huske det. 

 

men sånn ellers så er jeg jævlig fornøyd med å være ho moren din ikke du skal være venn med. Det gjør meg glad, og vite at mødre dømmer meg. selv om jeg er ålreit så liker jeg å være litt badgurl engang i blandt ;))....neida, joda.. husker dere den reklamen?  Hadde ønska jeg kunne være 22 for alltid.

 

Hurra fikk min første lønning på fredag. Føler meg voksen, samtidig som jeg føler meg som en kid siden jeg brukte opp alt på rus,brus, brød, saft, blåbær is og pizza. hehe obs. digger livet.

 

#Cashmoney #cream  #dolladolabillyall #uansvarlig #øl #livet #student #faen #shit #fylla #bergen #foto #har #is #i#frysern #da #så #det #er #bare #å #komme #pizza #money #pizza #pizza #pizza #fuck #i #love #pizza 
  

elenaelise
omg bilde av alle vennene dine utentatt meg </33333 hate u

(lol jeg var sikkert sørpedritings på bildene, takk <3)
27.01.2014, 23:37
URL: http://elenaelise.blogg.no
Jennifer
elenaelise: det var før du kom as bby!!
tror jeg.. har ikke peiling på hva som skjedde når den kvelden. alt er blurr
27.01.2014, 23:44
URL: http://fuqdis.blogg.no/
Valerie
Er det en person jeg vil være venn med så er det hun som er badgurl FAKTA de er alltid gøyere å være med!
28.01.2014, 00:07
URL: http://cavejam.tumblr.com
MELINDA MUAY
Herlig søte jenter :D Hehe.. Takker masse for venne forespørsel <3
28.01.2014, 02:09
URL: http://melindamuay.blogg.no

Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Instagram: Disc0sloth

Snapchat: AVZKUM

Follow on Bloglovin

ArkivAnnonserDESIGN
hits