en rekke med idiotiske avgjørelser
Jeg tør ikke sjekke kontoen min, er livredd. I går jobbet jeg på hulen, ugh. Er syk, ekkel og jævlig men fant forsatt veien ned dit.. i taxi.... kastet bort 300kr når jeg bare kunne ha sniket på bussen ... det var bare den første idiot avgjørelsen jeg gjorde igår. Er sikker på at jeg er blakk og ikke har råd til tattoveringen min lengere. FAEN. Resten av kvelden var fucked, jeg fikk ingen bra bilder, hjernen min var ett annet sted, lungene mine var ikke tilstedet og jeg så ut som en narkis fra 80-tallet med den røde skinnjakken min.. men selv om en kvelden var en rekke idiot avgjørelser så var det en morsom kveld og en kveld jeg ikke kommer til å glemme. 

 

De to siste dritt avgjørelsene mine er jeg egentlig reativt fornøyd med. Kjøpte meg I:D og Thrasher. Det er ikke ofte jeg kjøper meg blader, så why not. (oja utenom at jeg fuckings brukte over 200kr på de.fml) 200 kr for bilder jeg lett kunne ha sett på nett... hahaha men det er litt koselig og lese i blader også. Nå skal jeg bare chille, våknet for ikke lenge siden. Dårlig deal.

 

Oja og BTW jeg flytter ut snart fra leiligheten her på Laksevåg. shiii, flytter til skostredet (sentrum) .. inn med H, det blir crazy! Gleder meg som faen. Krysser fingrene for at alt ordner seg.

 

#blkk #penger #idiot #uansvarlig #mote #stil #livsstil #bergen

 

PS:: Insih???!??!??!?!?
  


Legg meg til som venn

Mer om meg

TUMBLR

Instagram: Disc0sloth

Snapchat: AVZKUM

Follow on Bloglovin

ArkivAnnonserDESIGN
hits